Не знам как да подходя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да подходя
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1575 пъти
Момиче съм на 19 години, студентка в чужбина. Компанията, в която излизам е съставена от хора от различни националности, с различни морални ценности и манталитет. В тази компания има две момчета, приятели и колеги.
Още при запознанството ми с въпросните момчета, започна лек флирт с едно от тях. Никога нищо не се е случило между нас, но напрежението и искрите, които прехвърчат между нас са очевидни за всички. Но те са повече от негова страна. Той е изключително мил, възпитан и внимателен. Позволявам си да флиртувам с него, защото, колкото и глупаво да звучи, харесвам вниманието и отношението, което получавам и мисля, че ако не поддържам искрата, отношението му ще се промени. Много харесвам да говоря и прекравам време с него, но най-вече като приятел.
Въпросният му приятел, както и мой близък познат, обаче, аз намирам за страшно привлекателен. Привлича ме чисто сексуално. По стечение на обстоятелствата, наскоро се целувахме и от тогава не мога да спра да мисля за него. НО единственото, което искам е секс. Проблемът е, че не знам как да подходя, поради няколко причини:

1. Чувставам се виновна, поради факта, че близкият му приятел така силно ме харесва и аз, достатъчно глупаво, съм го подвела, че това е взаимно.
2. Мисля, че част от останата компания гледа доста осъдително на действията ми, но може би това е лично мое внушение, тъй като аз самата си давам сметка, че това не е особено пристойно поведение. Но се страхувам да не изгубя симпатиите им, тъй като наистина се радвам на събитията ни заедно.
3. Въпросното момче дълго време гледа на мен просто като позната и не знам как да му покажа, че го желая не само, когато съм под влияние на известно количество алкохол, без това да е натрапчиво.

И въпреки всичките разумни доводи в полза на убеждението, че не трябва да предприемам никакви действия, не мога да преглътна първичното желание и "нагона" си. Не търся съвет дали да го напрвя или не, познавам се и знам, че рано или късно ще поддам. Моля, дайте ми съвет как да подходя достатъчно възпитано и ненатрапчиво, не само за него но и за останалите, за да получа това, което искам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: cd4875949f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами отстрани изглежда, че нито единият не ти е дал основание, че крои планове или има по-сериозно намерение, за да взимаш решение или да правиш избор. И двамата флиртуват не с цел, а заради удоволствието от самия флирт. М оят съвет е- дръж се на положение, не бъди леснодостъпна, сложи една граница и покажи, че си по-важна отколкото са те преценили. Така ще имаш наблюдения кой какво колко и защо спрямо теб. Или алтернативния вариянт - хващаш този, който те привлича сексуално и обгрижваш нуждите си. Пък насетне ще си покаже само.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5192e0bd60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   от авторката:

Може би не съм се изказала достатъчно ясно, но тук по никакъв начин не става въпрос за сериозни намерения или планове. Става въпрос чисто и просто за забавление. Не бих искала да споделям причините поради, които е невъзможно никои от нас да има сериозни намерения, но има много пречки. Също така не се опитвам и избор да правя, защото много добре знам какво точно искам. В допълнение, по разни причини и вследствие на разни случки, които също няма да споделя, те се тези, които се опитват да се покажат по-важни от колкото съм ги преценила. Но вкрайна сметка, всеки от тях, както и аз, знаем каква е играта, както вече казах - забавление, флиртове, но нищо сериозно и обвързващо! Въпросът ми беше друг - как да подходя към момчето, което ме привлича сексуално възможно най-дискретно и ненатрапчиво, но все пак да получа това, което искам - краткотрайно или може би дори по-дълготрайно забавление!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker