Да се влюбиш в курва ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се влюбиш в курва ...
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 3851 пъти
Здравейте, аз съм момче на 22 години, това лято исках да работя на морето и да правя това което истински ми харесва, а то е да миксирам музика (диджей съм). Та така с шефовете ми от София се заговорихме и се оказа, че ще имам възможност.
Дойдох на морето и някъде след седмица дойдоха две момичета близначки за сервитьорки, а аз както не бях пипал от доста време направо от пръв поглед си харесах едната.
С течение на времето запоянахме да се опознаваме и тя ми призна че я кефя, защото съм добър готин и като цяло си държа на думата. Момичето разказа че е излязла от тежка връзка преди месец и е дошла на морето да забрави. Но аз както в повечето случай започнах да имам чувства към нея и виждах нещо отсреща макар и до ден днешен да не знам дали не е лъжовно защото тази жена е много обиграна. Моята най-голяма грешка дойде в момента в който си легнах с сестра и бях и ядосан защото исках да съм заедно с нея а тя отиде на дискотека. И с сестра и заедно се приборахме от работа и тя ми предложи да пием по бира. Аз се отзовах и отидохме у тях. Продължението е ясно.
След 2 дни отидохме на дискотека с сестра и (момичето в което съм влюбен), и тя изглежда е чула нещо и е разбрала че съм спал с сестра аз знаех че информацията е достоверна и потвърдих. Както и да е имаше разговор разбрах че съм сгрешил, но явно късно.
Мина доста време в което само се дразнехме тя ми повтаряше и натякваше случката с сестра и а около мен всички повтарят не се занимавай с тези изобщо.
Да но тя наистина е много красива и много жена, друг е въпроса че аз не се справям добре с жените.
Имаше моменти в които поддържахме някакви отношения близки до връзка но без секс.
Както и да е те се преместиха в нашата квартира и след известно време дойде бармана управител от заведението на шефовете в Пловдив.
Още от началото видях как той започва да я печели друг е въпроса че я черпеше с наркотици а аз не се занимавам с такива простотии въпреки професията ми.
Сега те всяка вечер са заедно а аз уж преди 2 седмици се отказах да се занимавам с нея защото нямаме бъдеще.
Но когато я виждам в ръцете на друг направо се сривам имам чувството че тя цяло лято ми го връща за това с сестра и и 100 процента грешката е в мен.
Щом този успя да я спечели нещо в мен не е наред.
Чувствам се счупен на моменти много слаб защото в момента всички те се държат надменно с мен до известна степен включително и тя.
Като цяло все си повтарям че няма смисъл че тя е наркоманка курва че аз съм много над това ниво, но има нещо магическо в тая жена дето може да накара всеки мъж да я желае.
Моля ако някой е имал подобна случка да сподели мнение, за да мога да си помогна и да излезна от заблудата в която тя ме вкара, защото наистина е много болезнено.
Дойдох на морето да пускам в чалга заведение и се оказа, че живота ми се превърна в чалга изневери, секс, пари и несподелена любов от една жена която омайва всеки втори мъж.
Имам още 10 дни тук и все пак ми е трудно да си пр3дставя как ще минат тъй като живеем заедно и след това на работа пак сме заедно и аз постоянно виждам тях двамата и сладката им свалка която аз така и не можах да създам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0caade2ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Според мен не ти връща за сестра си и дори не те е харесвала толкова, колкото ти си си въобразил. Просто не винаги чувствата са споделени. Тя си е играла с теб, за да получава внимание/почерпки и ако те е желала истински, щеше да бъде с теб. Най-вероятно сестрата те харесва.
И по-добре така, защото тя дрогите не ги взима сигурно от днес. Истината е, че ти си луд по нея само, защото не ти е пуснала... по-добре де. Можеше и ти да затънеш в дрогите.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fc986ea88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Хаха, това ми напомня на една случка с един псевдо DJ, с който за съжаление се запознах. Той глупакът си помислил че го харесвам, незнайно защо. Мислеше си че се правя на недостъпна и след това като си хванах гадже той си помисли че му връщам за нещо и не ме оставяше намира, след което последваха обиди от негова страна, че съм била курва въпреки че бях ходила само с един до момента.
Един съвет: Не винаги когато едно момиче не ти обръща внимание означава, че се прави на недостъпна или ти връща за нещо, има го и варианта просто да не те харесва, а ако след това правиш и разни изпълнения и обиждаш, може и да те намрази.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3454da4c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ти спиш със сестра й, а нея наричаш курва? !?
Ето това не ти е наред на теб, както и на огромна част от БДС мъжете-тая ви такава, оная онакава, а сами себе си не може да видите дали изобщо ставате за нещо-без никакво извинение!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 89b821d583
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Oстави я тази, хващай сестрата. Щом те харесва ще ти е много по-лесен живота.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8fc3f6b00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Щом се дрогира не се занимавай с нея. Тя би те повлякла надолу.Правилно си избрал сестра й, . Защо не продължиш общуването със сестра й.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0b0aba6562
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз не разбрах нещо. Момичето си е явно свястна, видяла е че си ку'ва ти самия и те е отсвирила. С пълно право. Сега те е яд, че си се прецакал сам хвърляш собствените си недостатъци на нея

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e51553829f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Интересно, как правиш разлика между двете, щом са близначки.
Еми, какво да ти кажа-харесвал си я, ама щото си й бил ядосан и си преспал със сестра й. Пък, сега тя е курва. Аз, ако бях, нямаше да те погледна изобщо, а, пък, нека съм курва.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c80ef7550d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Защо пък тя да е курва? Ако ти имаш брат и тя спи с него защото ти си отишъл на дискотека как ще се почувстваш? Ти су направил първи грешка и мисля че нещата между вас са невъзможни , защото така заставаш между две сестри...твоята възлюбена няма да направи мръсно на сестра си, а и не мисля, че е била влюбена в теб.. по-скоро си си въобразил...и все пак можеш да опиташ да и споделиш чувствата си..но не се надявай много..

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e4d7746fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Мхм избиване на комплекси има автора! Тя може да е курва, ама ти не си курвар, като си го направил със сестра й, така ли?
Ех, ех заблудени хорица, ако правиш безразборен секс, а ти го правиш, не си по-различен от нея/тях.
Не разбрах от целият разказ, какво си искал последно? Сериозна връзка или лятна забивка.
Имал чувства, а пък се... с която си искал, аз ли съм сбъркана или ти не си наясно със самият себе си.
Вие не сте имали връзка, за да й правиш на пук, както следователно и тя на теб.
Това че някой се държи по-мило, не значи че иска да направи на пук или е второ качество човек.
В работата, ако не се държиш мило с по-висшите от теб, не ставаш любимец/любимка, това го знам от опит.
Отношенията трябва да се изясняват извън работна обстановка, а не по време на работа.
Изневери и несподелена любов, как пък можа да ги вместиш в темата си, като те реално не съществуват.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e521c6bf9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Рано е да се каже, че си влюбен. Чувствата ти могат да преминат в отвращение и безразличие бързо.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8f22bdc67c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И защо я наричаш курва не разбрах.. Защото не можеш да я имаш ли?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 18f931deee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   9, разбира се, че си права. Хората имат двоен стандарт за тези неща, защото средата, в която са израснали одобрява това. Мъжете казват, че, ако ключ може да отключи много ключалки, то той е безценен, докато, ако ключалка бива отключвана от всеки ключ - тя е негодна. Проблемът е, че, ако имаш 9 ключа и 3 ключалки, не способства ли всеки ключ - с опитите си да отвори всяка една от 9-те ключалки - с това да увеличи общият брой опити за отваряне на всяка една ключалка по отделно.
Но това е останало, като образа за ролята на мъжа и жената - той да носи брашното, а тя да го омеси, приготви, опече, а също и да измие чиниите след всичко. От малки средата ни учи на "Куцо, кьораво, сакато - бройката е злато", като това се одобрява от всички мъже и съответно, за да се впишеш в средата ти приемаш мнението на хората, та дори жените го одобряват, виждайки, че от първия опит е трудно да се намери подходящ партньор. Докато обществата не започнат някаква промяна в начина си на мислене, то това винаги ще е следствие и мултифункционалните ключове - на мода, а бравите, според това колко ключа са ги отворили - неефикасни.
Има малки общества, където това не е така, но там се ценят други неща - комплексно е и темата е дълбока. Засега жените винаги ще страдат от повече упреци в това отношение, отколкото мъжете.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 737329a985
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Моята сестра ми е роднина и не искам никой от мъжете с който съм имала връзка да се занимава със нея с това показва че ме обижда след като има много други жени,а пък й щом ще е влюбен чак въпреки че то трябва да е от бегли познания ще ми стане ясно какво му е било отношението спрямо мен.Аз никога не бих го причинила това на никой от мъжете с който съм била,защото не ги мразя за да искам да им навредя,не съм се оглеждала за техните приятели защото съответният човек с който съм била ме е вълнувал.Ако не съм имала никога връзка с този човек е друго вече,може да отстъпя но ние по принцип със сестра ми си знаем една за друга като просто сме си харесвали някого преди тъй като в момента и двете сме във връзки,отделно не се бъркаме в личният живот една на друга и така трябва да бъде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker