Рано ли е за нова връзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Рано ли е за нова връзка?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1225 пъти
Здравейте! Тук съм публикувала няколко истории досега и ето, че отново имам въпроси, които ме мъчат. Имах приятел, с когото ходех 3г и няколко месеца, но последните няколко бяха брутални и реших, че трябва да се разделя с него, докато е време. През април се запознах с момче, което ме плени. Не с външна красота, а с начина, по който ме караше да се чувствам. Дърпах се дълго време и не исках да призная, че мога да харесвам друг. Накрая той направи няколко опита да ме целуне, на третия отвърнах и веднага казах на приятеля си. Разделих се с него, защото смятах, че щом съм позволила друг да ме докосне, значи между нас нещо куца (и то беше така). Лятото живях при приятеля си, бях и там с мисълта, че като съм далече няма да мисля за другото момче. Да, ама не.. Та, няма да разказвам с подробности, през това време се бях чула с него 2-3 пъти и когато говорех с него се чувствах много добре. Разбира се криех го това, въпреки, че разговорите не бяха нищо особено, но за мен бяха.. След като се разделих с приятеля си, минаха няколко дни и потърсих второто момче. Тогава говорих с него по телефона с часове ( а той мрази да говори по телефона или да чати). Като се прибрах се разбрахме да се видим и още като го видях как се е усмихнал и се разтопих. Попита ме дали може да ме гушне. Носеше ми роза, която е търсил по градините. Отвори ми вратата на колата. Каза ми, че му липсвам ( по принцип за него тези неща са един вид " педерастки", но сам казва, че иска да е по-добър човек за мен и заслужавам да съм щастлива и се опитва да промени някои негови навици, които мисли, че може да ме наранят. От тогава, в продължение на седмица бяхме всеки ден заедно, много дълги разговори, смях, споделяме си всякакви неща, говори за чувствата си, а по принцип не обича да го прави. За него съм специална. Всяка вечер ме изпращаше до нас (аз живея по-далече от центъра, а той е в града до моето село). Казва, че повече няма да ме пусне. Страшно мил е и не се нашага както при бившия да го питам харесвам ли ти, харесва ли ти еди си кое, какви са ти плановете и тн. От една страна съм супер щастлива, че срещнах второто момче, но се притеснявам как да кажа на хорага (по-точно на нашите), че имам нова връзка толкова скоро след приключването на другата. Дали е много рано? Какво бихте направили на мое място?
П. С Аз съм на 19, бившия на 21, а другото момче на 25

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: c918096560
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изчакай известно време и тогава им кажи. Защо това трябва изобщо да те притеснява? Ти си в такава възраст, че е нормално да те ухажват.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 08779ae464
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво ти пука какво ще кажат хората,живей си живота.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1378cdac0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Намерила си си по-зрял. Аз съм на 26 години и още не съм намерил истинската любов в живота ми. Важното е да се разбираш с този човек. Аз за това дали да казваш на родителите ти тази новина, си е твоя работа. Ти си решаваш, но по-добре им кажи сега, отколкото по-късно. Така и така те ще разберат.

Откъде се запознахте с новото ти гадже? Аз не мога да намеря никъде гадже. Дори и приятели трудно се намират, камо ли гаджета.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: aee86286b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, попаднах в тяхната компания и още откакто се видяхме пламнаха искрите. Благодаря ви много!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 80e89c2679
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Заглавието е малко подвеждащо. Хубаво е че си се запознала с момче което наистина те оценява и полага усилия да се промени за теб. В повечето случаи бих казал че това е един вид утешителна връзка, но от описанието ти изглежда че е повече от това.

Не виждам причина да криеш от семейството си че си щастлива и причината за това. Можеш дори да им обясниш условията на запознанството ви и как благодарение на това момче си могла да се отърсиш от другия които те е изцеждал емоционално.

Желая ти щастие и успех.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: aee86286b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря ви! Може би ще поизчакам малко да видя как ще се развият нещата, пък и предполагам са се усетили по това, че всяка вечер излизам и целодневните разговори, а и от тук, от там дъс сигурност ще дочуят нещо по въпроса и ще ми остане само да потвърдя. Притеснявам се, защото родителите ми са с малко по-остарели разбирания и са на принципа с един човек до края (не, че не искам, но трудно става)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 80e89c2679
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   С един човек до края се получава само в изключителни случаи. Повечето консервативни, които го правят насила не са много щастливи от живота си, но се примиряват заради някакви принципи. В реалния живот най-често човек преминава през няколко гнили ябълки докато открие правилния.

При положение че вероятно на родителите ти им е ясно, можеш направо да споделиш и да им обясниш положението спокойно и откровено. Ако те обичат ще подходят с разбиране и ще се радват за теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker