Не знам какво да правя, но се чувствам ужасно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя, но се чувствам ужасно
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1938 пъти
Здравейте. Искам да спореля нещо, което ме мъчи. Заедно съм с моя приятел от 8 месеца. И преди да бъдем заедно, аз много се борих за него. И си мислех, че той е толкова обсебен по мен, както аз по него. Но грешах. Още в началото на нашата връзка, му зададох един въпрос. Коя колежка изглежда най-добре + мен. И той каза друга. И го питах защо, че да проверя дали е грешал и не, не бях аз. Също така и ми каза, че има много по-красиви жени от мен по заобиколен начин, след като разбра, че това ме е наранило. И дори сега да ми казва, че съм единствената красавица за него и че онова, което е бил казал, не е било вярно, не му вярвам. И всеки ден ме боли за това. Не мога да го забравя това. И все повече се депресирам и заглеждам във външния си вид. Той съсипа малкото ми самочувствие, което имах. Чувствам се грозна, дори и всички да ми казват, че съм луда.
Не искам да мисля за външния си вид и да приемам нещата по-навътре, но не мога да се преструвам. Постоянно му натяквам за това и не искам да правя и това лошо нещо.
Знам, че той много ме обича, аз също го обичам, но не мога да забравя това, което ми каза и много ме боли от това все още.
Не знам какво да правя. Вие как бихте ме посъветвали?
Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3bad8a5381
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aми лудa си, дa! Aз съм много крaсивa женa, не е собственa зaслугa, генетично нaследство е при мен. И познaй- имa милиaрди жени по светa, a поне милиони по- крaсиви от мен. Ужaс, но фaкт:). Все пaк не избодох очите нa милото, природaтa не ги е дaлa колкото дa не се спъвa.
Момчето е било честно с теб, просто не е очaквaл, че ще си толковa смaхнaтa. Товa което си постигнaлa е дa знaе от тук нa сетне, че трябвa дa лъже зa дa имa мир.
Честито!
Винaги ще имa по- крaсиви жени от теб, кaкто и по- крaсиви мъже от него. Ти кaто нaвъртиш някоя годинкa и зaпочнеш дa остaрявaш ще се сaмоубиеш ли?
Я дa се стягaш мaлко! И отпусни хвaткaтa върху момчето, че или ще го зaгубиш ( не зaрaди по- крaсивa, a зaрaди нормaлнa) или ще те лъже.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 52656a1e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Причината, един мъж да е с една жена е, че не си е намерил по-добра.
Важи и обратното :)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 7a1805cf66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако те обижда честността му си намери някой да те лъже.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 24950253ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Огледалце, огледалце, има ли по-прекрасна от мен на земята? Попитала авторката на тази тема.
Пий си хапчетата и не се занимавай с глупости. Отговорило огледалцето.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 41d66a3538
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Проблемът е в теб и в комплексите ти за малоценност. Поработи върху тях и върху себе си, вместо да търсиш друг да ти е виновен! В дадения случай-твоя приятел. Да, има по-хубави жени от теб, по-хубави и от мен. И какво от това, ти, примерно имаш други качества- да кажем си по-умна, по-млада и т. н. По начало въпросът, който са задала е безсмислен. А и като не си готова да чуеш истината, защо въобще задаваш такъв въпрос?
Поработи върху самочувствието си, харесай се, заобичай се сама. Не е нужно да се сравняваш с другите, за да имаш самочувствие.
И остави момчето на мира, иначе той или ще започне да те лъже, или ще те зареже. Пак казвам, проблемът е в теб, не в него. Трябвало е да му отговориш, че намираш ваш колега за по-хубав от него и да спреш с тази история.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 5b6eb861ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не мога да разбера защо критикувате само момичето. Да съгласна съм, че не е трябвало да го питаш такова нещо, но се е случило. Понякога обаче мъжете са толкова директни, че не усещат как може наистина да наранят жената до себе си. Аз много добре те разбирам как се чувстваш, защото бившия ми беше най добър в това да оронва самочувствието ми говорейки за други жени колко са били красиви и т. н. Сега как се държи с теб, прави ли ти комплименти, кара ли те да се чувстваш желана. Тогава може би ти е казал какво мисли, защото сте били на по- ранен етап от връзката или за да те накара да го ревнуваш. Не се измъчвай винаги ще има по красиви жени, но и мъже така че...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c84ad64506
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Колкото и да си хубава, винаги ще се намерят по-хубави от теб, а с течение на времето ще ставаш все по-малко хубава. Щом той е с теб, значи е доволен от теб такава каквато си и счита постигнатото за справедливо.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 2a16b3b768
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Преди да питаш някой мъж дали си най-красивата в колектива, квартала, метрото, града, държавата или както ти го подсказва егото трябва да го инструктираш, че правилния отговор е само един. Да това си ти принцесо! Само ти си най-красивата на света! Няма и не може да има друга като теб, ти си ненадмината! Ти си най-красивата жена раждала се на този свят! :))) Това гали ли ти ушенцето? Предполагам, че много ласкае раздутото ти его :))) Трябва да го инструктираш предварително да ти говори такива неща. Ами ти ще кажеш - това няма да е искрено, аз искам искрения му отговор! Ами ти не си готова за истината а само за ласкателства чрез които да повдигаш изкуствено самочувствието си :)))

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: aa829c5174
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мотиви:
За да те подразни.
За да удари в комплексите ти, защото знае, че ги имаш
и това те прави уязвима.
От досада.
Просто е бил честен.
Дали, ако беше отговорил друго, щеше да е по-добре за теб? Има ли смисъл да подхранват егото ни, щом не е нахранена душата ни?
Ако това, което си попитала, за теб е било изключително важно, за него е било незначително.
Колкото повече не позволяваме на другите да удрят върху самочувствието, ни толкова по-реално и силно става то. И толкова повече другите ни ценят.
Не натяквай, просто забрави проблема си, защото не е проблем. С теб е, защото те обича, а не, защото си красива. Обичай себе си, за да те обича другия до теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e64dc0c68c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Радвай се, че ти е отговорил така, защото ако беше отговорил както на теб ти се иска, щеше веднага да ти падне в очите и щеше да го възприемаш като глупак и балък. И щеше да му биеш шута в скоро време, за да търсиш истински мъж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker