Заряза ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заряза ме
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2050 пъти
Здравейте!
С моята любов се запознахме на работа. Аз колцентър към дадена фирма, а той - куриер. Много красив човек е вътрешно и външно. Въпреки че не работи някаква супер "умна" работа, не е следвал и няма амбиции да бъде нещо особено в този живот, аз се влюбих безкрайно в него. И го обичам все още.
За мен мога да кажа, че съм скромна жена. Нежна. Никога не съм играла баскетбол, танцувала съм балет. Никога не съм си падала по компютърни игри, запалена съм по рисуването. Не мога да говоря за политика, но за романи мога много резюмета и мнения да напиша. Всичко мъжко ми е чуждо. Предпочитам мъжът до мен да забие пирон в стената вместо мен, разчитам на него да поправи контакта и си нямам и понятие от наименованията на половината инструменти за ремонт.
Еми, такава съм си. И той ме заряза заради жена, която ги може тези неща. Сама си ремонтирала в тях, сама си правила това, сама си правила онова. Била по-самостоятелна.
Чудя се дали тя ще го посреща с еротично облекло след работа. Дали ще пълни ваната и ще го чака в нея. Дали ще му прави масажи всяка вечер и ще му обръща внимание толкова колкото аз. Дали ще му поднася закуски и вечери в интересни форми? А дали изобщо ще му готви всеки ден или ще си поръчват пица? Нима той предпочита обръщане на ролите - докато тя оправя казанчето, той да готви вечерята? Или докато тя слага ламината той да боядисва прозорците?
Никога не съм го мислила за женчо. Няма такова поведение. Тогава защо му трябва жена като нея? Защо не оцени моето внимание, моята любов, моята нежност?
Мислех, че за да задържиш един мъж е нужно да: се смееш на шегите му (никога не ми е било трудно да го правя), да си винаги готова за секс (за 3 години връзка не съм му отказвала никога, инициирала съм и сама, както и съм угаждала на фантазии), да чистиш безропотно след него и да му готвиш каквото обича, да уважаваш и дори обичаш семейството му, да се погаждаш с майка му. Не съм разчитала на него финансово, двамата заедно изкарвахме пари. И не съм мрънкала много. Само ако ме е оставил да мъкна 20-килограмови покупки до вкъщи или като две седмици не отиде да вземе пералнята, която вече бяхме платили и само трябваше да я натовари. Не съм била досадно ревнива, не съм го спирала да излиза с приятели, пържила съм им картофи като луда за всякакви мачове. Канил си е приятелите няколко пъти седмично вкъщи и са стояли до зори, не съм се дразнила. Ходил е на море и ски само с мъжката си компания без мен, не съм казала и гък.
Не разбирам защо да си говори за инструменти, ремонти и спорт с някоя му е по-важно от всичко, което му давах аз.
Това ми беше първата сериозна връзка и съм много тъжна в момента. Чудя се аз ли греша, той ли е крив... Трябва да хвана дрелката, за да задържа някой до себе си? Да запиша ли курс по строителство и ремонтни дейности? Трябва ли да проиграя футбол, баскетбол и ръгби примерно? Да почвам да ругая ли?
И най-вече се чудя дасе струва ли си промяната или да се надявам някой да ме оцени такава каквато съмси сега?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 65c26cf9a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не прочетох до край,но не те заменя,защото ти си "перфектна" или тя била самостоятелна и оправна.
Ние хората,не сме изградени,само от кости,тъкани и органи.
Има вътрешна душа,сърцата ни са жива,както отвътре така и отвън,но на сърцето и желанията си,не може да заповядваш.
Това че си му давала всичко,не значи че той е искал.
Винаги виним другите хора,а не се замисляме,какво ни има на нас.
В темата се представяше,като жена,без кусури,а той милият бил тъп и мързеливичък.
Никой не е перфектен!!! Няма отвара за пълно щастие,трябва да разбереш,че проблемът се корени главно в теб,не казвам че той е невинен,но и двамата имате вина,за случващото се.
Пожелавам му щастие и любов с новата му половинка,а на теб пожелавам,да се учиш от грешките си и да намериш любовта,която искаш.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 80e8b45302
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много мъже мечтаят за жена като вас.

Не се занимавайте с този кух индивид, търсете човек на вашето ниво.

И ще сте щастлива и ценена жена.

Успех

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c0bd97f482
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Разбирам че ти е тежко, но не се променяй мила. Има много мъже които цял живот мечтаят за жена като теб и все не я срещат. Бъди каквато си и намери своята половина. Успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d29227b288
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На колко години си сега? Питам, за да ти кажа имаш ли време да се ошлайфаш като зидаромазач. Тогава вече няма да имаш грижи с гаджетата. Пробвай, от опит глава не боли! ;-)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c57015b144
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мъжете подсъзнателно търсят жени, на които да се подчиняват, жени които да им бъдат като майки - властни. Било му е скучно с теб, съжалявам. Ти си с манталитет на ханъма в харем. Някои мъже харесват това, но не и умните.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ddb1a6f698
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И аз като някои хора, които са коментирали съм на мнение, че не самостоятелността и "майсторството" в къщните работи на онази другата са причината, да зареже теб и да тръгне с нея. Ти ли така си мислиш или той ти го е казал. Освен да е някой пълен идиот и да търси някоя, която да може да върти и къщата, защото той не може. А и защо трябва да може, за тая работа си има майстори-аз съм така, крушки например сменям и някои други дреболии, обаче ако е електгро-звъня на електротехник, ако е ВиК, звъня на подобен майстор и така.
Има нещо друго, като най-вероятното е просто да се е влюбил в онази. Не е нужно някъде да си сбъркала с нещо и да търсиш вината в себе си. Каквото, такова-не е бил твоето момче.
Също така, много жени се заблуждават, че например нещата в секса са ок, ама като ги поразпиташ малко, се оказва, че нищо не е ок. Само ти така си си мислела, със сексуалните фантазии дето уж си му угаждала. Има ли нещо например, което да е искал, а ти да не си му го давала. И той понеже не е настоявал, ти си си мислила, че всичко е наред, ей така е отминало и е отминавало уж безпроблемно, но в един момент може да се несъбрало супер сексуално напрежение в приятеля ти и да е кривнал от пътя, за да го потърси другаде. Онази го е омаяла и ето резултата. Бъди искрена, все пак тук сме анонимни и можеш да си кажеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a57308e07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, ти си жена мечта! В днешно време ролите се разменят, защото повечето от съвременните момичетата не умеят да готвят, не мият чинии, защото ноктите и кожата им ще се развалят и т. н. Всеки си има роля и особено тези битови неща трябва да бъдат 50-50, а не само единия да върши всичко. Но ти си права има си мъжки работи и женски.

М 24

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f01325b8a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Виж истината е една - просто не бил наистина влюбен в теб. Който е влюбен наистина приема човека до себе си такъв какъвто е. Спри да мислиш за него, защото не си заслужава и бъди такава каквато си - не прави неща, които не ти се правят наистина, защото никои няма да те заобича заради нещата, които правиш. Човек или иска да е с някого или не. Приеми, че не сте си пасвали като характери и това е. Никой не е виновен за нищо.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: add85a51cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Много добре написано. Просто в живота ти това не е бил човекът, ще намериш друг, хубаво е човек да поостане и малко сам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 698e6f53c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз не разбирам от инструменти и от ремонти. Не мога да боядисвам, не мога и гвоздей да забия, но пък моя човек е на ти с тези работи. Даже допълнително ходи да слага гипси-картони, бани и т. н. Дори и изпраните пердета закача, като го помоля)))
Аз не мисля, че това е причината. Просто явно не те е обичал.
Затваряш тази страница и отваряш нова. Както се казва "като загубиш, не знаеш какво печелиш"!

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 932023c96e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторката и номер 4 са си лика прилика, и двамата са с чувство за хумор в една посока :D Авторке, кво се косиш за някакъв льолю, ако искаш деца и недорасляци, си осинови, или си роди :) Явно си умна и интелигентна, не виждаш ли, че това НЕ Е човека за теб, има време, ще го срещнеш :)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5c12ff8c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   " Сама си ремонтирала в тях, сама си правила това, сама си правила онова. Била по-самостоятелна.
Чудя се дали тя ще го посреща с еротично облекло след работа. Дали ще пълни ваната и ще го чака в нея. Дали ще му прави масажи всяка вечер и ще му обръща внимание толкова колкото аз. Дали ще му поднася закуски и вечери в интересни форми? А дали изобщо ще му готви всеки ден или ще си поръчват пица? Нима той предпочита обръщане на ролите - докато тя оправя казанчето, той да готви вечерята? Или докато тя слага ламината той да боядисва прозорците? "

Да, представи си, че има жени, които могат И да ремонтират, И да готвят, И да обръщат внимание на мъжа си... Съжалявам, но такива жени просто могат да предложат ПОВЕЧЕ от теб... И не се опитвай да ги изкараш мъжкарани: тя има мъж до себе си, не ти, така че....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7bd85d54bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 12 много си рязък/ка/...Момичето страда и ние трябва да я окуражаваме!Аз например не вам жени, които могат всичко- от ремонти, да върти къщата, да гледа децата и да ходи на работа...А пък мъжа да гледа похотливо момичета и да " хвърля"белтъци...Трябва да им осигуриш лично пространство, да се среща с приятели, а пък ние- къде оставаме?
По темата,както казах- Авторке не си загубила! Трябва ти време.Не си попаднала на точния човек.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: fc109091a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   По въпроса с готвенето - искам да кажа, че никога не оставям жена да готви, освен ако няма гастрономично образование, или поне 3 години из добри кухни.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a3404598f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От описаното ти излизаш перфектната жена за почти всеки Мъж. Навярно е преувеличена историята, поне малко. Но в крайна сметка, проблема е че не си намерила Мъж, а жена с мъжки полов орган - идеала на много жени днес. Та ако таз другата не е поне по-хубава, момчето е рядко глупаво. Че по-разбрана няма как да е, повечето от написаното ако е вярно.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5655a8fc90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Здрасти,

Остани такава, каквато си. Мъж съм и ти казвам, че поне според описанието, си супер. Естествено, допускам и съм сигурен, че някои неща са преувеличени, но все пак, излъчваш много нежност и женственост, което винаги е било като магнит за мен.
Що се отнася до избраника, вижда се, че има доста простички разбирания и нужди в живота. Просто не сте един за друг. Продължи напред, сигурен съм, че ще намериш по-достоен. А те ще си правят ремонтите заедно. :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c99b13f368
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Явно просто си му била скучна.Трябва да има скандали и страст .Хората сме така устроени да обичаме тези които ни нараняват.Съжалявам за теб,но това да си нежна няма да ти помогне .Не виждам пламък в теб дори на мен ми стана скучно само докато го четях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker