Харесвам я, а тя е по-голяма от мен и няма да се получи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам я, а тя е по-голяма от мен и няма да се получи
преди: 7 години, 20 дни, прочетена 2003 пъти
Млад мъж съм, малко над 20-те. Сред общи познати се запознах с нея. Тя е от друг град. По голяма е от мен с около 8-9 години... което не ме притеснява. Идва от време на време до моя град по работа и се виждаме.

На третата среща правихме секс. Супер беше, на моменти мислех, че ще се побъркам. Определено пак искам, но искам и нещо повече от нея. Самият и характер ме привлича. Много хора биха казали, че вече съм я разписал и да продължавам напред, защото съм още млад, но тя определено ми взе акъла.

Доскоро правих секс с момичета и ходих по проститутки за задоволяване на нагона, но признавам, че не веднъж ми се е случвало от интимни отношения да започна да харесвам момиче.

Усеща се, че инициативата е само от моя страна. Тя нито звъни, нито пише... когато и пиша и започнем разговор по някое време просто приключва...

В един от многото ни разговори тя ми каза, че вече и е късно за авантюри и търси нещо сериозно. Въпроса обаче е защо тогава прави секс с мен... интересното е, че дори тя сама си го поиска... видимо ни беше хубаво, но защо и спадна интереса към мен. Аз съм млад, имам хубава професия и изкарвам добри пари. С малко повече усилия от моя страна мога да издържам и мен и нея. Но искам да знам дали си струва и дали човека срещу мен иска нещо сериозно или просто иска някой, който да я измъкне от провинцията. Живота и е странен и самият аз не мога да я разбера. Като цяло не ми казва много за себе си и все общи неща.

Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 19 дни
hash: 965f031084
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защото си има нужди и теб те подкарва ей така, колкото да ги задоволяваш.

 
  ...
преди: 7 години, 19 дни
hash: 3e4760eced
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена на тази възраст, вероятно мисли за деца и семейство. Нормално, има си биологично подходяща възраст, която тя не иска да изпусне най-вероятно. Аз бих поговорил с нея на тази тема, даже мисля, че е важно. Ако ти си готов и можеш да мислиш в тази посока за семейство и сериозна връзка с бъдеще и я обичаш, тогава тя може да се съгласи да остане с теб, но отчети факта, че тя не може да те чака 5-10 години да се наживееш с риск да я зарежеш и тя да остане съсипан човек, ако иска да си има семейство.
Ако наистина иска сериозно отношение, а ти примерно не си склонен да и го дадеш, а и самият начин на започване на отношенията с нея може да буди недоверие в нея, че ти си със сериозни намерения. Ако се съгласиш да бъдеш с тази жена ти не трябва да отлагаш създаването на деца, за да не я прецакаш. Наистина, поговори си открито с нея на сериозни теми и я остави да си създаде семейство от друг мъж, ако това е нейна цел в момента и ти не си склонен.

Ти си написал, че търсиш нещо сериозно, кажи и го, ако е така и наистина я желаеш. Тя знае ли това? И какво и колко разбираш под това сериозно? За мен е сериозно връзка с намерение за далечно бъдеще и намиране на истинска половинка, тоест брак, семейство.

М24

 
  ...
преди: 7 години, 19 дни
hash: 0dbe0ee3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо да не се получи? ! Тя знае ли за твоите чувства?
Нищо невъзможно няма на този свят щом и двамата го искат!
Бъди откровен и говори с нея!
Успех!
От една кака, която жестоко си пада по по-младо
от нея момче:))

 
  ... горе^
преди: 7 години, 19 дни
hash: 3109e0897b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   ЗАщо не? Виж новият френски президент как е женен за по-голяма от него. Поговори с нея, кажи й, че искаш сериозна връзка. Важното е обаче да знаеш дали тя си няма друг там, където живее. Аз бих я изненадала с едно спонтанно отиване до нейния град. Там на място може да видиш дали е сама.

 
  ...
преди: 7 години, 16 дни
hash: 7c985d2161
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тя е някъде към 30-те, или малко повече. Все още може да има едно, две, три деца, при желание. Показала ти е, че я привличаш сексуално, обаче, като по-опитна, е наясно, че желанието и инициативата за сериозни, постоянни отношения трябва да идват от теб, иначе просто няма да се получи. Затова не иска да те притиска - знае, че това би те отблъснало. Опитай да я убедиш да ти даде още месец-два, не повече, след което вече да си наясно със себе си. Ако има обич съвместими разбирания и характери, защо да не създадете връзка, семейство, деца? Ето че и над 60-те една жена може да е желана. Разликата във възрастта е пречка само за еснафите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker