Готина шефка?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Готина шефка?!
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2969 пъти
Момче на 21 години съм. От скоро работя в едно голямо заведение във Варна като барман. Започнах работата с желанието да се отделя от нашите и да си плащам таксите в университета и квартирата сам. Вместо това обаче, срещнах стахотната шефка, която ми взе ума и дума. По-хубава жена не съм виждал, изобщо не преувеличавам. Освен това е и много печена - постоянно се бъзика, винаги е усмихната, не се прави на голямата работа. Много пъти сме си говорили с нея и тя притежава всички качества, които търся в една жена (не за секс, а за връзка). Тя е на 28 години иначе. Разликата изобщо не е проблем за мен, но не знам как да подхвърля темата, не смятам, че жена, която има свой собствен и печеливш бизнес ще хареса някакъв си прост барман за нещо сериозно. Пък и нали хората са казали да не си вадиш оная работа там, където си вадиш хляба. Та мисълта ми е да пробвам ли с нея и ако, да - то тогава как да започна темата? Досега обикновено от леки флиртове и от двете страни са ми започвали връзките, никога не съм се обяснявал в любов. Но това ми е шефка, не мога да почна да я забивам както при другите. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 141b5f7375
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не прави. Каквото има да става, ще става. Наистина, не вади патлака там където си вадиш хляба. Както се усмихва и ще ти бие шута на улицата.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 09022e0dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж не си губи времето. Аз съм на годините на шефката ти!!! Няма смисъл, не защото со барман, а защото си на 21 момченце. Жените на нашите години търсим мъж за семейство и деца не се занимаваме с глупости. Търси си някоя мацка на твоята възраст!!!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f95427ee30
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Абе на 28 вече шефка със собствен бизнес, може да си има мъж, който всъщност да е реалния собственик. Така, че внимавай и не се залъгвай, за да не си навлечеш неприятности.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 406f377481
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Ами виж сега кат дойде при теб ѝ казваш така и така харесвам та искаш ли да направим един страстен секс и след това да решиш дали искаш да сме заедно
Или направо сваляш и гащите сваляш твойте навираш ѝ го в гъза и тъй ама гледай първо да я възбуди

Аз имах същия проблем но с съседката ми отидох у тях свалих гащите и почнах един такъв хубав секс и след няколко дена секс дойде и ми каза че е бременна аз се зарадвах оженихме се ѝ сега имаме две деца и продължаваме да се чукане всяка вечер дори правим секс пред децата Начи вече даже карам дъщеря ми да правим секс а тя е на 12г. малко я болеше първия път ама пък секс с нея е все едно да спечелиш 100, 000лв. от лотарията

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d6b70fd204
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Покани я на кафе в друго заведение или разходка на въздух. Тя ще разбере. Ако не е заинтересувана, ще отклони - тогава не повтаряй. И всичко ще си продължи постарому. А ако има симпатии, ще приеме. Тогава остави всичко да се развива естествено.
На работа не демонстрирай близост, дори и да излезете. Поне не и в началото. Остави това тя да го реши.
Късмет! :)
Ж28

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1a03296051
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Към момичетaтa: хубaво прочетете товa, a сегa пaк! Виждaте ли кaк никaк, aмa нaистинa никaк не е от знaчение външният вид :) нито пaрите, още по- мaлко пък възрaсттa aко ги имa първите две.
Дa си знaете зa друг път когaто момче/ мъж ви кaже, че сте меркaнтилни и сaмо скaчaте нa нaцепени бaтки.

Aвторе, пробвaй, що пък не? ! Сaмо не рaзчитaй нa нещо повече от секс в нaй- добрият случaй и то определено aко имaш физическите дaнни зa товa. Други нямaш зa друго.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 421bcc3ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Ако имате връзка няма да правите секс ли? Как така не за секс ами за връзка? Ти ако не искаш да я ебеш, по- добре остави жената да си намери някой който иска.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: aab8b6e5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не мисля това, че ти е шефка да е голям проблем, все пак и тя е жена.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 722e8bf81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Автора: Благодаря наистина номер 5! Иначе повечето коментари буквално ме отвратиха... не знам изобщо на хора с такъв речник кой им пуска. Както и да е. Исках да кажа, че не си търся свалки за една нощ, защото ако беше това, лесно щях другаде да си го намеря. Аз търся сериозна връзка със стойностна жена каквато всъщност е тя. Няма нищо общо с парите, ако ми беше за тях, то щях да съм още при нашите, те са заможни хора, но нали именно целта ми беше да съм напълно самостоятелен. Само дето не знам тя какво търси в един мъж.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4d807e4170
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен няма значение, че е по-голяма от теб. Най-големият ти проблем е, че ти е шефка. Независимо дали я търсиш само за свалка или за сериозна връзка рискуваш сериозно работата си. Ако не ти е толкова важно и не ти пука дали ще те изгонят, пробвай се.

Съветът на номер 5 става, ама при други обстоятелства. Нещото, което пък със сигурност не е вярно е, че всичко ще си остане по старому след евентуален намек или "опит" от твоя страна. Забрави.

Разбирам те напълно, защото когато човек хареса някого е трудно да се сдържа и си го тегли натам. Затова ако наистина я харесваш първо напусни и си намери друга работа и после ела я покани да излезете и й разкрий чувствата си. Тъпо е да я каниш от позицията на "зависим" от нея какъвто си в момента. Може да не те приеме на сериозно.
Какво по-голямо доказателство за искрените ти чувства и че не я търсиш заради пари или облаги от това. Всичко останало са празни приказки.

Успех, каквото и да решиш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 87c7c12ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   От номер 2, гледам здраво единици сте ми дали!!! И как станахте толкова толерантни всички на тема години. Седем години не ви се струват разлика така ли?? Автора казва, че иска връзка от близо тридесет годишна жена, а той е едва на двадесет и една. Какво ще и предложи? ! Бебе, сватба какво? Авторе спести си тази драма. От секс повече няма да получиш и то в добрия случай. Не губи и своето време и това на жената. Въпреки, че не вярвам въобще да се получи нещо от тази история. И съм без лоши намерения.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4d807e4170
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 2/11 - не всички жени мечтаят за бебе и сватба. Аман от разплодни крави дето раждат от първия срещнат, а после си скубят косите.

На 21 може и да е по-мъж от много други на по 30-40-50. Зависи от човека.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c790014101
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   12, взе ми думите от устата. Не всички жени около тези години мечтаем за сватби и бебета. Важното е любов да има!

Авторе, аз също мисля, че трябва да се преместиш на друга работа и после да я потърсиш като жена, без да ти е повече шефка. Какъв тип мъж си търси, знае само тя. Мисля обаче, че имаш зряло за годините си мислене, а стремежът към самостоятелност и желанието да поемаш отговорност са силно в твоя полза. Не се отказвай! Пожелавам ти успех!

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: af44471c62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не си губи времето с шефка, какъвто и да е конкретния случай, загубите и негативите ще са върху теб, порасни още, но семейната сексуална история на номер 4 ме трогна, ако не са някое малцинство си е направо скандално, обзалагам се, че момичето би предпочела гадже за секс, а не баща си, дори и това да го позволява мешарето.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b32412f63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Тази шефка сигурно има партньор, нали се сещаш. И той може да не е кой да е. Може да е собственика на бара. А той пък може да е някой готин, гологлав с бицепси, трицепси и всичко останало. Къде се буташ между шамарите? Може освен да загубиш работата си и бой да ядеш. Намери си момиче извън работното място. Не се правят тези работи по тоя начин.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 0f34f4bda7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Толкова години по-късно едвам разпознах историята си. Сега съм вече на 26 години, а бившата шефка ми е жена и чакаме първото си дете. За тези, които вярваха в мен - благодаря! А тези, които си мислеха, че някой спонсор стои зад жената се лъжеха. Тя беше открила бара със заем от нейните, който в последствие им изплати. И двамата се оказахме много самостоятелни и борбени хора. Напуснах, поканих я на среща и почти 5 години по-късно тя ми е съпруга. Вече живеем в САЩ, така се стекоха нещата. Не съм барман и двамата тук се занимаваме с езици. Барът го държи баща й отново. Който иска, мога да му дам координати, защото щастливият край, когато си смел понякога е на лице.

На гости в България ли си в момента?

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 02758f448c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Освен на измислени теми, минахме и на лъжливи коментари.
Само Ай пита-та дето са точни.

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: ae9fa97746
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Винаги съм си го вадел там където съм си вадел хляба и това само ми е помагало. Особено с шефките. Особено ако са по така възрастни и с дебели мъже. Наближават ли 50-те ебе им са та две не виждат. Мило и драго дават някой да ги напомпа здраво.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker