Важно е - съпругът ми почти не разговаря с мен, а чакаме дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Важно е - съпругът ми почти не разговаря с мен, а чакаме дете
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1878 пъти
Здравейте =)
Аз съм млада жена, на 23 години, омъжена от няколко месеца за млад мъж на 25, заедно сме от 7 години. В началото на тази година се оженихме, и малко след сватбата разбрахме че съм бременна, като тази бременност е желана. По принцип се разбираме чудесно, живеем си сравнително добре, но все повече ми тежи това че съпругът ми не разговаря с мен, , , почти не общуваме, ноември месец очакваме първото ни дете, имаме проблеми с неговите родители, живеем в моите родители.... старая се нищо да не му липсва както и когато живеехме у тях.... наистина не знам къде бъркам, старая се да бъда отлична домакиня, да чувства че не е сам въпреки проблемите, в интимен план е същото.... мисля че е доволен, но защо се чувствам самотна... много го обичам искренно и истински, но не го чувствам да ме разбира и подкрепя.... все едно в непознат, , , а реално мн добре ме познава.... имаме проблем относно фейсбук, постоянно харесва и добавя момичета, не ми е приятно. Аз не правя така, не правя неща за които знам че са му неприятни, а той знае че мн неща са ми неприятни, но въпреки това ги прави....
Оффф така като чета какво съм написала... много са ни сложни отношенията.
Какво е мъжкото мнение по въпроса???
Благодаря на всички предварително. =)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4156851a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен всичките ви проблеми идват, защото май ТИ не го разбираш и за него няма смисъл да говори с теб. На 25 г. ти ли го натисна изобщо да се жени? А бебето? Желано, а нямате къде да живеете? Пак твоя идея?
Ей затова ти се сърди. Живее живот на 40-годишен заврян зет, а животът му във фейсбук само доказва това, че му се живее. На 25 г. е
Ти също си твърде млада. Може би си си мислила, че ако се омъжиш и родиш дете ще получиш признание, ще се докажеш с нещо, но уви - това го може всеки.
Освен това казваш, че имате приблеми с техните - да не би ТИ да имаш проблеми с техните? Да не би той да не се чувства щастлив при вашите.
Защо живеете изобщо при родители. Нямате ли пари за наем и ако нямате пари за квартира, защо създавате изобщо семейство, сватби вдигате?
Твоето е малко като Пирова победа - получила си всичко, което си искала, но на каква цена?
Решението е трудно - изнасяне на квартира, само двамата, където да живеете нормално, което означава, че ще трябва да работиш. Какво като си бременна? Не си болна. Вдигни си чукалата, намери си някаква работа, спестете някакви пари и се изнесете или поне имайте малко пари на страна като семейство. Домакиня била - у вас домакинята е майка ти. Ти си създала свое семейство, търси си свой дом!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bfd20913f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, не е правилно съпруга ти да оглежда други момичета по фейсбук и трябва да ти обръща внимание. Кажи му, че имаш нужда от неговото внимание и общуване.

М>30

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0bd51c47c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Направо Ви се чудя с какъв акъл се жените на 23-25г., без да имате дом и никакви финансови перспективи. Той му се живее естествено на тази възраст. Какво е видял от живота, след като е с теб от 7г. т. е. от 18-годишен. И сега ще има бебе, което още повече ще го ограничи. Не говори с теб. Защо тогава сте създали семейство, ако дори не си говорите? Изобщо защо живеете заедно и то сте се натресли в дома на твоите родители? Семейство се създава, когато хората са поживяли, поработили, имат свой дом и финансови възможности да гледат дете. И могат да разчитат един на друг.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: efe2e30ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Според мен, трябва да живеете във ваш дом и сами! А относно, че добавя момичета дори мен ме издразни. Моят приятел никога не добавя момичета, нито им пише, защото за мен това е обидно, както и за него. Започнете да разговаряте, да излизате на разходки и комуникацията сама ще дойде. Но винаги имай едно на ум, защото някои мъже гледат само чуждите жени, но не и собствените, и накрая остават сами.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3beaea915b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Съжалявам, но ще ти кажа истината. Той е с теб от 18 годишен, може би си му била първата. В тези години на мъжете само секс им е в главата. Живее му се, иска да спи и с други, а може би вече го е направил. Дори още да не го е направил, много скоро ще стане. Просто няма шанс да ти остане верен, след като дори гледа постоянно жени в фб. Много е гадна ситуацията. Много сте прибързали. Ако нямахте дете, щях да те посъветвам да го зарежеш. Но сама прецени дали искаш да си завряната домакиня с дете докато мъжа ти е навън по жени. Ще можеш ли да простиш изневерите? Друг вариант е той да си тръгне, когато реши, че му се живее. Той и сега го мисли, не ти обръща внимание, в главата му са все жени. Сега си гледай бременността, а после мисли как искаш да ти се развие живота. Но не го пропилявай с неправилния човек!

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 04c5932d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз пък не виждам нищо лошо в това, че сте се оженили рано. Просто си направила лош избор, не трябваше да бързаш и да забременяваш.

Някак не мога да повярвам, че този човек 7 години е бил прекрасен, мил и разговорлив и сега се е променил тотално. Откога е почнал да рови по фейсбука, откакто си забременяла? Дълбоко се съмнявам.

Просто преди си се правила, че не забелязваш недостатъците му и си омаловажавала нещата, които не харесваш в него. Били сте свободни и весели, по-лесно е. Сега обаче нещата са сериозни и ти имаш нужда от него и е по-трудно да му прощаваш пренебрежението.

За съжаление това е избранникът ти инямаш много варианти за промяна. Или го търпиш или ставаш като повечето жени днес. Напускаш го, събираш се с друг, раждаш и от него, после и той не ти харесва, минаваш на следващия и т. н. нали личното щастие било на първо място.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 49d6510744
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте и благодаря за всички за различните мнения, които ми дадохте. Писах тук, защото исках да чуя различни мнения. На коментар 1, ще отговоря, че наистина не в мен е проблемът : ако знаехте всичко относно родителите на съпруга ми, ще разберете, също така не аз съм го натискала за тези неща, , , мисля че обратното се получи... аз разбира се ги исках и все още ги искам и не мисля, че съм сгрешила... Благодаря за мнението =).
На всички останали благодаря също за проявеното разбиране. Искам да допълня, че ние много искаме да имаме наш дом, но на този етап не е възможно поради липса на средства ( уча право, тази година ми е последна, живот и здраве ще започна скоро работа и тогава всичко ще бъде по лесно ). Създадохме семейство сега защото свекър ми ни каза че ще ни препише къщата, тоест имахме дом. Тъй като този дом е в село, нямах нищо против защото съпругът ми е мн привързан към дома си, на мен пък ми харесва тишината и спокойствието близо е до града така че съм ок, , , а на село не е хубаво да се делим от родителите му.. поради тази причина аз не съм настоявала да сме отделно. Но повярвайте ми свекърва ми не е като всички останали жени, откакто живеем там, аз ставам приготвям закуска за всички, приготвям обяда, вечерята, прането, градината, животинките в двора ни и нямам проблем с това. Но дори и в почивния си ден тя нищо не прави по дома.. нищо, а знаете ли кое е по лошото не ни разрешават да направим нищо по къщата никакви подобрения. Имаме 2 спални които са казали че са си наши и там направихме голям ремонт ( плоча, дограма, мазилки, обзавеждане, всичко както е редно в този век ), в къщата нямаме баня.. тя е отвън, поне я има, искахме да я направим, казаха че не може. Парното се намира в стаята в която те спят, помолихме ги да се преместят в друга стая за да направим тази дневна ( в която да сложим норлана трапезна маса, защото такава няма ), казаха че не може, казаха че така е било 30 години и така ще бъде. В същото време аз съм бременна и те казаха че вече ще сме отделно за храната ( кой човек постъпва така с бременна жена още повече родител ), няма порблем 2 месеца така и напрая разбрах ( ние купуваме храна и плащаме сметките, а те нищо... дори не ги делим ) сложна работа.... а ги наричах майко и татко... доста ми струваше, защото моите родители са разведени и ми веше мн трудно... но какво да се направи.. а относно съпруга ми : поговорихме, разбрахме се всъщност той се постави на мое място и мисля че осъзна че не него не би мъ било приятно в подобна ситуация. Знам, че мн ме обича и че се страхува да не ме изгуби защото през цялото време двамата сме си била голяма опора. На коментарите как сме се оженили толкова рано... ще кажа, минаваме през труден период, поради бременността сме ограничени в интимен план, което трупа напрежение и у двама ни, но това че рано осъзнахме че няма други като нас двамата е от голям плюс според мен. Днес, почти няма мъже като съпруга ми ( той е честен, много трудолюбив, топъл, уютен като дом, има само този недостатък, , , , но иначе не бих ги сменила с никой друг, ) Благодаря ви за отделеното време =)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8d258dde7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Защо така нападате момичето, бе хора!!! Аз съм жена на 22 години, имам дъщеря на 4 години и чакам второто си дете. С мъжа ми сме млади, но се справяме с всичко! Това, че е млада не е причина за нейния проблем. Проблема според мен е в това, че твърде много се съобразява с него и му угажда. Защо? След като имат проблем с роднини - той като семеен мъж е длъжен да вземе нещата в свои ръце - да си вземе семейството и да се изнесат в самостоятелно жилище. Така като чета писаното от авторката - мъжа и е пълен готованко - живеят у нейните родители, тя прави всичко за да му е добре. Никъде не разбрах какво той прави за нея!!! Само всичко дето на нея и е неприятно.. Тук нямат роля годините, а хората, характерите и разбиранията!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker