Много обичам да се целувам, но от както съм с нея се отвратих! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много обичам да се целувам, но от както съм с нея се отвратих!
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 14589 пъти
Историята е следната...

Преди няколко месеца случайно се запознах с едно симпатично момиче в един сайт за запознанства. Още в началото, като, че ли нещата се усещаха на къде отиват, много се харесахме допаднахме си. Първият ден си писахме, на вторият ден се чухме и на третият ден се видях ме.. и се оправихме(правихме секс).. беше хубаво.

Проблемът е следният. На това момиче дъхът е много не приятен, още от първият път го усетих, но си помислих, че е временно или сиг е яла индийски храна, но с времето става още по неприятно. Тя иска да се целува ме, аз се дърпам или я целувам по бузката, толкова ми е неудобно да и кажа, че дъхът и мирише, представете си сутрин какво, гледам да стана преди нея да не се получи някоя поредна конфузна ситуация.

Момичето е с много висок коифицент на интилигентност, как да и го кажа в очите, тя ще усети и ще се обиди, един път пробвах да и кажа, тя едва ли не се искара най най чистолътната, за другите места по тялото е супер, но устата и е тоалетна, извинявам се са изразът, но по подходяш, няма от този.

Забелязах, че не си мие зъбите вечер, попитах я защо не си ми е зъбите, а тя ми каза, че защо да ги мия, останах без мълвен. Не знам как да и го кажа, тя няма развалени зъби , изглеждат добре, но съм сигурен, че никога нее чувала, че и езикът се мие. Сутринта, като си мие зъбите, не трае повече от една мин. понякога и по малко. Много обичам да се целувам, но от както съм с нея се отвратих, толкова е не приятно, че нямам думи, на това страшно много държа и все попадам на такива жени с миризливи усти, преди време пак попаднах на такава, малеле отвратително, като посегна да ме целуне, щях да си повърна червата, дори не можахме да правим нищо, то на мене ми се отщя.

Абе в БГ като, че ли хората не обръщат кой знае голямо внимание на това, не ми го побира умът, това момиче наистина го харесвам и не искам да я загубя само защото и мирише дъхът, това е поправимо, знам, въпроса е как да и го кажа, че да не се засегне??????

Благодаря ви предварително, надявам се да ми дадете по тактични съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7c1c8e2ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи започни тактично кажи и че много я харесваш и искаш да си с нея, но има нещо в нея което не ти харесва и да не се обижда, но понеже много държиш на нея ще и го кажеш. Започни с това че по някога има лош дъх това не е нищо страшно просто искаш да го знае и да направи нещо по въпроса. Това е единия вариант другия е за да е по-безболезнено ще играете на откровение ти ще и кажеш нещо което не харесваш в нея и тя да ти каже нещо което не харесва в теб като условието е да не се сърдите един на друг а просто да се постараете да поправите грешките си ОК надявам се да съм ти помогнала :)))

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 929e27496c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Такаааа, труден казус. Имам няколко предположения и предложения. Първо, за миенето на зъбите вечер трябва пак да подхванеш разговора, защото това всъщност е по-важното от двете миения. Подготви се добре за разговора, за това, че през нощта няма слюнкоотделяне и каквото е полепнало по зъбите през деня, колкото и миниатюрно да е, се разлага на воля без дезинфекционното действие на слюнката. Сутрин човек се мие за добър дъх, вечер - за здрави зъби. Това, че няма проблеми с тях сега, не значи, че не могат да се появят в близко бъдеще. Не я обвинявам, че не знае за тези неща, предишното поколение на майка ми и баща ми също не се мият вечер, просто тогава не са били такива разбиранията. Явно и нейните родители имат такива схващания и така са я възпитали.

Това от една страна, от друга стои въпросът с това какво яде през деня - лукът, чесънът и миризливите манджи са доста неприятни, дори и при идеално измити зъби сутрин и вечер. В тази връзка, можеш да споделиш колко си чувствителен на миризми и колко неприятно ти е, когато разговаряш с приятели, яли такива храни през деня. Това би бил един добър намек. Също така, за 8-ми март например можеш да й подариш наред с някаква козметика, да речем, също и едно от онези шишета с воден освежител за уста, което би било още по-директен намек...

От трета страна, такива проблеми с дъха не винаги са свързани с устната кухина, нерядко става дума за синузит например или друг вид секрети в гърлото, които да причиняват лош дъх, както и проблеми с храносмилателната система, като гастрит и пр., които също качват лош аромат през хранопровода обратно в гърлото... Трудно е да се разбере кое точно е причината при твоета приятелка, може дори да е комбинация от няколко неща. Подпитвай я за това - има ли проблем със стомаха, с гърлото, с носа... Рано или късно ще се усети, че нещо те притеснява и без да й го казваш диркетно. Успех и дано да се оправят нещата в това отношение, защото ми се струва, че иначе много харесваш това момиче и ще си заслужава да преодолеете проблема. Късмет и всичко добро.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 2a5b664e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не мисля,че подаряването на вода за уста е тактично.Трябва да го играеш малко артист-примерно-вечерен ритуал за миене на зъби заедно,на шега,сутрин-същото...Или по-точно-хващаш я за кръста,поваляш я на леглото и изведнъж случайно се сещаш,че не си си измил зъбите и и казваш:"ще те взема с мен към банята,защото и за 2 минути ми липсваш,пък не понасям да не си мия зъбите преди секс,не е честно такова хубаво момиче,да го целувам с остатъците от вечерята по устата..." И нещта в този дух,до момента,в който и двамата ще си миете зъбите и ще се закачате в банята.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: dd6e7a2186
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лошият дъх е резултат от здравословен проблем. Аз например имам някаква алергия и носът ми е полу-запушен целогодишно, затова дишайки през устата тя пресъхва и добива лош дъх. Аз сам си го усещам... но си мия зъбите.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9bc98e325a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Авторът;

Благодаря ви за съветите със сигурност ще се вслушам в тях.
Не мисля,че е здравословен проблем,тя просто не си ми е зъбите редовно,за езика мисля,че никога не го е мила,Боже може ли да има такова момиче хубаво,умно а да ти е гадно,като я целунеш,направо умирам от яд,преди да я срещтна подхванехме точно такава тема с един познат...и с ебях зарекъл да не поглеждам повече такава жена и ето на,на пук на всичко в такава се влюбих....дано се оправят нещата......

Благодаря ви.отново:))

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 929e27496c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да, може би сте прави, че водата за уста като подарък е малко крайно, но може да се подходи и по друг начин - авторът да го купи и сложи в банята си, като самия той го ползва пред нея и после пита приятелката си дали й допада, защото той обожава този аромат, примерно. Както видях е споменато вече да си мият зъбите заедно в приятна лека обстановка, така че може освен това да използват и водата като ритуал. Хайде, ще стискам палци някое от предложенията в темата да сработи и проблемът да се отстрани.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 665e3a860f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съжалявам, ако си повтарям, не съм чела коментарите..

Ами можеш например някоя вечер да я хванеш, да я поцелуваш (по врата, примерно) и да й предложиш да си измиете зъбките заедно, сутринта пак го направи и така ще ви стане ритуалче.

На мен например и директно да ми го кажат не бих се засегнала. То и аз имах един такъв приятел и въобще не съм мислила как да му го кажа. Естествено почаках 5-6 дена да видя дали е временно, но после си му го казах директно. Според мен доста излишни ситуации ще спестиш. Вместо всяка вечер да се чудиш как да я накараш да си измие зъбите й го кажи и тя ще се стегне.

Но внимавай, защото може да има нещо такова и в теб и да останеш изненадан, може пък и тя да се чуди как да поправи нещо в теб : ) Всички неща, за които са ми правили забележка, основателна забележка, съм ги поправяла.. така че може и да подейства

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b768a112b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Купувай си дъвки и винаги и предлагай като сте двамата :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 6173feec06
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   до Авторът - момичето ИМА развалени зъби!!! Може да идва и от храносмилателната система и т.н., но най-вероятно е да има развалени зъби, а те миришат. Като ми описваш зъбната й хигиена, аз си казвам БЛЯК.
Много държа на зъбите си, носих 2 години шини, за да ги изправя, мия ги след всяко ядене и съм мечта на всеки зъболекар. Езикът даже не си мия, не ползвам и конец за между зъбите и пак са ми супер! При правенето обче на една пломба, зъболекарят не бил зачистил както трябва и сложил пломбата. Година по-късно аз усещам само малко лош дъх - отивам на зъболекар ПУЛПИТ. Ей това е!
100 % съм сигурна, че момичето и полипи има. Кажи й, дори да я загубиш, преди да те е целунала страстно и да си изповръщаш червата!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: aaa1dfd7d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Купувай й редовно дъвки!

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9bc98e325a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Авторът..
Почна да ме избива на смях вече...на мене нищо ми няма,защото си мия зъбите редовно и мн добре,сменям си четката за зъби на всеки два месеца,използвам квалитетни пасти за зъби и за допълнително паста с която предава повече белота на зъбите и на края специална вода за убиване на всички микроби,езикът разбирасе никога не го изпускам и това го правя от доста малак,оффффф не знам хем искам да и го кажа в очите,хем ме боли,че мога да я нараня,каквото стане ще и го кажа направо...нямам друг избор,вече неудобно ми става да се дърпам,тъкмо се насочва към устните ми и аз хоп,обръщам бузата си към нея,не не настина ще и го кажа в очите....големи хора сме все пак да но ме разбере...

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: fd0a6806dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Aз например, сутрин, когато приятелят ми иска да ме целуне преди да сме си измили зъбите ... просто казвам, найвно по детски че не си е измил зъбите .. точка мисля 4е е достатъчно

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3a2d5c201e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Има някакъв здравословен проблем това момиче. И как можеш да твърдиш, че е с висок коефициент на интелигентност след като не си мие зъбите. И не само миенето на зъбите е проблем-според мен има някакви бактерии в устата и трябва да се изследва при лекар-УНГ-или при личния лекар. Да и се направи антибиограма и да се види кой антобиотик ще и действа. Не мисля, че е с висок коефициент на интелигентност след като това не я тревожи. И обикновенните хора обръщат внимание на дъха си.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f450a423c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Повярвай ми пвечето хора не си обращат внимание на дъхат, а за тоа момиче какво да кажа наистина е много умна, но си е мърша... . не я искам вече разкарал съм я не ми трябва такава жена, който иска да ходи да и диша миризливата уста, аз не искам... ще си намеря друго момиче, по хубаво и по добро..

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a60a8e1458
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   хахха защо, какво стана, каза ли на момичето за дъха й?

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 47806bdbfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   ако искаш ела при мен, аз си ги мия сутрин, обед и вечер... хахаха

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 74fb862d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Как се разделихте? Не се ли опита да и обясниш? Все пак това не е причина да се откажеш от някой, на който държиш по един или друг начин. Момичето сигурно е имало чувства към теб и ако разбере, че си я оставил за нещо толкова незначително ще се почуства доста зле. Можело е просто да купиш дъвки от тези с по-силен ментов аромат и да и предложиш преди да те целуне, с което със сигурност си щял да и направиш тактичен намек, че трябва да се погрижи за хигиената си :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 929e27496c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 18, аз тази тема като я видя, винаги си мисля, че момичето наистина е много интелигентно и просто не е имало чувства, затова е подтикнало автора към раздялата. Хем агнето цяло, хем вълкът сит - никой не е наранен и изоставен, и всички са доволни от развоя на събитията. :))

Не ми се вярва някой да не поддържа идеална хигиена, особено в началото на връзката.

На мен лично понякога ми се е случвало да не си мия зъбите по 2 пъти на ден, а само по веднъж, но то е било, когато изобщо не ми е пукало какво ще си помисли някой за това, а не защото съм си мислела, че устата ми лъха на цветя и рози...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3392103797
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Звучи ужасно!!! Аз имах подобен случай с едно момче. Изглеждаше добре, като го видех бях с голяма усмивка до момнта в който не усетех дъха му. Дъвките помагаха временно. Аз също дoста държа на чистоплътието и за мен беше нещо ужасно. Факта че трябваше да се целуна с него ме отвръщаваше, а ми беше неудобно да му кажа че устата му смърди. Така че напълно те разбирам какво си преживял!!! Успехи за напред с жените или по точно с дъха им :D:D:D xax

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 445a7fe392
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   това момиче не ми се струва да е много интелигентно, щом няма елементарна хигиена, като да си мие зъбите. Ако проблема е друг, да вземе мерки, наи-малкото има освежители за уста, дъвки и т. н.

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ae2b6e6ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Проблема не е в хигиената, по-скоро нещо органично. Все пак, тя явно не си усеща собствения дъх, иначе как би имала изобщо самочувствие. Аз не бих имала. Тези неща се лекуват, ако се потърси съвет от лекар, ако е на бактериална основа. Но, при всички случаи тя трябва да знае за проблема си. Някой трябва да и каже.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 78b29a50d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Стига сте коментирали, вече не сме заедно с въпросното момиче

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 85d8570b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Заради това ли се раздели с нея?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c5a2f0e562
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Сега - причината за лошия дъх се крие на другия край на хранопровода, т. е. момичето си има сериозни, повтарям най-сериозно, тя си има сериозни проблеми с дебелото черво и редовното ходене до тоалетна(г. н. ) Моля модераторът да не счита това за бъзик или гавра, това йогите го "пеят" от хиляди години.

Дъвки помагат, но само временно, тя трябва да си е с дъвка нонстоп.

И накрая - била много интелигентна, хммм, не си мие зъбите, 1-ви ден запознанство в сайт, 2-ри ден телефон, 3-ти ден(на 1-ва среща) - секс....
Ако ми кажеш, че сте го правили и без предпазни средства, съвсем ще повярвам за IQ-то.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e5a8ef85ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Лошото е че когато повдигнеш на въпрос пред някоя компания или познат тази тема те взимата за мн прехвърцулен и те карат ти да се чувстваш абсурдно че си миеш зъбите.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 82c3a30bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Много рядко устата смърди от немити зъби. Причина може да е проблем със стомаха, белодробно възпаление или налеп на езика. Първите две могат да са следствие от сериозно заболяване. Налепа обикновено се получава при употреба на антибиотици и не се лекува. Достатъчно е когато се мият зъбите със същата четка да се измие и езика. Може и да се изтъргва с подходяща лопатка.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1a2b9c7c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Виждам, че темата е многооо стара, но нека и аз да се включа. И така причините могат да са много... проблеми със зъбите, стомаха, белодробно заболяване, налеп на езика и други.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b9f14af457
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Мисля, че трябва да ѝ го кажеш направо, без усукване. Тя има проблем и трябва да ѝ помогнеш да го реши. Кажи: "Моля те, не се обиждай, но имаш лош дъх. Трябва да вземеш мерки, защото това е симптом за някакъв проблем".

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 33409e946b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   бе каквото и да си говорим, масово мъже и жени не си мият зъбите беее... от кога за "прехвърцулено" се има това? !! стига бе.... от както се помня си мия зъбите по 2-3 пъти на ден

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6778ba4fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Извинете, но щом не си мие зъбите, което е потресаващо, как ли е с хигиената там долу, където даже не се вижда Щом горе е тоалетна, долу какво ли е, много интересно Щото след целувката понякога следва секс.... Може пък на другото място да е цветя и рози

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ecef4087e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Не може да си умен. и да не си миеш зъбите... няма как....
Все едно да не знаеш къде се намира панкреасът ти.... здравна култура е това. Аз се интересувам от здравето си, знам си всеки зъб, устройство на зъбите, болести по зъбите, храни, които рушат зъбите... и съответно, с тезизнания си правя изводите - как да се грижа за зъбите си. Цялостната диета влияе върху тях, върху костната плътност, държащия ги апарат... има хора с идеална хигиена, но с лоша диета и дефицити на. минерали... и така са с увредени зъби или без, така че хигиената е разбира се - важна, но и диетата е. Задължително на зъболекар, задължително да си мие зъбите с ел. четка и конец и езикът... ако не се оправи да промени диетата си и да пие повече течности. И не е срамно да говорите за тия неща, бе хора... ние сме материя... разлагаща се плът, не сме приказни герои, всички сме еднакво физиологично. устроени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker