Защо не мога да му кажа че го обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не мога да му кажа че го обичам
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 5226 пъти
Аз съм момиче на 22г, имала съм бурен и изпълнен с емоции живот. С ръка на сърцето мога да кажа че съм си поживяла и единственото което искам и спокойствие в любовта... Имам връзка от близо година с мъж на 32г който пък не само си е поживял както трябва а много повече от това... Проблема ми е че аз по характер сам много студен човек, трудно показвам емоциите си, може би от страх да не бъда отново наранена или незнам, но в последно време малко от малко успявам да покажа нежност ( започвам да се разнежвам май :) ), но от друга страна пък той ме бие по точки - той е ужасно студен човек.

Причината може би е същата както и при мен, но аз лично такъв като него не съм виждала до сега. На моменти го усещам как се променя и започва да се държи нежно и след секунда като чели нещо става и отново се появява студената маска на лицето му... До някаква степен може би съм свикнала вече с това, но по-големият ми проблем е че не мога да му кажа че го обичам. От няколко месеца изпитвам ненормално желание да му го кажа, та аз отчасти вече живея с този човек, имам си ключ за в тях и подщи не се прибирам при родителите си, обичам го наистина. Той е всичко за мен, успя да влезе в сърцето ми но не мога до му го кажа. Много пъти съм го гледала в очите с желанието да кажа тези две толкова важни думи, но не мога. Нямам обяснение за това - просто не мога, но защо??? Искам да му го кажа......

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: b9269fef8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Страх те е дали ще ти отвърне...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 0b8224241d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А дали все пак няма някакво съмнение в теб?! Колкото и студен човек да си, ако обичаш истински няма начин да не можеш. Освен ако само си мислиш, че е така! Да не би да си намерила спокойното "островче" което си търсила, но да я няма тръпката и емоцията. Помисили сама!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 8da85d87e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   мила разбирам проблема ти... аз съм в същата ситуация . с приятелят ми сме вече год и половина буквално нераздели но нито аз нито той си пада по милите неща.. обаче аз се престраших и му казах така важните за мен думи ноо да ти кажа малко се разочаровах , защото не ми отварна с същото .. беше малко тъпо защото когато му казах `обичм те` и той ми отварна с `наистина ли?` почувствах се като полята с вряла вода .. но да ти кажа вече си казах че няма да му казвам каквото и да било от сорта , и ще оставя нещата на времето вкрайна сметка ако ни обичат ще намерят начин да ни го кажат и докажат :) според мен ти се страхуваш точно от реакцията му , аз бях по същия начин ! според мен ако чувстваш че трябва да му го кажеш даваи , независимо от реакцията му , защото дори на мен да ми стана доста тъпо се почувствах и облекченА защото ако недай си боже утре се разделим аз ще знам че сам му казала какво изпитвам :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 37e7a57ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравей,и на мен понякога ми е трудно да изразявам чувствата си, а по някога не виждам смисъл да го правя,кофти е когато ти казваш обичам тe а от среща стои някои и те гледа като гърмян заек.Аз се виждам също с един 32 годишен,много рядко се виждаме до сега само 2-ти,просто защото той няма свободно време,днес беше вторият път в които се видяхме и направи нещо което никoй не беше правил от много дълго време,прегърна ме и аз се почувствах странно не знаех какво изпитвам точно в този момент,аз отвърнах на прегръдката,бях забравила какво е да прегърнеш някои и той теб също.С една дума искам да кажа че мъжете са странно нещо,винаги можеш да очакваш всичко от тях.Ако толкова те измъчват тези думи,кажи ги из между някои разговор,и виж реакцията му.Ако изпитва същото към теб ще ти го каже

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 3940fca8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се притеснявай за това, че не можеш все още да му кажеш, че го обичаш - любовта е много по-ценна, когато се показва! Думите са хубаво нещо, но само, когато са подплатени с действия и отношение.

Аз също много трудно казвам тези думи на някого, когато е за първи път. След това обаче нещата си идват на мястото. При вас явно е имало доста болка в миналото и двамата сте като таралежи в това отношение.

Ако това ще ти помогне, започни да тренираш да му го казваш, когато е заспал например. :) Постепенно би трябвало да се отуснеш и да се престрашиш. Ето и един откъс от сравнително интересен филм, най-силната сцена от който според мен е именно първата: http://www.youtube.com/watch?v=8BgDrxNk5XE&feature=related Късмет!
Д.

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ff104720c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Труден е живота с темерути!Личен опит!Така ще бъде и занапред!Не знам какво е точно...Но не е невъзможно да каже,че те обича.Или да е нежен...Някакъв инат...Или просто някои с когото да живее...Но не е обич...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 27085a90bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Недей да криеш чувствата си,в тях няма нищо лошо.Да умееш да обичаш е най-хубавото човешко чувство,покажи го,послушай ме. Аз като теб криех чувствата си и отлагах ден след ден,защото се страхувах,а сега дори и да го изкрещя няма смисъл-човекът,който исках да чуе Обичам те си замина.Изгубих го за броени минути. Така че давай смело,изживей любовта си и бъди щастлива,защото вчера никога няма да бъде днес,а днес не можеш да го върнеш утре.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ac68098e58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря ви за коментарите. Наистина може би ме е страх от реакцията му, но в крайна сметка дори да не ми отварне със същите думи поне ще знам че аз съм го казала ...... С времето ще дойдат и думите :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker