Изневери - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневери
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1988 пъти
Мислите ли, че има хора които живеят заедно за дълго време и никога не са си изневерявали. И какво кара хората да изневеряват. Аз съм жена и мисля, че ще ме е страх да се влюбя наистина и никога няма да съм сигурна дали обича само мен или ми изневерява. Като гледам май много хора си изневеряват. Ако имам гадже за което разбера, че ми изневерява веднага бих го зарязала. А вие какво бихте направили? И аз дори не искам да имам деца, защо може мъжът ми да ми изневерява и да ме зареже и да остана сама с дете и мъжете може да не ме искат повече. По какъв начин сте сигурни, че обичате много човекът с който сте и той също вас. Иначе съм чела, че на хората просто им омръзва с един човек и изневерят само, за да са замалко и с друг. Мислила съм, че мога да приема това ама няма да му вярвам след това и сигурно само за това ще мисля. Или както казват по сериалите. Ако изневерява човекът значи не те иска и това не е истинска любов. Много сериали съм гледала и май затова изписах толкова неща. До преди години мислех, че за всеки човек има само един на света в който може да се влюби и да стои за цял живот с него. Ама от скоро вече не мисля така. И не само от изневяра ме е страх, а и от това, че мога да живея за дълго с един човек и той сам да реши да ме зареже. И от факта, че толкова много хора се развеждат. Някъде четох, че на година има поне 10 000 развода и то само в България.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: fdde1b0d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всяка зима има поне по 10 000 счупвания на различни крайници при подхлъзване на лед, трябва ли питам аз - да си седим само в къщи, да спрем работа, училище, социални контакти.. докато се стопи леда. Просто се ходи по-внимателно по леда. Стъпвай внимателно и умната - да, боли когато стъпиш на криво, но това не означава че трябва да спреш да ходиш:)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: af2ba2cb5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хм. Трудно е да се отговори. Със сигурност има такива хора, но от друга страна всеки прави своите избори. Желанията и потребностите се променят с годините и т. н.
Аз примерно 10 години се правих на примерен съпруг и баща, Мислех си, че никога няма да се случи. Бях си изработил дори методи ако случайно започна да се влюбвам в някоя, как да прекратя този процес. Подействаха успешно много пъти. Но накрая се случи... Не съм го искал, не съм го планирал, опитах се да се съпротивлявам, но въпреки това...
Не всички тези "изневери" са злоумишлени, нито всички изневеряващи са изроди и безотговорни хора... Знаеш - малка част от човешката същност е съзнателна и се подчинява на съзнателен контрол. По-голямата част, за съжаление, е неосъзната, и не се поддава на контрол. Което разбира се не е оправдание, но все пак не мога да разбера хората, които го смятат за толкова неестествено и го заклеймяват... докато и на тях не им се случи! :)

Та имай си едно на ум, че съществуват подобни неща... Нищо чудно и ти да станеш деен участник в тях, въпреки че сега ги отричаш и неразбираш. Не го приемай и за края на света и ако партньорът ти го направи.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 2aadab7b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Лекувай страховете си, това е решението.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 04f8447b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Едно време имаше повече такива хора, сега не знам. От социални проучвания е трудно да се разбере, защото мъжете лъжат за бройките, за да не ги сметнат за задръстени. Иначе и аз бих прекратил връзка заради изнеявяра, и не защото съм лош, а защото без доверие, връзката за мен се обезсмисля. Но някои хора не могат да живеят сами и търпят изневери, унижения и грубо отношение. Други търпят заради деца, а трети заради облаги.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 581d1a806a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ако вечно живееш в този страх тогава никога няма да си имаш гадже пък да не говорим. че няма да се стигне до съпруг. Ще се събудиш на 40 и ще си без мъж и бед дете. Карай го напред. Имай гаджета. Имай спомени и истории. Събирания. раздели. Така се събира опит в живота. Твоята логика да нямам мъж. че ще ми изневери е като да нямам дете. че ще се разболее и ще умре. Пълни глупости. Порастни

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 91ef458d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Никой не може да ти даде никаква гаранция. Това е същото като да не излизаш на улицата, защото може да те блъсне кола. Или да не ползваш ел. ток, защото може да те "хване". Или да не влизаш в морето, защото ще се удавиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 322694a3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Добре как да започна...нека ти дам ясен пример с почти всеки човек на планетата - раждаш се и започваш да обичаш безумно родителите си, но порастваш и осъзнаш, че те някой ден ще починат и вече няма да са до теб! Значи трябва да ги намразиш? Поемай рискове, не живей за мига, накарай мига да живее за теб! Не знам на колко години си но едно от тяойте изказвания много ме издразни! Това в което казваш, че ще останеш сама с дете и мъжете няма да те искат...едно ще ти кажа, родиш ли ти ставаш майка и това значи да живееш за детето си както твоята майка е живяла за теб!
Късмет и не забравяй какво ти казах!
miki23

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 102eef6f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз се питам това... Но според мен има. Имам връзка от 4г. и много пъти се питам,дали човека до мен ще изневери. Надявам се след години да влезна в този сайт и да съм сигурна,че има такива хора. Всички хора казват,че няма човек,който да не изневерява,но това не трябва да ти прави впечатление. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 03d158ae2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Похвално е че си човек, който държи на сериозни отношения, но мисля, че интернета те е понаплашил повечко от колко трябва. Просто в нета рядко можеш да прочетеш нещо като "ами при нас всичко е ОК и живота си тече... ". По форумите като този, хората пишат главно когато имат проблем и затова се добива грешна представа, че едва ли не всички вече са луднали. Тези, които имат нормални взаимоотношения, няма да тръгнат да го афишират, те просто продължават напред. В България независимо от всичко, все още има много свестни хора, които просто трудно се забелязват от ширещата се простотия по медиите и нета. Затова, отпусни се малко и си намери човек, с който да се чувстваш добре и щастлива и не мисли непрекъснато само за най-лошото, в живота гаранции няма, но пък и не е казано, че се гадости трябва да стават. Успех.
Р. 32

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker