Използва ме, нали? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Използва ме, нали?
преди: 8 години, 27 дни, прочетена 2826 пъти
Здравейте, аз съм момче на 17 години. От няколко седмици, харесвам едно момиче. Преди 2 седмици и казах, че я харесвам, но тя ми каза, че не ме харесва. Преди я бях наранил, тя ме обичаше и ме харесваше толкова много, че какво ли не направи за да се свърже с мен... Аз се правих на ударен, игнорирах я защото се бяхме скарали (Не съм ходил до сега с нея). Учим в едно училище, всеки ден я виждам по няколко пъти по коридорите и повечето пъти не ме поздравява, докато преди не беше така. Преди искаше, да излизаме, да си споделяме докато сега е друго. Всеки път я карам да излезем навън, но тя постоянно си намира като чели оправдание. Всеки път казва, че има работа и била заета. Някой път казва истината, но.. Когато я накарам, да си говорим по Skype или по телефона, тя ми казва, че не и се говори, че била уморена, че имала някой в стаята и като цяло оправдания. Държи се много, , отдръпнато" с мен. Разбира се, аз се чувствам гадно, не знам дали го прави на пук заради преди или вече не и трябвам... Почти всеки път аз и пиша по Facebook и като цяло не мога да се сдържа да не и пиша цял ден. Дори и да ми seen-ва, пак мога да продължавам да и спамя... Чувствам се виновен заради преди... Игнорирах я заради глупости... Сега се държи толкова студено с мен, когато я попитам дали не и е писнало от мен, тя ми отговаря така: Оф... стига глупости, всеки път някакви ей такива отговори. Някой път се случва и тя да ми пише SmS или да ми пише по фб. Обичам я и искам да бъда с нея... Да си я гушкам, да си я обичам, да я целувам, да излизаме и да си споделяме...
Въпреки, че казва, че не ме харесва и че не може вече да има чувства към мен аз продължавам да се опитвам...

Дайте ми някакъв съвет, какво да правя?
Как да се откажа от нея?
Използва ли ме?
Лъже ли ме? Изобщо дали има шанс да излезем и отново да се влюби в мен?
Как да я накарам отново да ме хареса и да ме обича като преди??
Помагайте, МОЛЯ ВИ!! Вече не мога...

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 27 дни
hash: 751bb8cdeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не можах да разбера за какво те използва само... в заблуда си нешо авторе...!

 
  ...
преди: 8 години, 27 дни
hash: 702901672f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И за какво точно те използва? Момичето в прав текст ти е казало, че не те харесва. Просто се държи учтиво с теб, за да не си разваляте отношения, но ясно ти показва, че не иска нищо повече.

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: 800db46cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Остави я! Не можеш да я накараш да бъде с теб щом не желае, а и има други момичета не е само тя. Насила хубост не става разбери! Ж. 22

 
  ... горе^
преди: 8 години, 26 дни
hash: 066760220f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наранил си й емоциите и просто трябва да й се извиниш за това, ама искрено.
Ама не по интернет. Пиши й, че искаш да се видите да й кажеш нещо и така.
Ако пак не те иска, значи наистина не те харесва вече, но и така да се окаже не съжалявай за извинението, което трябва да й дадеш, защото сам си знаеш, че си постъпил лошо с нея, а не е трябвало.

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: f85551ebd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   В какъв смисъл да те използва? Да те използва, значи, да и правиш услуги, примерно, а тя да не ти ги връща. Да знае, че би направил всичко за нея, а тя да се възползва, и да си те върти на малкия си пръст. Да те подвежда, че има някакви чувства, за да и свършиш някаква работа и т. н. В този смисъл на думата, едва ли те използва. Сега дали те харесва или не, е друго нещо, и то няма нищо общо с използването. Казваш, че преди те е харесвала, но ти си се държал като идиот, и си я наранил. Ами, като жена ти казвам, тя не е забравила. Вариантите са два. Или след този случай, когато си я наранил, всичките и чувства са изстинали, и тя е разбрала, че някъде там я чака друг, който ще се държи добре с нея, и ще имат взаимни чувства, и просто си аут от живота и (рядко ти пише първа, отговаря ти с една-две думи, не иска да говорите по тела. скайп и т. н. ). Другия вариант е, толкова да си я наранил, че да е останал отпечатък в съзнанието и, и сега да се държи по този начин, защото иска да ти покаже какво е да се чувстваш игнориран, пренебрегван ии незначителен за нея. Или казано с други думи, си го връща.

Ти си я познаваш, ти трябва да кажеш дали е толкова злобничка и отмъстителна. И ако искаш да се бориш за нея, то тогава го направи. Не се отказвай. Дори да иска да ти го върне, тя изпитва все още чувства към теб, и вътрешно се надява на хепи енд. Бъди до нея, в трудните моменти, пиши и, звъни и, карай я да се смее, сама да иска да бъдете заедно. Защитавай я пред другите, само добро говори за нея, или изобщо нищо, пред околните. Сближи се с приятелките и, накарай ги да те харесват. Това е в голям плюс, повярвай ми. И нещата може и да се пооправят.

Ако пък, не ти се занимава, оставяй я, започни на чисто с някоя друга, по която няма да хвърляш толкова усилия. Но, и се дръж на ниво с нея, не я наранявай, по никакъв начин. Не се дръж като идиот, дори и да сте скарани.

Това е от мен, успех!

Depravity

 
  ...


...
преди: 8 години, 26 дни
hash: 8d9407eeac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Авторе, не ставай досадник! Приеми го, наранил си я и сега тя не иска да има нищо общо с теб. Така, че просто я остави на мира, защото колкото повече и пишеш, звъниш и правиш опити да я заговориш, толкова повече ще се отдръпва от теб и ще те категоризира като "досадник", "лепка" и т. н. Ти как би се почувствал, ако момиче, което изобщо не харесваш и не те интересува непрекъснато ти пише, преследва те, звъни ти и т. н.? Ами сигурно накрая даже ще я намразиш. Ако не искаш да сатен така и тотално да я накараш да те мрази, спри да я тормозиш!!!
А вместо това потърси момиче, което ще е щастливо от вниманието ти и ще те обича.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 26 дни
hash: 4dd884865c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Явно доста си го е изтрадала преди и я е страх да не постъпиш с нея по същия начин. Друг вариант е наистина с времето да е изгубила интереса си към теб. Най-добре се пробвай да поговориш с нея и да и споделиш какво наистина чувстваш, и се извини за миналия път. Може все още да има чувства към теб, щом не те е отрязала напълно, но да е много афектирана от преди. Но ако ясно ти покаже, че няма, продължи напред, колкото и да е трудно.

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: f894e5ec7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Детска радост - шарени бонбони. Първо той я игнорирал, после тя се отрезвила и продължила. Къде е използването?
"Каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи. "
Ж28

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: 39240e062e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Един съвет от мен момченце прочети приказката " Лисицата и щъркелът" и вникни много внимателно в поуката и . А тя е каквото повикало такова се обадило . Лисицата кани на гости щъркела и го прецаква сипвайки му с неудобна чиния после той и го връща . Същото горе долу е и тука тя те е харесвала ти си и я отрязал а сега си в нейното положение и тя не те иска вече .

 
  ... горе^
преди: 8 години, 26 дни
hash: 066760220f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер8 - не се подигравай така на момчето, че скоро ще започнат да ти казват "Лелка" неговата възрастова група.

 
  ...

...
преди: 8 години, 26 дни
hash: b64bfea44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами така де, не сте на 13.

"Нараних я, правих се на ударен и я игнорирах".
не се обиждай, но от такова отношение такива са последиците.

Отпусни се, отвори се към нея. Чакаш тя да те поздрави - поздрави я ти. Пък като искаш да си пишете, а тя не иска и си намира оправдания, просто приеми, че не стават нещата и се огледай за друго момиче.
Иначе хубав съвет са ти дали да поискаш да се видите и да се извиниш. И не говори такива неща като "писнах ли ти", дръж се малко по-зряло.

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: f894e5ec7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Номер 10, от номер 8 - мен какво точно ме интересува кой как ще ме нарича? Всеки се е родил бебе, бил е дете, после младеж, зрял и възрастен. Или поне такъв е ходът на живота. Ще се радвам и баба да ме наричат - ще значи, че съм доживяла до преклонна възраст. Важното е да съм удовлетворена от живота си. И знаеш ли? Това не се случва, когато отказваме да приемем, че нашите действия имат последствия. И да - дори и на 50 да станеш, ако не го осъзнаеш, поведението ти пак би било детинско. Така че дерзай - много имаш още да израстваш и ти, и другите, и аз. Далеч съм още от пенсия. :)
Ж28

 
  ... горе^
преди: 8 години, 25 дни
hash: d2c0a3bcc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   А дали не я харесваш, именно защото сега виждаш, че не можеш да я имаш? Повярвай ми, често се случва. Понякога точно това ни кара да си навием на пръста, че трябва да сме точно с този човек, сега и на момента! Когато те е харесвала, не е била интересна, била ти е досадна и си я игнорирал, но сега нещата са се обърнали и може би по тази причина толкова много се бориш за вниманието й- защото вече не го получаваш.
Както и да е, ако си сигурен, че искаш да бъдеш с нея, тогава трябва да й покажеш, че си различен и си готов да се държиш с нея както трябва. Но това не става с постоянно писане и досаждане във фейсбук или в коридора, не може да й висиш на врата всеки ден и да й се молиш..така няма нищо да постигнеш. А и няма да й допадне хленченето ти, нито отчаяното ти поведение. Кажи й нещо веднъж и я остави намира, нека да има време да помисли малко и да си прецени.
Кажи й че ще й отнемеш само 2 минути от деня и повече няма да я занимаваш с нищо. На първо място, извини й се за преди, искрено и честно кажи й "СЪЖАЛЯВАМ"! Обясни й, че осъзнаваш колко зле си се държал и как сега заслужаваш и тя да се отнесе така с теб. Но й кажи, че хората се променят и всеки заслужава втори шанс. Ти си разбрал грешката си и си готов да я поправиш, стига тя да пожелае. Кажи й, че я харесваш страшно много, че мислиш за нея, че искаш да сте заедно, но това зависи от нея. Ти няма да правиш нищо повече. И до там! Спираш известно време с всичко, поздравяваш я и толкова. Остави я да се осъзнае малко и да реши какво иска. Ако са останали все още някакви чувства у нея, може да размисли и да ти даде шанс..ако ли пък не, започваш на ново с някое друго момиче, и се дръж човешки, за да не изпаднеш в същата ситуация отново.

 
  ...
преди: 8 години, 23 дни
hash: 5309f7eb78
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Какво използване? Аз нищо такова не видях, момичето просто не те харесва или ти го връща. В крайна сметка си си виновен сам. И аз да съм, така щях да се държа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker