Живота на отчелника - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Живота на отчелника
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1367 пъти
Искам, да си напиша историята, не ме интерсува, дали ще я
я публикувате. Аз знам, че ми остава малко време в което ,
да съм сред нормални или "живи" хора. Преминал през всичко от подготвяне за състезания до културуризъм до загуба от ММА и КИК бокс. Опитах, какви ли не начитания, за да се социализирам, бях промоутър, но и това до някъде помогна и остнах пича, без приятели
на който наистина може, да разчиташ. Намерих си приятелка, която съвсем, не ме разбра, тя си мислеше, че моят живот е розов, а всъщност не проямя , през колко болки и аз преминавам.
Колко неща, исках, а как 1% от тях се получи. А какво, като съм ходил концертите на който, искам за да намерия подходящатата компания, а аз се така не я намирах. И със всеки ден ставах все по- самотен. И какво, искам аз сега, ами вече нищо, защото знам, че в крайна сметак аз самият няма, да го получа. Преминал през различни периоди от рапар до метъл и какво, пак съм си същият самотник. Опитах се да пасна в това объркано обществото, може би е така само за мен, но ми се струва, че скоро ще съм в психиатрия. Работа съм имал, като промоутър и фитнес инструктор, ала и в 2те не бях на своето място. И скоро чакам психиятрията, да ме отведе или гроба 5 метра под земята, защото живота ми не беше това, което
искам, да бъде. А, какво е то? Само, да бъда нормален, но това е
прекалено много. Защо ви споделям, това? Просто, за да оставя нещо след себе си. Аз знам, че скоро или след година ще съм поредния луд, който завършва или в лудницата или в гроба.
И просто няма, да имам нищо не и изказано. Това е моята история в която се опитах, да бъда по различен от поредният кретен, но не надминах себе си в това пътешестие, което е живота, Амин! Искам, само да знаете, че съм луд и може би съм заслужил, това , защото съм прекалено страхлив или отчаен. Това, че аз съм героят мъченик на нашето време, бъдете живи и здрави и ви пожелавам много щастие, любов и много късмет в този живот и в следващи. ;) :) :)

Модератор - поправих най-фрапиращите правописни грешки. Най-вероятно пишете от телефон. Моля, внимавайте повече!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: f677d0e656
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, не си луд, но си в депресия.
Реално и чисто обективно ти не си антисоциален човек - имал си прияталка, или имаш, бил си сред хора. Просто възприятието ти за света е негативно, изкривено. Болен си нервно и психически и не се изненадвай - много спортисти като теб са изпадали в това положение се самоубиват! До 50 г. повечето професионални спортисти или са в психиатрия, или имат 2 инфаркта, или са умрели от инфаркт или удър.
Много често е това сред професиоанлните спортисти.
Причината са възпалителни процеси /inflammatory processes/ в мозъка, нервната система на клетачно ниво, но и непрекъснатите ви контузии заради претоварване.
Две неща са те довели до тук- високовъглехидратната диета, за да се презареждаш след тренировка или преди състезания, но и внимание - високата на белтъчини диета, което води до процеса глюкогенезис - тялото ти е функционирало само на захари прец цялото време и в мозъка вече са почнали процесите на прещракване. Реално си погледни живота - нямаш причина да си толкова нещастен
Два съвета ще ти дам
1. СПРИ с тренировките 2 седмици, за да се изчисти организмът от кортизола - това е стрес хормон. Спи 8 часа на ден!
2. Препоръчвам ти 2 дни пълен глад, а след това почни строга LCHF диета, направо кето диета keto diet
И без това много хора във вашите среди са на този вид диета, за да губят мастна тъкан, но най-вече при теб е важно мозакът да привключи от глюкоза към друг вид на енергия- кетоните. Кетонните телца се правят от черния дроб и са идеалната енергия за мозъка и тялото. Не причиняват възпалителни процеси, тялото има как да се самолекува. Ако можеш да издържиш дори можеш да направиш 36 ч. пост, за да се изчистиш съвсем от глюкозата. Ще се чувстваш зле 1-2 седмици докато превключиш и затова и не спортувай, 21 дни трае пренастройването, 1, 5 г. трае пълната промяна, но веднъж като си минал в състояние на кетоза ще си отиде и депресията, ще си отидат и настроенията.
Ти си най-вероятно на висока на белтъчини, висока на въглехидрати диета, бедна на мазнини. Изненада - липсата на мазнини е довела до много ниски нива на холестерола, който пък е градивното вещество за всички хормони в тялото, включително полови, хормоните на щитовидната жлеза, хипофизата, инсулина - ти си си хакнал тялото, мой човек и то в негативна посока.
Веднага изяш 4 яйца С ЖЕЛТЪКА и си вземи Омега 3 суплементи зехтин направо пий, защото си загазил яко.
Също тренировките ТРЯБВА да са по-малко и по-кратки. Ти тук си причиняваш допълнителен тормоз за тялото. Интензивна тренировка, но кратка.
Чети в интернет, но най-вече гледай в youtube видеата на хора от твоите среди
Ключови думи
Keto diet - КЕТО диета - разработена е за хора с епилепсия и деменция! Веднага спира процесите на възпаление в мозъка и „превключванията“.

intermittent fasting
LCHF,
PALEO
Paleohacks
чети книги като Grain Brain,

... И СПРИ протеиновите шеикове поне за сега!!! Този протеин не става на мускули, а на глюкоза!!! Спри да ядеш по-често от 2 пъти на ден в прозорец от 6 часа (intermittent fasting)

Като цяло обаче животът ти е ОК, просто възприятието ти за него не е добре, а това е шега на мозъка ти, който иска да ти покаже, че е време за промяна! Време е да хакнеш гените си обаче в обратната посока или съвсем да прещракаш.

Нямаш какво да губиш!
Послушай съвета ми, ще се почувстваш почти веднага по-добре. Обещавам!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9e9c662365
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, виждам, че си се отчаял, но не подай духом. Имай предвид, че вината не е в теб просто обществото е морално, социално и сексуално деградирало, защото са му натрапени сатанински "ценности" и разбирания от запада. Затова социалните връзки между хората са разкъсани, лицемерни, повърхностни и в процес на разпад а хората имат нужда от любов, разбиране, съчувствие, социализация каквито не могат да получат в такова сатанизирано общество в което се ценят сатанинските грехове - алчност, себичност, егоизъм, липса на съчувствие към другите и т. н. Най-добрия съвет който мога да ти дам е да започнеш да четеш лека полека Библията и да вярваш в Бога и Господа Иисуса Христа, тогава ще намериш смисъла а и няма да се чувстваш депресиран и отчаян, защото ще разбереш, че това общество не може да ти даде смисъл за съществуване, то е морално, социално и сексуално деградирало, грешно и тъне в злото. Смисъла на живота е в следване на Божиите повеления и познаването на Бога, защото само Бог е достоен. Недей да се надяваш на човеци, че можеш да получиш от тях някакво удовлетворение, не виждаш ли, че всеки от тях е затънал в преследване на собствените си егоистични ламтежи и мечти които не го водят на никъде. Какво можеш да очакваш от тези хора? Нищо! Обърни се към Бога и познай истината и тогава ще намериш покой.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 963afa206e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, как така диетата хем е високовъглехидратна, хем високобелтъчна? Двете позиции взаимно се изключват.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 37206dc34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До н1 с спорта спирам и почвам в момента, пак съм в така фаза, не съм и на диети вече.
Н:2 Замисли се, че всичко е направено за пари, дори религията, а библията какво ни кара да правим, да бъдем смирени и да страдаме. Виж Ватикана и дрте известни водачи в тях има повече грехове, дори и от повечето хора. Защо, библията се фокусира върху страданието? Библията и е убедена, че хората, който се самоубият са грешници и че кремацията , не е християнска? Та дори по времето на Исус, ако е имало такова богатите са вършели, каквото си поискат? И в крайна сметка, защо е религията, освен като чисто чудо за което да се хванеш за да не загубиш надежда... А защо убийците, крадците и изнаслилвачите се погребват, нима един самоубиец е по - лол от тях? Някак си, не съм убеден , че е правилно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker