Сложната история: Мъж и жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сложната история: Мъж и жена
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2377 пъти
Здравейте!
Попаднах в заплетена любовна история...
Общи познати ни свързаха. В момента приключвах контакта си с момиче, с което не се получаваше ( бяхме далеч един от друг и прекалено различни) и само след като я чух по телефона, тя ми влезе под кожата. Случайно видя моя снимка и ме попита дали не искам да ми прати нейна... Изпрати ми...
Уговорихме се за среща. Взех я и отидохме в едно ресторантче. Поприказвахме и изведнъж ме попита, дали си имам приятелка, а аз отвърнах, че скоро съм се разделил с нея и съм сам към момента. Тя обаче не знам дали ми повярва или не, но изведнъж каза, че има приятел и след това се усмихна и много надъхващо ми обясни, че не бил сериозен и всичко едва ли не е обречено... (а ми и каза, че подразбрала че съм зает, а аз отрекох, защото бях скъсал)
Тя искала сериозна връзка с истински човек, мъж който изпълва значението на думата и я кара да се чувства спокойна сигурна. Аз отговорих, че това, че има приятел ме кара да се дръпна назад, но ако пожелае ще има възможност да ме прецени, вместо да обяснявам колко съм сериозен и велик...
Вечерта продължи страхотно. Имаше смях, закачки тя се чувстваше комфортно. Почти се излегна на дървената пейка в заведението и говореше доста. Не изглеждаше да й е скучно. Накрая я закарах пред блока й. Тя никак не бързаше, да слезе от колата. Говорихме си и...
Погледнахме се замълчахме за секунда две, а аз казах: Беше ми приятно, искам пак да те видя ( не я целунах, но нещо ме накара да съм 100% че тя чакаше това, ала все пак нали имала приятел). Тя каза, че е прекарала също страхотно и слезна.
На следващия ден, аз я потърсих и писахме малко и се разбрахме, че след ден или два ще е свободна да се видим отново, обаче...
Пиша на следващия ден, чуваме се и разговора мина страхотно, но слад като затворих изведнъж тя прописа, че всичко било по приятелски, че все пак имала чувства към човека си и така...
И сега подсказки:
Преди да се видим, тъкмо се върнала от морето ама била с приятелки ( без приятеля си ).
Казала на майка си, че излиза с мен преди да излезем (защо ако има приятел)
Приятеля й не знаеше че е излязла с мен
Мислех, че ме лъже за приятеля й, но два дена аз пиша а тя не отговаря и днес като натиснах повечко и дори звъннах, но тя не вдигна, а после написа само че не е сама.
Не разбирам, защо го прави, не са ме отрязвали така, хем без причина, хем без обяснение, а аз винаги се старая да съм коректен.
Помолих я поне, да ми каже какво стана, дали има проблеми или съм я засегнал и ооооооще си чакам.
Моля Ви дайте ми съвети, предложения, но само не ме укорявайте, защото си имала приятел, тъй като аз знаех, че е свободна, както тези около нея, пък и тя ме надъха, като каза, че не е сериозно и няма да го бъде. Помагайте, че не спирам, да я мисля, но съм с вързани ръце :) а ме разтърси, като огромен пламък! Благодаря Ви, че прочетохте историята ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 18e4f6a78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами щом тя се крие и не ти се обажда, има нещо. Или тя е мислела, че си пбвързан и е искала да се поразвлечете двамата. Или наистина връзката й с приятеля й не върви и тя се колебае какво да прави. Остави я за известно време, не й се обаждай и следнякакъв период от време пак я потърси.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e55cb82c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази жена,много послъгва,а защо да не те оплете в мрежите си?!
Имаш кола,водиш я по ресторантчета,тя те е потърсила първа,значи че иска...
Нещо ме кара да мисля,че се е запознала с теб,само защото има някаква цел,а не че иска сериозен човек до себе си и бла-бла.
Това че няма приятел и аз съм на същото мнение,но все пак за други неща бъди нащрек,абе най-добре е да не я търсиш и да прекратиш контакт с нея.
Ако контактите ви започват с лъжи,това каква връзка е?!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a9fb628d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Виждам, че доста си се надъхал и едва ли мислиш рационално, но те съветвам да бъдеш мноооого внимателен. Обикновено тези дето търсят ИСТИНСКИЯТ мъж никога не го намират. Дори на практика не знаят какъв точно искат да бъде този мъж. Освен това, момиче, което излиза с други при положение, че има приятел, изобщо не прави добро впечатление. Утре ти ще си на неговото място и за теб ще говори колко си несериозен. Винаги ми е било странно, когато някой заговори за партньора си как не ставал, бил такъв и онакъв. Ми, хубаво, какво правиш тогава с него! На твое място бих бил изключително внимателен, да не казвам, че изобщо нямаше да се занимавам. Просто съм се парил от подобни момичета.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 32126961c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е без причина - приятелят й е достатъчно добра причина. Не си виновен с нищо. Тя те е подвела, явно са охладнели чувствата й към момчето и е решила да експериментира, но след срещата е осъзнала грешката си и е решила да си стои при него.
Горе главата! Не ти трябва такава. Нали не искаш ти да си следващия балък, зад чиито гръб ще се вижда с други мъже?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2431d28a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря на всички до тук, а от днес имам ъпдейт :)
Написах й, че ако продължава да си мълчи, може да си намеря също толкова приятно момиче, което ще се радва да ми отговаря и тя веднага се появи и отговори:
Ами добре давай, супер бла бла бла и изведнъж разбрах, че имала проблеми с приятеля си и изчезна пак :D
Това ми е адски смешно, успях да я разклатя и знам, че трябва да я оставя, ама пусто, как ми завъртя главата... Определено не разсъждавам трезво :) Моля за още гледни точки много сте ми полезни, а аз ще ви държа в течение. О да и ако може и женски гледни точки. Защо жените така лъжат, че имат приятели, защо трябва да усложняват като харесват човека срещу себе си?
Доколкото разбрах, ама съвсем случайно без и да питам, тя е имала някакъв приятел до скоро ама едва се отървала от него каквото и да значи това (от човек в семейството й го разбрах )

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 420df8128a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз бих те посъветвал да не правиш нищо с нея, докато не се раздели с нейния.
astanvila

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 64e22ddffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прочетох доста внимателно всичко и се запитах - как, по дяволите, в рамките на по-малко от седмица стигаш от "не е нищо сериозно" до "все пак имам чувства към него"? Или е била неискрена, или просто е емоционално незряла и не знае какво иска от живота си. Може би второто - изказването за истинския мъж, който търси (каквото и да означава това) също го доказва. Не познавам момичето, но такъв типаж не си заслужава усилията.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2431d28a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Отново Ви благодаря!
Като цяло съм спрял, да й пиша, но все пак тайничко си се надявам, да се появи бог знае защо.
Истината май е, че точно като каза, че търси сериозната връзка, семейство и т.н ме пренесе там, където ми се искаше толкова, да бъда и се поразмечтах ама...
Знаете, че такива неща обаче много трудно минават и каквото мога ще опитам, за да си намеря щастието. Така, че не съм се отказал, не за друго, а просто защото ми се струва, че ме изтезава, за дето не я целунах на срещата ни. В момента, в който си докажа, че има и друго я оставям, да си размишлява и да си търси по - сериозния от мен, пък през това време ще Ви държа в течение и надявам се ще получа още такива любезни и страхотни коментари!
Не разбирам, защо ще мъчиш някой, като го убиваш с мълчание вместо, да кажеш конкретно, какъв е проблема?
Приятел със сигурност няма! Какво се случва обаче??? :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: db33055941
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   1. играе си на котка и мишка да те види колко я желаеш и колко си готов да платиш, вдига си цената - вдига ти летвата, пазари се, пробва те,
харесва те, веднага е готова, но те изучава
какво да се прави, бизнес
колкото и нелогично да ти изглежда поведението ти, тя си има нейните прагматични цели които преследва
или
2. наистина не знае какво иска и как да го постигне
бих определил поведението и като на обиграна
затова 95% залагам на 1.
Не разбирай, че я обвинявам, осъждам и че 1. е лошо,
естествено е човек да изучава и изпитва човека с който иска нещо сериозно, особено като има 5 кандидати
как иначе да отсее най-добрия според нея?
засега тя те води, а ти я следваш
истинския мъж ги разбира такива игри и налага правилата
или те следва, или ти я следваш и си под чехъл, или шут
правилата на джунглата не съм ги измислил аз,
и независимо дали ми харесват или не светът ги прилага и спазва
не ти пожелава нито успех, нито неуспех, защото не знам кое ще е по-доброто за теб:))))

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b8c597292b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, колко връзки си имал до сега?

Като жена, ще те посъветвам да не се занимаваш с нея, какво като ти е казала че иска сериозна връзка и семейство, не знаеш ли че едно е да се говори, друго е да се върши?

Личи че си наивен и всяко нещо го взимаш навътре, само че нито я познаваш, нито знаеш каква особа е.

Ако искаше сериозна връзка, да не мислиш че щеше да играе двойни игри?
Ако наистина си има гадже, то тя е двулична лисичка, която иска да оплете в мрежите си, точно такъв човек като теб, но го прави по обигран начин.
За мен не е зрялост и сериозност, да си имаш сериозна връзка и да бъркаш в нечий чужд панталон.
Ти си прецени, дали да я търсиш и да имаш взаимоотношения с нея.




(Ж. 21)

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ff442dc072
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пич, бъди по-голям играч от нея - просто я остави ТИ!
Изчезни, не я търси! И хич не я мисли - намери си друго, по-стойностно момиче, за което ще си единствен и скъп!
Успех!
Ж 44

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e400a0d27d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До №10
Благодаря! Не броя, колко връзки съм имал, но опит не ми липсва. Просто понякога ти се иска всичко, да приемеш за истина и да спреш с игрите и гонениците, а момичето ми казаха, че си заслужава и затова излезнах с нея. Към момента не я търся, пък уж нещо се озъртала за мен, но ако не ме потърси май ще й е това от мен, колкото и да не ми се иска. Иначе и аз съм си мислил, как ако имаш приятел/ка ще кръшкаш? Аз самия мога да се похваля и съм горд, че никога не съм го правил. Конкретно за случая, тя постави нещата, като обречени, а после излезнаха чувствата, а после разбрах, че нито чувства, нито приятел има иии май само ме размотава да й се вържа. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d204e52165
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Тази така те излъга, а ти, балъка, се хвана и сам се филмираш.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: badd5429a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Последно тя има ли приятел в момента или не ?
Ако е бил обсебващ и не е искал да я остави намира дълго време, може би поведението ти я е алармирало, заради настойчивия начин по който си подходил в началото. По принцип е нормално когато си хлътнал по някого, но не винаги е приятно да си от другата страна на такъв интерес.
Опитите да предизвикаш ревност у някого с приказки обикновено имат обратен ефект. Да й се обясняваш колко я харесваш и т.н. също е излишно, на нея вече й е ясно това.
Според мен действай по-умерено и я попитай дали се е преструвала че й е приятно с теб или не. Какви са били намеренията и т.н.
Най-неприятното е да те отрежат без обяснения, затова се опитай да получиш отговор на това. Пък след това помисли дали си заслужава човек който се държи по подобен начин, защото явно има проблеми с комуникацията това момиче.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4c75a9683c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ако нещо е трябвало да се случи, то е щяло да се случи, но... не е станало. Само чеше собственото си его, било и е приятно да и вдигаш самочувствието, жените обичат да ги гледат така, чувстват се желани. Ама ти мажеш филията и тя като се прибере после друг я "яде".

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 53910c892b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Благодаря Ви!
Иначе към №15:
Не съм я търсил над седмица и не знам, до колко има смисъл да я питам пак защо така спря да ми говори.
И като ви чета всички май, за съжаление няма защо да я търся...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ece0c45cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Цялата сага с приятеля са глупости. Мацката е искала да си поначеше егото и/или да прави секс.
Изпуснал си момента да ескалираш физически заради глупавите ти морални задръжки. Ако е държала на приятеля си (ако изобщо съществува такъв) е щяла да бъде с него, а не с теб. Това е най-старият тест, прилаган от жените - да те провери имаш ли смелост да я вземеш въпреки всичко. Не си го издържал...
Сега престани да я търсиш така истерично и да искаш обяснения, които тя няма как да ти даде на логическо ниво, защото тогава е действала емоционално. Това е доста отчаяно поведение и определено дълбаеш дъното с него.
За мен шансовете ти с нея са почти нулеви. Имаш някакъв минимален шанс ако прекъснеш всякакъв контакт и изчакаш тя да те потърси.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3cdeb3f66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Бате, от мен да знаеш.
Файда с обвързана жена няма никаква.
Просто не се занимавай да и начешаш оная работа с извинение. Дори и да скъсат помисли си един ден дали няма да направи същото и с теб.
Това говори много зле за нея.
Имаш принципи и ги следвай. Не позволявай да те разигрява и да и вдигаш самочувствието излишно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2431d28a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Благодаря и на вас за коментарите!
Някак №18 ми се струва, че го каза най точно, приемам критиката, но и да можех да върна времето назад пак нямаше да направя нищо, защото вярвам в това което правя и не бих се захванал със заета жена, като не беше заета можеше да го каже...
Хора сами си правим отношенията по - сложни!!!
Като искаш някой покажи го! Като не искаш някой пак го заяви недвусмислено, защо да го оставяш с въпросите? ! Всичко може да е толкова по - приятно, какви са тези гоненици и номера? Само аз ли така мисля? Или трябваше да й се нахвърля и от следващия ден само да ходя по нея и тя пак да ме избягва въпреки страхотната вечер и да ме кара само да гоня? Не става така, но и мъжете и жените са виновни защото постоянно си правим номера и мърсотии и после не смеем да се доверим и хвърлим в нещо приятно, понеже ни преследват стари лоши спомени. Не смятам, че при мен е така, но хората срещу мен и около мен масово им е изписано в очите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker