Най-голямата грешка в живота ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-голямата грешка в живота ми
преди: 7 години, 7 дни, прочетена 2548 пъти
Влюбих се в човека, когото сама подтикнах да ме намрази.
Историята е дълга за това ще пропусна някой детайли.
Момиче съм на 17, преди 7 месеца започнах да контактувам с едно момче от предишното ми училище. В началото гледах супер скиптично на нещата, но с времето започнахме да ставаме все по-близки и по-близки. Споделях му всичко както и той на мен... Той се влюби в мен, а аз го приемах като един много важен човек, но не бях готова за връзка.
Излизали сме веднъж, но тогава него очевидно го беше много срам, а аз не съм такъв тип човек и като цяло не си затварях устата. Казах си какво правя с такъв човек не пуши, не пие, не купонясва. След тази среща намалих контактите си с него. На нова година той ме попита какво се случва с "нас", а аз просто му казах, че никога е нямало "нас". Тогава прекратихме всякакъв контакт, а аз глупачката наговорих пълни глупости за него на едни негови приятели, а той разбира се разбра.
Няколко месеца по-късно отново започнахме да си контактуваме, а аз осъзнах че нищо не е същото. Той ме мразеше, и все още ме мрази. Ненавижда ме и открито го твърди, но интересното е че той ме потърси след толкова време.
Липсва ми. Ужасно много. Искам отново да си възвърнем отношенията и му го казах, но е невъзможно.
Сега осъзнавам какво съм изгубила, един наистина стойностен човек. Човек, какъвто до сега не бях срещала. Някой, който наистина обичам и означава много за мен. Бих направила всичко, за да се сдобрим. Не съм го виждала от няколко месеца понеже не учи тук вече дори вече не си идва събота и неделя, най-вероятно заради мен.
Поредната грешка в живота ми. Това ме съсипва. Убива ме.
Какво подяволите трябва да направя за да си го върна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 дни
hash: 09a7fc15d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Безнадеждно

 
  ...
преди: 7 години, 6 дни
hash: 376df1165d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   'Най-голямата грешка в живота ми' - с това заглавие помислих, че си на 40 години някъде. А ти си само на 17 бе момиче! Какво толкова си се шашнала? Сега ти е времето да опознаваш противоположния пол, а не да търсиш мъжа на живота си. И си избий от главата това ' Бих направила всичко, за да се сдобрим', защото много ще те манипулират разни, ако усетят такива нагласи у теб.
А това момче ти се е обидило и дори да се сдобрите с него винаги ще има едно такова стаено огорчение, за това което си говорила за него и напред във времето отношенията ви просто ще станат едни такива пасивно-агресивни, затова най - добре е просто да си дадеш зор да не го мислиш вече.

 
  ...
преди: 7 години, 5 дни
hash: fc779ba26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ясно си показала, че нямаш нито интерес, нито уважение към този младеж. Това, че си го клеветила зад гърба му е много грозно. Лично аз не бих имал контакти с теб, ако бях на негово място. Дори и да се извиниш, ако той е интелигентно момче, винаги ще има едно на ум, че може да ти прещрака мозъчето и да се обърнеш срещу него.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 дни
hash: 73294a86e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Учи се от грешките си и не ги повтаряй. Така се пораства.
Но си помисли и за ценностната си система-той не пие, не пуши и не купонясва и затова не ти е харесал???? кой ти харесва-развейпрах, който пие, пуши и купонясва?? Изобщо си много объркана и си помисли защо грешиш така.
А него няма как да си го върнеш, защото си го отхвърлила, че и обидила. Освен това той вижда как хем харесваш лоши момчета, хем търсиш добро момче-тоест и ти не знаеш какво искаш.

 
  ...
преди: 7 години, 5 дни
hash: fe051c0cd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Не ти липсва той, а вниманието му.
Не си идвал заради теб? Глупости! Може заради теб да си идва, но да не си идва заради теб - не. Надценяваш се. А иначе нито историята е дълга, нито е станало нещо фатално. Живей си живота!
Той още има чувства, но не бъдете заедно. Не си за него. Той заслужава момиче, което да го обича такъв, какъвто е, а ти заслужаваш момче, което наистина да харесваш.
Don't worry, be happy!
Жените 29

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 дни
hash: 5434fcf44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Значи това, че "не пие, не пуши и не купонясва", означава, че не се забавлява и че не е човек ли? Не е искам да те съдя, но защо за такива като теб пушенето, пиенето и купонясването са единствените забавления и всеки, който не е такъв, заслужава грозни думи зад гърба си? ! Питам, защото съм била на мястото на това момче много пъти и тези виждания никога не съм ги разбирала, но както и да е.
Освен да си признаеш грешката, да му се извиниш и да поговорите на четири очи, не виждам друг варинт. Мисля, че има някаква надежда нещата между вас поне малко да се оправят, но предвид, че той вече се е почувствал предаден, е нищожна. Ако е по- твърд характер, вероятно няма да ти обърне особено внимание, но няма да сбъркаш, ако пробваш. Като не се получи - просто го забрави.
И друго, едва ли не си идва заради теб или ако е така, значи прави всичко възможно да те забрави. Не искам да те стряскам, но може и да има друга в живота му.

Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 дни
hash: b34066c040
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За този човек си минало. Оправяй се!

 
  ...
преди: 7 години, 4 дни
hash: 1409e8136c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не ми липсва внимание, точно той ми липсва. Разговорите ни, шегите, това как си казвахме всичко и не се притеснявахме как ще реагира другият. Защо всички казват забрави го, а не бори се? Само глупак би се отказал от това, което го прави щастлив, а аз няма да се откажа. Скоро се очаква да си идва в моя град с един общ приятел и най-вероятно ще се видим без негово знание. Т. е. този приятел ще ни урежда среща, но не знам какво да му кажа той знае какво изпитвам към него вече...
-авторката

 
  ...
преди: 7 години, 3 дни
hash: 4e2547966a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Защото не става с борба, миличка. Става доброволно, без усилия и без условия.
Ти си го срутила емоционално и се надяваш на близост? Забрави.
А я сега ти се постави на негово място. Как би постъпила?
Моментът е минал, непоправимо е, нищо не е и няма да бъде същото.
Гледай напред и следващия път мисли. Най-важните уроци са най-трудни.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 17 часа
hash: 49d74658e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До авторката- Да се бориш, като ти сама не си наясно, какво искаш. Не заслужаваш момчето и не се "мори" напразно, защото няма да те огрее. Остави го, да намери своето щастие в очите на интелигентно и знаещо, какво иска от живота. А ти порасни и тогава се занимавай с връзки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker