Много близък с майка си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много близък с майка си
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 5463 пъти
Здравейте, ще се опитам да бъда възможно най-кратка и силно се надявам да получа съвети относно ситуацията, защото не знам как да продължавам занапред.
Имам връзка мъж на 25год. който поне според мен има особени отношения с майка си дори прекалени в много отношения.
Ще започна с това което първо ми направи лошо впечатление и това е, че се обръщат един към друг с думи от сорта пиленце, коте, мишле, мече и т. н. Майка му се държи с него като с 5-годишно дете поне според мен е така. Вече като чуя "Дай на мама целувчица, дай на мама прегръдка " и ми става супер шантаво. Виждат се почти всеки ден също така и си говорят по телефона по половин, един час и сякаш не могат да се наситят един на друг знам ли... не мога да опиша напълно как изглежда самата ситуация отстрани. Той споделя предимно с нея, а с баща си не толкова въпреки, че и с него е близък но той по-скоро се дразни на това как майка му го глези.
Моля ви, не ми казвайте че ревнувам и преувеличавам, защото мога да ви уверя, че ако ревнувах щях да го кажа, но проблема не е в това. Проблема е че аз не съм окей с такъв тип отношения. За мен един мъж трябва да е мъж на място, а това което виждам у приятеля си хич не ми изглежда мъжко.
Имала съм и други връзки преди тази и никога не бях виждала нещо такова, нямам много опит с мъжете но всички отношения между майка и син на които съм била свидетел не са били такива. Знам ли може аз да не съм права и такива връзки да са рядкост, но аз явно няма да мога да свикна да съм свидетел на това. И ако скъсам с него ще е само заради тези неща, защото иначе е много готино е момче. Ще съм ви благодарна ако споделите вие какво мислите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 729242d3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми перверзии всякакви. За какви хора, мислиш, са писани учебниците по психопатология. В този случай явно има еротоманни наклонности - у единия или у двамата, осъзнати или неосъзнати, консумирани или неконсумирани. Те двамата си знаят. Ситуацията няма да се промени, ти трябва да решиш дали можеш да я понесеш. Ако само майката се държи така - има надежда. Ако и той и отвръща - изчезвай.
Аз съм снаха на такава кукувица, и в моя случай мисля, че е едностранно, полуосъзнато и неконсумирано, защото мъжът ми все пак изглежда нормален. Но демонстрации сме имали всякакви - бельо на показ, голи кръстчета и бедра, чупки, чепения, претенции и държане на сметка като любовница, сърдене, хленчене и прочие.
Да позная ли, че това е някоя како-леля, която трудно остарява, предпочита сина си пред мъжа си, и няма лични интереси, които да не са повърхностни.
Не знам какво да те посъветвам, освен да демонстрираш, че този човек е с теб, с дрехи, думи, и действия. Когато тя почне да ревнува, ще почне да го дразни, а това може да го отдалечи от нея в тоя интимен план, за който говориш.
Обаче като цяло ситуацията не е много обещаваща. Аз сякаш победих, но е пирова победа. Защото извратените майки са посяли семето на извращението у синовете си, и те си остават завинаги объркани.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d8b417ab11
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами, човекът не е пораснал, нито майка му иска да го пусне. Що си късаш нервите с тия хора, остави ги да си се лиготят на воля!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7ad266bfe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   На мама пиленцето е още в детската градина май май. Не знам колко е добро дете иначе и дали има друго което да ти пречи, но определено с подобно поведение е далеч от мъжественото. Естествено ще има някои с "модерни" разбирания които да се застъпват за подобни взаимоотношения, но подобни са нормални на тия години с теб а не с майка му. Едно е да си обича, уважава и цени родителите, ама подобни изпълнения са нормални до пубертета. Та май го е пропуснало момчето, освен ако това му е единствения кусур, но силно ме съмнява да е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 2e941a2faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Не искаш да признаеш,но ревнуваш и това си личи от писането!
Всеки един,който ревнува,винаги се оправдава с нещо си,както ти в момента.
Обичта между майка и дете,не може да разбереш,докато не станеш майка!!!
Всеки показва по различен начин любовта си,не може да съдиш никого.
Ако не може,да преглътнеш по-добре се раздели с него,защото ще станеш още по-ревнива и озлобена,а тогава в сайта,ще има тема: "Как да премахна майка му от живота ни"?

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ac39f934e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Ти чуваш ли се, да скъсаш с човека, защото обича майка си и поддържа комуникация с нея? !? Отпусни се малко и осъзнай, че това е нормално. Масово хората въобще нямат близки отношения с родителите си - не искат да им кажат 90% от нещата за себе си, следователно не могат да бъдат отпуснати и да бъдат себе си когато са с тях. Това ли е нормалното и хубавото.

Сега, съвсем възможно е да прекаляват с лигавенето. Но това не е някакъв съществен дълбок проблем, че да ти хрумне да зарежеш човека заради него. Това е някакъв недостатък-подробност.

Просто си дай сметка, че имаш грешна представа за "мъжко". Мъжко е човек да бъде честен, доблестен, да държи на думата си и най-вече да е готов да понася несгоди, за да отстои това, което смята за редно. Не е "мъжко" това да се държиш овладяно и хладно дори с хората, които обичаш.

(Мъж на 24 години. )

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 46f844f7d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

7.   Ами тотално нездравословна токсична връзка майка-син. Не казвам изобщо, че става дума за нещо със сексуален подтекст, няма такова нещо, а че те са ненормално зависими емоционално един от друг. За това е виновна майката. При такива отношения потърпевшият, най-често от мъжки пол, изобщо не смята, че има нещо нередно - това било нормална привързаност, обич и уважение и т. н. Няма да се промени това. Зарязвай го, защото ще патиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 276016f443
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Не разбирам какъв ти е проблем?
Нека с майка си и с баща си да си говори както си иска. Ако иска да си говорят на пиленце и котенце, ако иска да се псуват, ако иска изобщо да не си говорят.
Щом теб не те въвлича... Виж, ако те кара да си правиш мохабет с майка му (или с баща му) да ставате приятелки и. т. н. или пък да те кара да живееш под един покрив с тяхните - е тогава бих те разбрала! Ама сега иначе всичко е окей за теб, какво толкова се навиваш? ;)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c143977071
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   И аз подкрепям коментарите, че това не е нормално. Някои майки просто изперкват. Моите наблюдения са, че това се получава, когато имат само едно дете и то е момче. И аз съм имала взаимоотношения с такъв тип мъж. Според мен бягай докато нещата не са се задълбочили. Такива майки са свикнали да контролират синовете си и това е единствената цел в живота им. Няма да се промени. От нея зависи всичко. Мъжът няма вина, той не може да обърне гръб на собствената си майка и бива манипулиран. След време може да започне да ревнува или да ти намери косури и да започне да ви се меси във връзката. Ако искаш да продължиш с този мъж, трябва да си наясно, че ще си в постоянна борба с майка му.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1f2aa875ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дразнещо е, само като си помисля. И не, не е нормално. виновна е майката. Цяло чудо е, че си е намерил приятелка твоя, тоест теб. Такива обикновено си стоят до полите на мама до живот. Не знам дали нещо може да се направи. На една колежка мъжа на 50 години всеки ден се чува с майка си по два пъти, по един час. супер откачено е според мен. Има такива майки-егоистки, които не пускат и не пускат любимите си /най-често единствени/ синчета. Ще трябва да я чакаш да се гътне, това рамките на шегата, но не само. :-)))))))))

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: faad47149e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Това е емоционална зависимост между нарцистична майка и син. Понякога го има и с майка и дъщеря, но по-често е между майка и син, заради едиповия комплекс. Получава се когато майката не е задоволена емоционално от съпруга си, самият й съпруг често е слаб и/или дистанциран от нея и/или от сина им. Аз съм от такова семейство. Това не са здравословни отношения, макар че за съжаление са широко-разпространени. На мен единствено заниманията с определени практики за самоосъзнаване ми помогнаха да разбера до каква степен съм буквално програмиран от майка си, а отърване почти няма, защото тялото си знае неговото. Аз като съм покрай майка си автоматично ми се променя поведението, осъзнаването е трудно.

Не можеш да направиш абсолютно нищо, ако самият той не поиска. Може да прочетеш "Оковите на майчината любов", ако ти е интересна темата.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d8b417ab11
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се заблуждавайте! Това не е просто говорене, а ще стои като лепенка залепена за сина си и ще им се вре в отношенията. Ще бъде на всяка манджа мерудия и не дай си боже, да изчезне съпругът й-тогава синът й ще трябва да изпълнява тази роля. Младите хора имат нужда от самостоятелност за да изградят свои собствени отношения и семейство. Да почиташ и помагаш на родители е едно, да живееш техния живот -съвсем друго. Нито синът трябва да се държи с майка си като с гадже, нито с гаджето си, все едно му е майка. Еднакво дразнещо е. Хората трябва да имат усет-всяко нещо с времето си. Същото се отнася и за момичетата, които са залепени за тате , все едно са женени за него.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 36d9c7e7f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Нещата са ясни - Едипов комплекс! Дали има секс между тях - твърде вероятно. Затова ти винаги ще си съперница за майка му. И ти я чувстваш като такава. Обикновено такива мъже трудно стигат до брак, особено ако липсва бащата в семейството. Майката е напълно достатъчна за сина и сексуално вкл.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7da98f5550
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ами нормално майка му да го пляска по..


Или да му бърка под панталона да го гали и всичко това пред жена му, денонощни обаждания с цел проверка, сестра му и майка му проявяват ревност към него

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2b2f317da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Моята майка ме пребиваше от бой , като бях малък. Оставяше ме без вечеря и ме гонеше на улицата да спя...и съм го правил не веднъж.
Простил съм й всичко , но сега й се обаждам веднъж на три месеца . Още от 17 годишен се изхранвам сам и трябваше набързо да порастна във Виденовата зима. Смея да твърдя , че съм и доста успешен в бизнеса си в момента обаче.
С други думи трудностите ни изграждат. Майчината глезотия, за която авторката говори е токсична и притъпява мъжкия инстинкт за носене на отговорност пред себе си и семейството си.

Братовчед ми е такъв. Майка му е страхотен човек , но той вече на 28 години е работил 3 месеца в живота си и живее при нея.

Явлението се наблюдава значително в България , между другото . Особено при тия , които най много се оплакват от държавата и обвиняват другите за несгодите си. Бих го нарекъл "български синдром на мамините детенца"

Авторке , отвори си очите що за човек е и се чупи докато е време

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ac5e5bedeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Браво номер 8, хахах моя вече бивш и майка му точно това искаха да направят, да ставам първа приятелка с майка му и да си споделяме... Хахах, също нямало проблеми под един покрив да сме всички, те също всеки ден се чуват и тя постоянно ходи при него :D, на мен ми казваше, че техните били дърти комунисти, не можел да ги понася вече, а не мърда оттам, върви им по свирката нон стоп, избра да си е там, мен ме изостави и поставяше условия, че жената върви след мъжа, все едно аз родители нямам, е, не благодаря, всичко приключи, пълен лигльо, който на думи беше само мъж... Нямам думи, майка му била голяма и разбирала всичко... Това е, трябвало да ги слушам, хахах...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 21c9d50ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Не се ли сещаш сама какво да направиш като не си ок в една връзка?
Подсказвам- свързано е със затваряне на вратата завинаги.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker