След като един път изгубиш стойностен човек имаш ли шанс да срещнеш втори път такъв? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След като един път изгубиш стойностен човек имаш ли шанс да срещнеш втори път такъв?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1511 пъти
Жена съм на 27 години и загубих интимния си приятел по моя вина. Стахотен мъж и като отношение към жените и като поемане на отговорност. Имаше един недостатък понякога е нетактично откровен. Аз обаче го нараних го словестно много жестоко, казах му, че не ме задоволява сексулно и че е лош любовник и съм се преструвала през цялото време. Разделихме се след три години връзка. Това, което казах въобще не е така, просто бях много ядосана, защото той ме обиди, че въобще не мога да готвя и да не се мъча повече, за да не хабя продуктите.
Молих го да ми прости, той ми каза, че ми прощава, но след тези думи не може да има връзка с мен и късаме завинаги и всъщност ми прави голям подарък, който ако не сега, след време ще оценя. Знам, че връщане вече назад няма и това е краят. Изплаках си очите.
Има едно поверие, което гласи, че птиченцето един път каца на рамото. Смятате ли, че съм си проиграла шанса си и повече нормален мъж няма да срещна?
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3c8591de2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Може би прекалено много го идеализираш. Защо си мислиш, че той е най-най? Ако беше, щеше ли да те нагруби? Значи той може да те упреква, но упрекнеш ли го ти идва краят. За такова малко нещо с лекота да прекрати тази връзка за мен не е нормално. Може би си е търсил само причина да се разделите. Каквото и да е продължи без него. Ако ви е писано да сте заедно, ще намерите пътя обратно един към друг. Но не насилвай нещата.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 73f52b9c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Съжалявам, но за мен този човек явно просто вече няма чувства към теб. За връзка от 3 години да се разделите просто така? !
Всяка двойка може да си каже тежки думи в даден момент, което далеч не означава, че ги мислим, дори и да е така ако човек искрено се разкайва заслужава втори шанс.
Нима той не те е наранил с изказването си, което явно мисли, щом не се е извинил? И какви са тези глупости, че ти прави подарък..
Съжалявам авторке, но явно просто този човек те е заменил с друга или просто е изстинал към теб и си е търсел повод да се раздлите, за да започне отначало.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7bdde80bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ами по-добре го слушай какво казва и май наистина ще излезе, че ти е направил подарък. Един такъв познавах, дето уж бях много влюбена, сам на себе си казваше уж на шега - голям боклук съм, а уж интелигентен с образование, абе уж идеален. Даже един път каза, ти ще се радваш един ден, че си се оттървала от мен. Въпреки че тогава много исках нещата между нас да се получат, сега съм благодарна на Бога, че нищо не стана. Ами че той наистина си излезе боклук 100%, добре поне че си го каза. Така че да ти кажа не съжалявай много ами се омтай, за твое добро е, нищо че сега ти се вижда върха на сладоледа тоя човек, накрая ще се окаже върха на нещото, което най-малко си искала. Аз досега едно, че се чудя какво намерих в този кретен, второ че наистина си е късмет и то голям, че нищо не стана.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cf951f7d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е признак на добър тон, когато казваш на любимата, че не може да готви и хаби продуктите. Доста заядливо - звучи като пенсионер някакъв. Ти пък си му го върнала тъпкано... Опасни отмъстителки сте жените... И двамата сте невъзпитани. Хвани единия удари другия.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7ab9733f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Явно сте някакви два остри камъка и в думите му наистина има смисъл - прави ти подарък. Остани с хубавото чувство, че е така. Тъкмо и той ще е добре, че е направил добро в тоя живот, че иначе както казваш е нетактичен и наранява хората. Всичко точно - остани с хубавото чувство, няма какво да плачеш, услуга ти прави човека сериозно.
Аз не съм като него, но наистина винаги съм искал жената, която е с мен, да не съм и единствената възможност, затова и такива съм намирал. Не се фиксирай по един човек. Въпреки че наистина един е който ти ляга на сърцето, един в живота, но никой не е казал, че точно той ще е с когото ще прекараш дните си. Виж помисли за този с когото реално ще делиш всичко на земята - не е този за който пишеш

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 11ba6d41bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Макар че съм мъж.. Знам за какво говориш... Казах разни работи преди време на жената която най-много съм обичал, тя си тръгна. Е до ден днешен над 20 пъти съм се опитвал да я върна... Няма как просто...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker