Как да разпаля отново любовта в него без да се унижавам ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да разпаля отново любовта в него без да се унижавам ?
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 11849 пъти
За първи път споделям историята си в подобен сайт и незнам дали точно ще мога да опиша ситуацията, но ще се радвам на всеки коментар, защото съм много объркана. Имах връзка с един човек една година, много неща се случиха и от моя и от негова страна е имало много грешки. Преди известно време се разделихме за около 3 месеца. Много тежко преживявах всичко, той пое инициативата за раздялата ни. Аз в началото го търсех, но осъзнах че е безсмислено, той неискаше да е с мен. Преди седмица някъде така се стекоха нещата че пътищата ни се събраха отново. Виждахме се няколко пъти правихме секс, виждам че не е безразличен към мен, но се държи по-дистанцирано.

Минаха 2 дена и не ме потърси, реших да се обадя да го попитам всичкото това игра ли беше за него ? Думите му бяха искам нещата между нас отново да се получат, но не ме притискай ще се получи обратен ефект. Мене ми дойде като гръм от ясно небе, но не го показах. Човек който прави любов с тебе, а после ти казва, не ме притискай, ще трябва да градим всичко на чисто за да се получат нещата, не сме заедно все още….какво значи това? Как трябва най-вече аз да се държа за да не го притискам но и да не го загубя, знам че не съм му безразлична, но и няма да му позволя да си прави с мен каквото си реши. Въпроса ми е как трябва да се държа с него за да усети че не му е позволено всичко и че неможе да постъпва с мен все едно съм му момиче на повикване. Същевременно искам да разбере че държа на него и искам да сме отново заедно, но не да си ме има само когато на него му е кеф.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 4263921e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Ами мила не го търси, не му показай, че ти пука за него, той сам ще те потърси, само имай търпение!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 8e6b543d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дано ме послушаш. Ако държиш на този човек, по никакъв начин не го търси. Въобще. Изчаквай той да те търси, когато реши. Когато има нужда. Дори и в началото да е влудяващо неговото колебание. Бъди му приятел, изслушвай го, нека да види промяната в теб. Вероятно си искала твърде много и си го притискала преди. Това е грешка. Бъди по либерална, не реагирай от сорта"това ми дойде като гръм..." Приемай всичко, когато той поиска да ти го поднесе и много скоро ще имаш всичко, което поискаш. Не го засипвай с дразнещи въпроси, не ограничавай личното му пространство и ще имаш успех.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 29ab87d39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   много трудно е когато някой не знае какво иска.не го търси,не му задаваи въпроси,кажи му да те потърси когато е сигорен в чуствата си и когато знае какво иска от теб.няма смисъл от въпроси,нито от срещи и разговори преди той сам да е взел решение за вас.той самия е объркан,и ако не вземе решение най много при срещите ви да се стига до секс,а после и двамата да се чуствате зле от това.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: c7428d1a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би това не е най-подходящият начин да ти кажа всичко което искам, но заставайки пред теб незнам дали бих съумяла да кажа нещата така, както ги чувствам затова реших, че е по-добре да го напиша.

Когато ме потърси и поговорихме мислех, че ще има шанс за нас, колкото и плахо да стъпваме един към друг. Но ти постоянно се отдръпваш и не ми даваш възможност да градя наново нещата между нас. Защото казвайки ти, че съм готова на всичко включвах и това, сама да се боря не само с моя, но и с твоя страх.

Казваш ми: „НЕ ме притискай, ще се получи обратен ефект”, но и като не те търся после ще излезе, че не ми пука. Казваш ми също „Нали знаеш, че не сме заедно”. Ок несме, а какви сме? Ще ти се обадя, когато ми се доправи секс ли? ОК Да приемем и това…. Казваш също може и да стане, ама може и да не стане…. Искам го, ама…..!!!! В крайна сметка правиш неща, които нито някога си приемал, нито си одобрявал…..,Друго, казано от теб: “ Mалка си да поемеш по-пътя по-който искам аз да тръгна….. “ А ти кой път следваш? Течението няма да те заведе до мястото, което ще си щастлив и безкористно обичан.

Има и друго, не съм глупава надявам се си го разбрал. Това, че не го казвам, незначи, че не го знам. Има друг човек до теб и ти сега се чудиш накъде да хванеш. Поне има заигравка, ако не е връзка, което знам , от личен опит че е много интересно. Да безспорно интересно, но струва ли си да загубиш, човек който те обича, заради това. Ако си мислиш, че да….. искрено ще се радвам на това ти да си щастлив.

В момента, в който започнах да приемам нещата че са приключили, ти отново сипа сол в раната ми и я заши . ЗАЩО? Много гадно е човек да живее в неведение, да очаква всеки един момент да е последен….. това е още по-болезнено и от това да знаеш, че краят е факт и трябва рано или късно да го приемеш. Пък и немисля, че заслужавам да продължавам да се самозалъгвам. Жестоко е от твоя страна и непроумявам, защо го направи……. Не откривам никаква логика, но ти си знаеш и сам за себе си, си преценил нещата…… НЕЛЕПО Е ДА СИ ИГРАЕШ С ЧУВСТВАТА НА ХОРАТА…… ТОВА НЕ ТЕ ПРАВИ ПО СИЛЕН, ДОРИ НАПРОТИВ……

Всички ми казват….. ти си луда престани, та той е искал само секс…..Е да бе ама незабравяй че вече не се влияя от чуждото мнение, а слушам себе си, макар и може би погрешно…..този път..

Да, за едно беше прав избрах най-трудният начин да порасна и ПОРАСНАХ, но и през тов
а време осъзнах, че колкото и да обичаш някой на сила неможеш да го задържиш при себе си.
Искаш да постъпваме като големи хора…но и ти незнаеш какво искаш.

Действаш, по начин по-който винаги си казвал, че не приемаш.

Казвам тези неща с ясното съзнание, че ще ми кажеш, че съжаляваш, но това е краят. Не искам да се съобразявам с никой и нищо, искам да съм с теб, но насила хубост нестава, осъзнала съм го …. Несериозни работи големите хора не би трябвало да си позволяват да правят…сам си ме учил на това. Каквото и да решиш аз ще го приема. Само едно ДА или НЕ от тебе, ще ми бъде достатъчно, за да направя следващата си крачка, но този път ще е необратима, каквото и да стане НАЗАД И ДА БОЛИ, НЯМА ДА СЕ ВЪРНА НИКОГА ПОВЕЧЕ…..

Знаеш, че те обичам много, но ако си го поставя за цел , ще те забравя….неискам да продължавам да бъда подобие на човек и се надявам един ден това време, за мен да бъде само лош спомен…….

Когато решиш само ще те помоля да ме уведомиш за да знам и аз как да редя живота си , защото в момента не е това което бих искала да бъде ?

Изпратих му това с подаръка за Коледа..... и знаете ли какво получих отсреща.??? В профила си във facebook на другия ден написал сгоден за някакво момиче там та тя даже харесала публикацията. Непостъпва човешки, а аз съм срината .................. И сега какво да лчгам да умирам ли ;( неиздървам вече на това напрежение.......... ;(;(;(;(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker