Изневериха ми с най-тъпото обяснение на света - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневериха ми с най-тъпото обяснение на света
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 3075 пъти
Какво означава: виждаме се само за секс?
Е какво е сексът в крайна сметка. Едва ли е някакво движение вътре-вън и ставай, намъквай гащите. Едва ли има подобни срещи. Не. Сексът е флирт, закачка, смях, нежност, страст, разговор дори, смелост, спокойствие и любов. Разбира се и любов - винаги има чувства.
Изключвам срещите за по една вечер със случайно забърсана пияна мадама. Говоря за това "виждане" само "да си лягаме"
Ами не е "само" Не може да бъде "само"
Има нещо неосъзнато, тайно може би за нас самите, или поне нещо, за което не си даваме право да мислим.

Защо пиша всичко това.
Изневериха ми. Разбрах от НЕЯ. Тя реши да ми се обади и да ме уведоми за похожденията на приятеля ми.
Изречението, с което той оправда поведението си беше "Ние се виждахме само за секс, тя не означава нищо"

Като типичен представител на женската истерия й звъннах и я включих на високоговорител. Питах го пак. Той мълчи... а, сега де.
Пък като ме напуши смях.

Изхвърлих го от живота си. Още ме боли и обидата е огромна, но седя и си мисля за това "само секс"

Наистина ли е възможно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 7989b8b7c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За мъжете е възможно, как не го разбрахте?

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0d978cca81
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ем.... виж са. твоята представа за секс е с свързана с романтика. аз жена на 25 още от 20годишна си има секс приятел. и всеки път като ми се прецака връзката с него си почвахме срещите. не е имало гушкания, или романтични неща. просто животинсконабарване сваляне на гащите. като приключим единият пита другия кво ще правим и принципно правим това - някой от двамата си тръгва в къщи. не е престъпление да правиш секс. друг е въпросът че е чукал друга по време на връзката ви и това вече е кофти. еднократно ок, ама редовно, сорри ама просто не му е било ок с теб явно. та разкарай го от живота си и продължи напред. тва е.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 90dd918a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не, не е сaмо секс естествено. Нaй- мaлкото е обмянa нa хормони.
Виж, не се зaтормозявaй с този нещaстник. Постъпилa си прaвилнл, освободилa си се от ненужнa тежест зa теб.
Гледaй си животa, бъди щaстливa и не се нaтовaрвaй с негaтивни мисли зa хорa, които просто не струвaт.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 982316dff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъди благодарна, че е била тази НЕЯ, която е решила ей така да си ти каже всичко и да те светне, че си с човек, който не те цени, а само те използва просто да е във връзка за пред хората.
Иначе можеше този да си те използва години наред още, даже и деца да му родиш и отгледаш.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8df142b2ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Взъможно е. Боклуци всякакви...

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d7087cc56f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз лично ако ще криввам от правия път предпочитам проститутка или някоя забърсана еднократно в някой клуб или пиано-бар, но повтарям еднократно или макс два пъти, другото влече след себе си негативи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5ad0eed2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Естествено, че е възможно. Има го в повечето случаи при мъжете, но и при някои жени. Просто явно ти не си от тях, щом разсъждаваш така. На мен са ми необходими 10 секунди, за да разбера дали мога да си легна с някой, а да се влюбиш мнооооооого повече. Друг е въпросът дали искаш само секс, затова не си лягаш на 11-тата секунда. (образно казано) :) Явно човекът не обича нито теб, нито нея и не иска обвързване.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c0aa9e996e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   :)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2b010e4797
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Възможно е, обаче за една порода хора (мъже и жени). Аз обаче не си губя времето с такива индивиди. Давам много в една връзка и сексуално, и емоционално. Същото изисквам и към себе си. Ако сме се договорили за отворена връзка, вече е друго. Тогава претенции нямам, обаче щом сме си казали, че ще бъдем само двамата, значи ще бъдем само двамата.

Има хора, които ще ти обясняват как мъжете не можели да "ядат" едно и също всеки ден. това им било в природата, и т.н. Други ще ти казват, щом не те бие и не пие, значи всичко е наред. Обаче, това са само оправдания. Човек може и да е полигамен, но ние контролираме действията си, имаме съвест, разум. Ние избираме как да действаме. И знаейки, че ще те нарани, той пак е избрал да бъде с друга. "Само за секс" е оправдание. Има и друг вид хора, които държат на половинката си, и не искат да я правят нещастна. Ориентирай се към тях. Дано другия път имаш повече късмет. А, това че си е замълчал пред другата жена, когато си го питала за нея, показва единствено малодушие и страх. Такъв човек не си струва.

Depravity

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b19d3999d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Бахти колко изстрадали жени има из интернет а аз все още търся душичка която да обгрижвам и обичам. Не е ли несправедлив света питам аз?

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9f5d1d7fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам какво ги подтиква да изневеряват но явно е от липсата на нещо от което имат нужда, хубаво е да казват мъжете какво им харесва, какво разнообразие искат за да не се стига до други жени. Има го това при мъжете, те така могат така че няма нищо страно в това, гадно си е, разбирам те. Когато съм била необвързана пробвах за да видя какво е, познавах човека освен това се виждахме няколко месеца само като приятели. Не мога да кажа че е било както номер 5 от животинско желание, привличал ме е все пак за да се реша но някак си не си струва да го правиш просто заради секс, след като няма силни чувства като страст, любов и тн. ж. 26

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4385c27e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Само да ти кажа - супер си! :D Чак ти завидях за хладнокръвната реакция и ме хвана яд, че когато аз самата трябваше да действам по подобен начин, бях абсолютна патица и се връзвах на глупости. Е, сега ми е обеца на ухото.

И конкретно по въпроса - това е тъпо оправдание, от... тъп човек. Радвай се, че си разумна и трезвомислеща. И гледай да не си вгорчаваш живота с 'обида' и т. н., защото малоумието на 'пича' не е насочено конкретно към теб, просто се е взел за голям мачо :D Сега ще се окаже от два стола на земята. Реакцията ти със смях най-точно обяснява нещата, хахах... Живей си живота и даже не го мисли, имала си късмет да се случи на време, а не да се обвържете кораво и тогава да ти го сервира. Желая ти успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2b42ad5bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Хубаво си направила, че си го изхвърлила от живота си. Мъжете непрекъснато повтарят, че могат да правят секс без чувства. Ето и тук 1 и 8 твърдят същото. Но аз нещо не мога да повярвам. Хайде да не говорим за някаква супер любов, ама си мисля, че поне има симпатия-а това какво е, не е ли чувство. Особено когато секса не е еднократен. Тежко ще ти е, но се постарай да го забравиш този нещастник. Успех ти желая!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8a44c5050d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ако приятелят ти е бик за разплод, може и да е възможно. Водят му поредната крава, той си върши работата и не му пука дали е Белка, Сивушка или Милка. В неговия случай си води кравата, но по някаква причина (вероятно ниски акции сред жените или мързел) си задълбава с нея, за да не се мъчи да търси друга. Липсата на отговор пред любовницата на високоговорителя може да е обикновен стрес и оставане без думи пред угрозата да му отпадне редовната крава за разплод, защото щом е декларирала присъствието си, може да е навита за нещо повече и да не хареса отговора му. Така че не познавам приятеля ти, но гарантирам, че съществуват такива същества, които правят секс заради самия секс и не са никак малко. Ако се замислим, мъжът е такъв, ако е роб на инстинктите си. Той търси храна, вода, секс. Ти влюбваш ли се в чашата си вода, в ябълката за закуска? Е, и някои по-първобитни са така - за тях това е задоволяване на нужда, а не някаква голяма любов като от ТВ сериал, както си мислят жените. Да те успокоя - има и по-тъпо оправдание за изневяра: "Направих го заради теб! " :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 037bca60c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Пак женските идеали. Секса е търкане, мачкане, масажиране на мъжкия член. Свършваш, изпускаш напрежението и толкова. Това е с някоя си. Не ми пука дали ще свурша за 2 минути, тя дали е доволна, дали е свършила, все ми е тази, просто физика и дотам.
Ако обаче е жената, която обичам, там е друго. Там ми доставя удоволствие да й правя кефа. Дори съм готов без никакви проблеми да се жертвам по някакъв начин, за да й доставя удоволствие- например да направя нещо, което не ми е приятно. Гледам основно нейния кеф и това ми доставя удоволствие на мен. Разбираш ли разликата? Вие и затова смятате чекията за голям проблем и едва ли не изневяра, а то е чиста физиология. Сега след следващото изречение яко ще ме налазят разни жени, но, дами, за мъжа да изчука някоя друга без чувства не трябва да се брои за изневяра. За жените не знам, там вие си знаете по-добре.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 00be0f21cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Добре де, 17 - ок. Физиология! Задоволяване - добре.
За веднъж, за два пъти, щото първия път е бил хубав.
Ама като се стигне до връзка, виждания, обаждания, криене.. тогава???

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker