Аз съм на 23 и тя ме отблъсна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121198)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз съм на 23 и тя ме отблъсна!
преди: 8 години, 12 дни, прочетена 3043 пъти
Здравейте пише ви момче на 23 г. Приключих наскоро връзка с 30г. жена! Аз наистина я обичам много, но тя ме отблъсна заради възрастовата разлика. Исках всичко да и дам дом, деца и семейство. Явно за нея всичко е било само забавление, защото безкомпромисно сложи край на нашите взаимоотношения. Толкова съм объркан, най-накрая срещнах жена която да обичам истински и да не се получат нещата. Тя е свободна няма деца и мъж, но е много красива и има много обожатели. Не мога да се примира с идеята, че не сме заедно. Всички момичета ми се виждат като паразити пред нея. Мен никога не ме е интересувало, че е по-голяма, просто искам да бъдем заедно. Благодаря, че прочетохте историята ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 12 дни
hash: 8d4f1a0323
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятел, ще го преживееш спокойно. Ти сега си атрактивен за дамите около 40 годишни, наслаждавай им се и да не ти пука. А когато станеш на 40 ще си атрактивен за дамите на 23, докато въпросното момиче най-вероятно ще е сбръчкана сърдита бабка, дундуркаща новороденото си внуче и ще се проклина за избора, който е направила на младини. Моя живот се разви точно по този сценарии, все едно съм го писал аз преди 17 години. Интересно нещо е живота, забавлявай се и да не ти пука:)

 
  ...
преди: 8 години, 12 дни
hash: 388598e40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тя обясни ли ти точно защо те оставя - защото не ти се кефи вече, защото е срещнала друг мъж, или поради други - съвсем различни причини??

 
  ...
преди: 8 години, 12 дни
hash: 43e9fb70ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съчувствам ти, но е много странна такава причина! Още повече, че разликата ви не е огромна. Разбирам, че много я харесваш и си влюбен, но помисли има ли и други качества, които цениш в нея. Има много ухажори, но до сега не е създала семейство. Дали просто не желае сериозно обвързване и ангажименти? Може би просто желае компания и развлечения и толкова. Имате ли еднакъв светоглед, еднакви възгледи, харесвате ли едни и същи неща, имате ли общи интереси? Ако нещата опират само до физическото харесване и секса, не съжалявай, не е твоя човек!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 12 дни
hash: 49037e00d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   От младите момчета търсим по принцип само секс и забавление. Деца и дом с момченце не бих създавала.
Ж., 31г.

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: 58c9df986b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Просто се е забравлявала с теб и сега си е намерила друг *ъпкач приятелю... това е истината!

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 дни
hash: 9d86e5d903
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма страшно, ще яде кура. Ще съжалява, че е скъсала с теб. Ще ти реве на вратата, но ти и покажи кур. Бъди мъж!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 дни
hash: 0caab23bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Е, тя не е кой знае колко по-голяма от тебе, просто трябва да пречупиш стените-нали знаеш, да разчупиш леда, да видиш кое е уязвимото ѝ място, да я съблазниш с нещо, я някой подарък, я ласкави думи, или нещо друго, но най-вече обувки. Пробвай, нищо не губиш!

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: e6d03d209f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не тъгувай - не си струва. Ще си намериш по-скромно момиче, което ще те уважава и ще се радва, че е с теб.

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: 49a0de220f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много се натъжих, докато четях историята! Мило момче горе главата, ще намериш истинската любов. Не е бил проблема във възрастовата разлика, а в мозъка на тази жена. А ти си личи, че си много добър човек, продължавай в същият дух и скоро слънцето ще изгрее и на твоята улица. Успех.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 дни
hash: a83f96c9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Виж, миличък, на 23 си вече и до сега трябва да си разбрал, че не можеш да накараш някой да те обича на сила. Човек или обича или не. За твои лош късмет мацката не те обича или поне не те обича вече. Така, че приеми го и продължи напред. И не бързай с новите връзки, защото явно още не си готов щом всички останали момичета ти се виждат незначителни спрямо нея. Дай си време, забавлявай се, радвай се на живота и с времето болката ти ще намалее и ще почувстваш, че вече си готов да потърсиш сродната си душа. Приеми го, мацката може и е супер готина, но просто не е твоята сродна душа! И ако я обичаш толкова много колкото твърдиш, ще я оставиш да си иде и да е щастлива. Знам, боли много, но и това е част от любовта! Да обичаш толкова силно, че да си готов да се откажеш от собствените си желания само за да може другият да е щастлив.
Така, че опитай се да продължиш напред.
В случая, това, че е на 30 няма нищо общо, можеше и да е на 20 и пак да те зареже.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 дни
hash: 57805463aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Еми нали знаеш богатите чичковци как се завяват с млади девойки, ето ти същия вариант яма наобратно. Тя просто е искала младо месо :д па дали се е вълнувала от нещо различно от секса. Намери си преятелка на твоите години и не мисли за леличката, тя едва ли ще мисли за теб

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: 9d5e0bcf34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Тя ме отблъсна заради възрастовата разлика - не е било точно заради това, нещо друго е. Ако тя се вълнуваше толкова от възрастовата разлика, хич нямаше да тръгне с теб.
За нея всичко е било само забавление - вероятно да и не защото безкомпромисно сложи край на нашите взаимоотношения. А защото е много красива и има много обожатели.
Не мога да се примира с идеята, че не сме заедно - ще трябва.
Всички момичета ми се виждат като паразити пред нея - Това са глупости има толкова свестни момичета, но трябва да си позволиш, да не копнееш толкова за тази красивата с многото, която те е зарязала безкомпромисно, а да продължиш напред.

Просто искам да бъдем заедно - това е най - важното, какво искаш ТИ? А какво иска тя е без значение.
Много хора се бъркат така, аз я обичам толкова много, че Аз искам...
За да има връзка обаче, за да има истинска любов, трябва двете страни да желаят това. Когато е от значение само АЗ искам да... това не е любов, а самовлюбеност. И често причината да страдаме, е това, че не получаваме каквото искаме, което определям като егоизъм.
И в твоят случай е така, ти я обичаш защото е красива и желана, ако беше останала с нея, щеше да си над тях. Виждате ли, желаете я, но тя избира мен.
Това не е любов човек. И ти си мислиш, че причината да не те желае, е твоята възраст. Наистина ли там е проблема? Аз силно се съмнявам. Според мен поиграла си е с някой млад, играчката ѝ е омръзнала, но нали е желана, ще си намери друг.
И ти си толкова умен, че да мислиш това за идеал за жена.
Би трябвало да се радваш, че си се измъкнал от подобна връзка. Определям те като не опитен.
Истинска връзка ще имаш, когато разбереш какво е истинска любов. Когато обичаш момичето, поне колкото себе си. А не я обичаш само защото си самовлюбен. И тя те обича дори повече от себе си. Когато няма условности в любовта. Когато те попитат защо я обичаш да отговаряш искрено - защото това е тя. А не като сега - защото е красива. Сигурно е била и страшна в леглото. Пич секса при истинската любов идва от само себе си, в нея той изобщо не е цел.
Колко опит ти трябва - ми някой хора изобщо не достигат до този етап.
Гордеят се, че са свалячи.
И хич не разбират, какво губят.

Твърдя това, защото аз успях да достигна по - горното ниво.
Най - голямото щастие е когато се отдадеш на един човек, изцяло и той ти се отдава също толкова. Само с такъв човек можеш да мислиш за дом, деца и семейство.
Дом, деца и семейство не е всичко което можеш да и дадеш, тези неща са естествени. Всичко си дал, когато си готов да и дадеш себе си - мислите си, но не за кревата, а за живота.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 дни
hash: 1433bbe99f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Може би причината е била друга, но не е успяла да ти признае каква е. А дори това да е било причината най вероятно жената си ума свойте аргоменти. На 23 години си може би се страхува че след 4, 5 г. ще я зарежеш защото не си се наживял. Депресиран си но ще ти мине, няма ли и други красиви момичета. Все ще срещнеш друга по подходяща на около твоята възраст.

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: 40cc7abad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Връзката ви е приключила, имало е причини за това. Ако я обичаш истински уважи решението и, според мен така постъпват хората, които държат един на друг. Не се моли пред нея и не реви, жените не харесват такива мъже.
Ако премисли сама ще се върне при теб, ако ли не - така е трябвало да стане. Ако си допускал грешки във връзката помисли върху тях, не заради някой друг, а заради себе си и не ги допускай в следващата връзка. Желая ти успех!

The Wishmaster

 
  ...
преди: 8 години, 10 дни
hash: e362d53c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Дай подробности какво представляваше връзката ви, кога се запознахте, колко време продължи и т. н? Както си го описал в момента не може да кажем нищо конкретно за твоя случай, а е добре да получиш максимално обективен коментар.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 дни
hash: 9ef2542d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Така както си написал ми става ясно че освен с тази въпросната жена, с друга няма да погледнеш, защото всички останали са паразити. Още от това изречение ми става ясно че още не си станал зрял мъж. Една жена има нужда от мъж с характер до себе си. Никога не би те напуснала ако знае че до себе има алфа мъж. Споменаваш че си щял да й дадеш дом, деца и семейство и си мислиш че само това стига-не си прав. Още си зелен в отношенията си с жените. Първо се отпусни, гледай да я забравиш, едва ли ще се върне, те никога не се връщат освен ако не са в нужда, а щом е много красива няма да й липсват обожатели. Една жена се забравя с друга жена, от личен опит ти го казвам. И мен са ме зарязвали и ме е боляло много, мислил съм си че никога няма да го превъзмогна, но съм грешал, запомни че не ти е нужен друг човек за да си щастлив, ако си й показал че си зависим от нея и тя е смисъла на живота ти е съвсем нормално да се отфръпне, защото си проявил слабост

 
  ...
преди: 8 години, 8 дни
hash: 1433bbe99f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   "ако си й показал че си зависим от нея и тя е смисъла на живота ти е съвсем нормално да се отфръпне, защото си проявил слабост"Изобщо не е вярно.. много интересно защо си мислите че жените сме както вие във отношенията? ! За вас може проявата на слабост от любовта си към някого да ви отблъсква но вие главно не знаете какво искате и все не сте доволни, ако е не ви показват че ви обичат зле, ако ви го показва пак зле. За част от жените които не са използвачки то това би било супер мило, доказващо че човека срещу теб има някакви чувства. Харесват се алфа мъжете няма спор в това но само тези който все пак във някакви моменти разкриват това което им е на сърцето.

 
  ...
преди: 8 години, 8 дни
hash: d37c49e2cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От Автора. Благодаря на всички коментирали, във всяко мнение намирам доза истина. На 23 съм, но съм имал и други връзки с красиви момичета, дори и с по-голями от мен. Не съм неопитен в отношенията си с жените. Няма да разказвам при какви обстоятелства сме се запознали с въпросната дама, само ще кажа, че като я видях останах на място. Красива, секси, никой не и дава повече от 22-23 г. Аз самият останах много учуден, че е на 30, въпреки, че това изобщо не ме интересува. Аз съм обикновенно момче, а тя си е елит, но не в лошия смисъл. Има пари, но е много земна, добра, великодушна. Всички около нея я обожават, живота и е като приказка в която съм се чудил какво правя аз там. Мислил съм, защо не е създала семейство, но не съм я питал директно. Връзката ни започна добре. Изкарвахме си страхотно. Винаги се съобразявала къде ходим, аз не съм и дал и една смека да плати и. т. н. Обаче усещах как спазва известна дистанция, щом заговорех да я запозная със семейството си. Хем ставаха сериозни нещата(демонстрирала ми е чувства към мен), хем тя се одръпваше. В един момент си казах, че тя иска дете и семейство (споменавала ми е за дете), и просто реших, че там е проблемът. Аз толкова силно се влюбих, че за пръв път усещах, че ще се побъркам. Предложих и брак, тя не ме отряза нито се съгласи. Постепенно се започна едно отбягване, и на финала изплю камъчето. Единствената причина който ми даде е, че съм малък за нея. Изпари се, нито се виждаме, нито чуваме. Аз знам, как да я намеря, но просто не искам да я тормозя. Въпреки, че самият аз съм толкова нещастен, че не се побирам в кожата си. Ясно ми стана, че се е забавлявала, но защо точно с мен, тя може да има всеки. Относно другите момичета, изобщо нямам очи за тях. Знам, че се наиграх добре. Летвата е много на високо вдигната. Пробвах да излезна с 2-3 моичета след нея, правих секс с друга, но не помага. Благодаря още веднъж на всички.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 дни
hash: be61744eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   №13, нищо ново не каза - това какво е любов го знае всяко лапе, какви етапи, какви 5 лева? Любовта няма етапи - или я има, или не. А такива философии за любовта говорят само за едно - любов насила, която се мъчим да оправдаем с достигане уж на някакъв етап.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: fe9ac726b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ти си поредната жертва на такъв тип жени. Опитвай се да не бъдеш толкова влюбчив и не се привързвай, че следват страдания.. Тази случка ще ти е за урок. Старай се да не я мислиш толкова, занимавай се с други неща и рано или късно, когато най -малко очакваш ще се появи правилната за теб жена, макар и да ти звучи невъзможно!

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 9d5e0bcf34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Живота и е като приказка в която съм се чудил какво правя аз там - Тя си е задала същият въпрос. И не е могла да си отговори смислено.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 дни
hash: e412dc9a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Вероятно просто се е позабавлявала малко и е търсила разнообразие, но те смята за ниска топка и не иска да се задълбочава с теб. Имай повече самоуважение и не хлътвай толкова бързо и лесно.

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 49a0de220f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Ехе, тази история определено ми стана супер интересна. Тази жена, направо излиза, че е извънземна. Да и предложиш и да избяга. Като на филм. Кофти приятелю. Спокойно много нлади рибки ома в морето.

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 49a0de220f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Аз считам, че жената е права да те отреже. Май не си разбрал, че не си в сериозна ввръзка! Все пак е с 7 г. по голяма. Истината е друга. Теб много ти е харесал секса и си го объркал с любов. Има време ще порастнеш и ще разбереш живота на възрастните.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 дни
hash: 73ae432258
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Номер 25
Тези 7 години не са кой знае каква разлика. Познавам няколко такива двойки, кои имат и деца. Не съдете по себе си! Ако вие не сте готови за нещо на определена възраст, не означава, че и другите мислят по същия начин.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 дни
hash: 6410dedba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Секса има много общо с любовта, щом ти харесва да правиш секс с един човек, това значи че те привлича, а дали ще прерастне в любов е отделен въпрос. Любовта без силно привличане е вероятно на някаква друг вид основа която може да съществува и между приятели. От друга страна да се сприятелиш със някого всъщност е лесна работа при наличието на желание и приемане от двете страни-ще се получи, но химията трудно става със всеки. Тези връзки които са били основани предимно на сексуални контакти са такива каквито са защото някой или и двамата от партньорите не са направили определени компромисли, което е поправимо но си остава неизпълнимо понякога. Хората във връзки без наличието на сексуално привличане ще си карат така с години изневеряващи или са решили че ще обрекът интимният си живот само с този мъж/жена въпреки вътрешното си неудовлетворение, или ще се разпаднат. Често съществува само привличането от едната старна а на другият ще му се наложи да се нагоди според описаните по горе варианти. Така че всеки сам да си прави изводите, ако се замисли малко човек е баш така както съм го написала. Авторе, младо момче си, ще се влюбиш отново не се тревожи, както казах може би причината е била друга а не разликата в годините.

 
  ...
преди: 8 години, 2 дни
hash: 6410dedba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Секса има много общо с любовта, щом ти харесва да правиш секс с един човек, това значи че те привлича, а дали ще прерастне в любов е отделен въпрос. Любовта без силно привличане е вероятно на някаква друг вид основа която може да съществува и между приятели. От друга страна да се сприятелиш със някого всъщност е лесна работа при наличието на желание и приемане от двете страни-ще се получи, но химията трудно става със всеки. Тези връзки които са били основани предимно на сексуални контакти са такива каквито са защото някой или и двамата от партньорите не са направили определени компромисли, което е поправимо но си остава неизпълнимо понякога. Хората във връзки без наличието на сексуално привличане ще си карат така с години изневеряващи или са решили че ще обрекът интимният си живот само с този мъж/жена въпреки вътрешното си неудовлетворение, или ще се разпаднат. Често съществува само привличането от едната старна а на другият ще му се наложи да се нагоди според описаните по горе варианти. Така че всеки сам да си прави изводите, ако се замисли малко човек е баш така както съм го написала. Авторе, младо момче си, ще се влюбиш отново не се тревожи, както казах може би причината е била друга а не разликата в годините.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 ден
hash: 9d5e0bcf34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Номер 27.
Няма да ме разбереш! Но аз пък ще го кажа.
Секса не е всичко. Знам, че не ми вярваш.

Само че, през Декември - 2015г. Съобщават за Рускиня, на 15г. която тръгва към ИДИЛ и я залавят на турско - сирийската граница.
За разлика от нея пък Февруари 2016 британско момиче на 14 успява, да достигне ИДИЛ и се обажда там на родителите си.
Сега и на мен ми е чудно как на тази възраст е преминала няколко граници, по време на движението си, къде е спала, какво е яла. Но е успяла, да премине няколко граници.
Общото между двете момичета е, че те не са се виждали на живо с партньора си, поддържали са само скайп връзка.

Не казвам, че секса не е важен. Но твърдя, че при подходящи умения може да се докара такава психологическа зависимост. Че да се отиде прекалено далеч. Тъй като ти явно, не знаеш как да общуваш с другият пол, използваш тялото си. Да предлагайки тялото си, също създаваш зависимост, но тя е много по - лека от психологическата постигната чрез разговори.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker