Тя не спира да си тръгва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя не спира да си тръгва
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2118 пъти
Здравейте. Започвам направо. На 26 години съм и от близо 2 години съм с приятелката си. От година живеем заедно. Връзката ни върви и се развива или по-точно май се развиваше добре. Ние се наистина много обичаме, няма изневери, няма странични хора, имаме общи цели и мечти, но имаме и един огромен проблем - всяка наша караница за каквото и да било завършва по един и същ начин - тя си събира багажа и си тръгва.

В абсолютното начало беше различно - когато се карахме си говорехме и решавахме проблема на момента. Нямаше тръгванки, нямаше гонки. И в двама ни имаше желание сякаш всичко да приключи по-бързо и да се наслаждаваме един на друг. Но всяко начало е така. Рози...

След това започнаха опитите и за тръгване и до някъде беше сладко - карахме се - тя тръгваше - аз я спирах и след разговор се оправяхме. Постепенно освен да си тръгва започна и при всяка караница да унищожава неща, които сме си подарили - гривни и дрехи например.

Сега особено след като живеем заедно при караница тя си събира багажа - нещата които съм и подарил се хвърлят на една купчина и нейните си неща се товарят на колата и е готова да потегля. През времето през което тя прави това каквото и да кажа аз - не се чува, на автопилот е. Чак след като гардероба е празен тогава можем да говорим и то в повечето случай ако аз я спра. Ако не я спра започва нов скандал, че не съм я спрял да си тръгне, защото за нея "Не е виновен този, който си тръгва, а този който не го спира".

И така като го пиша не оставайте с впечатление, че се караме всеки ден. Най-много да се скараме веднъж, два пъти в месеца и то за пълни глупости. През останалото време си е ок. Пак повтарям - обичаме се много. Когато сме били ок сме се чудили доста пъти за какво точно сме се карали - за нищо сериозно. И тогава се смеем, но лично аз се смея през зъби, защото знам на мен какво ми е.

Проблемът е там, че в мен нещо започна да се пречупва сякаш. Нещо се случи по време на последната караница преди няколко дни. Отново се сдърпахме за нещо (не помним и двамата вече, защото нещата ескалираха от това), при което след цял ден напрежение и инат от нейна страна, тя отново си събра нещата. На мен обаче този път вече ми преля чашата и за пръв път и казах, че искам да се разделим и че този път няма да я спра. Събра си багажа и чак тогава дойде да говорим. Както и да е след половин час се оправихме, но нещо с мен не е като хората след този случай. Мисля, че много ми дойде. Спирал съм я десетки пъти за времето в което сме заедно. 3 пъти и прибирах торбите от колата вече за година. Вече започна да ми писва, защото започвам да се чудя дали въобще аз искам тя да остане.

От тогава (вече седмица) нямам желание нито за секс, нито да я целуна, нито да я прегърна, нито даже едно цвете да и взема... Нямам желание за нищо. Тя го забелязва и вчера ми каза, че "Всеки път когато си тръгва, мислено не го иска, но... ", при което аз не я изслушах, избухнах и и казах, че не ме интересува мисленото, духовното, космическото и тн, а само това, което виждам всеки път и то е, че тя си тръгва.

Имам мечти с този човек, мислех скоро да и предложа брак, мисля за деца вече, но сякаш с всяко нейно тръгване малко по-малко тези мечти бяха убити. Сега нямам желание за това. Знам че на мен ще ми мине. Още ден два ще ми е убито, после с малко усилие ще се оправим, но до кога. До следващата караница, в която отново ще загубя вяра, че имаме някакво бъдеще? Сега е лесно, сега са само дрехи, обувки и гримчета. Ами ако се сгодим? Когато се скараме пръстена ли ще ми връща? Ами ако имаме дете? Ще си тръгва заедно с него всеки път?

Говорили сме си когато сме ок защо го прави и нейния отговор, е че в тези моменти това и се струва най-правилното, което следва да направи и че не го иска, но го прави от инат. Питал съм я дали както ми връща всички подаръци сега, дали така ще ми върне и пръстена - тя казва "не", но аз не вярвам, наистина. Ината е голяма работа.

Говорили сме си за другите и връзки и от това ми става адски тъпо, защото по нейни думи за някакви хора, за които не си е заслужавалото се е борила със зъби и нокти и е търпяла неща месеци наред, а с мен при най-малкото и - чао. Да не говорим, че на мен ми връща всичко, но котката от бившия си я държи (нищо лошо за животното - обичам го, но... двойни стандарти).

Моля за съвет най-вече от жените тук; не знам какво да правя и какво да мисля вече. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 6e53e93e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Жена съм на 22г и мисля, че мога да ти отговоря на въпросите.
Аз също живея с моя приятел от 2г а сме заедно от 3. Никога по никакъв повод не съм си позволявала да си тръгна ей така. Ние също се обичаме много и се караме за пълни простотии, но след 10 мин всичко минава. Бих си тръгнала при изневяра от негова страна, лошо държание или ако ми посегне. Да отбележа и че сме сгодени от година.
Според мен твоята приятелка има абсолютно детско държание или търси някакъв вид тръпка ако мога така да се изкажа. Както казваш ти като имате дете един ден какво ще правите. Ще помъква всеки път нейния багаж и багажа на детето и самото дете ли? Не мисля, че това е зряло от нейна страна. Това не е нормално поведение на един разумен и влюбен човек. Вижда, че я обичаш и и ходиш по гъза. Какво се опитва да докаже с това тръгване не знам? Човек, който наистина те обича и държи на теб не би постъпил по този лапешки начин. Инатът си е инат, но трябва да го превъзмогне по някакакъв начин в името на мира.
Както сам казваш започва да ти писва и повярвай ми един ден ще се измориш от всичките тези драми и глупости.. тогава и любовта и желанието към нея ще изчезне.
Всеки мъж иска да е спокоен, обичан и да се чувства уютно, когато се прибере у дома при жена си след дългия работен ден.. а твоята прави точно обратното дори и 2 пъти в месеца. А когато имате дете, повярвай ми ще е още по-зле ако не си превъзмогне детинщините. Тогава ще е измервена, ще мрънка, че не и помагаш и т. н и пак ще си тръва.
Така, че помисли дали си готов за тези драми с това момиче(в случай, че не се поправи) преди да направиш тази стъпка за годеж, брак и дете :) Нормално е в една връзка да има неразбирателсто понякога, дразки, да не си говорите.. но чак пък да си тръгва и ти като пълен глупак да търчиш по нея и да и събираш багажите през ден.. това си е чиста детска история от нейна страна. Ти мъж ли си и или куче? !

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 14c6da4a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бате, аз съм на 26. Също имам проблеми с моята приятелка и се караме за глупости. На мен ми се кара, че не съм си сгъвал дрехите и редовно ми е казвала след всеки скандал, че ще не остави. В един момент ми писна от нейните психозаплахи. Не може човек в една връзка да живее в стрес. Остави ме в вдин момент и си казах, че няма да и се извинявам и да я търся по никакъв начин. След 3 дена ме молеше да ходим на кино и да пийнем по нещо. Жените не знаят какво искат и 90 процента са лигли. Моят съвет към теб е. Когато пак реши да си тръгне, я остави и не и се обяснявай. Въобще не решавай проблема с разговори иначе това ще продължава и за напред. Кажи и да си отиде. Ако до 3-4 дни не ти се обади и не започне да ти се извинява - това не е твоят човек. На 26 су, жени много. Знам, че я обичаш и че имаш хубави моменти, но със следващата жена всичко се забравя.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6d808fc2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Спокойно седнете и говорете кажи и, че искаш всичко да е като преди след това и дай последен шанс *не и казвай за този последен шанс защото ще има нова караница*, тя е свикнала да и се показва непрекъснато любов всички жени сме така но го показваме по различен начин, някой плачат, други чупят и хвърлят, трети се сърдят, а тя се предава. Това не значи, че не те обича, напротив ако не те обича няма да чака караница!!
С моят съпруг беше същото когато се взехме но аз на бързо се осъзнах когато видях опасност да го загубя, а гледай ни сега имаме 2 прекрасни дъщери, редовен секс и доверие помежду си!! Не се предавай трудно е но ще се справите!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6d808fc2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно седнете и говорете кажи и, че искаш всичко да е като преди след това и дай последен шанс *не и казвай за този последен шанс защото ще има нова караница*, тя е свикнала да и се показва непрекъснато любов всички жени сме така но го показваме по различен начин, някой плачат, други чупят и хвърлят, трети се сърдят, а тя се предава. Това не значи, че не те обича, напротив ако не те обича няма да чака караница!!
С моят съпруг беше същото когато се взехме но аз на бързо се осъзнах когато видях опасност да го загубя, а гледай ни сега имаме 2прекрасни дъщери, редовен секс и доверие помежду си!! Не се предавай трудно е но ще се справите! Също за това за бившите и е съвсем нормално тя е изгубила желанието си да се бори за нещо и сега разчита ти да крепиш връзката и отношенията ви!!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9d34177bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз мисля, че реакцията ти е основателна. Поведението й е изключително незряло, да беше момиченце в гимназията - да й е простено, но жена!? Нядявам се не си се хванал с някоя 15-16 годишна, нали?
Тези нейни "трикчета" са евтини манипулации (които според мен нямат място между хора, които се обичат) и целят точно това, което правиш винаги - да паднеш на колене да й се молиш. Сама си признава че е от инат. Това с подаръците и общите ви спомени е направо обидно.
Аз бих те посъветвала следващия път да си непреклонен и да й кажеш "Щом си го решила, давай" и виж дали й стиска наистина. Според мен не.
Напълно ти влизам в положението и с право се притесняваш, че след някоя и друга година ще вземе и на детето ти багажа да събира барабар с нейния. Трябва сериозно да говорите и тя трябва да работи върху характера си и да преодолее това преди да сте предприели каквато и да е сериозна връзка. За съжаление тя е тази, която трябва да го осъзнае и пребори и освен да й говориш и да я съветваш, не знам какво друго да ти кажа. Но не заслужаваш такова отношение.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3259ea61c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това си е чисто и просто емоционално изнудване. Има книга по въпроса, заглавието е същото, ако ти е интересно вземи и прочети. Както виждаш до едно време минава номера, ама в един момент вече си преситен от тези номера и дори мислиш за раздяла. Тя щом отсега те е свикнала така, да и играеш по свирката и все да я връщаш, ще го прави и занапред - дори да сте женени. Но определено това е насилствено изнудване, което е най-болния начин за решаване на проблеми. Реалното решаване на проблеми трябва да протича с конструктивен диалог, а тези сърденици, тръшканици и събирания на багаж само ти вменяват чувство на вина. Както и сам си го споменал вече не се чувства добре от това, и аз тя не спре ще се чувстваш още по-зле в бъдеще. Или поговори с нея и и обясни всички както си го направил тук и дано получиш промяна и разбиране от нейна страна или остави този човек който рано или късно или ще те пречупи или ще те изкара извън нерви с тези номера.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 218b99d51d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Леле майко. Това са егати селските изпълнения. Тая много филми е гледала. Изпуснал си му края пък и тая явно е от онези ниско интелигентни момичета, които се мислят за център на света. Според мен те манипулира по най-жалкия начин. Аз ако съм още първия път и бия шута и да си ходи на село.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 218b99d51d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И за какво толкова се карате? Бий и шута бе брат.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3c622bd343
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Виж сега това нейното е травма. Щом в предишните си връзки тя се е "борила " в нея е останало едно такова чувство че никога няма да бъде обичана , обожавана важна за някого и всички ей такива неща които човек иска да усети.
В скандалите ,ти като не отстъпваш и си държиш на своята правота ,нали защото не си мъж под чехъл и льольо, вече убитото и самочувствие и гневът и мисълта че ти не уважаваш нейното мнение , решение , искане и там за какво се карате и гадостта, че се чувства като тъпанарка в случая ,защото твоите аргументи са по- силни взимат връх. И за да получи своята награда да кажем тя изпада в истерия и тръгва да си ходи точно с тази цел- за да я спреш. С това всъщност и показваш че държиш на нея и я обичаш и тя е значима за теб. Сега не и обръщай гръб бъди търпелив. А за котката държия не защото е от бившият а защото я е жал да я пусне на улицата или даде на друг. То животинчето иска грижа - храна , вода кой ще ги и дава на улицата не е човешко просто

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3b1db1881f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чета и не вярвам на очите си. Тази мадама ти е набарала слабото място и за това те играе по този начин. Правилно си забелязал, че при другите връзки, тя се е борила за оцеляване на връзката. Ами задай си въпроса, защо, отговора е очеваден, там не са я искали след като са разбрали, що за стока е. За това при следващото ѝ събиране на багажа, стани и помагай колкото се може по-бързо да го събере, натовари го в колата за да не се бави и можеш да ѝ пожелаеш щастлив живот. Преди време аз така постъпих и уверявам те, ефект има... насила връзка не се получава.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d8df1dbd77
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Прочети си последните няколко изречения(но няколко пъти авторе) и ще разбереш едно:
Колкото повече й се хващаш на женските игрички и й сваляш звезди, така й ще продължава...
Дръж се така, както са се държали бившите й гаджета и ще видиш каква промяна ще има в нея.... Както обичам да казвам винаги е че:
Силата на връзката е в този, който нехае повече.... запомни това!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d5c2273f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Стaнa ми криво кaто те прочетох. Изглеждa, че си свястно момче.
Нейните причини може дa сa събрaни рaзочaровaния, дa се чувствa несигурнa и дa търси постоянни потвържения от теб, постaвяйки дори връзкaтa ви нa лимитa с риск... a, може и просто дa си я имa сaдистичнaтa тръпкa, че те "държи зaложник" нa нaрцистичното и AЗ. Трудно е тaкa, без дa знaем нейнaтa гледнa точкa, нейнaтa реaлнa причинa дa го прaви. Рaзбирa се, възможно е също дa сa се нaтрупaли нерaзрешени вaши си проблеми във времето и при всякa кaрaницa дa избивaт и стaвa кaто "последнa кaпкa".
Виждaм сaмо двa вaриaнтa зa решение:
1- търсите професионaлнa помощ, дa ви помогнaт дa говорите честно и откровено зa реaлните проблеми, които имaте.
2- кaтегорично следвaщият път дa остaнеш студен и дa не и попречиш дa си тръгне. Когaто си рaзигрaе сценкaтa и нaкрaя ти поискa дaже обяснение, че не си я спрял, студено и кaжи, че вече нямaш желaние дa я спирaш. Че от този миг нямa дa спирaш никогa никого, който искa дa е с теб- ще остaне, когaто имa проблем- ще седне дa го говорите.
Когaто обърне другият крaй търсейки нaчин дa остaне вече и кaжи, че предпочитaш дa си тръгне и дa обмислиш нещaтa сaм и нa спокойствие, дaли още искaш подобни "екшъни" в животa и връзкaтa си. Сaмо тaкa ще я стреснеш нaистинa, ще я принудиш дa рaзбере, че може и ще те зaгуби aко тaкa продължaвa.
Все пaк... потърсете професионaлнa помощ, щом се обичaте и я виждaш кaто бъдещa съпругa и мaйкa нa децaтa ти, опитaйте.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 05fc985f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Тази мацка има сериозни проблеми със себе си, авторе, и ако не искаш да си част от тези проблеми, бягай надалеч. Защото тя няма да го направи - няма да си тръгне, колкото и да си събира багажа и да прави евтини демонстрации като ти връща подаръците. А ако й кажеш да се маха, ще се впие в теб като пиявица. Щом още отсега си започнал да се чувстваш нещастен и подтиснат с нея, няма какво да ти обяснявам как ще е ако нещата се задълбочат. Защото хората не се променят, поне не много, и то само ако наистина силно го искат. Така че......режи и късай докато е време, за да не си опропастиш живота, обвързвайки се с неподходяща жена. А тя да си разрешава проблемите, както намери за добре, макар че, честно казано, не мисля, че това ще се случи някога.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5bb0d4389a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Мисля че ако прочетеш това което си написал отново сам сте стигнеш до извода. ВСИЧКО МЕЖДУ ВАС ОТДАВНА Е ПРИКЛЮЧИЛО! Просто нито ти нито тя имате достатъчно смелост да си го признаете и да се разделите.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2f811785af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не знам на колко години е приятелката ти, но явно с нея сме доста сходни. При тази разлика, че аз съм на 19 години, а приятеля ми е на 29 историята при нас е същата ,няма нищо различно и аз съм така всеки път щом стане проблем предпочитам да избягам и да събера багажа, не го искам, но в гнева си го правя. Бъди сигурен, че и тя не го иска, ако е искала е щяла да си тръгне тихо и спокойно без караници, без викове и т.н. При мен също е така в миналите ми връзки се държаха зле с мен , а сега когато имам прекрасен човек до себе си и го обичам не знам как да го запазя. Седнете и говорете това е начина и си обещайте и се опитайте да го няма това тръгване с времето всичко ще се оправи, но не се отказвайте един от друг.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2f811785af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не знам на колко години е приятелката ти, но явно с нея сме доста сходни. При тази разлика, че аз съм на 19 години, а приятеля ми е на 29 историята при нас е същата, няма нищо различно и аз съм така всеки път щом стане проблем предпочитам да избягам и да събера багажа, не го искам, но в гнева си го правя. Бъди сигурен, че и тя не го иска, ако е искала е щяла да си тръгне тихо и спокойно без караници, без викове и т. н. При мен също е така в миналите ми връзки се държаха зле с мен, а сега когато имам прекрасен човек до себе си и го обичам не знам как да го запазя. Седнете и говорете това е начина и си обещайте и се опитайте да го няма това тръгване с времето всичко ще се оправи, но не се отказвайте един от друг.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2f811785af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не знам на колко години е приятелката ти, но явно с нея сме доста сходни. При тази разлика, че аз съм на 19 години, а приятеля ми е на 29 историята при нас е същата, няма нищо различно и аз съм така всеки път щом стане проблем предпочитам да избягам и да събера багажа, не го искам, но в гнева си го правя. Бъди сигурен, че и тя не го иска, ако е искала е щяла да си тръгне тихо и спокойно без караници, без викове и т. н. При мен също е така в миналите ми връзки се държаха зле с мен, а сега когато имам прекрасен човек до себе си и го обичам не знам как да го запазя. Седнете и говорете това е начина и си обещайте и се опитайте да го няма това тръгване с времето всичко ще се оправи, но не се отказвайте един от друг.

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: b71dab56e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Тази твоя приятелка е доста глупавичка. Но понеже умът не е най-характерното качество на жените, вече от теб зависи, колко можеш да изтърпиш. По принцип, любовта е търпение... В миналите си връзки е била унижавана, сега си го връща на теб, може би несъзнателно, за да увери самата себе си, колко е стойностна и колко един мъж може да държи на нея. Обаче!! Разглезил си я. Имай пред вид, че ВСЯКА ЖЕНА е като дете. А твоята приятелка - хептем!! Виж, когато детето на улицата или в парка капризничи и не иска да върви след майка си или след баба си, тя какво му казва: "Отивам си и те оставям тук самичко! " Май нещо такова и ти трябва да направиш. Не бива да и угаждаш във всичко и всякога, защото нещата виждаш отиват на зле. Трябва да и покажеш какво бива, а какво не бива. Бъди мъж. Жал ми е за нея. Напомня ми за момичето от песента Girl на Beatles:

She's the kind of girl
You want so much it make you sorry
Still you don't regret a single day
Ah, girl, girl, girl
When I think of all the times
I tried so hard to leave her
She will turn to me and start to cry
And she promises the earth to me
And I believe her
After all this time I don't know why
Ah, girl, girl, girl

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker