Още не ме е запознал с родителите си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Още не ме е запознал с родителите си
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 3014 пъти
Здравейте!
Заедно сме с приятеля ми от 1г. + и той все още не ме е запознал с родителите си, до скоро се притесняваше да ме хване за ръка пред приятелите си, да ме целуне или прегърне. Попитах го защо е така, а той ми каза, че се срамува. Аз съм му първата във всяко едно отношение и двамата сме на 23. На мен това не ми е особено приятно, все пак аз го запознах с цялото ми семейство, а той мен не... изобщо не се разбира с майка си и казва, че за това не иска. Да се притеснявам ли и според вас това нормално ли е?

Много го обичам, изобщо не искам друг за себе си, но освен това и не се виждаме много често, защото не сме от едни и същи градове. Виждаме се седмично два пъти. Не вярвам да ми изневерява, а дори и да е така, аз ще съм последната, която ще разбере.
Да му вярвам ли, че ме обича? От към показване на чувства аз съм по-активната, често му правя комплименти, звъня му, пиша му... дори за празниците похарчих около 70 лв за подарък, които за мен не са никак малко, все пак съм студентка и работя само лятото, а той не ми подари нищо. На мен не ми е за подаръка имам си всичко, а просто за самия жест..

Не знам какво да правя, понякога се чувствам като досадница... искам по-малко да си показвам чувствата, да спра да го питам постоянно кога ще се видим, да му се моля, да задавам въпроси, но може би за да стане това трябва да спра да го обичам....
Какво да правя>

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 51a898b6c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами няма как да преценим колко е влюбен в тебе, без да ви видим заедно какво излъчвате като двойка.

А проблема е ясен - ти си му първата приятелка и за него не само секса, а цялото това изживяване да има връзка с момиче е нещо супер ново и непознато - все едно е на 15. Затова и със сигурност просто го е срам да те запознае е техните.

А друга причина може да е, защото някои хора запознават гадже с родителите си само, ако ще правят семейсвто с нея/него. Аз съм жена и съм така примерно - никога не съм запознавал момче/мъж с родителите си. Просто смятам, че това не е тяхна работа.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 9ac935b50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намери си друг. Този не е подходящ, да му отделяш цялото си внимание, така да се каже. Ако един мъж харесва дадено момиче дори най-стеснителния такъв е радостен да покаже чувствата си. Нормално е да те харесва да иска постоянно да сте заедно и да ти пише всяка вечер ако не поне през една. Този все едно не те харесва и иска просто да има нещо. Ей така, за да каже да, като го питат има ли си приятелка

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 855e7069d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Възможно е да се притеснява от семейството си и да не иска да ви запознава, за да на се засрами пред теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: cb74b377df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! До някаква степен мога да проявя разбиране, че не иска да те запознае с майка му, ако действително не поддържат добри отношения, но да сте заедно повече от година и да се държи дръпнато пред приятелите му, не мисля, че е окей... Моето мнение е, че трябва да поговориш много сериозно с него и да си кажеш нещата, които те тормозят... И още нещо.. майка му знае ли изобщо за вашата връзка? Тя не проявява ли някакъв интерес да се запознае с теб? Попитай и за това!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 880f7b0c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тегли му една майна! Това заслужава той.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c86a30d45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Излез от тази връзка като не се чувстваш добре, защо се мъчиш?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 296da49203
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 18 години, имам приятел на 24. Заедно сме от 3 години. Той ме запозна с неговото семейство, приемана съм, но аз не съм го запознала с моето семейство, защото нещата при мен стоят горе-долу по същия начин. Не съм в добри отононения с майка ми, посоянно се караме, а в момента в който повдигна темата за него става страшно, тя започва да го обижда по всевъзможен начин и не иска да го приеме и да се запознае с него... А приятелят ми се сърди много и се караме всеки ден заради това и е искал да се разедилм, поради причината, че не е приеман. Моят съвет към теб е да не се разделяте, защото не знаеш той в какво положение е и колко му е трудно, щом не се разбира с майка му. Знам, поставям се и на мястото на приятеля ми и на твое място, знам мноо е трудно-просто трябвя да си много търпелива.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ab571aea99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   А той как е финансово, може ли да отдели поне за подарък. Ако може и не го е направил /въпреки че и да е зле с парите, все ще измисли нещо/, това хич не е добре, да знаеш. Ако си му и първата в леглото-щото нали казваш, че било във всяко отношетние, явно поддържа връзка с теб заради секса. Счита, че друга няма да му пусне и си те държи. Ако обичаш някого или поне много го харесваш ще се радваш на всеки миг да си с него... и с кеф ще го показваш. А той даже и за ръка не те държи. Да не подариш нищо за празниците на любимата жена или жената с която уж си в момента е направо брутално и нараняващо неуважение, отчитайки факта, че даже сте още в прясна връзка. Ами то тогава, ако не си най-отдаден, представи си след 5 или 10 г. брак например, когато и чувствата в много случаи леко не са същите като в началото.
Що за човек, що за поведение. Не твоят мъж този, даже никак не е твоят. Приключвай с него, няма смисъл, видно е.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3e694cd889
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Има много такива момчета които са по-притеснителни и им трябва повече време да предприемат следваща стъпка.Моя приятел също е притеснителен и сме заедно от 3 години.Вече имаме дете а все още го е срам като сме навън с приятели да ме прегърне,целуне или да ме държи за ръка.За подаръците не се хващай...не всеки се сеща че трябва да направи този жест.На теб тези неща може да не са ти приятни но такива хора са много ценни..просто им трябва малко повечко време да се отпуснат.И с родителите си ще ти запознае когато спре да се притеснява от мнението им за теб!Не ме разбирай грешно,той знае че си идеална но не е сигурен дали и родителите ще мислят така.Не се притеснявай всичко ще си дойде с времето ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: cdff614e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе що все си мислите, че сте единствени и недосегаеми?! От какъв зор след "цяла една година" е длъжен да те запознава с родителите си...
ж20

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8d3fc4f6cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Да не си му купила уредба с караоке (микрофона върви с уредбата) има и дистанционно, запис на флашка, възможност за захранване на телефон, таблет от специалния юсб вход, радио обхват на всички вълни-къси, дълги и УКВ, възможност за работа на батерии! Аз лично си поръчах тази уредба-63. 80 платих в офиса на Еконт! Едва ли някой ще се сети да подари нещо подобно на някого! И все пак те питам-някаква техника ли му купи и защо е недоволен? Аз си направих този подарък за Новата година и съм доволен от избора си! Важното е, че от фирмата са коректни-поръчваш, посочваш двете си имена, град и адрес на офиса! На сутринта ми се обади човека и ми каза в събота да си взема уредбата от посочения от мен адрес на офиса- на 31. 12. 2016 си взех уредбата. Като ще подаря нещо на някого, може да му избера едно малко радио с юсб-телефони, таблети, камери, фотоапарати-непосилно скъпи за мен са те, но 20-40 лв винаги ще намеря!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f33ce71c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пълен бастун. Сега не ти подарява нищо, а сте само в началото. Тва да криеш приятелката си от познати е щото или я смяташ за грозна или не искаш те да те издънят, че имаш друга. Два пъти се виждате и все ти го търсиш? Направи следното седни и говори с него. Аз имах тедна бая студенокръвна приятелка и след няколко откровени разговора и темата за близост ме разкара. Няма смисъл да четеш предположения тук

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: afd998f50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Имам връзка 1 с момче на 21, подобно на теб съм му първата във всяко едно отношение и харча 50 за негов подарък а той досега не ми е подарявал нищо а има възможности, но не мисля, че това е фактор. Подобно на приятелят ти не обичам да ме целуват, държат за ръка пред приятели и не искам да представям/да бъда представена на родители. Една от причините е, че не ми се струва нужно и съществено, това не значи, че не го обичам или, че не искам да съм с него. А това, че не ми е взимал подарък вобще не е от значение, в предвид държанието, погледа и дребните жестове които е правил, които честно казано не заслужавам.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9286550729
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторката:

Родителите му не знаят, че си има приятелка.

За подарък има средства, понеже заплатата му е висока. А и не отива цялата по разходи... спестява си.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7c227e060e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Това да не те запознае с родителите му може би има причина, аз когато си намеря приятелка ще гледам да не ги запознава с наше. Може би ще ви се стори грубо, но не обичам родителите си. Те не са ме гледале, не са гледале моето щастие, а все тяхното, дали са ме на баба и дядо когато съм бил година и полувина (на майка ми родителите, за съжаление сега съм само с баба) те да се оправят, без даже и финансова подкрепа. Може би и приятелят ти да е в подобна ситуация.
Това не ми се струва, че е чак толкова голям проблем(да ниска да те запознае с тяхните), ами, че се държи така с тебе всяка не е влюбен в теб просто се опитай да разбереш още от характера му. Да вярно е, че 1година е много време, би трябвало да си разбрала повече за характера му, изглежда че добре го скрива. Ако е срамежлив би трябвало да слегне срама за този период. Не бързай още със заключението. Опитай се да разбереш по заобиколен начин нещата, без да го притискаш, ами да те чувства близък човек който ще го разбере. После си прави изводите дали този човек е за тебе или не.
Успех!

М20

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 20a033bf8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ти от кой се интересуваш, от майка му и баща му? Не е ли той човек, с който искаш да си споделяш времето и чувствата? Вие сте много странен случай, вие всички млади момичета. Като те запознае и ви разделят? Много измислен свят признавате за реален, честно

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 2992d0e145
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Лично аз, не бих потдържала подобна връзка. Ще се чувствам постоянно унизена, пренебрегвана и не обичана. Трудно е да прекратиш връзка с човек когото обичаш, а той теб не чак толкова... Моят съвет: Флиртувай, излизай на кафе, дискотеки и пр., с други момчета. Забавлявай се и се оглеждай за нещо по-добро, намери си друг. Имам съседка - момиче на 19 г., от една година е с приятеля си, голяма любов са. Родителите на момчето имат собствен бизнес. Преди нова година две седмици обикаляха Европа, скоро й подари кола. Разбира се, любовта не е в парите, но когато след 23 години погледнеш незад, да не се окаже, че си пропиляла живота си с някой който дори не те харесва истински.
И още нещо - не пишеш нищо за външният си вид, хубава ли си, външният вид е много важен за мъжете, те доста често реагират първосигнално. Разбери какъв е идеалът му за женска красота и дали ти се вместваш в него, или не. Изненадай го, с нова визия - прическа, грим, дрехи. Потдържай се в отлична физическа форма. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4887505e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторката:
Благодаря на всички за споделените мнения!

16. Разбира се, че не. Но не е ли странно толкова много време да сме заедно, а те дори да не знаят, че си има гадже, така да се каже и всичко, което правя и му подарявам да се крие, за да не го видят???

17. Благодаря за коментара. Замислих се над него. Може би трябва да променя начина си на обличане и прическа, защото е един и същ от доста време. Сменям си ги, не ме разбирайте погрешно, но с един и същ тип. Ще помисля да поразчупя с нещо ново.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker