Пред дилема. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пред дилема.
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1459 пъти
Здравейте. Мъж на 26 години съм. Преди това имах 2 годишна връзка с по-голяма на възраст от мен жена, но беше съпътствана ежедневно от скандали и проблеми и сложих край на това мъчение за мен.
След това изпаднах в някаква депресия и реших да я превъзмогна след като излизам с други жени и си инсталирах приложението, , Tinder". Имах голям успех, направих т. н. мачове в това приложение и в период от 1 седмица спах с 4 различни. Приповдигнах си самочувствието, но и изпитвах и едно угризение, че се занимавам с толкова леки жени. Изтрих програмата от телефона, концентрирах се в работата и хобитата си - приятели, заведения, спорт и т. н.
Аз съм привлекателно момче, висок, тренирам редовно в зала, обличам се добре, имам прилична кола, добро образование и работя като чертожник в една архитектурна агенция. Не изкарвам особено много пари, но толкова, колкото да си покривам преките разходи, а и имам голям подкрепа от семейството ми. С помощта от тях, стандарта ми е над средният и не мога да се оплача от абсолютно нищо, от което има нужда един млад човек.
Дойде момента, в който ми писа момиче, пак от този сайт, но във фейсбук. Говорихме си много, паснахме си на характер, а и ми хареса страшно много на визия. Видяхме се с нея и след няколко срещи, вече преспахме и бяхме гаджета. В началото не я взимах на сериозно, нито тя мен. Понеже бях обяснил за всичките ми срещи с жени от този сайт. Тя по същият начин излизаше със страшно много мъже, но общо взето за по едно кафе без да спи с тях, защото не и е било интересно. Първите 3 месеца излизахме, но не считахме връзката ни за сериозна. Запознах я с повечето ми приятели. Запознах я с родителите ми, които живеят в провинцията. Страшно много я харесват, дори звъни на майка ми и си говорят разни женски неща. Имаше един тежък период от живота на гаджето ми преди месец, в който баба и беше болна в реанимация 3 седмици и накрая почина. В този период, не се виждахме много често, не правихме никакъв секс, но се опитвах да я разбера естествено. След това нещата се промениха, дори нашата връзка се превърна в нимфоманска история. Правихме секс по няколко пъти на ден, в колата и т. н.
Казвала ми е, че ме обича 2 пъти! Но това е било само по време на секс. Станахме страшно близки. Излизаме във всеки удобен момент и е рядкост, ако не се видим някой ден. Нещото, което започна да ме дразни в този период, е че се опитва да ме промени или да ме научи на някои неща, които не мисля, че са толкова важни. Например да ми е винаги подредена стаята и перфектно сгънати дрехите, започна да ми пипа дрехите и ми казва, кое да нося и кое никога повече да не обличам от гардероба си и започва да говори на въпреки, ако не съм съгласен.
Излязох един път с приятели за първи път в период от 3 седмици да играем карти, те изкараха марихуана и се напуших. След като я видях ми заяви малко на шега да не се виждам повече с този приятел, че не ми влияел добре. А то беше просто за разпускане. Такива неща правя супер рядко, а дори съм ги правил и с нея. Имам чувството, , че съм под чехъл" Не ми харесва и факта, че спрях да се виждам и да правя редовните си срещи с приятели, което много ми липсва. Малко се задушавам от нея, истината е, че и аз самият я търся и искам да знам какво прави във всеки един момент.
Трябва ли да излизам с такава жена, която се опитва да бъде по-силният характер и заслужава ли си да се принизявам или да сложа край на всичко?
Благодаря на хората прочели моята история и моля за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9a1c71329b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, омъжена жена на 30. Аз съм трудният и силен характер във моята връзка, но на мъжа е дадено да води семейството. А и мъжа ми е с голям житейски опит за годините си, затова ме е оставял да решавам доста неща.
Запитай се и се опитай да си представиш връзката ви - все ти да си покорен и компромисен, дали си заслужава? Но ако не се виждаш без нея, поговори открито какви граници тя да не преминава.
И вашите характери допълват ли се, или друго, което след време ще е причината да се разделите.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 957f0363be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това, че ти е казала за приятеля с марихуаната, че не е добър човек, е вярно. Тя иска да ти помогне. За сгъването на дрехите малко е попрекалила, но ти може да й възложиш тази функция на нея. Иначе аз не разбирам защо не направите една сериозна връзка. Явно се харесвате. А това правене на секс за нея е недостатъчно. Тя иска вероятно да имате сериозни отношения. Ако си готов, й ги предложи.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9a94897537
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ммм... Може да пробваш с чувство за хумор да ''отбиваш'' такива ''атаки'', вместо да я ''режеш'' директно, така, по-нежно и с чувство за хумор?
Възможно е, ако демонстрираш неподчинение да я мотивираш, затова май, май трябва фино да се процедира. :D
Сещам се за един приом от детегледането, който може да изпробваш - разсейване!
Отвори ли дума за дрехите - бам - боцкаш й една звучна целувка и започваш да се лигавиш, да я въртиш във въздуха, бам - хвърляш се къмто мацата и я прегръщаш и започваш да й говориш някакви ваши си неща, абре, все ще измислиш разсейващи тъпни...
Така процедирам с племенниците си, когато са сръдливи и заядливи, а също котката и кучето, когато пристъпят към грехопадение спрямо домашната мебелировка.
Ит уъркс!
Така няма сърдене, няма спорове, няма недоволни.
Верно, изисква усилия, ала по-добре така, отколкото всеки да дърпа към себе си, и да се прокрадне жлъч помежду ви.
Ако пък не действа методът, аз бих на твое място постъпила - съвсем идентично, за да разбере, че задачката да те променя по свое усмотрение, не влиза в книжката, която и двамата заедно пишете - със заглавие ''връзка''...
Ти и без друго се променяш с времето, защото започвате да си приличате, винаги става така...
Може тя пък да стане по-неглиже с времето. На мен се е случвало. :)
Не си алкохолизиран, нито си наркоман, ще преглътне малко ''хаос'' и ''неподчинение''.
Колко по-жестоки и противни неща не смеем понякога жените дори да отбележим, и си мълчим... Е тогава е малоумно.
Но и ти не се ядосвай за две, три забележки, няма безгрешни люде, по-добре да е леко сърдел и авторитарна, отколкото други там, доста по-противни неща.
Ценете се, не се притежаваме, и както сме едно цяло, след секунда се разделяме и всеки тръгва по пътя си, и все едно не е било...
Завиждам ви бе! :D

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3dbacefa2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако толкова много я харесваш и държиш на нея не прави глупости. Покажи и обаче, че не може да се държи с теб като кученце.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a4650fe4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   С каквато и жена да си ще ти се наложи да спазваш някои правила. Заела се е да те вкара в пътя. Ако искаш секси и оправна жена която е подредена изрядна и градивна, вместо да мрънкаш ами се дръж за нея докато тя не е размислила. Ако не, намирай си глуповата женичка която те гледа в очите без да мига и виж за колко време ще ти омръзне

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker