Как срещна половинката си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как срещна половинката си?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1625 пъти
Здравейте, момиче на 18 г. съм...
понякога се отчайвам, че няма да открия човека за мен. Знам че съм млада и има доста време, но понякога ме обхващат негативни мисли....
И така, обичам да слушам или чета как двама човека са се открили, ще се радвам някой да сподели своята история :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2aedab3798
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   http://spodeli.net/4/story-48790.html

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4953ecd0af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, аз също съм момиче на 18г. При мен обаче положението е малко по различно, момчетата на моята възраст не ми харесват изобщо. Всъщност харесвам набори на баща ми, колкото и да е странно. Притеснявам се, че никога няма да намеря човек с когото да се обичаме истински. Знам, че обикновено по-възрастните мъже (35-50) използват младите момичета само за с*кс и това страшно ме натъжава.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fb63bd0a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Първо ще те посъветвам да мислиш позитивно. Всеки си има сродна душа на този свят и ще дойде времето, в което ще срещнеш правилния човек. Просто трябва да си търпелива.
С едно момче се познаваме от 3 години. В момента съм на 21, а той на 22. Започнахме връзка преди една година, но обстоятелствата са такива, че в момента не можем да сме заедно. Въпреки всичко и двамата знаем, че сме един за друг и сме си го казвали неведнъж. Наясно сме, че трябва известно време да не сме във връзка, за да може и аз, и той да направим някаква жертва в името на връзката ни. Аз да поработя по някои нещо, той - също. Такъв човек ти трябва. Който всеки ден да доказва любовта си към теб и да спомага за изграждането на връзката ви. Може това, което ти написах да ти се струва напълно безсмислено, но целта ми е да ти покажа какво означава някой да държи на теб и да ти насоча вниманието към това, че всеки човек, който наистина е отдаден на половинката си, се налага понякога да направи жертва, дори и това да е известно време на раздяла. Ти сама ще усетиш кой е правилният човек, когато го срещнеш. Просто си живей живота, изграждай се като личност и този, който трябва да те намери, ще те намери. Надявам се да съм била поне малко полезна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 143df30f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По въпроса с това как съм срещнала половинката си...
Ами намерихме се във Вбокс, :D през пролетта на 2015г, когато аз бях на 23, а той на 25.
Той коментира визитката на Марин от предаването "Фермер търси жена", а аз със сигурност не случайно съм цъкнала на видеото и в последствие видях и отговорих на коментара, който беше оставил. Та от там се започна един чат на лични, от по едни дълги писма с по 20-30 реда, а аз по принцип съм притеснителна и рядко ми е вървяла комуникацията толкова добре с непознат.
В последствие се оказа, че той е от Търново, аз пък бях от Горна Оряховица и след като се уговорихме за първа среща (Юли месец) и тя продължи 7 часа (личен рекорд за мен) в свободни разговори по всякакви теми, Август месец официално тръгнахме. Януари се преместих при него в Търново и вече 2 години сме заедно. Той ми е първия сериозен приятел, който запознах и с родителите си.
Преди него съм имала едноседмична връзка с едно момче... но като цяло се радвам че докато приятелките ми започнаха с връзките от по на 16-18г., аз изчаках да се появи точни човек, а него откривам в лицето на сегашния си партньор :)
Така че, момиче, не бързай с връзките, радвай се на свободата и младостта си :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fe8819ce96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е, ще срещнеш човека. Имаш много време.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f4d883205e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има време за връзки едва на 18 си ще срещнеш все някой свестен. Сигурно много хора ти го казват. Аз през живота си съм имал само 2 връзки една за 2 месеца бях на 16 някъде и още една за седмица това ми е. А, в момента съм на 20 вече 4 години и аз от време на време се чудя е, няма ли и аз да открия точния човек за мене е, уви не го откривам колкото и да се мъча явно не попадам на правилните момичета. ;д Но, това гледам да не го мисля защото ако го мислиш много защо не мога да го открия в мен ли е грешката така не си помагаш. Гледай на нещата от по-хубавата страна тоест всичко на теб самата да ти е ок. След това мисли и за връзките. Изглеждаш ми свястно момиче така, че пак казвам недей го мисли хаха жалко, че не те познавам.. Ще следя темата с голямо удоволствие да чуя другите какво мисля.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5a896354e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да видим. Бях на 18 години, никога не съм приемала непознати хора във фейсбук, още по-малко хора, които никога не съм виждала. Една вечер някакво момче ми прати покана, влязох в профила му, видях, че е учил в същата гимназия като мен, изглеждаше ми познат, макар и никога да не съм говорила с него лично, се оказа, че мои приятели са излизали с него и понеже бях в особено добро настроение, го добавих (което до него момент не се беше случвало). На следващия ден се става следното, карам час по ФВС и както винаги пия кафе на пейката с най-добрия ми приятел, говорим си някакви обичайни глупости, при което получих съобщение. Първото, което казах беше :, , Ха, някакъв обитак ми праща стикер", , , Ама кой е този, сваляте ли се? ", , , Не, бе, той е учил тук, не го познавам лично. Чакай да видя какво иска. ". Първото, което казах бъдещата си любов беше, че е обитак. Прекрасно!

Та, чатът вървеше супер и вечерта ми предложи да се видим на следващия ден, в който аз така или иначе имах излизане по центъра. Знаех, че е реален човек, срещата беше на оживено място, бях в отлично настроение. Искам да отбележа, че преди това, никога не съм си и помисляла да се видя с някой от социалната мрежа, но имах невероятна интуиция за този човек. Сутринта нямах време да измия косата си, за първи път излязох с чанта, защото нямаше как да събера всичко, което трябваше да взема със себе си и за капак валеше порой. Излязохме, запознахме се официално, влязохме в някакъв магазин, за да се скрием от дъжда, скарах се с един продавач, след което пихме кафе от машинка на мокра пейка в една градинка. След като момчето прие всичките ми ненормални фази от първата ни среща, просто реших, че това е човекът за мен. Да не пропускаме факта, че се виждаме за първи път, а си говорихме за физика, книги и всякакви психопатски наши изпълнения. Което ми се стори повече от чудесно, аз не си падам от най-нормалните хора и знанията му за Айнщайн ме впечатлиха повече от много. След около седмица срещи ме целуна и тръгнахме заедно. След три месеца спахме заедно за първи път, наистина първи за мен. След две години заживяхме заедно. В момента го чакам да се прибере от работа.

Не се отчайвай, когато се срещнах с приятеля ми точно бях обявила, че не искам връзка и до третия месец не мислих, че ще е нещо сериозно, а то се оказа най-сериозното до този момент. Не търси любовта, тя ще те намери сама.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker