Наранена съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Наранена съм!
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1737 пъти
Здравейте! Искам да ви разкажа за едно от най хубавите и едно от най лошитге неща, които ми са се случвали! На пръв поглед всичко е обикновенно.. за мен не е така...! С него се запознахме и си писахме във време , което беше трудно за мен... Загубих един от най близките ми жора.. чипо ми... може би спонтанната му смърт направи болката още по голяма... беше ми трйдно... много... и той беше човекът който ме вдигна на крака... създаваше усмивката на лицето ми... привързах се влюбих се... бях щастлива... Един ден той просго си тръгна... спря да ми пише и да ме търси... по коридорите в училище дори не ме поглеждаше... светът ми се срина когато той си тръгна... за първи път бях усегила какво е любов и привързанос...
Вярбо е че напоследък беше нервен.. нагрубяваше ме.. после се извиняваше... ядосваше се на себе си за това че съм тъжна... а аз не бях... дори скандалите помежду ни ме караха да се усмихвам... , но не очаквах дака спонтанно да си тръгне... вечерта всичко беше нормално, а на другата сутрин бях никоя! Останах сама отново.. този път страдах и за чичо и за любовта ми... бях съсипана... все още съм, а мина почти година... все още не спирам да го гледам.. все още се реазтрепервам като засека погледа му...
Болката стана двойна... когато най добрата ми приятелка ми поднесе новината че е влюбена в него... най лошото беше че и той я харесваше... познавах погледа с койтго я гледаше....
Как да подходя... тя е приятелката ми... обичам я... но той е любовта ми... Тя защо ми го причини? Казва че не е искала че просто се е случило... но защо не се спря.. какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: ef54e8c45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти! Признавам, гадна ситуация. Но не се отчайвай! Мисля, че е добре да излезете заедно тримата и да му признаеш чувствата си. Може би той също ще ти каже какво си мисли за теб. Сигурно не си готова за истината, но си чакала твърде дълго и трябва да я приемеш, за да продължиш напред! Относно приятелката ти, не ѝ се сърди, никой не избира в кого да се влюби! Но трябва той да знае, че го харесваш.
Успех! И моите най-искрени съболезнования за чичо ти!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0b596967ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелката ти не е виновна, виновника е само той!
А и не сте имали връзка, само сте контактували онлайн, а реално не сте общували така както във виртуалното пространство.
Той не е твой разбери, че няма смисъл да се ядосваш или сърдиш на твоята приятелка, която едва ли нарочно го е провокирала, просто той си е такъв.
Ако те харесваше истински, не нямаше да спре контакт с теб, щяхте да излизате реално, ако не любов щяхте да сте си приятелчета.
Горе главата и продължавай напред, без да имаш задни мисли, щастието ще ти се усмихне когато най-малко очакваш.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2c2ef7875a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Успокой се. Има и други момчета. И повярвай ми идва нещо по - добро в живота ти. Това, че така е спрял да те търси единствено говори, че той не те заслужава.
Изправяш глава, надъхваш се сама, че можеш без него, че той не заслужава повече да отделяш време да мислиш за него и по този начин сама ще си помогнеш. С времето ще мине.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 34f940a053
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Просто му признай чувствата и си и виж как ще ти отговори. За любовта няма време за губене, ако ти каже че няма чувства към теб му покажи че искаш да се бориш за него и го питай да ти даде шанс и време да му покажеш че ти си правилния човек за него. Надявам се всичко да се получи между вас. :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 038389f1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторке влюбила си се в някаква илюзорна представа за човека. Осъзнай грешката си и просто зарежи тази безплодна връзка. Избягвай контакти с него, ако се налага и с приятелката си. Нямаш много избор в такава ситуация.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7c0e113096
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке попитай го направо каква е причината, защото може и да има разумно обяснение. Дай повече инфо? Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker