Накъде да поема?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Накъде да поема?!
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1347 пъти
Здравейте! Търся съвет за историята, в която се забърках наскоро.
Две години работих с един мъж, не особено красив по общопризнатите стандарти - пълничък и леко плешив, но с изключителна добра душа. От самото начало на назначаването му у него нещо ме грабна. Когато се опитах да се сближа с него в началото, той доста остро ме отряза с думите: "Аз съм женен мъж", при което аз се отдръпнах. Обаче с течение на времето той се помъкна след мене. Понеже ми беше нещо като шеф, започна да ме покровителства и да ми помага във всичко. Нещата стигнаха до там, че колективът започна да ме подозира, че израстването ми във фирмата се дължи на интимна връзка с него. Нападат ме, че съм му била "слабост", прощавал ми издънките /фирмата ни е с много високи стандарти/, наричат ме "любимката на мениджъра" и тн.
Всичко това нямаше да е такъв проблем, ако той самият постепенно не се беше залепил за мен и не беше започнал да действа в разрез с твърдозаявеното му отначало мнение, че бил женен. Започна да ми обяснява как търсел причини да дойде да ме види, как само с мен можел да се отпусне и тн. На две от фирмените партита се напи и гръмогласно обясняваше на всички в какви прекрасни отношения сме били и колко съм го кефела и тем подобни. В няколко ситуации, в които сигурността и спокойствието ми бяха застрашени, той вдигна нечувани скандали на хората, които бяха причина да пострадам.
И така стигаме до момента, в който той обяви, че напуска. И започва собствен бизнес на 200 м от настоящия ми офис. Започна да си поръчва определени стоки при мен /занимавам се с търговия/ като причина да идвал да ме вижда. Всяка сутрин щял да идва на кафе, но искал да знае коя смяна съм, за да не попаднел на кокежката ми. От целия ни колектив се сприятели във фейсбук само с мен и с две по-възрастни дами.
Дотук добре, обаче... след напускането си замина за седмица на море и оттам започна да поства сълзливи селфита с "половинката" и всякакви други лиготии от този сорт. А в същото време ми пише как щял да се върне скоро и на 15ти започвал работа на 200 м от мен и дрън дрън. Постоянно виси във фейса, лайква ми глупавите коментари и така нататък. С въпросната половинка са заедно от десет години, нямат сключен брак, нямат деца.
Сега се чудя накъде да поема: да продължа ли да другарувам с него или да му отрежа квитанциите веднъж завинаги? Или да се държа хладно, но да не го лишавам от възможността да се виждаме, като продължавам да му доставям стоките за личния бизнес? ! Тоест, да ми остане само клиент? ! Държа да отбележа, че и двамата сме на по тридесет и ни е време да се замислим сериозно за бъдещето, тоест време за игрички нямаме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: a1fc742a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обвързан или женен, какво очакваш от такива хора? Свободни мъже няма ли? ! Имат връзка от над 10 години, появяваш се ти, той напуска жена си ли? Жена над 30 години помисли малко, ако иска да разнообрази живота си, не означава че ще те вземе за жена, ще имате деца и по-сериозни взаимоотношения.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d249e0576f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен очевидният отговор е да седнете и да поговорите откровено за това кой какво очаква от другия и от живота. Ти също трябва да си изясниш дали го харесваш достатъчно. Ясно е, че много те е подразнил. Но помисли също, че можеше да си на мястото на нищо неподозиращата му, , половинка".

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9d051f6668
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не допускай да стане връзка. Ако иска поръчка, съдействай му, ама му заяви, че не искаш връзка с него. Не се забърквай, че ще имаш проблеми.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 601a998056
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом е сериозно обвързан, значи те иска за любовница. Не си губи времето с него. А виж, клиент може да ти остане, защо не.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 98c9596343
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Никога не вярвай на женен мъж. Ще се изкара пред теб най-голямата жертва и ще изкара жена му най-черната, най-голямата к**** само и само да те вкара в кревата и да те има.
Това са най-големите манипулатори и лъжци сред мъжете.
И като ти е казал, че нямат деца и брак и ти да не би да му повярва? Сигурно ти е казал, че никога дори не е изневерявал на жена си, а тя му е сложила рога около 10 пъти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker