Искам да я изгоня от вкъщи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121367)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6480)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да я изгоня от вкъщи
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3504 пъти
Вече повече от година живея с едно момиче, но ми писна от всичко. Пил съм успокоителни заради нея, какво ли не ми е минало през главата.

Първо: не сме двойка. И аз не знам какви сме точно, дълги месеци съм искал да бъда с нея и тя ме разиграва.
Второ: Живея си в чужбина. Тя дойде при мен, от приятелско семейство е. Аз й помогнах, аз бях до нея, докато тя се и плачеше за мама и тати.

Отдавах цялото си сводно време на нея, защото много я харесвах. Водил съм я където й скимне, може да се каже, че аз плащах всичко. Квартира, разходи за храна, разходки. Дори, когато отидем в магазина аз си купувам неща от първа необходимост, а тя си взима козметика, бои, глупости и накрая аз плащам цялата сметка. Нищо, смятах, че така е редно.

След многобройни прегръдки и усмивки си мислех, че работата ще стане. НЕ! Тя се запозна с тукашен и през вечер ходеше при него. Месец им траеше любовта. Онзи не я търсеше с дни и тя при мен идваше да плаче. Тогава за първи път преспахме заедно. На другия ден се оказа, че всичко е било една грешка. Тя така ми каза. Онзи пак започна да я търси, тя да тича след него... Стояла е с часове на прозореца и го е чакала само да и викне. Когато не я търсеше пък, аз бях нещо като заместник. Хем ме искаше, хем на другия ден се дърпаше и казваше, че нищо няма да стане. Накрая скъса с онзи, но пак не искаше връзка с мен. Аз се запознах с друго момиче. Когато тя разбра изведнъж изяви голямо желание да бъдем заедно. Започна да ми се умилква и аз щастлив, спрях да се занимавам с онази. После бях "отсвирен"... отново.
Сега живеем заедно, но на мен ми писна. Тя пак се занимава с друг, но когато й доскучае идва при мен и си иска внимание, прегръдки, утеха..

Аз не бива да поглеждам други момичета/жени, а тя го прави постоянно. Не искам това! Всеки път се надявам на нещо повече, и после се разочаровам. Искам да й кажа да си събере нещата, но нещо ме спира. Не знам какво ми става, не я искам вкъщи. Страдам, когато съм с нея. Имаме и хубави моменти, но не си струва. А ако я изгоня ще загубя не само лошите, а и хубавите ни такива...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 128b38a5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам, но постъпваш много балъшки. Защо и даваш да те използва и да си играе с теб? Нали осъзнаваш, че колкото и да обичаш една жена, рано или късно ще дойде друга, която ще те обича също толкова много, а и ти нея. Няма незаменими хора, но пък има незабравими. Ще направиш 100 пъти по-добро на себе си, като я заебеш, и си биеш камшика някъде сам. Ако й пука за теб поне малко, ще те потърси, ако не, затваряш си очите, и продължаваш. Недей да позволяваш на жени, и хора като цяло, да контролират твоята вътрешна хармония, бъди самодостатъчен, не се интересувай от това дали някоя те обича или не, просто хората идват и си заминават, и един ден да се ожениш, и когато починеш, няма да те погребат с жена ти, а ще те погребат сам. Сам идваш на този свят, и сам си отиваш. Не позволявай най-хубавите си години да бъдат провалени, от момиче, което не знае какво иска, (видимо).

Desp.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e081544f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, не се обиждай, но сам си си виновен за това положение. Бъди мъж и й покажи вратата. Много ясно, че ще ти се умилква, че ти я издържаш от-до. Нормално веднъж да сбъркаш, който не пробва, той не греши, но да търпиш подобни неща е просто смешно. Бъди сигурен, че ти в нейните очи си само един баламурник, когото тя смуче до последно. Освен това хубави моменти нямате, хубавите моменти са само в твоята глава. Събирай й багажа и я пращай да си ходи, иначе ще изтървеш още момичета, надявайки се слънцето да изгрее от запад.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c76d06cbf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Браво на момичето, намерила си е дойна крава! Това е класическа използвачка. Използва те, за да живее у вас безплатно, да и плащаш покупки и забавления, да ти се оплаква и да си излива проблемите пред теб. Въобще дои те по всички възможни параграфи. Пуска ти фъндък по малко, колкото да подхрани вниманието ти. Тя не те харесва. Никога не те е харесвала, няма и да те хареса в бъдеще. Как да я изгониш? Дай и ултиматум, докога да се изнесе. След това смени ключалката. Ако ти предложи секс, изчукай я, но не се отказвай да я изгониш.
Всъщност според мен, може да я използваш за секс. Ти си искай и я натискай всяка вечер, а ако се дърпа и кажи, че ще я изгониш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c33e874593
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поговори с нея за чувставата си и за нейното отношение след разговора ако още желаеш да се махне опитайсе да и го кажеш възможно най деликатно. Това е моя съвет.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b9d13f5a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Е какво да коментираме? Цял живот да го играеш "душевното приятелче" дето да покрива всички масрафи, ай нема нужда, даже много си търпял.
Не я гони, защото няма да се почувстваш добре, измисли някаква схема, в която тя ще трябва да се разкара или нещо такова.
Между другото тази е пълен консуматор, така или иначе няма да е щастлива с никой, не ме питай защо, просто приеми че ще е така. Има жени които не могат да оценят малкото, камо ли голямото.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 265f912e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не виждам какво го мислиш толкова. Момичето си е откровена използвачка, която дори не знае какво иска. Разкарай я и я остави да се оправя сама, а ти гледай себе си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9782a9f83b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   То тук освен това, че трябва да я изгониш, друго няма какво да са каже.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ce06516375
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Брато, мисля, че си си осъзнал грешката, а именно че си и позволил да ти се качи на главата. А тя че е използвачка на ен-та степен, мисля, че е повече от "очеизвадно". Знаеш и, че трябва да я изгониш. Предполагам, че си писал, само за да те окуражим. Ами действай, изгони я! Само че се приготви за драми как те обича, как не иска да се разделя с теб и какво ли още не. Накрая ще разбере, че изнасянето е неизбежно и ще се започне едно "търсене" на квартира. Все няма да има подходяща квартира, все ще си е намерила, пък ще става нещо в последния момент. С две думи ще гледа да постои при теб максимално, че да има баламурник да и плаща козметиката, да я храни и т. н. Бъди категоричен - постави ултиматум, че ще я изгониш на улицата, ако не се изнесе сама в определен срок, спри и козметики и тем подобни, изобщо направи всичко възможно да се изнесе възможно най-скоро, ако се наложи и грубо. Иначе ще страдаш само ти и никой друг. То на нея и е добре да си бъде при теб възможно най-дълго.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 73d42c4775
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И защо ти е да я гониш? !? Да, няма незаменими хора, но има незабравими. Искаш да си намериш друга (ако си намериш, в чужбина е трудно), и да си спомняш за това момиче ли?
Най-много да намериш някоя, която няма да харчи пари за козметика, ще прилича на мекица и ти постоянно ще желаеш сегашната.
Може и тя да те харесва, но да чака ти да й покажеш първи. Казвал ли си й какво чувстваш? !?
Идеята да я използваш за секс много ми хареса. Туко виж прерасне в нещо повече. Не разбирам наистина от какво се оплакваш. Мацката живее с теб, пуска ти, споделя с теб. В замяна я издържаш, но така е, няма безплатни удоволствия.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b2a7300ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти много добре знаеш какво трябва да направиш.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 178c056c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Намери си жена/проститутка, заведи я където живеете. Накарай я да ревнува да се побърка. Дразни я и не се влияй от мнението и. Като си намери оная някой ''пичага'' просто и давай намеци да се премести у тях.. накрая все нещо ще стане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker