Ще умра от любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще умра от любов
преди: 16 години, 28 дни, прочетена 5210 пъти
Здравейте! Бях на 33 когато се запознахме. А той на 52. Незнам как се влюбих в него. Имахме 7 години връзка като в приказките. Живеехме заедно. Но проблема е че много ме ревнуваше. Започна да ме следи. Адски ме заболя за това че се съмнява в мен.

Един път отидох на рожден ден на една моя колежка. Той естествено знаеше. Бяхме всички колеги. Аз и още момичета останахме да спим в рожденничката. На другия ден ме очакваше грандиозен скандал. Обяснявах и обяснявах. Той каза да не му звъня. Три дни не ми се обади. След което една сутрин го видях да ме следи от вкъщи до работа. Прикипя ми. Казах си щом ми няма доверие защо да съм с него. Не му се обадих повече.

Той също не ми звънна. Много е горд. След около 2-3 месеца той ми позвъни-плачеше по телефона-как съм могла да го зарежа в най-трудния за него момент(здравословен проблем). Аз започнах пак да обяснявам. Така постепенно започнахме пак да се срещаме-само като приятели. Той се държеше пак както преди-ужасно мило. Започнахме след около година приятелство да правим секс. Пак да си помагаме. Един ден му позвъних, но ми вдигна някаква жена. Заболя ме ужасно. Пратих му смс че не искам да преча на бъдещето му и ако знаех че има друга никога нямаше да се срещам с него. Той веднага позвъни-да не съм говорела глупости и че само мен обича.

Срещите ни продължиха. Опитвах се да разбера има ли сериозна връзка. Казваше -не. Но тя звънеше. После ми каза че не може да ми прости това че съм избягала от него и смята че съм му изневерила. А аз кълна се във всичко свято и до ден днешен не съм била с друг мъж. Само дето той не ми вярва. Обича ме-така твърди. Изневерил ми е. Знам. Ужасно боли. Искам всичко да е както преди. Но се срещаме или чуваме по телефона уж само като приятели.

Питам -след като твърди че ме обича защо не е пак с мен. Аз мога да простя изневярата. Трудно ми, но любовта ми е по-слина. Моля Ви кажете ми какво да правя? Все пак и разликата във възрастта ни хич не е малка. Не мога без него. Не мога да бъда с друг мъж. Вече не съм и сигурна дали ме обича. Нито знам какво иска. При всички тези въпроси който му задавам не получавам конкретен отговор. С мо казва че ме обича. Но не се държи винаги така.

Наскоро ми каза -нека те боли, да видиш какво е. За отмъщение ли го прави? Искам да си ме обича както и преди. Извинете, че писмото ми стан адълго, а може би и объркано. Но ужасно ме боли и имам нужда от вашата помощ. Какаво да правя? Искам да съм с него и само него обичам, но какво иска той не мога да разбера. Това положение в момента не ме устройва. Моля Ви колкото и да е глупаво -помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 години, 27 дни
hash: 338cab7d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз си мсиля, че ще умра от любов. Оказва се, че живота наистина може да бъде сложен и не такъв, какъвто сме си представяли, че ще бъде...Аз няма да ти дам съвет. Също имам лична драма(май като всички), писла съм тук, чела съм много по въпроса, съветвала съм се с приятели...даже вече не искам да говоря с приятелките си за това. Дразнят ме, като дават съвети - все едно техния съвет е правилния...не знам кое е правилното, но ще го разбера един ден...Слушай вътрешното си аз...може би ще проговори..

 
  ...
преди: 16 години, 26 дни
hash: ac41f1edc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, това не е никак глупаво. Обади му се да се видите и му кажи, че искаш да говорите за нещо много важно. Когато се срещнете започни направо. Попитай го какво иска от живота (и по-конкретно от теб самата), кажи му че държиш на него и че го обичаш повече от всичко на света... и че те обижда по този начин като ти няма доверие и те следи. Кажи му, че му прощаваш за изневярата и го попитай с какво толкова си го наранила, че да заслужиш такова отношение. Когато започне да говори го слушай внимателно и се опитай да се поставиш на негово място. Според мен щом те ревнува толкова много, значи наистина те обича! Пробвай, нищо няма да загубиш! Желая ти нещата да се оправят, защото разбирам, че за теб той е всичко! Успех!

 
  ...
преди: 16 години, 22 дни
hash: 5a4bf0e300
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не мисля, че ще се разберат по този начин. Ако бях на твое място, щях да си го върна за изневярата. Но по такъв начин та чак свят да му се завие. Май е доста разглезен от жените този мъж. На 2 фронта, че да му е удобно на господина.Няма начин. Спри се. Постави му ултиматум, или ти или тя, да видим как ще реагира господина.

 
  ... горе^
преди: 16 години, 17 дни
hash: cc77e5133f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   подкрепям номер 3 за ултиматума!

 
  ...
преди: 16 години, 16 дни
hash: f1067182e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз си мсиля, че ще умра от любов. Само че съм мъж
на повече от 45 години. Всеки дава савети. Аз имам
опит, но вече никого не слушам. Започнах да флиртувам
с една моя стара приятелка. Не правим секс. Приказва ме
си с часове. Тя знае за моя проблем и така. Действа ми
успокоително. Саветвам те да направиш като мен. Недей
да му изневеряваш със всеки срешнат. На него може и
да му се завие свят, ама на тебе няма да ти стане по
хубаво. Аз пробвах. Чисто и просто чакам моята любов
да се осъзнае. Аз през това време ще си флиртувам.
Това е начина. Огледай се за подходящ мъж.

 
  ...


...
преди: 16 години, 15 дни
hash: 94052ef9c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами ще те ревнува, като е прастар. Какво очакваш? Намери си някой на по-подходяща възраст, забрави го дедето. И аз имах един такъв-20 год.по-голям, но един ден му казах просто сбогом и не се обърнах повече назад. Просто си намерих подходящ по възраст и всичко останало.

 
  ... горе^
преди: 16 години, 11 дни
hash: 51d255679a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма как. Познавам и друга жена с 20 години по-голям. И той постоянно я подозира и ревнува. Ясно му е колко лесно друг може да го отстрани и го е страх.
А ти не умирай макар и от любов.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 51d255679a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ще те ревнува. И аз познавам еднажена, която е 20г по-малка. В крайна сметка тя му изневри с мен. Аз съм 15г. по-малък от нея...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4a9eace4b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ще те ревнува... Намери си подходящ мъж.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker