В някаква дупка съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В някаква дупка съм
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1412 пъти
Здравейте хора,
На 37г съм, омъжена съм от 15 години с дете-дълго чакано на 1г и 8 месеца. Със съпругът ми сме заедно отдавна, разбираме се, не се караме за сериозни неща, подкрепяме се, , не знам какво друго да кажа, е.... всеки си има кусури разбира се, но не е нещо, което не може да се преглътне.
От както се роди детето ни ние не сме интимни хора! За почти 2 години сигурно 2-3 пъти и то така някак без интерес, че по-добре въобще да не се бе случвало.
Много пъти говорим по въпроса, какъв е проблема аз ли съм проблема.. не знам. Той казва, че ме обича дори повече от детето ни, че не може да живее без мен, че съм неговото момиче и че всичко вероятно е някакъв период, но някак не го пали вече. А имаме време, но в свободното си време той предпочита телефона си да чопли там или нещо из къщи, домошар е, грижовен, няма си никоя сигурна съм, просто не е толкова зает а всяка свободна минута е с детето, помага ми, гледа го...
... и аз го обичам и ми е доста мъчно някак, че забрави че съм жена,
за зега никакви изгледи няма нещата да се променят и се чудя такъв ли ще е животът ми от тук нататък-беэ секс, без близост, без тръпка... ми имам нужда, не се сещам всеки ден за това, да не си помислите, че съм някоя ненаситница, ама на 37 съм, не съм старица, не съм монахиня, как да ви обясня и по бузата не се сеща да ме целуне ако не го направя аз, все едно сме брат и сестра.
Не желая да се оглеждам за други мъже, нямам желание, не искам да си загубя семейството.
Е, олекна ми малко като си излях душата, дано не съм ви досадила, ако имате съвети за даване-давайте

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 452f9834da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Помислете за семейна терапия, защото често след майчинство, съпругата изведнъж става нещо като „майка“, а майката е забранена. Спрете веднага да си говорите на „мама“ и „тати“ това и онова, а се наричайте или по имена, или с галените имена от преди да се появи детето.
Може да има и физически проблем при мъжа ти- ниски нива на тестостерон. Ако е напълнял примерно, по принцип има нежелание за по-нови и интересни неща и така нататък, но най-вероятно е в психиката.
Ти обаче не се мъкни размъкната из вкъщи, а се обличай по-секси, обръщай си внимание, а вечер гледай да си лягате по-рано... Детето задължително трябва още от рано да има режим да си ляга в 19 ч. , най-късно след Сънчо - каквито и театри да прави, то трябва да има своя стая и да спи след 19-20 ч. и то до 5-6 клас това. Много родители са изпуснали тук края и затова и децата имат проблеми, но и родителите вече не могат да бъдат двойка, защото детето им играе на главите по 16 часа на ден.
Иначе - нормалните неща. Може да ти се вижда банално, но не е- купи си секси бельо, чорапи, нощници и носи САМО секси бельо, спи гола дори, съблазни го. При секса апетитът идва с яденето - почни примерно с фелацио, с масажи за него. Ти искаш нещо от него, твоя е инициативата, а и си е предизвикателство. За толкова години знаеш какво му харесва, къде да пипнеш и какво да сториш.
Също помагат игри разни. Най-много помага секси бельо и перука да кажем - нещо, което да го накара подсъзнателно да мисли, че е с нова партньорка. Доказано е поне при петлите, че с 1 кокошка могат 5 пъти и нищо не може да ги накара за 6 пъти, но ако им пуснат нова кокошка.. С две думи малко свежест във връзката. Може мъжът ти да не е от изневеряващите, но си е все пак мъж - на подсъзнателно ниво си иска своето. Ако си блондинка - вземи черна перука и обратното. Играй някаква роля - медицинска сестра, ученичка...
Има ли желание от теб, ще успееш да накараш съпруга си отново да се влюби в теб. Не се отказвай!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 36ba322145
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,

Това, че мъжа ти е загубил тръпката към теб може да се дължи на много неща, но е редно първо да погледнеш себе си. Как си с килограмите след раждането смъкна ли това което си качила по време на бременността.
На 37 не е като на 27 иска се труд да се поддържаш в форма.
Ако с горното си ок намери на кого да оставите детето за един уикенд и си направете екскурзия само двамата ще се изненадаш как може да подейства смяната на обстановката.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c80164fe45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Купи си вибратор.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: df138fc20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   не я лъжете. аз нарочно ходя размъкната вкъщи и ефекта е обратен :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ad73a5907c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ще се наместите. Сега във фокуса ви е малкото човече. Постепенно нещата ще дойдат на мястото си. Сега ролите са ви други - баща и майка. Но не трябва да забравяте, че това дете е родено от любовта ви. Започни да включваш мъжа ти в повече задължения около детето, а ти използвай времето, за да излезеш с приятелки, да посетиш маникюрист, фризьор, да почетеш книга, списание, да си направиш маска на косата, на лицето. Ако имате възможност да оставите детето за ден-два на баба и дядо, а вие отидете някъде само двамата. Възродете интимността, вечеряйте на свещи, гледайте романтичен филм като детето заспи. Ако нещата не се получават - направи една консултация със семеен терапевт.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 030e16722e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ей, големи глупости прочетох по-горе, видимо написани от мъже. Виж сега, драга, ако мъжът ти все още те обича (не само защото си майка на детето му, а просто защото не може да не те обича) на него няма да му пука дали си слаба, дали си пухкава, дали си по анцунг и няма да се налага да се правиш на порно-звезда в леглото, ако не това е което искаш. След като ти се иска близост, нежност, секс, значи си нормална страстна жена и един мъж на място ще усети това и няма да му е нужно нито бельо, нито екскурзии, нито всички други пинизи, дето ти ги препоръчват. Остави тия трикове за мъжете, които не са живяли никога с нормална жена и черпят опита си от порното. Ти си си напълно в правото да искаш секс от мъжа си, а ако той сега се е сетил, че не те желае повече, да си готви багажчето и да си отива при мама и тате. Неслучайно в някои чужди правосъдни системи можеш и да го осъдиш за това, че бракът ви не се консумира.

А всички останали съвети за това как трябвало да изглежда авторката, наистина е добре мъжете в темата да се скрият някъде с тях. Защото обикновено подобни съвети дава типичният български мъж 35 , т. е. шопар с три реда шкембета, който вероятно и десетминутен секс ще му докара инфаркт, но иначе половинката му трябва на всяка цена дете да гледа, да му готви и чисти вкъщи, ако може и пари да изкарва паралелно, а накрая вечер да се превръща в порно-звездата от мокрите му сънища. Уважаеми, слезте на земята и започнете да оценявате какво имате, за да не се окаже в един момент, че сте сменени за някой готин пич и то с пълно основание :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker