Удря ме , а после съжалява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Удря ме , а после съжалява
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 2799 пъти
Здравейте! На 20 години съм, с приятеля ми сме заедно от 1 година. Не знам как ще реагирате на това, тъй като съм прекалено млада и ще прозвучи малко като тинейджърска драма, но проблемите на всеки човек са реално нещо и това, което на някои хора ще им се стори глупаво (като може би моята история), на други ще им е познато. Таа.. по същество. Заедно сме малко време, всичко си вървеше добре, но дойде момента, в който "розовото" свърши, стигна се до караница, понесох няколко шамара. Въпреки това останах до този човек от любов, каквато и той твърди че изпитва. Последваха още няколко свади, а след тях ме беше срам да се покажа. Общо взето нищо по-различно от на женените жени, които търпят това ежедневно, само че аз съм още малка. Четох много за този тип мъже, а той не е типичният насилник, защото страда повече и от мен. Ще кажете "глупава си, не му се връзвай ", но виждам как той се изтезава. Аз обичам този човек, имахме планове за бъдещето, той наистина е най-прекрасния човек, нe знам какво му става. Аз съм си доста голям провокатор, но все пак никога не съм могла да приема това, че мъжете посягат на жените си и никога не съм мислила, че ще изпадна в такава ситуация. Разбира се, всеки път се опитвам да си тръгна , той съжалява ужасно много, плаче, търси ме, показва ми всячески, че се е разкаял.. до следващия път. Объркана съм, защото нямам и семейство и нямам къде да отида, а той винаги ми е бил опора и подкрепа във всичко. Единствената грешка, която е правил е тази. Чудя се какво да правя, да му повярвам ли или да си отида. Но съм свикнала до такава степен с него, че самата мисъл, че няма да чуя гласа му повече ме разкъсва. Променят ли се тези мъже?? Все пак поне съжалява и прави всичко възможно да оправи нещата. Това, че съжалява достатъчно ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9e5512869a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом ти е посегнал напускай го веднага иначе това ще продължава всеки път ! Днес ти е ударил шамар утре може и да те пребие !

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 6e8d1dd856
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е аз няма да те нарека глупава, а наивна. И прекалено добродушна. Удобна си му! Никоя УВАЖАВАЩА СЕБЕ СИ жена няма да търпи такъв като приятели ти, независимо дали е на по - малко години (като теб) или на повече години!

Бягай с 300! И не поглеждай назад! Щом нямаш семейство - ами пробвай в чужбина, поне да си намериш по - платена работа, да забравиш миналото, да почнеш нов живот.
Не, типичния насилник е, няма значение дали страда, повече или по - малко, и така нататък.

Иначе да, ако останеш с него ще се променят нещата, НО КЪМ ПО – ЗЛЕ!
Един ден и дечицата ти ще бие! А ти какво, сигурно ще им казваш: слушайте татко, той много ви обича...

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 259cd2c53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Ако си чела наистина толкова много за тези мъже насилници, значи знаеш, че едно 95% от тях, след побоя "съжаляват". Този човек, освен че е насилник, също така е и манипулатор. Прави се, че много съжалява и страда повече от теб, едва ли не, за да не го напуснеш и да му бъдеш сигурна. Може и наистина да съжалява, но струва ли си да ходиш цял живот на пръсти покрай него, за да не те пребие. Не знам следиш ли новините, но на мен косите ми се изправят, когато си отворя новинарския сайт или фейсбук. Тези дни едно дете почина, след ритник в корема от негов съученик, а е само на 11... С 9 години по-малка от теб. Ами, ако в пристъп на ярост и теб те ритнат в корема, и ти се разкъса далака/черния дроб и се случи най-лошото? Или ти посегне някъде, ти паднеш и си удариш главата? Ами и ако полудее един ден и реши да си отмъщава с нож? ! Готова ли си да поемеш риска. Като под риска, имам предвид, готова ли си да заложиш живота си? Защото винаги от играчка, може да стане плачка. А и това, че те удря не е играчка, повярвай ми.

Млада си, ще срещнеш още много мъже. Наистина ли искаш да прекараш остатъка от живота си пребивана? Може би си мазохистка? В живота съм разбрала, че ако не разчиташ на себе си, няма кой да те спаси. Опора и подкрепа можеш да си бъдеш и самата ти, поне докато не срещнеш човекът, който ще те заслужава, и ще бъде истински до теб. Повярвай, такъв човек няма да си позволява да те удря.

Надявам се да постъпиш умно. Чувствата ги забрави, те вече не трябва да играят роля, щом животът ти е застрашен. Аз бих го напуснала още преди много шамари. Така че, естествено бих те посъветвала същото.

Depravity

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: bb7a9fa2dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма да се промени, само ще се задълбочава.
M31

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d0bc062333
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Колкото и да му обясняваш, колкото и да ти се разкайва, докато някой не му изкърти зъбите, изпочупи крайниците и ребрата, просто няма да има как да те разбере. После може и да му се извини човек. Безкрайно много желая справедливост. Иска ми се да те защитя така, както би те защитил баща ти. До някаква степен си мисля, че и момчето ти, ако има дъщеря и ако някой я бие би направил същото. Но за съжаление с обяснение не става. Жалкото е, че законно никой не може да промени нещата. Между другото само у вас ли те бие или ти е посягал и на улицата?

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9c76e4df7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Е, не де, не е типичния нaсилник, освен товa е и изпечен мaнипулaтор. Не, нямa дa се промени, по- зле ще стaвa.
Кaк тaкa нямa къде дa отидеш? ! Ще рaботиш, печелиш зa собственият си живот и нa квaртирa или ядеш шaмaри и трaеш.
Не си толковa мaлкa, че дa опрaвдaеш подобнa глупост. Бях нa 18 г когaто бивш си позволи дa ми удaри шaмaр. Скъсaх с него нa мигa, позволи си луксa дa ме търси, че видиш ли "съжaлявaл" много, бaщa ми му хвърли един бой и после му кaзa същото- "съжaлявaм, но до дъщеря ми не се доближaвaй, зaщото следвaщият път нямa дa спрa нa време". Със или бе подкрепaтa му обaче, през ум не ми е минaло дa се връщaм при тоя, a бяхме около 2 г. зaедно.
Тaкa че...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3fb793f94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   " показва ми всячески, че се е разкаял.. до следващия път. " - колко пъти си му дала лимит? Насилието му е като вроден инстинкт, няма да се промени, промяната трябва да направиш ти, ако искаш да не се разделяте. Или трябва да се примириш и да играеш по гайдата му, или бягай докато си млада, не си убивай младостта, това е най хубавият период от живота. Не пишеш на колко е години, но знай, че с натрупване на годините, твърдостта на характера се повишава, т. е., ще става все по строг, и ако сега плаче след като те удари, след време ще те бие, без да плаче, ще плачеш само ти. А когато дойдат и децата, ще плачат и те! Най добре, намери сили да го забравиш.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 676270d53d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Аз съм омъжена от 37 години... не смей да твърдиш такива неща, че омъжените жени търпят това ежедневно. Моят мъж с пръст не ме е е докосвал. Имаме много семейни приятели, никой не си бие жената. Ти си тотално сбъркана, за да мислиш, че това да те бият е нормално. Да, някога жените са търпели и не са имали избор, но ти си 20 годишно момиче, за Бога... Обичал те бил-ами замисли се, ти когато обичаш някого, какво ти се иска да правиш-да го биеш ли.. Не, тези мъже никога не се променят. В неговото семейство е имало насилие-бъди сигурна в това. Днес те бие, утре ще те пребие.. ама то избора си е твой.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 009cb575d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мерките за защита от домашно насилие са изредени в чл. 5 от Закона за защита от домашното насилие (ЗЗДН).
Ако "обичаш" насилника си, това е вид психично заболяване и ти препоръчвам консултация с психолог!
Никой няма право да ти посяга, остави си имейл или телефон за връзка ако искаш, бих ти помогнал с удоволствие, работя в социални служби.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: fb56f827d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това си е много типично поведение за насилниците даже. Единственият приемлив вариант да останете заедно, според мен, е да посещавате (или само той) психолог. Ако не желае или това не даде резултат, по-добре си тръгни.
Това е омагьосан кръг от който няма изход. Да не говорим, че сте заедно само от една година... Той все още се старае. Ами след 5 години? След 10? Ще те удря пред децата ви, а може и тях да бие..
По-добре ужасен край, отколкото ужас без край...
Ж28

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ad2a14d2dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Не, тези мъже не се променят. Народът е казал -Вълкът козината си мени, но нрава си-не. Остави го и никога не се връщай при него. Той сега те удря, след наколко години ще те пребие, а може и още по-лошо.
И не му вярвай как 'страда' уж после след като те е удрял. Лъже, за да останеш при него, за да те бие следващия път. Бягай от него, и никога повече не живей с мъж, който те удря!
Стегни се, намери си работа, ако нямаш и стани самостоятелна. Недей да зависиш от него.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: bef63e1a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Със сигурност не е най-прекрасният мъж мила. Поговорете сериозно защото веднъж обвързани и с деца може да означава че до края на живота си ще си в ада. Успех.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 26550f4cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Хайде, признай си, че си още с него по-скоро защото няма при кой друг и къде да отидеш, иначе да сега да си избягала с пълна газ. Не търпи такова отношение, един ден какъв пример ще даваш на дъщеря си - че е ок от време от време някой да я потупва?!Ясно ми е, че си падаш мазохистка, ама не бъди глупава.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: af61bf873f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Хората горе са ти го казали - човекът има типично поведение на насилник, не знам защо не си го прочела в книгите - те наистина всичките там съжаляват, че и плачат, и се вайкат, и се заклеват, че няма да се повтори. Ама ти говориш за поредни пъти, в които това се случва. Аз да съм му видяла сметката досега на лайното скапано. И не, не е най-прекрасният човек на света - докато го вярваш, ще му прощаваш след всеки бой. Ти ще се свиваш, за да не го провокираш, докато не се обезличиш съвсем, а той ще е силен и мачо и ще си позволява каквото му хрумне. Не ти ли се струва нещо ненормална тая схема? Впрочем аз не познавам нито една омъжена жена, която да яде бой от мъжа си. Явно в моя кръг от познати и приятели няма толкова прекрасни хора.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7e39b34834
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Щом не съжалява достатъчно, за да спре, значи може спокойно да се изплюеш на това "съжаление". Просто паразитчето е видяло, че търпиш и продължаваш да стоиш при него, а нови жертви ще си намери трудно, защото никой няма да търпи такова нищожество. Изобщо не го защитавай, а го захвърли и не поглеждай назад! То имаше и някакъв сериен убиец, дето бил "много добър" човек в очите на обществото, а в крайна сметка се оказало, че отвличал хора и избил над 50 души... Знам, че примерът може би не е най-подходящия за случая, но мисля, че разбираш какво имам предвид.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 0f3b9d906a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Напротив - съвсем типичен си е. Отначало ще съжалява, а после ще се държи все едно нищо не е станало.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d7c6707986
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Щом нямаш семейство, се чувстваш уязвима. Но вече си голяма, намери си добра работа и излез на квартира. Има стаи под наем, които може да делиш с друго момиче и не е толкова скъпо. Може да се справиш сама. Веднага го напусни. Днес те удря, утре ще те пребие, а след това може и да те убие. Не се шегувам -имаше такъв случай скоро май в Русе. Както са ти казали тук-заплашен е животът ти. Взимай се в ръце и се махай бързо от там. Той не те обича, нито те уважава. Нито заслужава твоите чувства. Спасявай се в буквалния смисъл на тази дума.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 40b9c06980
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Номер 9, мисля че тя искаше да каже НЯКОИ омъжени жени, които търпят да ги бият. То е ясно, че не всеки си бие жената

Щом те удря, значи не "прави ВСИЧКО възможно".
Днес те удря, утре като се ожените ще те подритва. Когато ви се роди дете, ще ви бие и двамата. После детето ви ще деградира и някой ден когато и то се ожени, ще бие жена си и внуците ти... и т. н. - Класика!
Отърви се от него! Още нищо не си видяла от живота!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 114af449a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Не си приемала, че мъжете бият жените си? Аз съм мъж, съпруг. Имам много приятели мъже, но не познавам мъж, който да бие жена си. Чувал съм, че има такъв тип мъже, но явно са голяма рядкост, защото не познавам и не съм чувал за такива сред познати и сред техните познати. Повярвай ми, аз не съм мика Мария имам сприхав характер, цял живот съм по фитнес залите и боксовите зали 195см. 125 кг. И не съм дебел, не ме се хваля, но съм доста корав. Правя редовно спаринги. Бързо паля и съм нокаутирал доста мъже които ме подразнят. Но за 40 години живот не съм докоснал жена. И не че не са ме ядосвали. Напротив понякога направо ми е призлявало, но не мога да посегна на жена. Все едно да ударя бебе. Вродено е в мъжа да не посяга на жени. За мен само страхлив и боязлив човек може да удари жена. Предполагам, че твоя човек е някой който останалите мъже подритват в живота и той избива комплекси налагайки жени. Ти сама решаваш дали ще си избереш живот на боксов чувал или ще си намериш истински мъж. Съветвам те да направиш второто. Идиота вероятно би пердашил и децата ви един ден. А едва ли би искала да наследят калпавия му ген и те да пораснат сато женчовци, които да подпитват мъжете на всякъде и след като някой ги смачка да се приберът и да пребиват жените и децата си. Демек освен себе си обричаш и децата си и внуците си.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 709764818f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   БЛАГОДАРЯ на всички за съветите ви. Прави сте, знам много добре, че не може да продължава, просто има и случаи, в които нещата са много навързани и отстрани е ясно какво трябва да се направи, но когато си изпаднал в подобна ситуация не е толкова лесно. Не мисля, че вярвате, че 20 годишно момиче иска да си затрие живота по такъв начин. Идеята на сайта е за споделяне и искане на съвети. Ако бях мазохистка, едва ли щях да пиша и да моля по-възрастната аудитория за съвет, понеже нямам родители, към които да се обърна. Само искам да подчертая, че не съм имала предвид, че женените жени всички ядат бой. 22 ме разбра. Идеята ми беше, че има и такива семейства, в които се случват това, а там те вече са по-беззащитни, отделно, че имат деца, общи неща и прочее.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 903db7cbe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Щом те е ударил си тръгни. Никога няма да спре. Както ти си свикнала с него, така и той е свикнал да те удря. С годините ти ще си все по-привързана, а той ще удря все по-силно и по-често. Не мога да разбера. Факта, че пишеш тук значи не си щастлива. Когато човек не е щастлив някъде си тръгва. Няма свикнала си, няма мъчно ти е. Няма къде да идеш? Иди на квартира. Как да няма къде? На 20 години си. Те първа трябва да градиш живота си и да се бориш. Аз имах подобна ситуация, но си тръгнах и така се радвам. Животът ми е прекрасен. С всяко едно дишане го усещам.

Момиче 24

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: af61bf873f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Затова, преди да си изпаднала в ситуацията на тези жени, които търпят това, защото имат деца и са финансово (но и емоционално) зависими от насилника си, бягай. Без да предупреждаваш, без да се надяваш на промяна от негова страна.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 46687b8a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ако обичаш някого, ще го убиеш. Ако той те обича, ще се върне!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker