Ударих гредата с жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ударих гредата с жена
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 2769 пъти
Здравейте. Моята история е следната. Мъж съм на 26 години, имах 3 годишна връзка преди това, но беше съпътствана от много болка и страдание и от 2-те страни. Излизах с други жени след това, само за разнообрази и с цел да забравя бившата си. През октомври месец започнах да излизам с едно момиче като на шега, но нещата станаха сериозни и започнах да се влюбвам в нея. Страшно красиво, лъчезарно момиче, с много добър характер. Всичко изглеждаше прекрасно до днес, след като не разбрах едно нещо.
Предишното гадже на това момиче е много заможен, по-скоро баща му е бил. Болен е от рак на стомаха, това го знам още от началото, лекува се в Германия от 3 години и от толкова време реално, тя не го е виждала. Него са го съпътствали и много други лични проблеми като смъртта на баща му от инфаркт преди 1 година и смъртта на най-добрият му приятел. Оказа се, че той и бил предложил брак, годежен пръстен преди да отиде да се лекува там, преписал и е апартамент и джип Инфинити. 2 години са били във връзка от разстояние, след което тя твърди, че няма нищо между тях и до момента, в който се срещна с мен. Нямала чувства, не го обичала, просто комуникирали само и само, да не посегне сам върху живота си, понеже е с лабилна психика, което е нормално след нещата, които преживява. Тя го е блокирала от фейсбук, отдавна не си комуникират по телефона, просто си пишат общи неща във вайбър от рода: как си и т. м, само и само да се увери, че се лекува.
Снощи той е влезнал във фб от друг профил и е разбрал, че има друг в живота и от наша обща снимка.
Започна да я заплашва, че ще хвърли страшно много пари, за да ме пребият, осакатят и направят инвалид. Написа и най-грозните думи по телефона и тя страшно се уплаши както и аз.
Казах и, че бих стоял до нея и че бих поел какво ли не, само и само да съм с нея. Той е много властна натура, притежава я физически и психически, заради парите си естествено. Каза ми, че притежавал като наследство от баща му 6-7 милиона евро. Което ме води до мисълта, че с тия пари няма абсолютно никакъв проблем, да ми направи каквото и да било.
Мене ме боли от факта, че явно ме е излъгала и все още е била във връзка с него или поне му е давала повод да се чувства така, което аз не го знаех и нямах никаква представа. В началото твърдеше, че е просто бившо гадже, към което изпитва само съжаление заради неговата болест и нямала абсолютно никакви чувства към него.
Каза, ми, че щяла да приключи взаимотношенията си с него, след като се върна след 10 дни, но по погледа и езика на тялото, мисля, че не и вярвам и наистина има чувства към този.
Моля дайте ми съвет, какво да правя. Да се боря ли за нея, да опитам всичко от себе си или да избягам като страхливец?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 275c6bfc61
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трудно може да се каже но има такава вероятност все пак да изпитва нещо към него, възможно е да е било и от съжаление, обаче някак си знам ли толкова време да подържат връзка от разтояние вероятно той се е надявал на нещо. За теб според мен най добре ще е да избягаш и не за десет дена а за повече докато си сигурен че вече няма заплаха защото дори тя да приключи с него той наистина може да ти навреди.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 1adbb9fb8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   То съжалението е едно нещо, ама да вземеш апартамент и джип и да отвърнеш само със съжаление хич не върви. Тя просто го използва и човекът е напълно прав да се чувства измамен. Само дето би трябвало да се сърди на нея, а не на теб, защото проблемът е в нея. Ако не беше ти, щеше да е друг на твое място. Кажи и да му върне всичко, което е взела и да му каже, че изпитва само съжаление. Ще видиш как на секундата ще ти се изблещи и това ще е краят между вас. По-добре да е така, не ти трябва връзка с такъв човек.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: acd4679fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чакай сега, това че онзи си е въобразил, че я притежава, не означава, че тя му е дала повод. Глупаво е и да вярваш, че просто е изчезнал от сърцето й, но явно иска да е с теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e08232994d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен я зарежи. Не се знае дали е била напълно искрена с теб, но дори да е, не си струва да те пребият и осакатят заради едно момиче, и то което познаваш от 3 месеца. Не го знаеш онзи, може да са му сериозни заплахите. А тя колкото и да е прекрасна, ще си намериш по-хубава. :)

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6af40ce0d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Като се е продала, значи онзи момък я притежава. А тя се е продала на 100%. Той просто си я е купил като стока, каквато явно е. Примерно ти си купуваш скъпа играчка (каквато е тази мома), поставяш я в някой шкаф за по-нататъшно ползване докато си извън дома. В един момент виждаш в социалната мрежа на снимка шкафът празен, а играчката в ръцете на някой друг.... Какво би направил? Не би ли направил всичко възможно за да си върнеш играчката, не би ли набил другото дете (образно казано)? Ами би го направил. Всеки би го направил. Така, че момъкът си иска живата играчка обратно и това е. Съвсем нормално е. Тя му е притежание доживот. Остави я да се оправя и не се филмирай. Колкото и да ти разправя, че ще приключва отношение - не може. Тя е купена стока. Тя няма право на мнение, на глас, на нищо, тя е притежание на онзи човек. Край.

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 84b7f7d690
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен не си заслужава, веднъж излъгала ли те е, ще те излъже отново. Жените днешно време гледат само портмонето и това е. Някой биха казали, че има и такива които не обръщат внимание. Но това не е истина, просто са по-добри в това да го прикриват. Не си заслужава....

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 1a3b35cb41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   ''преписал и е апартамент и джип Инфинити''-тя явно не е имала нищо против и не иска да ги изгуби, но в същото време ходи с друг мъж. Нали се сещаш за какво става въпрос. Парички и жена=проблеми за теб.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 24377aa2da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен това момиче няма кой знае какви чувства към въпросното бившо гадже, защото ако имаше повярвай ми, щеше да те остави и да го чака като види той колко "много" би направил за нея. Чисто и просто, от моя гледна точка, тя го прави от съжаление, но я е страх да го остави, не само заради лабилната му психика, ами и заради това да не ви посегне по някакъв начин. Не мисля, че този човек ще си използва останалите 6-7 милиона, за да ви навреди, просто е бил ядосан на момента

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 21f5fd6f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сложно! Мисля да ти дам като съвет, първо да не се страхуваш. Може би трябва да оставиш на този етап нещата, малко в покой.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 8ff6d82fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Явно не случайно е в леглото,такива мърши просто да са в правилната държава в лагери,правилно са създавани такива през комунизма,грешните хора са били там.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: aa000ad8f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И ти можеш да си отмъстителен, но не падай на тяхното ниво(макар че аз никога не прощавам). Не се страхувай от нищо. Всички сме смъртни, всеки заслужава съдбата си... , но той вече е получил каквото трябва!
А момичето мисля че не е било никога искрено с теб. Поредното доказателство че парите не носят щастието... да се качва на Инфинитито и да върви на май...

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 011311e78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Остави я. Виж ако има отправени заплахи към теб, отиди я полицията и раздухаха новината сред медиите. Ще стане добър скандал. И ако го видиш, погледни го в учите и му кажи:
- Виж, аз може да нямам джип, къща, 6-7 милионна, апартаменти, връзки, добър външен вид и мускули, но знаеш ли, какво още нямам? Рак! - и си плюй на петите. Онзи ще пукне от яд, ами буквално може бе да пукнне, което не е толкова лошо.
11 - Лагери за онкоболни? Кви ги приказваш, бе човек?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f8ce07a1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   А дали има вероятност да не е бивш и тая да ви премята и двамата?

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: a125787825
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз съм била в твоята ситуация, само че приятелят ми имаше връзка с много богато момиче, което беше в чужбина за да се грижи за болния си баща. Да, ама стана, така че се влюбихме много набързо, заживяхме заедно и той ме помоли да продължи да си говорят, понеже е много признателен на семейството й (те бяха платили цялото му висше образование в чужбина) пък и му беше мъчно за момичето, което тъкмо тогава загуби и баща си и най-добрия си приятел. Аз не съм звяр и се съгласих да не и казва нищо за нас, докато тя се прибере при семейството си и се успокой, но нещата започнаха да се протакват. Когато разбра за моето съществуване момичето изпадна в истерия, започна да звъни посред нощ, да заплашва, че ще се самоубие и приятелят ми през вечер хвърчеше с колата към тях. От начало ги съжалявах и двамата, нея ясно защо, а него... какво да го правя, ако нямаше съвест и не беше добър човек нямаше да го обичам. Обаче в един момент и тя започна да ме заплашва - с побой, че ще ме остави без работа и ей такива. Запазих си всички съобщения и говорих с приятел адвокат, пуснахме сигнал в прокуратурата за ограничителна заповед на базата на съобщенията. Междувременно казах на приятеля си какво съм направила и той много се ядоса, аз съм била луда. Много се обидих, значи тя като се самоубива търчи, а мен като ме заплашва кучета ме яли. На другия ден вече си бях събрала багажа и му казах, че на мен ми трябва мъж, а не курва и е свободен да ходи да се ебе за магистратура ако иска. След 2, 3 дни ми се обадиха от полицията, общо взето ми прочетоха молбата ми, за да я потвърдя и ми обясниха, че ще извикат момичето на разговор, ще и обяснят, че при втори сигнал ще и пуснат ограничителна заповед и ще и образуват досие (от тогава ни звук, ни буква). След още 2, 3 дни и приятелят ми ми се обади да се извини, от тогава сме си заедно, а момичето година по късно беше вече омъжена и с детенце т. е. не се гръмна или метна от някъде

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ef6a09b161
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Всичко е ясно като бял ден. Тя е била с него заради парите, и го чака да се гътне, за да може спокойно да се замота с друг. Но хубавото в цялата история е, че сте от едно тесто и тя е точно за теб.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 53c3ec4984
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От автора. Положението в момента ми е следното. Момчето и се извини за думите и заплахите. Казал и е, че заслужава да е щастлива и че е благодарен за това, че е била с него в най-тежките му моменти. Реших да изчакам и да видя какво ще стане като той се върне и те се срещнат. Имам право да и вярвам и да и дам шанс да разговарят според мен. Ако нещата се объркат - тя направо ще ме остави или аз нея. Друго няма какво да се случи, а и жени много. Никога не съм чувствал липса от женско внимание, а и живота ми няма да свърши.
До коментар 7. Права си, че жените гледат портфейла, но и мъжете гледаме парите също. Всеки предпочита да е финансово стабилен и да живее като цар пред бедността и мизерията. Аз имам достатъчно доходи, за да живея добре, както и момичето, с което съм.
Ако тя беше меркантилна и се интересуваше от парите му щеше да си кара джипа в момента и да живее в апартамента. Но не го е направила и е оставила всичко като паметник.
До 18. Май не си прочел нещо или просто можеш да се обосновеш, защо мислиш, че го е чакала да се гътне и, че аз и тя сме от едно тесто.
Благодаря за мнението на останалите!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 53c3ec4984
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   От автора. Положението в момента ми е следното. Момчето и се извини за думите и заплахите. Казал и е, че заслужава да е щастлива и че е благодарен за това, че е била с него в най-тежките му моменти. Реших да изчакам и да видя какво ще стане като той се върне и те се срещнат. Имам право да и вярвам и да и дам шанс да разговарят според мен. Ако нещата се объркат - тя направо ще ме остави или аз нея. Друго няма какво да се случи, а и жени много. Никога не съм чувствал липса от женско внимание, а и живота ми няма да свърши.
До коментар 7. Права си, че жените гледат портфейла, но и мъжете гледаме парите също. Всеки предпочита да е финансово стабилен и да живее като цар пред бедността и мизерията. Аз имам достатъчно доходи, за да живея добре, както и момичето, с което съм.
Ако тя беше меркантилна и се интересуваше от парите му щеше да си кара джипа в момента и да живее в апартамента. Но не го е направила и е оставила всичко като паметник.
До 18. Май не си прочел нещо или просто можеш да се обосновеш, защо мислиш, че го е чакала да се гътне и, че аз и тя сме от едно тесто.
Благодаря за мнението на останалите!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ef6a09b161
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   "Ако тя беше меркантилна и се интересуваше от парите му щеше да си кара джипа в момента и да живее в апартамента. Но не го е направила и е оставила всичко като паметник. "

Да, ама едно показно усвояване на подаръците би се приело като приемане на връзката, а тя се е отказала от него. Обаче и не ги връща, нали? Не казваш колко години са били във връзка преди това, освен 2 годишната виртуална накрая. А като са се запознавали, тя сигурно не е знаела, че е богат? Прочети си последния коментар и може да видиш защо казах, че сте подходящщи един за друг. За без пари - толкова обосновка, че и аз понякога съм меркантилен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker