Помощ! Не мога да си го избия от главата, а съм обвързана! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ! Не мога да си го избия от главата, а съм обвързана!
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 2232 пъти
Благодаря предварително, че ще отделите време да прочетете.

Жена на 26г съм и в момента живея с приятеля си на семейни начала. Заедно сме от 3 години и отскоро сме в чужбина. Имаме хармонична връзка, разбираме се, обичаме и уважаваме изключително много.

Когато се установихте, преди 6 месеца, започнах работа и още на първия ден се запознах с колега, който буквално още щом видях ми спря дъха. Бях се чувствала така само веднъж преди, но не със сегашния ми партньор. Коленете ми омекват всеки път когато го видя, започвам да говоря несвързано, пулсът ми се ускорява и е непоносимо. Още по-лошото е, че аз също не съм му безразлична. Не искам да се впускам в детайли за това, защото в случая е излишно.

Измъчвам се и се чувствам някак виновна, дори само при мисълта за друг човек. В началото мислех, че е някакво моментно увлечение и ще ми мине, но уви. Ние не работим на един и същи етаж, но се налага да говорим - по-скоро аз заеквам, а той говори - и колкото по-близо съм до него, толкова повече ми харесва. Пълен ужас! Понякога дори не помня какво сме говорили от вълнение (на професионално ниво разбира се). Не се отпускам и не казвам нищо лично, любезна съм, върша си работата и до там. Не си позволявам да флиртуваме, но между нас просто прехвърчат искри.

Засичаме се в коридора или общите помещения и аз дискретно поздравявам и просто се махам оттам. Никога не съм си мислела, че мога да обичам някого и същевременно да имам такова силно привличане към друг човек. Голямо момиче съм за Бога, а се чувствам като малко дете...

Не искам нищо да се случва между нас, искам да парирам всичко това. Уважавам приятеля си прекалено много, за да изневеря и не бих рискувала това, което имаме.

Написах всичко единствено за да Ви попитам какво още мога да направя, за да потуша тези, ако мога така да ги нарека, чувства. Случвало ли ви се е да имате такава химия с някого, че направо да ви изяжда отвътре?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4c33f82dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Твоят приятел тогава как си го избрала? Сякаш не е нищо особено....

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 996672f1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката: С моя приятел се познавам доста преди да станем гаджета. Не беше любов от пръв поглед, спечели ме постепенно. Изключително привързана съм... Щастлива съм с него, чувствам се оценена, сигурна и обгрижвана, но някак си емоционално/сексуално се разминаваме. Аз съм много чувствена и страстна, а той е доста спокоен и не можем да се напаснем и до днес. Товае единственото във връзката ни, което ми липсва. Но може ли човек да има всичко?

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3b96c4e49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Значи да го превъзмогнеш трябва да го имаш.Пробвай,веднъж се живее.Ако ти хареса може да е твоят човек,бягаш от щастието си.Ако ли пък не чукаш и бегаш,поне няма да се питаш защо не го направих.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: b9e4755405
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох и аз чувствам същото към един мъж, само че не съм го виждала от 7 месеца. В момента, в който го видях, ми спря дъха! Никога не съм изпитвала чак толкова силни чувства към някой, който не само, че не виждам, ами и не контактувам с него (в чужбина съм), а и е обвързан... аз също и с дете... няма начин, но си умирам за него :D

Ми или зарежи сегашния и си бъди с Него или си смени работата, но не мисля, че ще има ефект!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 910286774e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Хората по природа не сме моногамни същества и е съвсем нормално да изпитваме привличане към различни индивиди. Аз си имам приятелка и при все това ми текат лигите по други мадами. Но не мога да понеса мисълта да причиня болка на жената, която ми се е доверила. Та, понякога само си фантазирам и това е.
Според мен, не се бори с това. Приеми, че те привличат други мъже и толкова. Привличането не го орпеделяме ние, но ние носим отговорност за това дали да изневерим или не. Няма лошо да те привлича, има лошо да излъжеш и предадеш партньора си.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 031d3a01af
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към авторката:
Разминаването в секса и емоциите е нещо супер сериозно, не подценявай това. С времето ще натежи още повече /жаждата за секс по определен начин в един момент ще те смачка, ще мислиш постоянно за това/ и рано или късно ще кръшнеш... или ако не кръшнеш, просто ще си нещастна с човека до себе си. Това е истината, неизбежно е, особено ако си жена с нормално или високо либидо.
Ако с приятеля ти и това бе наред, щях да те посъветвам да потушиш емоциите си, но в случая бих си потърсил щастието. След като не си все още омъжена и нямате деца, взимай решение докато е време. Е, може оня да търси само развлечение или пък да иска и той някаква връзка с теб, но да не си паснете в други неща и после да съжаляваш, че си оставила приятеля си, но това е риска.
Решението е изцяло твое.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f3909dd13f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Виж мила, каквото и да направиш, както и да постъпиш ще сбъркаш. В живота всеки прави този избор -да върви срещу природата си или срещу разума. И в двата случа ще има ползи и вреди. И.. сълзи. Прецени кой живот ти е на сърце, и коя цена можеш да платиш-спокоен и приятен или много емиции и хубави и лоши. Аз за своя път избрах второто и си плащам цената -вярвай ми, висока е, но идеално няма. Само не лъжи партньора си, и не го мами -това е долно.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 031d3a01af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 7 съм.
Чакай малко номер 8... , защо да върви срещу разума. Тук става дума за хора без брак и без деца. Никъде не е казано, че човека до нея в момента е ТОЙ. Може да намери още по-добър, не само в секса, а и въобще в отношенията ѝ към нея. Явно авторката чувства празнота, ако не бе така и обичаше наистина нейният си, желае си го като мъж, нямаше никакъв друг мъж да я впечатли и да го желае.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 996672f1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката: Съгласна съм, че фактът, че друг човек ме привлича, е сигнал за проблем във връзката ми. И проблемът е различния темперамент, който имаме - проблем за мен, не за приятеля ми. На него аз съм му напълно достатъчна и когато сме говорили какво на мен ми липсва, усещам, че той не може да ме разбере, въпреки че се опитва. Това не променя факта, че го обичам с цялото си сърце!

Изключително съм объркана и не знам какво да предприема, но изневяра и измяна със сигурност не е вариант или решение. Мисля, че имам нужда просто да остана сама за малко, но е почти невъзможно поради факта, че сме в чужбина отскоро.

Колкото повече мисля за всичко това, толкова повече се страхувам, че времето лети и отговорността за всички решения, които взема (или не взема) е огромна. Може би просто трябва да оставя нещата такива, каквито са.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 031d3a01af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 7 и 9 съм.
Моя е грешката, че не бях чел в детайли още първия пост. Не обърнах внимание, че двамата сте заминали за чужбина, което съвсем променя нещата, т. е. заедно сте тръгнали да търсите щастието си. Не, че нямаш празнота, но е съвсем друго ако този който харесваш, е чужденец. Предполагам не е наясно, че си обвързана, а и след както си имигрант, той си въобразява, че имаш нужда от опора, да не си сама и т. н. и просто може да те счита за лесна плячка за секс. Е, не е изключено да има и любов, но да не съм на мястото на човека до теб. Да заминем заедно да градим бъдещето си в чужбина и накрая да ме заебе, заради чужденец. Това ще го съсипе.
Знаеш ли какво... поговорете пак, опитай да му обясниш точно за какво става дума. Не с термини като имам високо либидо и др. глупости. Казвай му директно нещата-обичам това, искам онова, направи го така и т. н. А ако не мислиш, че разговора може да премине ей така седнали на дивана, просто по време на секса го направлявай. Какво да ти кажа, опитай.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 42014d9fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Дори да проведе разговор с приятеля си за това, което и липсва, няма да промени чувствата, които изпитва към колегата си- повярвайте. Аз съм в подобна ситуация от 5 месеца, само че аз знам отговора за себе си и къде ми е мястото, защото имаме дете. Много силно и поразяващо е чувството, без да си го търсил умишлено, просто в присъствието на човека, пулса ти се ускорява до такава степен, че не можеш да владееш тялото и мислите си. Никога нищо не сме си казали, думите са излишни, защото то се усеща без да говорим. Тези чувства не са първични на ниво само секс, много по-силно и обвързващо е желанието да си с този мъж за дълго. Измъчващо е, но стои възможно по далеч от него. При мен помага за сега.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker