Държи се като пълен мухльо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121408)
 Любов и изневяра (29760)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18583)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Държи се като пълен мухльо
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2454 пъти
Искам да се оплача анонимно от приятеля ми. Поръчах си велосипед (за мен), и понеже го платих онлайн, в цялата суматоха по регистрации, пароли, акаунти и пр. (а бях на работа и познайте - вършех и служебни задачи), забравих да уточня размера на рамката на велосипеда. Прибрах се от работа и се обадих на приятеля ми и му споделих опасенията си. Проблемът идва тук: В подобни ситуации той се репчи, сърди се и не ми оставя възможност да отговоря като директно затваря телефона и го изключва в продължение на часове. Той не изневери на поведението си и в тази ситуация. Не знам какво го прихваща - има ли нещо, което не му харесва, независимо дали го засяга или не (проблемът е, че той не може да прецени), той се троска и се държи като малко, разсърдено дете, на което си отказал да му купиш шоколад. Затваря телефони, тряска врати под носа ти, затваря се сам някъде или внезапно сменя посоката на движение, като видимо яростно се бунтува, когато го следваш. Странно ми е, защото по принцип не е нервак, дори може да се определи като уравновесен тип. Но стане ли нещо подобно, много е тъпо, когато по средата на изречението ми затвори телефона и си го изключва за час, два, ден дори. Не мога да се свържа с него и понякога ми е нужно да го питам нещо важно - това "наказателно" поведение е толкова тъпо и прозрачно. Малко тип на щраус, който си заравя главата в пясъка.. от страх ли? От какво. Говорила съм с него за това и му казах, че поведението му е абсолютно неприемливо - по-добре да изясним ситуацията, а след това да решаваме ще си затваряме ли телефони, ще се лрием ли един от друг и т. н. Просто ми е тъпо от поведението му. Това е общо взето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 37482a0057
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определе но не е уравновесен и това е последната дума, с която човек би го описал. Лошото е, че няма да се промени. Въпросът е ти дали си склонна да му търпиш обидното поведение.
Ами ако някой ден ти стане лошо на улицата и му звъниш, а той нарочно не вдига, защото си отмъщава за незнам какво си или защото така му е скимнало... Поведението му е олигофренско.

Иначе успех с колелото, дано да дойде правилното. Тези от сайта нямат ли телефон да им звъннеш и да им кажеш за размера и че си пропуснала да го пишеш.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4c114a511c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   здравей,
по-добре го зарежи. не най-вероятно, а със сигурност има някакъв проблем.
Аз не виждам какво бъдеще може да имаш с него, за семейство и деца с него въобще не мисля, че е възможно..
на такъв човек не може да се разчита
как ще се държи с детето - никой не може да предвиди, дори той...

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ddb69e621e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Откъде я намери тази пасивно-агресивна ощипана мома? Намери си стабилен мъж, на този при един по-сериозен проблем изобщо не можеш да разчиташ.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c061451224
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   това не е държане на мухльо, а на комплексар и инфантилен тип, който е свикнал всичко да става по угодата му. когато това не се случи, се сърди като обидено дете. такова тропане с крак и фръцкане не е обичайно за мъж, по-често жените са склонни на такова поведение.
трудната комуникация с партньора е съществен проблем. ако за велосипед прави проблеми (и то твой велосипед, него какво го бърка, дори да има грешка??? ), не ми се мисли как ще реагира при истински сериозни проблеми.
Ж44

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2819262d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами усети се най-накрая че трябва да се държиш по подходящ начин.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9ade3735d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Зарязвай го тоя

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b70e6ee24d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами отиди и му кажи всичко това в очите.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b8f61a65da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   " Странно ми е, защото по принцип не е нервак, дори може да се определи като уравновесен тип. " - Тук ти е грешката, не е нервак, а направо кърбо от оплетени нерви. Чувала ли си за хора чепрашик, т. е. -инатести? Твоят човек е точно такъв. С такъв човек трудно ще живееш, никога няма да се промени, така са програмирани от съдбата. Такива са спокойни, само когато става по тяхната, с нищо друго не искат да се съобразяват. Радвай се, че си е показал рогцата още отначало, по късно ще се държи като разярен бик! Не си попаднала на точният, помисли за бъдещето си!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f9be6be8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами след като сама казваш, че не го засяга, все пак е твоето колело, защо го занимаваш? Обади се на доставчика на стоката и уточнете детайлите. Според мен, просто хвърляш душения си боклук постоянно по него и го изнервяш. Вероятно, преди да започне да си изключва телефона, си му звъняла по 5 пъти да го занимаваш с някакви безсмислици. Самата ти си се завайкала и действаш нерационално, а после той ти бил виновен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: bdb96ecc6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Е като си говорила с него, той КАКВО ти отговаря!??

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a5f7e5f84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Не се държи "като", а си е пълен мухльо. Щом за такава дреболия се скатава, представи си, ако трябва да разчиташ за наистина сериозно нещо на него. Пази боже от такъв да ти е в къщата.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0ce2def9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Казвам, че ако не е в настроение се държи така. Точно - отмъщава си за нещо. По принцип - за да съм с него през цялото това време (няма да казвам колко точно.. ) -се е държал и много пъти много добре. Просто по някога нещо му става, решава да си отмъщава заради някакви глупости, но това негово отмъщение може да го кара много време. То на всеки в даден момент му е криво поради някакви причини и има право да се държи по определен начин, , ама две седмици примерно да продължаваш с тва поведение - по-скоро вредиш сам на себе си.. аз поне така мисля.


Към номер 6: Какъв е " подходящият " начин? :) Под подходящ начин разбира ли се поведение тип "Да, миличко, ти си шефа, каквото кажеш - това е, ще ти сготвя вкусничко, ще ти направя масаж и т. н., път ти се дръж като г** :)" - поне на мене такава асоциация ми идва като чета мнението от 6-ти номер, ама знам ли какво иска да каже точно.

Към номер 11: Защо го занимавам ли? Защото инициативата да си купя колело беше изцяло негова - от него тръгна всичко, той си има колело и си кара, иска да караме заедно - ок, навих се, гледахме заедно колела, той ми мери рамки, обсъждахме части.. И накрая кво - да не го занимавам значи. Хм. Иначе приемам критиката за звъненето и за душевния боклук, но хайде - мисля, че всички малко или много го правим, важното е да не прекаляваме и да можем да кажем стига, без да вкарваме излишни драматизации. Хора сме в крайна сметка, не сме перфектни!

Той основно мълчи и казва да не го занимавам - т. е., пуска си защититите на макс и бяга и се крие. И за всичко обвинява, без дори за момент, абе за 1 секунда да се вгледа в себе си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 36e3f7188b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Значи все пак го засяга, нали така? Отделил е време и усилия за да изберете подходяща рамка, а накрая ти си направила гаф по този параграф и си отишла да му мрънкаш на рамото. Пак те питам, защо отиде при него, а не звънна на доставчика за да промениш поръчката?
Да, не оправдавам неговото поведение, но сама го каза - никой не е перфектен.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 624bdc2fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Значи все пак го засяга, нали така? Отделил е време и усилия за да изберете подходяща рамка, а накрая ти си направила гаф по този параграф и си отишла да му мрънкаш на рамото. Пак те питам, защо отиде при него, а не звънна на доставчика за да промениш поръчката?
Да, не оправдавам неговото поведение, но сама го каза - никой не е перфектен.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0ce2def9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Към 17: Попринцип си прав/а. Но фактите, отразени към контекста, казват следното: беше 19 часа и нямаше как да се обадя в магазина. Anyway, велосипедът пристигна и е прекрасен, и знаете ли, човек не винаги трябва да се ориентира само по таблици и размери, ами пробата на място е най-добрата проверка.. Ето, по размер тази рамка ми е висока близо с 4 см. Всъщност обаче като седна на байка, няма никакъв проблем. Пробата му е майката. Към момента вкиснатото настроение му се е изпарило. Да се надяваме, че ще се задържи по-дълго време!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker