Ужасно болезнен цикъл!Помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ужасно болезнен цикъл!Помощ!
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2450 пъти
Здравейте. Обръщам се специално към жените.
Момиче на 20г съм. Водя нормален полов живот с един партьор.
От както ми е дошъл цикълът имам ужасно болезнена менструация преди и по време на цикъл. Пия какво ли не спазмалгон, но спа, аулин, енетра, боскулизин, какво ли не. Дори и на инжекции са ми ги слагали и пак не ми помага нищо. Ходила съм при няколко генеколози и всички ми казват, че след раждането това отшумявало, но не мисля да се реша на тази стъпка, още съм млада и уча. Всеки месец 2-3 дена съм на легло с гадене, повръщане, световъртеж, ниско кръвно, ужасни болки в корема и кръста и така нататък. Нямам 1 месец в който всичко да е нормално. Цикълът ми е редовен. Пробвала съм с хомеопатия, билки, чайове и пак без резултат.
Та въпросът ми е. Има ли някой с подобен проблем? ! Знаете ли това мъчение как може да се спре или поне някакво облекчение? Ще се радвам ако ми дадете съвети какво да направя по въпроса. Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3e22968e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм на Аулин и Нимезил. Само те ме спасяват. Изумително е как при толкова висока процент на жени, страдащи от това, още няма алтернативно лечение или поне в България. Чувала съм за терапия с пиявици, но във Франция и Германия.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fdec500954
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей. Много жени имат болки, но такива като теб, които имат и световъртеж и гадене, положението е доста по-неприятно. Когато ми идва, за да избегна болките, ям сутрин по-малко лимон, ако не ти харесва, пий чай с лимон или си направи вода с лимон. Потърси и други начини в интернет. Посъветвай се с още гинеколози. Късмет :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 66ef7c2513
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имах същия проблем. Откриха ми поликистоза и ми изписаха противозачатачни. Направо ми спасиха живота! Вече почти не ме боли, не ми се гади... въобще е перфектно! Питай лекарката си да е удачно и за теб. Защото на някои жени хапчетата не им понасят, но аз имах късмет.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7cb48c1a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пробвай с Ibuprofen - но през 2 часа. Вземи от този с повече активна съставка. Не надвишаваш ли максимумът на ден, няма проблем. Така първите 2-3 дни, после не е нужно толкова много хапчета да гълташ. Ползвам го вече 14 години, иначе съм припадала от болка. Продава се свободно, без рецепта. Дано ти помогне....

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 23b0d6af08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Към другите коментари бих добавила да приемаш магнезий, за да се отпусне мускулатурата в коремната област и кръста (което всъщност е причината за болките там), както и витамини от групата B (B6, B12). За да не ти се вие свят и да не ти е ниско кръвното пий повече вода и яж черен шоколад в тези дни. И си почивай на топло до колкото е възможно, разбира се. При мен това работи освен хапчетата (спазмалгон, no spa). Успех!

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8ae4171f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз също имам ужасно болезнена менструация, по скоро имах. Започнах да бия редовно билката бял равнец и вече не ме боли като преди много по-добре е. Освен за регулиране на менструацията, помага и за пречистване на кръвта, както и за много други проблеми, така че ако искаш пробвай не губиш нищо няма и да си навредиш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 770555c377
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз съм така, само Кафетин менструал помага...

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 9875ab55bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Вземи си разтворими таблетки магнезии с комбинация на витаними от група Б. Слагай бутилка с топла вода на коремната област и се обличай топло. Да, след раждане може да се оправиш, но си малка още. Затова намери добър лекар, който няма да сметне проблема ти за глезотия, а ще ти обърне внимание. Това един ден може да попречи на работата ти и ежедневието ти като цяло, затова се опитай да намериш верният начин да си щастлива и добре физически в тези дни от месеца.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d85728ea8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имам същия проблем, интересното е, че е през 3 месеца, тоест всеки трети месец ми ставаше адски лошо, дори съм припадала от гадене и ниско кръвно. Помагат ми най-добре едни хапчета, казват се Кафетин менструал.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 0a84493205
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Същата история съм. Тази болка не се търпи. Пия по много хапчета и това ме спасява. Първия ден ми е ужасно болезнен. Пия около 12 хапчета спазмалгон. Първите 4-5 ги взимам за около 1-2 часа. Пия едно чакам 15-20 минути ако не ме хване пия още едно и още едно и т. н. Втория ден е доста по-лек и пия по едно-две, понякога даже и не пия. И всички, които обясняват как не е полезно, просто не могат да си представят болката... Първия път като ми дойде (бях на 11-12 години) цял ден повръщах, болката беше толкова ужасна, че чак припаднах. От тогава до ден днешен карам на хапчета. Вярно е, че организма свиква и дозата се увеличава с времето, но аз лично не мога да го изтърпя. Само течен аулин не ти препоръчвам да пиеш
Ж23

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 9c1fae7fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз съм точно по същия начин, на твоята възраст, на мен ми помогна Неоменор - нещо като хранителни добавки за болезнена менструация на билкова основа, изключително съм доволна от този препарат, понежее е абсолютно безвреднен и безопасен. Много добре ми се отрази още първия месец след като го пих. Ичезват всики предменструални симпотими и като цяла не ми се гади и не повръщам, но все пак отново имах слаби коремни болки, които с леки обезболяващи отшумяват и въобще картинката е малко по добре всеки месец. И аз като теб съм ходила на генеколок поради тази причина, прегледаха ме, но при мен нямаше никъви проблеми, менструацията ми е редовна, нямам кисти на ячниците, не водя полов живот. Генеколога тогава ми предписа като лечение контрацепция, която трябваше да пия три месеца и евентулано това да подобри нещата, дам вярно всички симптоми изчезнаха и помага, но след като го спрях симптомите отново започнаха.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 0ebef1492a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Мила, отиди на остеопатия! Имам приятелки, които са ходили и казват, че помага страшно много. Прочети в интернет. Аз съм по същия начин като теб буквално и другата седмица ще ходя и силно се надявам да ме отърват от мъките! Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9efed0c2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здравейте, имам абсолютно същия проблем болезнена дисменорея(цикъл).Искам да помогна и аз като ви кажа че подкрепям с две ръце да се лекувате с Неоменор,лично аз го пия от няколко дни и вече ми помага,защото ми дойде днес и се чуствам много по-добре от както досега е било.Почти не усещам че имам цикъл,а моите сиптоми досега винаги са били гадене,повръщане,силни контракции даже последния път се стигна до бърза помощ и ми биха инжекции.Този месец е различно,защото ходих на гинеколог и ми предписа Неоменор и за първи път се чуствам добре.Естествено има получих някакви леки спазми,но съвсем леки и ги потуших с Кафетин Менструал.Все пак от първия месец не очаквам да ми мине всичко,но наистина силно препоръчвам Неоменор помага много.Също така съветвам всички момичета имате ли тежка менструация лекувайте се на време не отлагайте лекар,защото това е женски проблем който трябва да се лекува не да се притъпява болката само с обезболяващи.Успех на всички,искрено се надявам да съм помогнала !!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker