Моментно чувство или? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моментно чувство или?
преди: 8 години, 13 дни, прочетена 2364 пъти
Здравейте, момиче съм на 20 години. Знам, че има много такива познати истории, но имам нужда от съвет и мнение!
Имам приятел от 3 години и много го обичам. С неговият приятел се позмаваме от 2 и половина и 3мата сме неразделни. Той е много свястно и привлекателно момче. Преди 1 година имаше и той приятелка, с която постепенно станахме много близки приятелки, но те се разделиха а аз още поддържам контакти с нея.
За това време в което се познаваме с него аз съм го приемала единствено и само като приятел и нищо повече. Но напоследък започнахме да излизаме доста често само двамата и започнах да гледам на него с други очи. Знам, че не е редно спрямо приятеля ми, но какво да направя.. чувства! Все си мисля, че и той започна да гледа на мен не само като приятелка защотото до сега се прегръщахме за чао и здрасти, а напоследък последните 1, 2 пъти когато ме прегърне ме цунка по бузата и ми казва колко съм красива. Не знам какво да си мисля? ! Не искам да изпитвам нищо към него, не искам да имаме други взаимоотношения освен досагашното ни добро приятелство!! Искам да спра тези мои мисли и чувства!! Не е редно и правилно, знам го! На всичко отгоре започнах и да го сънувам.. това се е случвало 1, 2 пъти.
Какво бихте ме посъветвали вие? В мен изниква едно желание да станат нещата случайно и да бъдем заедно един път и след това просто приятеля ми да не рязбира и да си останат нещата както преди. Чисто и просто по приятелски без нищо друго.
Не знам какво да правя вече, толкова ми е объркано! Знам, че може да си помислите, че това е курвенско, но до сега съм била само със сегашния ми приятел и е нормално да искам да опитам нещо друго според мен? И искам ако се усмеля.. то това да е това момче, за което ви говоря и то само за 1 път без нищо друго след това. Мисля, че е по-добрия вариант отколкото да е с някой случаен. Какво мислите.. моментно желание ли е или? И има ли смисъл да спя с него само и само да пробвам или не?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 12 дни
hash: baef849a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дори и да спиш с него, няма да бъде веднъж и за последно, и след това си оставате приятели. Чувствата ви ще се задълбочат от една от страните, или и от двете. И тогава, няма как да бъде само веднъж, нали? Не знам какво да те посъветвам. Малки сте, вероятно, със сигурност ще има и други момчета в живота ти. Не мисля, че всичко ще опре до тези двамата, и после край. Щом такива чувства са се зародили в теб, значи е ясно. Ще окажат влияние върху връзката ти, и ако не е този приятел, то ще е някой друг. Направи, каквото чувстваш, но знай, че не е правилно, спрямо приятеля ти, да спиш с неговия приятел. Ако разбере, а то сигурно ще, ще бъде много наранен и предаден, и то не само от теб, ами и от най-добрия си приятел.... Вас ще ви мъчи съвестта, ще изпитвате угризения всеки път, когато се видите В ТАЙНА. Всичко ще бъде рози и цветя, докато се криете някъде заедно, но дойде ли края на вечерта, ще се чувствате ужасно. Ще се чувствате като лъжци и предатели, а то ще сте и такива. Ти избираш, ще ти понесе ли да се чувстваш като най-долното момиче, което лъжи и мами приятеля си, или всичко ще приключи до тук, още в зародиш.... Все пак, ти ще си блъскаш главата, решението е твое. Ако все пак, го направиш, този, с когото си сега, го пиши отписан. С него няма да си, така или иначе. Просто ще видиш как нещата се случват, и че за всяко действие, си има последици, а понякога живота така преобръща нещата, че дори не може да си представим какво ни чака. И, запомни, карма има! Дали ще е сега, или след време, то ти ще платиш някаква цена, за това, което вършиш.

Според мен, е най-добре, да си чист пред себе си. Да бъдеш в хармония. А, да бъдеш в хармония, означава действията ти, приказките ти, и чувствата и мислите ти, да бъдат еднакви. Тоест да не казваш едно, а да правиш друго, докато чувстваш нещо съвсем различно. Най-добрата стратегия на лъжеца е да казва истината, защото така не може да се оплете в лъжите си, и да го хванат. :)

Ти си прави изводите, от написаното до тук. Желая ти успех, каквото и да решиш. И да знаеш, че всичко изживяно, и лошо, и добро, ще ви послужи за опит, за в бъдеще. Само дано няма много наранени...

Depravity

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: ccb78f41d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те!

На въпроса има ли смисъл - само и само да пробвам - Не! Недей, ако обичаш сегашният си приятел. Пък не каза обичаш ли го. Тогава това няма смисъл.

Дали е моментно - как да знам, ако позволиш на чувството да се развие, и вторият също позволи това. Нещата ще станат много трайни. А ти в състояние ли си, да го оставиш на моментно състояние - май не си!

Ти се влюбваш във вторият - и не можеш да се бориш с това.
Тогава трябва да се запиташ - защо не оставиш първият, за да бъдеш с вторият. Ако причината е, че ще го нараниш, тогава трябва да се запиташ, дали той може да продължи напред след това, а ти би ли жертвала своето щастие в замяна на неговото?
А готова ли си да си да продължиш и с двамата? Можеш ли да го направиш?

Най - голямата любов започва именно така с невинни разговори, с чести срещи, с проява на интерес.

Можеш да спреш да четеш до тук.

Но да ти покажа, че разбирам нещата ето и моята история.
Невинни разговори - любов - събиране - съвместен живот 3г.
Поява на втора - невинни разговори - любов - интимност. Познаваме се от 2г.

Ето и отговорите ми. На зададените въпроси:
Защо не оставиш първата, за да бъдеш с втората - Не мога, обичам я. Тя е разумният избор.
Дали тя може да продължи напред след това - Не, страх ме ще си посегне, отговорен съм за нея.
Бих ли жертвал своето щастие в замяна на нейното? - Да
Готов ли съм да си да продължа и с двете? - Налага се. Не искам да губя никоя.
Мога ли да го направя? - Надявам се. Засега успявам.

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: c79aa97943
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   После защо мъжете не вярвали на жените. И аз се чудех в началото защо мъжът ми не ми вярваше, докато не се убеди, че съм различна. ж28

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 дни
hash: cceb422296
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само един път, само главичката :)))))

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: 6f47cb65d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Поредния отпадък. Не искала да изневерява, ама искала и нещо друго хахаха. Аман от вас.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 дни
hash: b6c256c28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 2.Казваш че обичаш приятелката си,след като е така защото спиш със друга която не можеш да оставиш,твоята не те ли привлича достатъчно?Ако отговорът е..не тогава защо казваш че я обичаш,любовта не е ли съчетание от няколко неща,което означава че изборът ти може би не е най разумният,а кое те кара да си мислиш че е такъв?Питам защото и аз съм във връзка в която партньора не ме привлича сексуално.За кое се чувстваш отговорен,ами че когато си бил с други кое е било по различно,за тях защо не се чувстваш отговорен примерно?Бил ли си я тази жена,изнасилвал ли си я,какво толкова си й направил че се лишаваш от щастието си заради нея?Някаква тактика ли ти прилага и каква...сподели все пак.Може би защото в реалност аз никога не съм искала да нараня нито със думи нито със действия,нито съм правила планове как задържа човека до себе си,така че не ми ясно,какво толкова правят жените като нея?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 дни
hash: e1bb036d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Веднаж преспах с прясно омъжено момиче и го направихме в дупето, защото според нея това не било изневяра.

 
  ...
преди: 8 години, 10 дни
hash: 37867f1d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На къде върви този свят...? ! Искала само веднъж, хаха... Като искаш действай, но утре като те хванат каква си шафрантия не реши и не се моли

 
  ...
преди: 8 години, 10 дни
hash: 3fc129a300
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката:
Благодаря много на 1 и 2 за съветите и мнението
Обичам приятеля си и именно за това нямам смелост и толкова голямо желание да правя каквото и да било с някой друг. Той е първата ми любов и първото момче, с което съм била и просто си мисля, че тези мои мисли са моментни и нямам смелостта да направя нещо зад неговия гръб! Знам, че после ще съжелявам и не съм човек, който умее на лъже и ще му призная сама! Но просто тези мисли са моментни, но да ги изпълня нямам смелост.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 дни
hash: fc736fa330
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Подкрепям номер 1! Появили ли са се веднъж такива чувства, значи работата е ясна. Ако спиш с него, няма да си "начешеш крастата", а ще задълбочиш нещата. Как си представяш да си легнете двамата, да дадете воля на чувствата си, след което да се направите, че нищо не е станало. Очевидно не говорим само за секс, щом има чувства помежду ви. Дори да си убедена, че само това искаш, няма да стане така. А и как можеш да си сигурна, че момчето няма да пожелае повече? Каква е гаранцията, че и той иска нещо еднократно, което после да се опита да забрави? Как смяташ, че ще погледнете приятеля ти след това? Нали сте близки, излизате заедно... ти няма ли да се сещаш само за този момент, когато видиш неговия приятел? Изобщо, ще забъркате голяма каша, от която най-наранен ще излезе твоят приятел. Той ще бъде излъган и предаден веднъж от теб, и втори път от своя приятел. Повярвай ми, не е това начинът да се отнесеш към човек, на когото държиш.
И така, да стигнем до заключението. Никой не е казал, че трябва да бъдеш с 1 момче до края на живота си, нито че първата любов трябва да бъде единствена. Щом искаш да бъдеш с друг, значи така трябва да се развият нещата. Дали ще бъде това момче, или някой друг, ти ще имаш такива желания и занапред. Не можеш да избягаш от това, нито можеш да го потискаш завинаги. Така рискуваш сама себе си да обречеш на нещастие. Не се чувствай виновна, че изпитваш симпатии към друг, в това няма нищо ненормално, няма нищо грешно. Грешно ще бъде ако направиш тази стъпка, която рано или късно ще ви изтормози всички много сериозно. Съветвам те да се разделиш с настоящия си приятел, преди всичко да се е объркало така, че после да не може да се погледнете. Недей сама да си навличаш неприятности, а постъпи отговорно и разумно. Не е лесно да пуснеш нещо, с което си свикнала, някой, който е бил до теб толкова дълго, но по-добре така, отколкото да го нараниш толкова жестоко.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 дни
hash: 9aaa046a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ще съжаляваш после. Приятелят ти ще бъде двойно предаден: един път от теб и един път от най-добрия си приятел...
Аз те съветвам да спреш да излизаш сама с второто момче и да премислиш нещата. Кого обичаш, с кого искаш да бъдеш и т. н.
Според мен, ти не си любопитна какво ще е с друг, а изпитваш привличане конкретно към това момче.

 
  ...
преди: 8 години, 8 дни
hash: 59e59d3890
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имам приятел от 4 години и постоянно сънувам други момчета, и си мисля, че имам чувства към тях, ама тези чувства изчезват за много кратко време. Според мен това се случва при дългите и еднообразни връзки. Ако имаш сериозни намерения към гаджето си и виждаш бъдещето си с него, не го оставяй. Ако ли не, по-добре изчакай и виж дали твоите чувства към другото момче ще изчезнат. Ако не изчезнат спри да залъгваш и себе си, и приятеля си и се раздели с него.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 дни
hash: ccb78f41d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 7.
Така е, щом е в дупето не е изневяра!

 
  ...
преди: 8 години, 8 дни
hash: ccb78f41d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 6.
Нещата са много сложни.
Защото спиш със друга която не можеш да оставиш - обичам и другата не по - малко.
Твоята не те ли привлича достатъчно? - 90% ме привлича, но остават едни 10%, който осигуряват другата. Има един текст (Твоя си я тя, вечната прислуга, но мъжът в теб иска мен).
Ако отговорът е.. не тогава защо казваш че я обичаш - Защото е така, наистина си я обичам!
Любовта не е ли съчетание от няколко неща - да любовта е сложен комплекс от много ценности.
А кое те кара да си мислиш че изборът е най - добрият? - Все пак освен на ниво, чувства се замислям и на обективно ниво, мога да погледна нещата отстрани и тогава виждам, че момичето до мен е точното момиче.
Докато любовницата ми, никак не е разумен избор. Само че там чувствата са прекалено силни, за да мога да спра действията си. Не винаги при мен всички постъпки са правилни.

Имам и втора природа, друга същност, която също е част от мен. И първото момиче, не може да задоволи тази втора природа. Докато второто го прави много успешно.
Тази втора същност, не е много правилна и от разумна гледна точка, мога да мина и без нея. Но от субективна, то това не ми е възможно.

За кое се чувстваш отговорен - чувствам се отговорен, за това, че ако момичето до мен разбере ще я нараня страшно много, дори мисля, че не знам колко много. Вероятно ще приеме това, но не знам дали аз ще мога да я гледам в очите повече. И всеки път, когато излизам, тя ще мисли, че е при другото момиче и ще се натъжава, а аз ще гледам тъжните ѝ очи. Тоест ако бе, толкова лесно - научава, вдига ми скандал, аз щях да отида при другата да ме утеши. Проблема е, че тя въпреки, че ще се раздира от вътре, ще остане при мен. И аз ще трябва да гледам нейните емоции.

Когато си бил с други (само с една) кое е било по различно? - Много по различно е. Пълна противоположност. Едната е прекалено примерното момиче. Искаш секс - ми добре, давай. А другата обича да живее и да се разбива - Искаш секс - ще те скъсам!
За тях защо не се чувстваш отговорен примерно? - И за другата се чувствам отговорен. Гледам нищо да не и липсва. Ми да съвестно ми е и за нея, ама - ако можех да спра, щях. А щом не мога да спра, значи не ми пука достатъчно? - Знам само, че не искам да губя никоя.

То пък да не вземеш да говориш с хората, да не им обръщаш никакво внимание. В началото нещата бяха невинни. Просто разговори - какво толкова? Но от разговори се стигна, до добре нека да опитаме, може би само веднъж (само главичката). Може би, ще избера едната след време. Оп мога ли?
Бил ли си я? - Тъй като боят се приема за физическо насилие, никога не съм я бил.
А да я изнасиля - стига, мразя насилниците. Когато няма желание, не може и да ми стане.

Какво толкова си й направил че се лишаваш от щастието си заради нея? - Защото аз владея нейният живот, психологически.
Появих се в нейният живот, още когато тя формираше психиката си, тя израсна с мен. И аз отнех голяма част, а може би и цялата нейна индивидуалност, сега тя се държи по начин, който аз съм и задал. Не мога да кажа, че нещо е нейно лично. Искам но не мога. Ако тя проявява нещо с което да не съм съгласен. То е защото аз съм се променил и сега виждам, че не всичко от моя страна е било правилно. Тя просто не може да превключи. Защо е примерната домакиня, която не може да се забавлява? - Защото аз съм я направил такава. И тя сега явно си спомня - моето предишно държане. И просто не може да се отпусне.

Защото нейният живот съм аз и тя просто не знае, как да го живее самостоятелно. Защото с мен, ще си отиде и нейният живот. Аз не мога просто да си тръгна. И тя дори и да научи за любовницата ми, също не може да си тръгне. Нейните емоции ще са, да гняв и много тъга - но породени от страх, да не я оставя. И за да не страда - аз трябва да се държа много на ниво с нея.
Докато другите хора са се приспособили да се борят с живота - тя е приспособена изцяло към мен, моите думи и реакции.
Тя няма нормален живот това момиче - разбираш ли.
И да тя проявява скрит страх от мен - дори мисля, не го осъзнава. Но не защото съм я удрял. Но е достатъчно, да я изолираш, викнеш, блъснеш или счупиш нещо в близост до нея. И ако това се определя като тормоз и този тормоз е бил системен. Тя вероятно щеше да най - малкото да ме мрази. Но когато това е единичен изолиран случай, породен в изключителни ситуации. И след като направи това за което съм и казал - среща пълно разбиране, уважение и така нататък. То се получава нещо като Стокхолмски синдром. Защото следващият път достатъчно е да повиша тон и тя ще си спомни чупещият се предмет. В резултат мозъкът и блокира и тя машинално го изпълнява. Аз разбирам това, и се опитвам, да изтрия това от съзнанието ѝ, да се чувства по - равна с мен. Но тъй като това беше в период, когато тя бе твърде млада. Не мога да изтрия тези спомени.
Работата е там, че аз се развих и видях нещата по - друг начин, но не успях да развия и нея със себе си. И тя си остава на старото ниво.
Тоест да предположим (макар, че не мога да го предположа).
Аз си тръгвам от нея и тя остава сама, с невъзможност да се справя с живота. Или - ама не знам как - други хора ще се намесят и ще помогнат. Или в крайно отчаяние ще направи нещо глупаво.
Аз съм нейният живот.
А за любовницата какво да говорим? - Първата поне детските години ѝ минаха при родители. А любовницата - тя има само една приемна майка.
И с двете - всичко е започнало с невинни разговори, с зачестяване на срещите, с проява на загриженост. Но когато тая загриженост стане прекалено голяма и те са склони да ти оставят живота си. А пък ти вече знаеш, че си отговорен за тях. Коя да оставиш? - Как?
И ако говорихме за вече формирани характери - за жени над 23 - 24г. За жени с перспективи. То изобщо, ха ще походя, ще видя другата - голямата работа. Аз я ще я оставя, ще и стане малко гадно, ще и мине.
Аха ама когато говорим за запознанства с 16 - 17г. момичета то там, е съвсем различно. Нормалните хора се борят имат работа, задоволяват си сами нуждите.
Но когато от гимназията тези работи са ти осигурени и ти не знаеш, какво е външна работа. Нещо повече, ти дори не знаеш как се търси работа. Научен си, че храната и нуждите са ти задоволени от еди кой си. Ми ако тоя някой си тръгне? То дето ти се съсипва психиката, все едно да се събудиш утре, и целият ти познат живот, вече го няма. Изчезнал е някъде, и ти казват, че може да не се върне. Чисто физически, не могат да оцелеят без мен.

Аз не се гордея с това. Но за да не усещат някаква липса, понеже се чувствам отговорен, обичам ги и искам да са добре. Продължавам да бъда този някой, който осигурява физическият им живот.
Това е като да получиш някакво наследство след гимназията с което си създал бизнес, и утре ти казват, че този бизнес вече го нямаш. Запорили са ти имотите и сметките и ти имаш 100 лв. в джоба.
Ами върви се оправяй. То това е на подсъзнателно ниво, но самата мисъл, че бих ги напуснал ги кара да изпадат в нещо като панически страх.
Каква е тяхната тактика? - Дават си живота за мен.
Може би защото в реалност аз никога не съм искала да нараня нито със думи нито със действия! - Цялата тази обърканост е заради моите добри намерения. Не желанието да страдат. И възможността да го постигна. Защото едва ли с една нормална заплата. Могат да се осигурят квартири, да се задоволят нуждите на две семейства.

Тези дето ме мислят за чудовище.
Ето как е според мен.
Младо момиче, че какво като е младо. Само си говорим. Задълбочаваме разговорът. Ех много приятен човек. Да какво толкова да излезем на кафе. Каза, ми че ме обича, май трябва да и кажа, че е нередно. Айде бе какво толкова, ще и мине. Аз няма да и отвръщам. Ех май се породиха чувства и в мен. Вече трябва да спра, не не, ще се контролирам. Всичко ще е наред. Ех как да не я целуна. Ще е готино да отидем на хотелче. То дето ще ходим от време на време на хотел, да ѝ взема по - добре една квартира, ще се виждаме по - често. То хубаво заживя в квартирата, но е добре да и поема и храната. Леле съвсем се превърза - абе тъй - тъй съм виновен за това, ми от какво друго има нужда? А успях да и задоволя нуждите, поне колкото другите имат.
Леле и то какво стана сега? Оф. Ам....
Леле кофти ситуация! - Нищо бе нещата ще се оправят.
Мале май няма да се оправят!
Ами сега!

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 95482d7989
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Абе трошете пишките там и това е! Не се знае коя генетична комбинация ще излезе по-добра!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 2a7f5863f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Защо го обвинявате момичето? Както казва тя "чувства", а сърцето никога не лъже.
Самата авторка ще я посъветвам: постави се на мястото на постоянния ти приятел - ти как би се почувствала, ако приятелят и приятелката ти зад гърба ти правят секс? Как би го понесла, как би реагирала? Как би искала да постъпят с теб? - Постъпи и ти сега така. Само не си крий главата в пясъка и не си мисли, че това ще остане скрито.
Аз лично бих преценила кой е по-добър за мен от двамата преди да се втурна да правя секс с него. И ако го правя, то ще е открито, а не тайно.

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 7b16979157
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 14/от 6. Благодаря за изчерпателния отговор, разбирам те до някаква степен но не ми стана ясно как можеш да обичаш двама човека едновременно, на мен лично никога не ми се е случвало. Остани със втората, ти живееш с първата и си свикнал с нея, но не мисля че я обичаш толкова колкото твърдиш. А втората може би все още не е привързана към теб колкото изглежда, не е вярно това което казваш че не е подходяща, всяка жена може да изпълнява домакинските задължения. По точно всяка която обича човека до себе си, може.. не може, все ще се научи. Те и двете се малки, сам ще се обедиш че след някоя друга година втората няма цял живот да се интересува от купони, дискотеки и секс, едва ли ще се затвори в къщи но няма да се вълнува предимно от това. Ти имаш някакъв проблем със себе си който трябва да преосмислиш и може би вече го правиш но по добре избери втората.

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: b21168a0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 14, определено не е нормално това, което правиш. Оставям настрани факта, че въртиш две момичета, но за тях ще е по-добре да станат самостоятелни. И най-вече, да бъдат с някого, който няма да ги лъже в очите. Наистина не заслужават подобни манипулации.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 дни
hash: ccb78f41d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 18
Разбирам те до някаква степен но не ми стана ясно как можеш да обичаш двама човека едновременно - не знам. Ей така.

Номер 19
Но за тях ще е по-добре да станат самостоятелни - ти не прочете ли, че не искам да ги оставям. А докато имам възможност, да постигам целите си. Аз решавам.

Инак вярно, не заслужават това. Но какво на друг ли да ги оставя. Съжалявам егоист съм. И ще ги имам. Независимо дали ги заслужавам.

 
  ...
преди: 8 години, 4 дни
hash: 7b16979157
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 20, симпатизирам повече на второто момиче защо ми изглежда че тя е по истинска, а първата от женска гледна точка е жена манипулаторка. Не ви познавам и не съм сигурна в това което казвам но ако аз трябваше да избирам между двама човека първият манипулатор а вторият първичен но честен щях да избера вторият, надявам се разбираш какво имам предвид, теб навярно те привличат друг тип хора, разбирам и няма за какво да споря, всеки е различен.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 час
hash: ccb78f41d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Depravity
Виж как отговаря номер 20.
За мен е така. На твое място така.
Ти ако искаш ме разбирай, не те карам.
Казва нещата с две думи.

Не изпада в драми, че не е съгласен с мен. Не ми пише романи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker