Помощ - изпитвам паталогична ревност! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ - изпитвам паталогична ревност!
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1529 пъти
Здравейте! Не знам точно дали историята ми е за тази категория, защото не чувствам вина, нито имам гузна съвест, която да е свързана с невярност и подобен "любовен" тип предаделство... Трябва ми съвет.. не желая да коментирам това с приятелките си, а и от гордост, не мога да бъда напълно искрена с тях. Таа накратко аз съм почти на 22, студентка, работя в магазин ( не е престижна работа, но правя каквото мога за момента) и съм обвързана... От година и половина не мога да се разбера, нито да се изясня със себе си от непрестанна ревност, съмнения, обиди, досаждане... Минах през нервни кризи, ревност от всяко дишащо същество.. Проверки на работа, докато съм с приятелко.. Спрях да излизам, спрях да се шегувам с хората.. Буквално спрях да водя нормален социален живот.. Многократно исках да се разделим, да оставим нещата така и да намерим щастие по отделно, но... Драми, трагедия, сълзи и Шекспирови поеми от негова страна винаги ме спираха.. а и все пак имам чувства към него. Основния проблем, обаче, се появи след тежък финансов проблем и болест на баща ми... Разчитах на моята заплата, която не е голяма и нямах никаква подкрепа от семейството си, защото нямаха възможност. Приятелят ми доста помогна, но не много по-късно го обърна в своя полза... Дори ми каза, че спя с него за пари, доста обиди понесох.. В този период някак охладнях към него, станеше ли дума за раздяла отново се започваше с разкаянията, дори със заплахи за самоубийство. Така малко по малко започнах да използвам фб по-често и да си пиша с разни момчета, колеги, приятели.. Бях отчаяна, нежелана и с ниска самооценка, на един дори си позволих да разкажа за връзката си, за това че секса и нищо между нас не е наред... За това съм виновна, признавам, не бе редно да го правя... Той разбра за тези чатове... беше ми влязъл във фб и стоял с дни та без да забележа.. Чел и се е наранил, т. е нарамих го.. Нямам никакви специални отношения с никого от тези.. Съжалявам, срам ме е от мен! Решихме да останем заедно, но той не го преглъща... Държи се ужасно, а аз някак си не искам да се разделяме на този етап.. Той е добър, но ужасно ревнив.. Чувствам се зле... Не от това, че съм го предала физически и емоционално, а от това че го нараних споделяйки проблема си в детайли пред чубди хора.. Какво да правя, кажете ми? Дайте съвет.. Да продължавам или да прекратя тая връзка... а и на него вече сякаш не съм му толкова важна.. сякаш ме мрази и презира от злоба.. Помогнете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: a627a389ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И къде е тая патологична ревност от заглавието? Виж принципно ако продължително време не ти е добре с някого - късайте. Нямате ангажименти (в смисъл деца, имоти и тн. ) заедно. Конфликтите се появяват заради обща неудовлетвореност от партньора - те са просто повод, а не причина.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d4fba3d072
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си типичен представител на българската жена, всяка втора история е като твоята. Като чета, няма да се разделиш с него. Ще седиш, мълчиш, търпиш, после ще му родиш дете, което ще е свидетел на драмите ви и та ще се смачка още повече. Как можеш да се самонараняваш с човек, който те прави нещастна, секрет е зле и търсиш утеха при друг, но нямаш смелост да се махнеш от емоционалните насилник, който те манипулира и стоиш ти него за да не се самоубие. Ами ожени се за тего, търпи, утре ще те обвини, че космоса е крив и ти си виновна. Това е твоят живот и твоят избор. Никой не може да управлява живота ти, ако ти не му позволиш. А ти точно това правиш. Напиши на един лист всичко което чувстваш и се замисли с този човек ли искаш да остарееш?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d4fba3d072
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти си типичен представител на българската жена, всяка втора история е като твоята. Като чета, няма да се разделиш с него. Ще седиш, мълчиш, търпиш, после ще му родиш дете, което ще е свидетел на драмите ви и та ще се смачка още повече. Как можеш да се самонараняваш с човек, който те прави нещастна, секрет е зле и търсиш утеха при друг, но нямаш смелост да се махнеш от емоционалните насилник, който те манипулира и стоиш ти него за да не се самоубие. Ами ожени се за тего, търпи, утре ще те обвини, че космоса е крив и ти си виновна. Това е твоят живот и твоят избор. Никой не може да управлява живота ти, ако ти не му позволиш. А ти точно това правиш. Напиши на един лист всичко което чувстваш и се замисли с този човек ли искаш да остарееш?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 04e011d96a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, поне е видял истинaтa зa връзкaтa ви в чaтa с другият. Зaщото кaто им се говори не поемaт, a просто се опитвaт дa нaложaт кaкво ТРЯБВA дa си мислим, чувствaме и т. н.
Нaрaнен бил... много вaжно, aко беше обърнaл внимaние когaто е трябвaло, нямaше дa е "нaрaнен" сегa.
Чудя ти се кaкво още прaвиш с него, но ти си знaеш
Ще те обиждa, ще се отнaся с теб кaто със собственост, a ти не искaш "нa този етaп" дa се рaзделяте. Е, що? Още ти помaгa с пaри ли, зaтовa ли? Aко е тaкa... зaслужaвaш си отношението му.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5aca0c55de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката:
Здравейте! Първо заглавието не съм го сложила аз, а редакторите.. И аз се изненадах. Номер 4 :) не знам дали си прочел/а внимателно какво пише в историята, която съм публикувала... Че аз имам чувства и го обичам... И затова искам да бъда в тази връзка... Тук просто изливам емоции и търся странични мнения, защото приятелските биха ми повлияли по друг начин. Не ми е за парите му, да не мислиш, че е милионер???? Човек и с малко може да живее... Не бъди толкова нападателен/а, защото съм сигурна, че зад написания коментар със завещаното "отношение", което смяташ, че заслужавам и ти търпиш някой мухльо или пикла и се чудиш какво да правиш. :) и преди отворено да ми напишеш, че не ти, а аз съм постнала история, то ми е достатъчно, че коментиращ и стоиш по подобни сайтове... И в крайна сметка... Сайта не е нападни. ком, а сподели.. И ако не ти е до такива истории, просто не влизай! :)))))

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ffc29b389e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   С право не си доволна от някои коментари. Тук всеки е много смел и решителен, ама за чужда сметка. "Оставѝ го веднага! " "Късай незабавно! "-... - всеки така може да каже, ама по-трудното е да се оправят нещата, защото това са живи хора и човешки съдби. Не се знае, ще срещнеш ли идеалния или поне по-подходящ. Въпросът е да не злоупотребява с твоята нерешителност и с твоето търпение, за да си я кара, както си знае и както му е удеобно и да те пренебрегва и измъчва. Затова трябва да му поставиш условие, че ако не се промени, ще си тръгнеш. Може дори и да го направиш, временно, но без да губите контакт, то той би трябвало да те потърси след това. Да има вратичка ако се е осъзнал, да подновите връзката на по-високо ниво.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker