Искам си я обратно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам си я обратно
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1413 пъти
Здравейте, приятели!
Аз съм момче на 16 години и имам приятелка на 15. Ходя вече с нея от година и половина и страшно много я обичам. Ама сега тя иска да се разделим, въпреки че казва че ме обича. Тя ме е зарязвала и други пъти, най-вече за това че искам да ме слуша. Ама просто свикнах с нея и не мога да се откажа.. С нея знаем всичко един за друг и тя е първата ми истинска любов.. Тя ми обещаваше че няма да спре да ме обича.. Ама сега не знам за какво толкова така държи на това да ме остави. Знам че съм още малък за такива сериозни връзки ама просто я обичам и не мога без нея. Имаме адски много спомени, какви ли не трудности сме минавали. Ама аз нямам живот без нея. Моля ви дайте някакви съвети! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: a78f4bdf0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Любовта не винаги е достатъчна, независимо от всичко, което си мислиш като един тийнейджър мечтател. Един господ знае какво се върти в главата на приятелката ти, но щом тя не иска да е с теб, защо въобще си мислиш, че решението за раздялата е общо... единият решава и слага край. Не очаквай някоя жена да те слуша, изобщо хората, навършили определена възраст, не се подчиняват на никого, освен на шефа си. Вие трябва да сте равни, не да се слушате. Поговори с нея, опитай се да премахнеш проблоемите, които тя вижда и дано всичко се подреди. Ако се обичате и си разрешите споровете, вероятно ще се оправите и дори ще сте по-добре от преди.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: dbbb886363
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Както сам каза си искал тя да те слуша и не си и давал достатъчно свобода и тя да се почуства в капан може би затова иска да се разделите. Помоли я да ти даде втори шанс и не я притискай толкова, нали знаеш ако обичаш нещо посни го на свобода, ако изпитва същото ще се върне

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2602a6983f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има много риби в морето и много пясък на плажа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 24ba51e4f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сам си си виновен, защото си я карал да се промени и да бъде каквато ти искаш, а не себе си и непрекъснато си я задушавал и обсебвал! Ти не я обичаш истински ако наистина я обичаше нямаше да и налагаш своето мнение! На момичето вече е започнало да му писва от това непрекъснато задушаване и с право е решила да сложи край на връзката ви. Тя не ти е собственост момченце, разбери а човек със свое мнение и мечти и иска ти да я приемаш и уважаваш като личност! Няма какво повече да направиш насила хубост не става щом не желае да бъде с теб остави я да си търси щастието другаде и без това не я заслужаваш! И вземи малко да преосмислиш поведението си, защото с такова обсебващо държание и желание да се налагаш не знам коя би те търпяла в бъдеще! Имах една приятелка като теб непрекъснато задушаваше гаджетата си и те накрая и биеха шута след това тя правеше драми докато не хванеше следващата жертва в капана си.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9aedb7e4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 5 и защо да е виновен автора?

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5055f0f20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защото номер 6,ако наистина я обичаше и държеше на нея щеше да я приме такава каквато е да я покрепя във всяко нейно начинание ,а нямаше да и се налага ! На момичето вече му е дошло до гуша да бъде някой ,който не е и за това е решила да сложи край на връзката им .

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 264faf871d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Абе, номер 5, я по-спокойно, бе! Ти сякаш ги познаваш лично тези деца и си им светила, откъде разбра, че авторът е "обсебващ", задушаващ", "налагащ се" и прочие? И що за агресия демонстрираш? ! Искал авторът девойката да го слуша, ами ако има основания за това си желание?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 20e8752aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 8, мисли каквото си искаш, но за мен това изречение от автора обобщава всичко "Тя ме е зарязвала и други пъти, най-вече за това че искам да ме слуша. " Щом този проблем не е от вчера и и друг момичето го е напускало заради това значи проблемът си е изцяло в авторът! Моя съученичка имаше подобен проблем с първото си гадже - мина известно време и започна да настоява тя да бяга от часове заради него и то по важни предмети като български и английски, а на нея това не и се харесваше и започнаха да се карат все по - често и по - често. Веднъж се видяхме преди няколко години и тя ми сподели, че са се разделили защото не се разбират вече и всеки е потърсил щастието другаде. Явно и беше писнало да я дърпа назад. Още от заглавието се подразбира неговото отношение към момичето "Искам си я обратно" все едно говори за играчка, която са му взели а не за човешко същество!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker