Когато видиш любимата си под друг ъгъл :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато видиш любимата си под друг ъгъл :)
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 2099 пъти
Искам да ви разкажа една история, просто искам да споделя. Много дълго време бях влюбен в една жена. Влюбих се в нея когато бях на 22, а тя а 18. Бяхме в универститета заедно, различни курсове разбира се. Още в началото ми беше ясна каква е, много мимолентни връзки, много мъже, но просто бях влюбен в нея. Категорично не изглеждам зле, не бях зле и тогава, но никога не ми обърна внимание. 3 пъти през годините правех по-сериозни крачки, тъкмо да излезем на срещи и ги отменяше и след ден-два разбирах, че вече има приятел. Поредния. Казвам ви, толкова много я обичах, всичко исках да направя за нея, да е щастлива. Дори съм й пращал цветя и бонбони - анонимно, когато я зарежеше някой, че да е щастлива, съпреживявах й болките ей, дори го правех, за да мисли, че не са я изоставили... сигурно съм я сдобрявал с поне дузина бивши с моите глупости. Така и не разбрах защо не ми даде шанс, може би съм изглеждал нелепо в нейните очи ли, неуверен ли, не зная. И така. Днес аз съм на 31, тя е на 26. И двамата сме свободни. При мене последната година настъпиха големи претурберанси в живота. Напуснах работата си в България (добре платена беше) и заминах в чужбина. Досещате се, че заплатата е много голяма, защото говоря за Близкия изток. Професията ми е интересна на всичкото отгоре и съм много щастлив. Рядко си идвам в България. Рядко и ще си идвам, такъв ми е графикът. Няма българи около мене. Но... тази жена започна всячески да търси контакти с мене и с такива смешни фрази като "охоооо, как я караш" - сякаш цял живот се е интересувала от мене или "като си дойдеш и излезем" - първо не съм я канил, нито намеквал дори, нито имам намерение да излизам с нея. Непрекъснато повтаря неща от сорта на "аз сега нали съм необвързана", сякаш аз съм достатъчно глупав, за да не ми е ясно това. На всеки разговор ме засипва и с хвалби. Честно ви казвам, много ми е смешно. Излгежда дори твърде нелепо в моите очи, въпреки, че ми е приятно да си пиша с някой просто защото България ми липсва, както и езикът. Явно, обаче съм разбран погрешно. Впрочем, въпросната дама не беше търсачка на пари навремето, просто беше и най-вероятно е все още лека жена и защото е наистина хубава й е лесно да събира мъже и погледите им. Не знам как, сигурно преди 8-9 години щях да съм в екстаз, но сега се чувствам направо глуповато. Изумява ме как си мисли, че ще искам нещо повече от жена, имала много мъже вкл. и мои приятели, да не говорим и за начина и на поведение спрямо мен преди. Дори и на кафе не бих излязъл с нея, за да не ми излезе име някакво и да ме говорят приятелите. Какво ще кажете? Забравих да кажа, че преди години имаше и практиката като я зареже някой да си пише статуси във ФБ, че всички мъже били "чук и чао" хахахахаха, да се чуди човек, на пиадестал я бях сложил в главата си, жената-мечта, сигурно на ръце щях да я нося и до днес :)))))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: a908415fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Освен да сложа една усмивка на края на темата ти, да извикам "Справедливостта възтържествува" и да те поздравя за хубавата развръзка и хубавата работа, друго не ми остава :D

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 926ba01e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Мъжете са слаби пред жените. Тук има една такава тема и тази история напълно допълва колко слаб е мъжкия пол пред една красива и безразлична жена.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ff1c89253d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Личи си само от написаното, че още ти се ще да си с нея. Недей да убеждаваш нас в обратното, ние не те познаваме - убеждавай нея.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a784510494
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Тук постовете, които не задават конкретен върпос, а "какво ще кажете? " излъчват неувереност.
Какво искаш да кажем, всъщност? Защо си си загубил времето да пишеш тук? Не си наясно със себе си ли?

Не приятелю, ти все още я харесваш. Просто сега ти водиш парада и се чувстваш неуверено. Както си се чувствал неуверено и навремето. Вместо да си й пращал бонбони от теб си го правил анонимно. Слаб си бил да се изправиш срещу конкуренцията.
Искаш сега да ти вдъхнем увереност и да ти кажем "смело напред"?

Ми хубу, аз ще ти го кажа. Събери кураж (и пари) и бегом марш в БГ. Съберете се, ама да не забравиш да й показваш всеки ден кой води вече! Тя според мен вече се е понаживяла и ще те оцени наистина. Лошото е че ти не си май, като те слушам един ден ще й изневеряваш и ще и го връщаш тъпкано... и даже и естествено ще ти идва... дано само не я захвърлиш с две деца като парцал, че те милите ще страдат.

Ееех, нищо ново под слънцето

М. В.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c56f81b476
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момче какво друго знаеш за новият и живот. То годинките си минават за нея повече ... Питал ли си я от какъв интерес ти пише ... Само като кажеш, добра платена работа в чужбина и тукашните надигат глава. От опит знаеш, че тя ги е сменяла и не ти е дала шанс. Защо ти да и даваш шанс и да я вадиш от калта, като се вижда, че горе-долу няма класа ?

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 85c5a8e1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Некои мъже на твое място щяха да я изчукат и зарежат, но ми се струва, че ти не си такъв, което е ок. Пич, мацката е надушила мангизите, помни, че си я искал много, знае, че си свестен, твърде вероятно е и вече да се е настрадала от "лошите" момчета.
Много жени в младостта си, си падат по нахакани, безскрупулни, арогантни, развратни женкари и егоистични тежкари. Причините са, че такива мъже създават у младата и неуверена жена чувство за закрила, излъчват тестостерон, силно сексуални са и желаят жената неустоимо. Жените трудно устояват на мъжествени мъже, които излъчват секс. Няма кво да се лъжем, жените, особено по-младите и красивите, залитат по лошите момчета. Психологически това се обяснява с факта, че такива мъже отключват у жената майчински инстинкти, особено ако не е раждала. Лошото момче кара жената да се старае да го превъзпита. Ако сте забелязали, често такива жени искат да го променят, той е женкар, но тя се самонавива, че на нея няма да изневери. Той пие, но тя се надява, че ще се промени, той върши криминални деяния, но тя пак копнее за неговото превъзпитание и промяна. Ако връзката, която имитира отношения между майка и син някак оцелее и се стигне до брак и дете, обикновено започва да се разпада след раждането на детето. Причината е, че жената пренасочва майчинските си грижи към своето дете и очаква от мъжа да се държи като зрял човек. Няма я старата загриженост за него. Той пък се отегчава и нещата се скапват.
Лошите момчета, освен това привличат жените със своята жизненост, с такива мъже, жените изпитват силни емоции, а както знаем жените повече от всичко желаят да изпитват емоции.

Много жени, като тая за която говориш след доста шамари от живота и горчив опит с горепосочените категории мъже, се изморяват и се сещат за милия пич, когото не е отразявала, към когото е била безразлична. Силните емоции са я съсипали, ще и се нещо, по-сигурно и спокойно. Но работата е, че ако жената не се е променила и не е преосмислила наистина всичките си връзки с мачовците, след време е възможно пак да залитне по някой самодостатъчен арогантен нерез.

Мисля, че в твоя случай, мацето се вълнува от парите ти. Няма какво да се лъжем, жените се вълнуват от мъж с пари, но ако ти не докосваш жената на емоционална струна, след време е твърде вероятно да ти изневерява. Жена, която е задоволена финансово, но не е задоволена сексуално и емоционално, изневерява, но не смее да се разведе. Жена, която е задоволена сексуално, но не и финансово и емоционално, хем изневерява, хем се развежда.

„Най-голяма власт над мъжа има жената, която без да му се отдава, е способна да го застави да повярва, че е обичан“. — Мария фон Ебнер-Ешенбах

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d4dd8a6812
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аплодисменти за Но8! Интересна гледна точка, за която не се бях замислял и съм напълно съгласен!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5b60fd701a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Поучителна история за всеки, който е изпаднал в дупка заради подобно влюбване. Всичко се променя един ден и от теб зависи дали ще дремеш отчаян, че не се случват нещата с възлюблената или ще си продължиш живота. Браво за правилния избор и само внимавай да не свикнеш с новото внимание, че да не тръгнеш пак назад. Сигурна съм, че живота ще ти предложи много приятни изненади - просто гледай напред. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 164856f80f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Банална, твърде често срещана история. Мечтата на повечето българки е да се пласират като държанки. Минали са годинки и тя вече е започнала да се плаши и да сваля критериите. Като мине още малко време ще е навита и на някое инженерче от ботевград. Затова човек си търси партньор, а не някоя за отглеждане. Радвай се, че не се е получило преди време.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2690068a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защо просто не се ориентираш към жени, които са около твоя кръг от хора, някоя, която се развива като теб, в която и да е сфера. Жена, която има подобни на твоите приоритети в живота, не става въпрос само за кариерно развитие. И още един въпрос, защо трябва да е българка изобщо щом не живееш в Бг? !?
Донякъде си отговарям сама на въпросите, които зададох. Защото имаш ниско самочувствие. Смяташ, че не заслужаваш качествена жена, но трябва да започнеш да мислиш за себе си по друг начин. Първо, не живееш в миналото. Това кой си бил някога (и то според други хора) няма никакво значение. Смисълът на този живот е да порастваме с всеки изминал ден, и ти явно си го правил успешно. Мерникът е кой си ти на днешна дата. Според мен все още вътрешно се възприемаш като 'отчаяния' или 'задръстения' и то на базата си на отношения (неуспешни) с една единствена жена. Тоест, това е една самозаблуда. Разбирам защо това се е случило. Тогава си бил млад, и това е оставило отпечатък върху теб, но трябва да го преодолееш и най-вече да завишиш критериите си относно това каква жена искаш до себе си. Самият факт, че работиш в Близкия изток, изобщо интересната работа и всичко, което описваш за жизнения си път, не ми се връзва с ниското самочувствие, което излъчваш от поста си.
На твое място не бих се занимавала изобщо с чатове, истинските връзки започват от среща очи в очи. Хората, които са в обкръжението ни, или които срещаме случайно, са тези които изобщо не срещаме случайно. Скептик съм към стойността на всички онлайн общувания под формата на чатове (не и по работа, имейли и тн), те носят само една илюзия, нищо повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker