Разликата в годините - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разликата в годините
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 3005 пъти
Зравейте! Моята история е следната. Аз съм на 22г. От една година имам така да го наречем "връзка" с мъж с 24г. по-голям от мен. Казвам така да го наречем, защото се крием. Крием се, защото ме е страх от това, че хората около нас няма да приемат нашите взаимоотношения и ще търпим много критика. В интерес на истината ми е много приятно с този човек. Нямаме разногласия. Спокойно ми е с него и наистина имам много силни чувства към него, както и той към мен, но така и не мога да си представя как ще се приеме от останалите хора такава връзка, най-вече от семейството ми. За това реших, че е най-добре да пазим връзката си скрита и да осатне неангажираща, защото по-сериозните взаимоотношения с такава разлика са трудни, ще ни създадат проблеми. Вие как смятате? Дали съм взела правилното решение? Дали заради хорското мнение не рискувам да изпусна човека, който наистина ме допълва и с когото мого да бъда щастлива или хората ще бъдат прави и наистина няма смисъл да се захващам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 883c174965
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   24 години е много голяма разлика, той е на 46. Ти като станеш на 46, той ще е на 70. Ти ще си още в силите си, той ще е грохнал старец. Ще ти е много тегаво тогава. Казвам ти го, защото явно мислиш за сериозна връзка и евентуално задомяване с него (поправи ме ако греша). Обаче при това положение този проблем ще стане належащ в даден момент. Това е истинският проблем за вас, иначе хората ги мани кво ще кажат. Ако наистина го обичаш и си готова за това, което предстои, тогава здраве и успехи и давай смело. Но бъди наясно с нещата.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 489264cdec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поредното глуповато момиче! Почти всички мъже след 33-35 години са женени с деца, а след 40-те ги хваща късният пубертет и смятат, че искат нещо нови и младо, което да ги върне към живота. Глуповатите момичета, като теб не могат да мислят и често осъзнават грешката си, когато са се възползвали от тях. Няма мъже, които заради нещо млади и ново, да развалят брака си.. е освен ако не се влюбят, толкова че биха се развели и биха оставили децата си.
Намери си момче на твоите години, не си губи времето с чичкото, защото той освен секс и подаръчета, не може да ти предложи любов, нормална връзка и всичко останало.
Нима не си прочела, многото теми, които има в сайта... как момичета, като теб са излъгани и са втората дупка на кавала, но въпреки това са привлечени от застаряващите, сбръчкани чичковци.
Ако искаш да си парцал, който е подхвърлян и който го лъжат, продължете "връзката", но ако искаш да си момиче, което е обичано, което е щастливо, което има планове за семейство и деца, тогава търси щастието си.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6d5d9951b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не казваш с какво се занимаваш, учиш ли нещо или работиш. На 22 г. си, а той на 46 г. Но каквото и да правиш на 22 г. си още много млада и предполагам, че нямаш намерение скоро да се омъжваш, още по-малко пък за този мъж. Щом ти е приятно с него продължавате връзката си. Предполагам вече знаеш, че по-възрастния мъж ще е много по-добронамерен към теб, отколкото някой младеж на твоите години, освен това той разбира по-добре твоите нужди и знае как да ги задоволи. Един ден ще се замислиш за женитба, но трябва предварително да знаеш, че такава женитба няма изглед за добро бъдеще именно заради разликата в годините. Когато му дойде времето да мислиш за брак може да допуснеш от 5 до 7 г. по- голям мъж от теб. До тогава радвайте се на връзката си. Нещата от само себе си ще си дойдат на място. Това ти го казвам защото аз бях в подобно положение. Само, че аз съм мъж по-голям от твоя приятел. Аз бях на 43 г. а тя беше на 20 г. Връзката ни продължи около две години и половина. Аз предварително знаех, че тя рано или късно ще си намери възрастовата среда, както и така стана. Не сме се карали за нищо. Когато започна да проявява интерес към по-млади момчета тя сама ми сподели за това. Не съм я упреквал за нищо, казах й, че това го очаквах някой ден да дойде. Тя се усмихна и ми благодари, че не я осъждам. Минаха години и тя се омъжи за 4, 5 г. по-голям мъж от нея. Вече си имат две деца-момче и момиче. Още поддържаме връзка, 2, 3 пъти в годуната.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: e8ae717f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Странноо! Как така ще се криете, след като ви е хубаво двамата? Ако само разликата ви притеснява е безсмислено да се затворите между четири стени. Какво те интересуват другите? Това е Твоя живот, ти рещаваш какво е подходящо за теб. Дано обаче не ни спестяваш някои подробности, примерно, че тоя мъж е семеен...тогава, не ти завиждам.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d83dd67639
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Труден въпрос, но от друга страна каква е гаранцията, че с по-млад ще е по-добре? Не че с него има някаква.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c9989df2b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ти си пълнолетна и можеш да правиш каквото поискаш, вкл. с любовния живот. Ако и той е свободен, защо се криете?!
За хората ли живееш?!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: e8898ab09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Представи си нещата с този човек след 5-10 години. Повярвай ми разликата между жена около 30-те и мъж след 50-те изобщо не е в полза на подобна връзка. Не мисля, че от позицията на "сега" можеш да прецениш плюсовете и минусите, но минусите са повече. Психологическите причини за подобни връзки с огромни разлики са ясни. Няма да е лошо да помислиш върху тях. Важи и за твоите, и за неговите. Освен това сте се срещнали в период от твоя живот, когато ти си буквално в началото на всичко и имаш много време пред себе си. Не се затваряй в тази връзка. Изживей си я и дотам. Ако сред причините да бъдеш с този мъж са пари, положение в обществото и въобще някакви материални изгоди за теб, няма смисъл да ти се дават мнения.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: dcd5fdbab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторке случайно да не си на 15, а гаджето ти да е на 24? :D Пък, ако си на 22, а той на 24 няма никакъв проблем, защото нямате голяма разлика! Дори е нормално :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: ce70636813
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз мисля като номер 6., но и съм съгласна с теб, че на този момент е добре връзката ти да остане тайна. Разликата със съпруга ми е 21г. и не съжалявам, но първите 5-7 г. от връзката ни гледахме да не я афишираме сред близки и познати. Не сме се крили в обществото и критики не сме получавали директно, но първо искахме да сме на 100% сигурни, че нещата са сериозни, преди да почнем борбата. Беше по-лесно, отколкото очаквах, но човек трябва и да бъде със самочувствие и да покаже особено на родителите, че нищо не могат да направят по случая. След 12 г. връзка стегнахме огромна сватба, 1 г. по късно чакаме дете и проблеми нямаме.
На критиците мога да кажа, че всичко се случва в живота - дори с мъж на твоите години не знаеш дали няма да те зареже след 2-3 г. (чети историите тук) или няма да се претрепе някъде с мотор да кажем. Моят съпруг ми е и чудесен приятел. Улегнал е и действително иска семейството ни, има богат житейски опит и ме успокоява за много неща, но не съжалявам, че не бързахме с афиширането на връзката си, а чакахме тя да озрее, за да можем и после да устоим на критиките по-добре.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: d83dd67639
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8, ти правиш ли разлика между 24 г. възраст и 24 г. разлика?

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 24e59b0451
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Имам съседи, които имат разлика 21 години. Да, живеят си все още, но не ти го препоръчвам-тя е някак преждевременно остаряла, за него да не ти говоря. На тези, дето те учат, че това е твоят живот ще кажа, че има биологични закони, че никой не може да излъже времето. Каквато и любов да има между вас, всяка жена има и нужда от секс-освен ако си фригидна, разбира се. Проста сметка-ти на 30-той на54. Ти на 40-той на 64. Пък нататък сама си решавай.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 19050b2e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напълно съм съгласен с номер 2

Нямате бъдеще заедно, ще си провалиш младините, като узрееш, тогава ще се чудиш, как си могла да се занимаваш, с много по-възрастен от теб.
Майната му на разликата, но факт е че мъжете, не остават ергени, а си имат женици, които и тях мамят, като вас.
Човек, който зарязва половинката си заради друг/друга, не е гаранция, че и с теб няма да го направи след някоя година.
Успех в бъдещето.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6d5d9951b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Жени, засрамете се. Тези от вас, които гледат далеч в бъдещето и фаталистично предупреждават авторката: "ами представи си, ти на 30, а той на 54, или ти на 40, а той на 64". Защо толкова глупаво разсъждавате, не мога да ви се начудя. Авторката е млада и не говори за брак, а казва само, че й е приятно да бъде с него. Вие защо мислите, че всяка връзка ще завърши с брак. Ами тя връзката им може да приключи много скоро поради най-различни причини. Защо да не й се наслаждава сега щом й е готино. Тя има време да смени още няколко мъже преди да помисли за брак. Но вие не спирате с вашите "мъдри" предупреждения. Ами ако е с момче на нейните години защо не я предупредите: "Внимавай, той може само да те използва за секс и после да те изостави". Много сте ми смешни с подобни глупави женски разсъждения. Ако вие сте били нещастни във вашите връзки с мъжете не мислете, че всички момичета ще имат същите проблеми.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c9989df2b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Евала, 13! Първо првило в живота - няма гаранция за нищо и като правиш дългосрочни планове, обикновено нищо не излиза. Животът е движение, промяна и трябва да се живее сега. А не за какво щяло да стане след 15-20-30 години. Всичко и индивидуално. Хора и съдби - разни.
Великият Алеко го е казал: разни хора, разни идеали.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6fa46b9b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Номер 13... хайде, да не коментираш глупости, защото са далеч от истината!


Ще те наричам "то", ако ти имаш дъщеря и е в разцвета на младостта си и ти доведе, някой по-голям, дори и от теб, тогава какво правиш? А този някой е с жена и паралелно с това ходи и с дъщеря ти, как ще подходиш, как ще се почувстваш, като се има предвид, че правим всичко за децата си?

Нямам против 12-15 години разлика, но над 20 години си е чисто "престъпление", не заради друго, а заради това че един мъж, не може да осъзнае грешката си, дори и да има дъщеря на годините на любовницата му. Как ще докосне "дъщеря си"? Ако има наклонности към по-малки, то тогава и към собствената си дъщеря има такова привличане.
Коментиращите горе съм сигурна, че са нямали проблем с мъжете и то точно с възрастни господа, а се опитват, да помогнат на малкото същество, да поумнее повече и да разбере, че не всичко е така красиво, както изглежда.
Тя е млада, да си изживее младостта с момчета, а не като стане на 30-40 години, да осъзнае, че е било грешка да е с много по-възрастни от нея и да налита на 15-20 годишни момченца.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e4901aedf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Скъпа авторке, хорското мнение, било то на познати или непознати, не може да бъде определящ фактор за твоята връзка. Нали разбираш, че абсолютно винаги, с всеки един евентуален партньор, хората около теб ще намерят какво да критикуват и обсъждат, стига да искат? Според мен, проблемът е друг. Ти вътрешно в себе си знаеш, че нямаш бъдеще с този мъж, а същевременно имаш силни чувства към него. Сега си щастлива, спокойна, влюбена, но всичко е лежерно и безгрижно. Смятам, че се страхуваш да го представиш на близки, приятели, колеги и т. н., защото се опасяваш, че това ще те приземи и ще трябва да се замислиш какво правиш ти с този човек занапред. И по тази причина, ти по-скоро искаш да оставиш нещата, каквито са, колкото се може по-дълго. САМО ЧЕ, с времето едва ли ще ти стане по-лесно да се откажеш от него, даже напротив. Личното ми мнение е, че е хубаво да прекратиш тези отношения още сега, преди да са се задълбочили прекалено много, защото рискуваш да изгубиш както своето, така и неговото време. Ако не съм те разбрала и си с него просто ей така, защото ти е хубаво, ок, има хора, при които неангажиращите връзки сработват, но.. ако реално се влюбваш в мъжа до себе си, смятам, че не е добре за теб да живееш ден за ден и да си затваряш очите.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f3618aca7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Изживей си любовта миличка, не се знае какво ще се случи след година, две. Дали ще се криете или не е само ваше решение, ако той е необвързан (не разбрах), да не ти пука какво мислят хората. Преди 10 години имах подобна ситуация, той с 20 години по възрастен аз на 24. Голямата любов, но без бъдеще... омъжих се за друг с разум, но без тези силни чувства. Имам прекрасно семейство, но не спирам да се питам какво ще се случи ако бях останала с него. Така, че живей за сега за момента, а времето ще покаже... да разликата е твърде голяма и след време ще бъде бреме.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e8898ab09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   13, хайде пак прочети последните изречения на авторката и сам/а прецени дали аджеба няма намерение за сериозно обвързване с този човек. Ако тя нямаше сериозни намерения към тази връзка, изобщо нямаше да я държи в тайна. Което най-малкото означава живеене под един покрив, пък било то и без брак. И как си мислиш, че 46 годишен мъж няма да напира да заживее с момичето, най-малко, за да си живее по-удобно? Наистина големи наивници!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 24e59b0451
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   13, аз съм 11 и не виждам защо трябва да се засрамвам. Авторката ясно пише, че има силни чувства към този мъж. Не се учудвам-на всеки мъж му е приятно да има млада жена до себе си. Сигурно е много нежен и грижовен към нея-нормално, тя би могла да му бъде дъщеря. Давам и съвет, който смятам за правилен. Ясно ми е, че никой не знае какво го очаква утрешния ден, какво остава след години. Но аз мисля, че освен добрите варианти трябва да обмисляме и лошите. Доброто-добре дошло, но да премисляме и лошото. А времето така бързо лети, че не е истина. Не мисля фаталистично-просто реално. И накрая, за твое сведение имам перфектен дългогодишен брак. С мъж, 1 година по-голям от мен.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5df6797a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Отново и отново драскат същите еснафски простотии закъсалите български умове. Нацията ни се топи, жените не раждат вече, всяка си мисли, как ще и е най-добре в живота, как ще се чувства най-задоволена, и сакън да не би ДРУГИТЕ да помислят за нея нещо лошо за нея, да я погледнат наопаки... Простотии на квадрат и на куб. Истината е една единствена, и тя е следната- няма по-важно нещо от истинската любов. Разликата във възрастта няма никакво значение. Щом се обичате, трябва да постъпите, както ви диктуват сърцата (изпели са го Роксет отдавна), а не да слушате пророкувания и баналности на форумни плиткоумни еснафи. Биологията на мъжа е такава, че ако има емоционален стимул, истинска мотивация за живот, каквато може да му даде единствено любима работа или любима жена, може да се запази активен и атрактивен до най-напреднала възраст, у и примерите не са един и два. Да не ги изброявам, че няма да ми стигнат и 2-3 страници. Има щастливи двойки с разлика от 3п и повече години. Който жертва любовта в името на еснафски предразсъдъци, прави огромен грях, защото по-важно нещо от любовта НЯМА! Тя е на самия връх на ценностите в живота. Не слушай никого, - слушай само сърцето си.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: b042775dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Миличка, разликата е голяма, както и да го въртим. Мъжът ти дава спокойствие, защото на неговите години отдавна е самостоятелен, а може би и успял повече или по-малко. Ти откъдето минаваш, образно казано, той отдавна се е върнал. За него, разбира се, е огромно щастие да има младо гадже в леглото си, да се чувства силен като ти помага. Живей си живота, изживей си тръпката и емоцията с него. Само не залитай в такива посоки от сорта на "да не изпусна човека на живота си". Според мен, си го внушаваш сама.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 03caa7e2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Нашата разлика в годините е наполовината /12г/, но все пак тя ми донесе само негативи. просто се намираме в различен етап от живота си, всеки иска различни неща, караме се и се обвиняваме взаимно.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 55cab0e397
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Мои познати имат разлика над 30 години и чудесно се разбират. Животът е кратък, ако мислиш, че това е човекът, омъжи се за него.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 302d514180
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   До 23 Какви глупости пишеш, да се омъжи за него? Той вече е женен, това е сигурно и едва ли на 47-50 години мъж, ще стои без жени, без да се жени и без деца. Това че иска да топне чушката в някоя млада "супичка", не означава че има сериозни намерения. Да си изживява връзката, но да не се залъгва, че той има сериозни намерения или че иска да се обвързва сериозно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 02376d4fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Но. 20, хората които са ти сложили една звездичка не само, че не са опитали от любовта ами даже понятие си нямат за какво говориш. Напълно те подкрепям. Аз и затова си намерих момиче от друга държава. (от изтока)

ПРЕРОДИХ СЕ!

Наистина не мисля да ни вкарвам във вечния спор кой е по-виновен. Само ще ви кажа че и мъжете и жените мастурбират неистово и се обвиняват един друг че не могат да се намерят.

С момента съм с момиче на 19. супер е умна и интелигентна. Казвам това първо. Освен това е модел и е страшно красива. Учи за стюардеса в момента. На 36 съм. Тя си ме харесва такъв какъвто съм. Не един път сме се карали, но това е неизбежно. Даже ако не се карат двама, има нещо нередно. Нищо не ме спира да смятам че е перфектното момиче за мен. Вече сме от една година заедно и от време на време тя обаче има съмнения че аз съм такъв за нея. Затова в такива моменти й давам пълна свобода да прави каквото си иска. Никога не ми е изневерявала. Никога даже бе си и помислила за друг. Откакто сме заедно съм я научил на толкова много неща че вече буквално не може без мен. Т. Е. Вече съм й като втори баща. Супер съвестна е и въобще даже и през ум не ми минава да си помисля, че мисли нещо зад гърба ми. Просто е с мен защото наистина ме оценява. Не съм и богат. От друга страна аз пък не съм с нея само заради секса. Признавам, в началото беше така. После обаче започнах да виждам едно момиче което е искрено, съвестно и има ум в главата си. Вече даже рядко правим секс. То аз напълнях, самочувствието ми падна и с него и либидото. Не е както преди, като бях секса машина и сега наистина я обичам. Не съм сигурен дали като дъщеря, или като гадже, но я обичам. Грижа ми е за нея.
Та затова авторке, никой не може е да ти даде съвет. Само сърцето ти може да ти помогне. Аз още не съм сигурен дали искам да се оженя, тя още по-малко. Сигурно сме и двамата обаче че не искаме да сме с други. Но наистина, нужен брака или там другите простотии?
На Конфуций баща му е бил на 70ина години, а майка му на 18 когато са го правили. Родил се е един от най големите философи на земята


Аз ще ти кажа в какво вярвам вече обаче. Ролята на мъжа в семейството е да бъде УЧИТЕЛ на жената. Това търси всяка от жените. Наричат такива мъже "улегнали", защото могат да се справят с трудностите със спокойствие и самочувствие, а това вдъхва сигурност в жената. Иначе тя почва да си хвърчи в облаците. Проблема е, че в днешно време на запад имаме твърде много хвърчащи жени. Само-достатъчни, никому ненужни и от нищо нямащи нужда. Мастурбират и плачат вечер от самота. Каквото и да постигнат в живота си е за самите тях си(с редки изключения). Имащи върховното его да си правят деца с чуждо семе, само за да могат да си прехвълят пацу*ите на някое бедно дете, което ще страда от комплекси после, че си няма баща. Ако някоя от тук четящите не се припознава-не се тревожете, вашите деца ще са такива. Докато продължаваме да пием от отровата на капитализма ще е така. Това е бъдещето.

Затова свалям шапка на но. 20 отново. Авторке, ако наистина го обичаш този човек и ако си сигурна в него не го напускай. Един ден ще разбереш че това което градите сега заедно е много по-голямо от секса. Много по голямо от хорското мнение и задръстените им стереотипи. Много повече от материалните блага и недоимъка. Малко по малко ще разбереш, че това е смисъла на живота.
А кой, колко ще живее и кой, кога ще остарее е Божа работа.

П. С. Хорското мнение може да ти докара единствено комплекси.

Дано се справиш с дилемата. Стискам палци!

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2bc1582793
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До 20, 25 До толкова искаш, да си наложиш мнението, че дори си готов/готова, да се направиш на две различни личности и да пишеш, това граничи с психично разтройство.

Съжалявам, че ще ти го кажа, но отиди, колкото се може по-скоро на психиатър, защото положението, не е никак розово при теб.

Любовта няма граници, но когато един от двамата е женен/омъжена и с деца, тогава има проблем.
До преди 10-20 години, не можеш да видиш мъж/жена, не задомени, а сега е точно обратното, но понеже "гаджето" на авторката е на 46-47 години, не може да не е женен, не може и да няма деца, защото именно преди децата на 90-те да се родим, те са били женени/омъжени и са имали поне 1 дете, много бързо забравихте, че преди 1989 са се женили на по 15-17 години.
Един зрял на години мъж, няма да си остави семейството, заради една забежка, да той може да се влюби, но едва ли ще избере флирта пред семейството, който го е градял с години.
За да са щастливи хора, с толкова голяма разлика и двамата, не трябва да са се женили и да са имали деца.
На господина, много повече ще му подхожда жена, колкото него на възраст, но да е разведена или вдовица, защото двама зрели души се запълват перфектно.
А тя е малка и иска да опита от живота, нека си ходи, където иска и с когото иска, но да мисли трезво.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 17251b697d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   ОТ Авторката. Само да кажа, че човекът, за когото говоря не е женен, няма деца. И сега ще кажете, че ме е излъгал.. Не, не ме е излъгал, че е сам, за да му се вържа. Живеем в малък град, всички се познаваме, няма как да има жена и деца и аз да не знам. Колкото до това, което казвам за мнението на околниге визирам най-вече семейството ми. Ще причиня голям стрес, преди всичко на майка ми (жената е с несполучлив брак с 13г. разлика)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 17251b697d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   ОТ Авторката. Само да кажа, че човекът, за когото говоря не е женен, няма деца. И сега ще кажете, че ме е излъгал.. Не, не ме е излъгал, че е сам, за да му се вържа. Живеем в малък град, всички се познаваме, няма как да има жена и деца и аз да не знам. Колкото до това, което казвам за мнението на околниге визирам най-вече семейството ми. Ще причиня голям стрес, преди всичко на майка ми (жената е с несполучлив брак с 13г. разлика)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d53ef0eb94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   От Авторката:Мъжът, за когото говоря не е женен или разведен, няма деца. Да уточня за притеснението от хората. То се касае най-вече до близките и роднините, не от случайни хора. За брак не мисля все още. Той ми говори за по-сериозни взаимоотношения и попринцип ми е казал, че чака да се престраша, което обаче не усещам да става, знам че за родителите особено това ще е голямо сътресение. Друго, което мога да добавя е каква е причината той да е все още сам поне според неговите думи-не е намерил подходящия човек, не ставало въпрос просто да се хванеш с някой и да осъзнаеш в последствие, когато вече имаш семейство, че нещата не се получават. Твърди, че никога не е усещал такава близост с жена както с мен. Ако е бил имал такова усещане отдавна да се е оженил. Наистина отношенията са ни много хармонични и аз бих казала също, че до момента не е имало човек, с когото да имам такова усещане. Това което е главното в терзанията ми е, че момента в който ще разкрием връзката си, ще изтърпшм ткова критика от близките си, че може и да не я понесем (поне аз)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c9989df2b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Добре де, авторке, ТИ ли ще живееш с него, или близките, познатите и роднините? И по-щастлива ли ще си ако го зарежеш, защото другите не одобряват тази връзка? Кому е нужна тази жертва, не разбирам? това си е твоя живот, вкл. твоите грешки. А това дали един брак/връзка са сполучливи зависи не от разликата в годините, а от хората, от отношението помежду им.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 6a5eabe0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Хората са го казали; Любовта е от ден до пладне, след това остават само последствията. Един човек можеш истински да го познаеш, само ако живеете заедно. Сега се виждате само за чат и креватна гимнастика, но ако живеете заедно, тогава ще трябва да делите и проблемите, не смо хубавите моменти. Точно тогава стинският характер на човека се разкрива. Когато хората са още млади, те са в процес на развиване на харктера и може да се нагаждат и чрез компрмиси да се променят, но един 46 годишен мъж, е вече с утвърден характер и никога няма да се промени. Не случайно, големите корпорации предпочитат да везмат на работа, млади хора, направо от университета, защото в тази възраст могат да ги оформят според нуждите си.
Животът си е твой и си прави каквото си искаш, но не забравяй, че всяко нещо си идва с последствията. Между вас има 24 години разлика, а това не е никак малко. Това е цяло поколение разлика!
В момента връзката ви се свежда само до леглото, но когато започнете да живеете заедно, нещата ще са напълно различни. С толкова голяма разлика в годините, той винаги ще те ревнува и ако е от този тип вманячена ревност и чувство за притежание, може да ти направи живота пълен кошмар.
В края на краищата, живота е твой и си решавай сама.

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 6d5d9951b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Аз съм №. 3 и №. 13. Авторке, в тези два коментара по-горе си казах мнението за вашата връзка до този момент. Говориш, че и двамата имате чувства един към друг и това е добре. Страхуваш се да откриете връзката си заради реакцията на майка ти и си права. Не забравяй, че нейната връзка с баща ти е 13 г. а вашата е 24 г. -почти двойно. Както и други са ти казали, силните чувства са до време, а какво ще е след 5 г. ти не можеш да кажеш сега. Сега вие сте за кратко време заедно когато се виждате и цялото ваше внимание е любовно-емоционално. Не се увличай много и продължавай връзката си неангажираща. Когато се виждате за кратко време, както е сега, вие не си виждате всички навици, добри или лоши, или недостатъци. Но ако живеете постоянно заедно тогава може да видиш някои от неговите навици, които няма да ти харесват, а дори може и да те дразнят. Както и той да се дразни от някои твои навици. Точно тогава започват да се появяват проблемите. Със всичко това искам да кажа, че такава разлика в годините не е добра перспектива за брак. Ти си още млада и тези неща още не ги усещаш. Продължавай да се радваш на връзката си с този мъж, но за брак с него даже не се и замисляй.

 
  ...
преди: 7 години, 25 дни
hash: ba4133856f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Ако искаш само да ти е само гадже - няма проблем че е с 25 години по-голям от теб. Мъжете до 50 годишни все още изглеждат добре и са жизнени и дейни. Тоест ще ти е пълноценен приятел. Но моля те от все сърце не се жени за него. Това ще ти е най-голямата грешка в живота, която не можеш да поправиш после. Ще си направите дете/деца след 5-7-10 години любовта и привличането ще изчезне и тогава дори няма да виждаш в него спътник в живота или приятел а първо един чичко, после един старец до теб. Ще го зарежеш, ще си намериш някой мъж и той разведен и ще стане мешаница.
Хората са го казали - партньори с разлика в годините повече от 5 (айде макс 7) не могат да създадат хубаво, нормално и стабилно семейство.
Няма да изпуснеш нищо, бъди сигурна. Вярно ще ти е гадно като се разделите 5-6 месеца, година в най-лошия случай, ще се влюбиш в друг и това ще ти остане само като спомен.
Гледай напред.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker