Правилното решение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Правилното решение
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1750 пъти
Здравейте, искам да чуя мнения по въпроса, защото аз съм объркана адски много.
Имам приятел от година, обичаме се доказал ми е по хиляди начини, че държи много на мен и ме обича повече от всичко и с него се чувствам сигурна аз също го обичам, не искам да навлизам в подробности.
И с времето така се стекоха обстоятелсва и срешнах друг мъж.
Започнахме да си говорим за всякакви неща, всякакви теми в него видях сякаш себе си, не се бях чувствала така в компанията на мъж от много време. И така се видяхме още няколко пъти и най-интереснота е, че срещите ни бяха напълно случайни и разговаряхме непрестанно без да си знаем имената в последсвие се запознахме, аз искам да прекарвам цялото си време с него той ми е просто сродна душа никога не съм се разбирала така с човек.
Започнахме да се търсим и усетих, че не само аз искам да си прекарвам времето с него.
Той също има приятелка, разказа ми как тя с времето го задушава повече и повече, налага му се и тн, затова бил мислил да се раздели с нея, а при мен е същата ситуация, приятеля ми може да е от най-добрите хора на света, но е и от най-ревнивите.
Та днес разбрах, че той бил собственик на хотел отделно се занимава с друг бизнес и ме покани в хотела, да пийнем да идем на спа да си починем малко и да си ходим след това. В интерес на истината не ме интерусува дали има хотел или банка, когато мен ме привлече не знаех нищо и въпреки това ме беше впечатлил.
Никога не съм изневерявала на приятеля ми, но имам едно на ум дори да отидем е малко вероятно нещо да не се случи, а и самата мисъл да отида с друг мъж не ми звучи добре.
Разума иска приятеля ми, обаче сърцето си иска въпросният мъж.
Млада жена съм все пак, нормално е да срещам нови хора приятели са ми казвали, че сега ми е времето да живея и да разпускам, но колкото и да е аз обичам моя приятел, но в момента сърцето ми е при друг, страх ме е да предприемам каквито и да е решения, защота още е рано може да е просто временно привличане.
Не ми е гузно, защото все пак съм млада и мисля че е нормално да се случи нещо подобно, а и не съм изневерила за да ми е гузно.
За пръв път съм в такава ситуация, не искам да споделям на близки, защото след толкова предателства ме е страх да се доверя, затова искам да чуя чужди мнения по въпроса.
Благодаря за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: bb52bab09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако решиш да бъдеш с новия си познат, имай доблестта, преди това да прекратиш връзката си с гаджето, ако решиш да остатеш с приятеля си, никога не му споменавай за това твое залитване. Общо взето, каквото и да ти се каже, крайното решение е твое, но бъди честна.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f7d38f0a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом се чувстваш сигурна с приятеля си остани си с него, такива както ти казваш "временни привличания" в повечето случай не свършват добре. Ако те притеснява ревността на приятеля ти поговори с него.
Правилно мислиш да не прибързваш с решенията, защото все пак ти не познаваш този мъж както трябва, хората не винаги са такива за каквито се представят. А и щом приятеля ти е ревнив си помисли само какви проблеми ще си отвориш с него ако разбере за всичко това.
Щом се обичате, това е най-важното всичко ще се нареди, рядко в днешно време се случва да обичаш и да те обичат.
Казваш, че и той има приятелка сметни само как държи на човека до себе си щом иска да се отпуска в компанията на друга жена.
И на сто процента ще се опита да си легне с теб а ти хлътнала няма да му откажеш и после ще съжаляваш, на теб ще ти тежи на съвестта.
Това е моето мнение по въпроса, пък вече ако се решиш да излезеш с него, пиши как е в леглото, защото едва ли ще ти се размине.
Късмет и умната.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: dd5a6ed8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нали той те е поканил, явно се интересува от теб. Приятелката е до време, за него тя е маловажна, щом за две срещи с теб ти е разказал житието си. Малко сериозни мъже биха се жалвали на първата срещната. Възползвай се, животът е кратък.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f7d38f0a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се поддавай на такива изкушения, че от два стола ще си на земята.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 15a0987e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Имам усещането, че има нещо гнило в тази работа. Но ти си толкова привлечена от този човек, че каквото и да ти каже някой, едва ли ще те спре. Опитай се да научиш нещо повече за този човек, преди стремглаво да се втурнеш към него! Мислиш, че си млада и поради това имаш право да живееш и разпускаш, но запомни, че безплатен обяд няма!

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 17badbbc32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   По принцип съм на принципа, че сърцето трябва да се слуша на първо място, но не и в тази ситуация, не си рискувай връзката за мъж който дори не познаваш.
Пък ако мислиш, че сега ти е времето да живееш, ходи - забавлявай се, но да не страдаш после. Мисли.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e9b28b8e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако това, което пишеш има общо с истината, става ясно, че нито тоя с хотела, нито ти държите на връзките си. Лика прилика сте си. Не се колебай! Какво значение има за теб поредната връзка?

Яна

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c73a5e81b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Моят съвет е да приключиш връзката си. На мен ми се случи нещо подобно. Имах приятел близо две години - мъж мечта. До ден днешен е единствения мъж, за когото мога да кажа, че съм обичала. Събуждаше ме с целувки, ставаше по-рано за да ми направи кафе, гушкахме се и т. н. пълна идилия. Един ден незнайно как друг мъж ми привлече вниманието. Бях объркана. Мислих по въпроса и стигнах до извода, че дори и това ново влечение да не е нищо особено, аз пак индиректно лъжа този прекрасен човек. Реших, че не искам да го разигравам и го оставих. Тук разказвам накратко и не знам как звучи, но беше всичко друго, но не и лесно и приятно.
В крайна сметка го оставих, колкото и да ми беше мъчно отначало. С онази новопоявилата се тръпка нищо не се получи и никой не разбра. За себе си аз постъпих честно. Щом един път ти се е отклонил погледа - не е на добре.
Дали ще го оставиш си е твоя работа, но се вслушай в това: всяка истина е по-добра от лъжата. Недей да мамиш хора, които дават мило и драго за теб - те не го заслужават.
Успех! :)

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f7d38f0a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката:
До номер 10
Държа на връзката си, именно затова не прибързвам с решенията и не съм имала милион връзки, че това за мен да е поредната.
На 18 години съм, скоро правя 19 и е нормално млад човек да среща нови хора. Не живея затворена.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 890bbcefac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ясно е, че новият мъж иска секс от теб. Най-вероятно приятелката му го ревнува тъкмо, защото той й изневерява, както се опитва да направи и с теб. И тя знае и за другите случаи. защото ти едва ли си единствена, с която той флиртува. Както избереш, но си помни поговорката, че който иска да седи на два стола, пада на земята.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 170a5206f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не бързай, опознай новопоявилият се по-добре. Може би след време ще препочетеш него пред сегашният ти приятел, или точно обратното. Тепърва ще срещаш много мъже от които ще се чувстваш привлечена, но няма как с всяка "сродна душа" да имаш сериозна връзка. Някои мъже стават за приятелски разговори, но в леглото ги няма никакви. Успех и живей както намериш за добре.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f7d38f0a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От авторката:
Благодаря на всички, които ми дадоха съвет. Аз направих своя избор, не мога да лъжа човек, който обичам.
Успях да разбера повече неща за новия ми познат, няма смисъл да продължа с него, между нас няма как да има нещо повече от секс, мен това не ме устройва, не искам да бъда утеха и разнообразие за един мъж, пък и не мога да се правя, че няма да ми бъде тежко за моя приятел, не мога да си представя какво ще е без него, искам го в моя живот и не мога да го рискувам.
Чувахме се с новия ми познат, не е било тайно разказах на моя приятел за него, но избегнах частта, че съм имала нещо към него, казах му само, че бил забавен, че сме си били говорили много и сме си паснали по характери. Той естествено започна да ревнува и усетих накъде отива всичко това.
Реших от веднъж да прекратя всякакъв контакт с него, от 2, 3 дни не сме се чували, не сме се засичали - нищо.
Той ми звънна снощи, но не му вдигнах, нито му върнах обаждането след това.
Цялото това нещо беше глупаво, нямам намерения да имам любовник или да бъда нечия любовница.
Не знам дали той би лъгал приятелката му без да му трепне, аз не мога.
Не ме интересува колко пари има, има и жена до него с която да си ги споделя, аз предпочитам да си делим една цигара с моя приятел или да вървим пеша на миносуви температури, както всъщност правим в момента, но най-важното е любов да има.
Съжалявам за всичко това, което съм си мислила, но важното е че бързо се осъзнах и за напред това ще ми бъде като урок.
Обичайте се приятели! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f7d38f0a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Изненадан съм от теб авторке, днешните момичета биха предпочели всичко, но не и да вървят пеша или да делят неща.
Това залитане дори да го признаеш ще ти бъде простено, защото като съдя по всичко написано от теб си едно истинско и искрено момиче, което държи на човека до себе си и не би го заменила за хубава кола и скъпи неща.
Твоя приятел дори може да бъде още по-сигурен в теб, дано и той е наистина сериозен към теб, че малко са жените, които знаят какво искат и мислят с главите си.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f7d38f0a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Спа с новия ти приятел и сега обратно при гаджето ти. Смешни сте, после мъжете ви били криви, мъжете били еднакви, да ама не!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker