Постоянно да си проверяваш телефона за обаждане от въпросният човек... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постоянно да си проверяваш телефона за обаждане от въпросният човек...
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3519 пъти
Здравейте, по принцип съм много обяснителна, но ще се опитам да пресъздам проблема най-кратко, за да прочетете и евентуално да ми помогнете.

Имам си приятел от 2 години. Не знам с какво да опиша връзката ни, за да я разберете .. истински пожар, огромен пожар от любов, много силна. За 2 години създадохме такава връзка, за която хората с години бракове се борят. В досието на отношенията ни има изневери, побои, лъжи, които винаги завършваха с преплетени ръце - сякаш нищо не можеше да ни раздели и всичко преглъщахме от любов.

Няма да ви описвам безкрайно щастливите мигове и хубави моменти, които ще бележат съзнанието ми сякаш завинаги. Аз съм много дръпнат човек, родителите ми са такива - никога не са ми пожелавали лека нощ, не са ме целували или водили на сладкарница, камо ли да ми кажат Обичам те.

Имам голям проблем с това да го казвам, да правя компромиси, да преглъщам гордостта си. Обаче в името на обичта си, която чувствам към този човек го направих много пъти. Но от извество време при всяка караница приятелят ми ми крещеше и ме обиждаше. Неща от сорта на, че съм използвачка, че съм змия, че съм отрова, че провалям живота на хората и много подобни неща, за които после горчиво се извиняваше и казваше, че не мисли. Но толкова ми се насадиха тези обиди и обвинения, че в един момент психиката ми тотално се срина. По принцип съм човек със самочувствие, а сега се чувствам покварена от вътре, сякаш съм лош човек, сякаш не струвам нищо, сякаш не мога да се справя с нищо. Наскоро при една караница толкова ми писна, че му написах дълъг смс, в който казвах, че ако ме обича ще престане за абсолютно всичко да ме критикува и обижда, защото това ме наранява. Казах му за последно, окончателно да реши дали аз съм човека за него, дали ме приема и да престане с ежеминутните си нападки към мен. От този смс минаха 6 мъчителни дни, в които се чудя този човек мрази ли ме, обича ли ме, къде е, ще ми се обади ли.. Но телефона мълчи. Искам да вметна, че много пъти сме се карали и по 3-4 дни не се чуваме и виждаме, докато накрая единият не издържи и не набере номера на другия. Много пъти първата крачка съм направила аз, много пъти и той ме е търсил, но никога не е било толкова дълго да нямаме никакъв контакт. Не знам какво да си мисля. Нямам намерение да го търся, защото смс ми беше прекалено ясен, нали? Моля ви, просто дори да не е съвет кажете ми нещо, защото съм много странен характер - никога не споделям с никого какво ми тежи и не смятам да занимавам приятелите си с това..

Само който е преживял подобно нещо, знае колко мъчителна е всяка минута и това постоянно да си проверяваш телефона за обаждане от въпросният човек.

Благодаря, че прочетохте и се надявам не съм ви отегчила.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 15ee0e1809
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче според мен колкото и да е силна любовта ви обидите не се забравят. Дори в момент на афект пак не бива да правим подобни квалификации, за каквито говориш. А когато това се случва често - ами чувства, чувства, но обидата се натрупва и в един момент тя надделява и чувствата избледняват. Мисля, че с SMS няма да се разберете. Аз бих те посъветвала да се виите и директно да му кажеш какво мислиш. С една дума толкова ли е сложно да си поговорите? Да разберете какво го ядосва, защо ти се дъжиш дръпнато и пр. и пр. Ако наистина се обичате би трябвало съвсем открито да можете да си говорите за всичко. Ако не то значи е просто сексуално привличане, страст. В това няма лошо, само дето са много бурни и много бързо отминават. И още нещо - защо една връзка ще е игра на нерви? Защо всеки трябва да проявява инат и да се стреми да се наложи и да наскърби или тормози другия? Каква любов е това? Незнам, но не се ли разберете като разумни хора, които искат да запазят любовта си тя просто ще умре. А е жалко нали?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8a9f0085ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бягай с 200 км./ ч. от тоя човек! Да, филмите с подобен сюжет стават хитове, и в музикалната индустрия често се лансират такива теми, но той просто не ти трябва - лъжи, изневери, побои... циганска работа! Зарежи го и остани сама за известно време. После, дори и сега хич да не ти се вярва, ще срещнеш любов, която не изисква да заплатиш всеки щастлив миг толкова скъпо. Просто излез от филма! Казвам ти го, защото и аз живеех в подобен филм до преди няколко години и хич не вярвах, че има спасение. Но един ден просто ми писна и това беше най - тежката депресия в живота ми. После обаче "се родих". Успех!

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1d83a755ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Към Борония - за жалост няма гаранция, че ще срещне такава любов отново. Може да има л'бов пак, но няма да е такава силна, огнена, изпепеляваща. Не казвам, че с друга любов не би била щастлива, но "ГОЛЯМАТА" идва веднъг в живота. С другите "по-малки" любови се живее по-спокойно, по- без тръпка, но не за всеки това е щастието....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c156743df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, Номер 3!

И аз преди мислех точно като теб - че в живота на човека има само една, единствена, голяма любов, а всичко друго е самозаблуда и жалка имитация на щастие. Но, слава Богу, самият живот ме опроверга. Оказа се, че не само мога да обичам отново, но дори повече от преди. Много по - зряло, много по - осъзнато... Оказа се, че не е задължително любовта да те прави на парчета, както вярвах по - рано. За себе си открих, че голяма и малка любов просто няма - или обичаш, или не. Сега не мога да кажа коя от двете ми любови е по - голяма. И миналата беше нещо огромно - изпълваше целия ми живот осем години и никакви рани не я сломяваха, напротив - след всеки удар възкръсваше все по - силна и здрава... Сама не разбрах как в един момент просто спрях да обичам... И се влюбих в друг. Сега той е целият ми свят. Зарязала съм всичко - и близки и работа, само за да съм с този човек, който ми осмисля деня и ме кара да се чувствам все едно не ходя по земята... Знам, че и двамата, всеки по своя ред аз обичах истински. (Е, единия си го обичам и в сегашно време:) Не знам кого повече, кого по - малко... Знам обаче, че с новия съм много по - щастлива! Мисля, че това може да се случи с всеки човек, стига да отвори сърцето си. Пожелавам го на авторката от все сърце! Всеки заслужава щастие от любовта, всеки заслужава да види и светлата ? страна...

P. S. Малко несвързано стана... Разчувствах се:)

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 531a65aa34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много ви благодаря за съветите и това, което споделяте. Искам само да кажа някой неща, защото май не останахте на ясно какво точно имам с този човек.

Той е човека, който когато в 4 през ноща ми се прихапва Мк доналдс в най-големия сняг, става от сън и отива да ми вземе. Когато ме изпраща на лекции или работа ме целува нежно, пожелава ми приятна работа и винаги се стреми да ми приготви закуска за деня или да ми напълни чантата с вафли, бонбони и други неща за през деня. Както малка, когато мама ми приготвяше чантата разбирате ли. Той е човека, който си дава възглавницата на мен, когато е само една. Той е човека, когато зимата остава по тениска в студа, за да ми даде якето си. Той е човека, който ме изпитва за изпити, макар да му е много досадно и неприятно. Той често казва на приятелите си" Вижте, колко е красива. Много я обичам! " ... той ми е писал стихчета, макар изобщо да не му се отдава и да не отговаря на възрастта му и характера му. Той е единствения мъж от всички, които познавам, който ще ми отвори вратата на заведението, на колата, ще ми дръпне стола. Само той ме целува по челото, дори и родителите ми не са го правили. Да не говорим, че в секса винаги на първо място поставя моите желания, моето удоволствие.. Предвид много особенния ми характер това е човека, който най-ме е променил към по-добро и най ме е изтърпял. Казвам ви, много много рядко виждам някой мъж толкова да се грижи за приятелката си. Страшно много жестове, които не са били само в началото, които не са отшумяли. Но нали знаете, че във сяка една ситуация има НО.. Това НО го описах в първия си пост.. Отново сме заедно, както всеки път. Но проблема си стои, макар да се старае да не повишава тон, а обидите са, когато сериозно сме се скарали. Но все е недоволен от нещо, все нещо иска да промени в мен, все мрънка и критикува и това доста натежава - все пак всеки иска да е най-съвършения и добър човек в очите на любимия. А, ако го питате доста цветущи определения може да ви даде за мен, някои напълно безаргументирани и безсмислени..

Явно просто трябва да свикна, да се променя и да не приемам толкова дълбоко критиките. За да прави всички тези компромиси и неща за мен, значи иска аз да съм жената до него, иначе ако ме мислеше за такава, каквато ме описва в момент на ярост или друго, нямаше да прави всички тези неща и толкова много неща да сме преживели, нали?

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 03aa94a5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Извинявай, но говори за себе си, защото аз не се боря да имам връзка с бурсук, който ме лъже, бие и ми изневеря, както и да ме обижда, абе що за отношения бе, какви хора сте вие-дегенерати, които нямат и представа какво са цивилизовани отношения! ! ! ? ? ?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 962c87c499
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти сама каза - отминала е тази романтика. Не си пропилявай младините в очакване да се върне. Събери сили и излез от филма. Един ден пак ще се окажеш сама - зарязана от този Ромео. Само че вече ще е късно за промяна и болката ще е още по - голяма. Аз предпочитам мъжът ми да не търчи всеки път, когато ми се "дохапва" макдоналдс, но да мога да разчитам на него за важните неща. А кавалерството е не в писането на стихчета и в дърпането на стола, а в уважението към жената - да си ? верен, да не я нагрубяваш дори бомби да падат около вас и... никога, ама никога да не си и помисляш да я удариш... Помисли добре!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 531a65aa34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 7 научи се да четеш внимателно, къде съм написала, че ТОЙ ми е изневерил?? Що за глупости? А и не съм писала, че ме лъже никъде. Номер 8 тази романтика изобщо не е отминала, има я, макар да не е като по филмите и да е всеки ден. И за много важни неща съм разчитала на него и е бил до мен. И все пак добре си мисля над нещата, приемам и вашето мнение и съм съгласна с част от написаното. Благодаря още веднъж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker