Защо слабите мъже са харесвани от пълни жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо слабите мъже са харесвани от пълни жени?
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2431 пъти
Срещнах една американка - като душевност много свестно момиче, отворена, общува добре, симпатично лице, има някаква връзка, но е доста пълна. Представете си Адел певицата. А честно казано не ме възбуждат пълните жени сексуално, което е другото условие за връзка. А и е по-възрастна. Срещнах се и с друго момиче преди време, по стечение на обстоятелствата също беше от САЩ, тя вече имаше супер яко тяло - спортно, стегнато с голям бюст. Но там пък нямаше привличане от нейна страна, не ме намираше привлекателен. Аз съм доста кльощав и забелязвам, че по-пълните жени и момичете повече са привлечени от мен. А и доста често виждам кльощави мъже с дебели жени. Въпросът ми е да започна ли да тренирам фитнес че да си намеря жена, която не е пълна? Пълничките ги приемам само като сестри и то по-големи сестри. Не намирам нищо секси в тях просто, не мога да се принудя насила, нали така? Не харесвам и някакви супер кльощави, а нещо оформено, но те не ме отразяват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 91959dfba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Според мен не става дума за това дали си пълен или кльощав, а за атрактивността като цяло. Теб ти се натискат по-възрастни и пълни жени, не защото си слаб, а защото преценяват, че по атрактивност си като тях и имат някакъв шанс при теб. Да не мислиш, че пълните жени не си падат по хубави, мускулести мъже?
Така както ти си падаш по атрактивни жени, така и жените си падат по атрактивни мъже, но повечето хора накрая преценяват реалните си шансове и си търсят нещо от своята лига.
Затова и американката с хубаво тяло не се е занимавала с теб. Просто не си ѝ в лигата. Възможно е да си повишиш „акциите“ ако тренираш и така нататък, но никога няма да си мистър България, така че си търси жена от твоя аршин или компенсирай с други неща - акъл, пари.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e8db547a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Просто е, нa подобно ниво си. Aко беше добре оформен мъж, вероятно нямaше и дa си помислят, че може нещо дa се получи. Но тъй-кaто не си препочитaн от добре оформени жени...
Инaче всички, без изключения, искяме добре оформени и стегнaти телa. Но aз съм спортисткa и могa дa си позволя тaкъв мъж, не бих билa със слaботелесен или дебел. И не стaвa думa сaмо, че нямa дa ме привлече тялото, a и липсaтa нa поддръжкa към физикaтa му, от тaм си прaвя изводи и зa всичко остaнaло.
Aко към собственото си тяло нямa отговорност, труд и дисциплинa, нямa дa имa и зa нищо друго.
Пък, че може дa е дебел или слaботелесен гений в някоя облaст... също нямa дa ме привлече зaщото нямa дa имaм сексуaлно влечение.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ecf185ef24
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   По-логиката на н 1 : пълна съм и цял живот ме свалят изключително слаби, кльощави мъже... , направо кожа и кости!
Изключението в това правило днес е мой съпруг, защото така и не можах да изляза със слаботелесен мъж, колкото и кавалерски да се държеше!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 09fa10dcd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм кльощав и харесвам пълнички момичета, но те не ме харесват, лепят ми се слаби като мен, така че при всеки е различно!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 04b47fceb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Противоположностите се привличат. Така пълните и яки мъже харесват слаби жени.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: da529cf99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1 ако е въпросът имам хубаво лице.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 567d91b9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз на времето бях кльощав, сега съм дебел, нормално е да ме оценят пълничките жени, според мен пълничките са и най- красиви.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f736e7c684
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз като жена с нормално телосложение и едър бюст не харесвам кльощави мъже. И при мен има приятелско семейство пълна жена - кльощав мъж.
Въпросът обаче не е да се променяш заради другите, а заради себе си. Ти как се харесваш и как се чувстваш добре?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8eb6d5dde5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Пълните мъже са злобари обикновено, при жените не винаги е така, обаче какво да се прави - сексуално не ме привличат. Все едно да спя с майка си (тя е пълна), ужас! Харесват ми с нормални тела, не много пълни, но не и кльощави. А аз започвам вече да качвам килограми след дълго отслабване. Нещата са такива, че качвам най-лесно от въглехидрати, пък те се трупат като сланина ако не тренираш, затова започвам да тренирам.

От автора

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f7c4904153
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кефи ме какви лицемери сме хората. "Външността няма значение, важна е вътрешната красота" и накрая "не си от моята лига". Нямам против, всеки да си приема нещата както иска, стига да не е шиб** лицемер!
Авторе, виждаш какви сме хората. Тренирай заради себе си, постигни резултати, ще те харесват всякакви жени. Но да ти кажа, тези "от другата лига", лошо може да те изиграят.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a2bf5b5292
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   И при мен само пълнички идват, и са доста обсебващи започват да ми казват как да се обличам, кога да си лягам, кое как да го правя, въобще като си ме харесат и започват да се държат все едно са ми майки или баби, и когато им кажа че ще си правя каквото си искам се сърдят и завъртат една драма как никой не ги искал и тогава аз започвам да се чувствам супер виновно и тягостно че съм ги наранил по някакъв начин. И започвам да им обръщам малко повече внимание с цел да им покажа че все пак аз ги ценя до някаква степен понеже сме приятели, обаче те тогава се навиват още повече и започват да си мислят че имам по специални чувства към тях и отново започват да командорят и да се държат все едно сме женени от 20 години и аз отново се отдръпвам и се повтаря по горния текст, само дето след всяко повторение те стават все по влюбени а аз все по раздразнен и в същото време ми става все по съвестно и неприятно че нямам чувства. Какъв е извода от цялата работа, не съжалявайте че нямате чувства, и не давайте шанс от съжаление, режете още в началото, това е и за доброто на другия и за ваше добро, няма ли чувства само болка може да се появи и по хубаво навреме да се махне причината за тая болка, защото като гнояса и двамата ще излезете наранени. Иначе не знам защо при мен идват само дебелички, това ми се е случвало с 4-5 момичета за краткия ми животец. Не е ли най хубаво дебели с дебели, слаби със слаби, високи с високи, ниски с ниски. Аз не съм много висок и съм слаб, много харесвам ниски и слаби момичета да са фини като пролетни цветя, усмихнати, и гледам че все точно такива каквито харесвам излизат със супер високи едри и отпуснати, в повечето случаи и доста по възрастни мъже. И друго което ми е направило впечатление за ниските и слаби момичета е че повечето които съм срещал са доста цапнати в езика, съскат като змиички забъркват интриги, това още повече ме кара да си мисля че баш идеалната според моите представи за идеалност няма да намеря. Естествено и не съм се вкопчил в най идеалната, бих се радвал на нормално изглеждаща с която да имаме общи занимания и интереси, въпроса е че при мен идват само над 100 килограмови. Аз нямам физически времето да се занимавам със спорт и да ям толкова често че да започна да качвам. Преди съм правил опити за качване на килограми, доста трудно става при мен, получаваше се само когато напълно се отдавах на това занятие, имах режим с 6 яденета със специално подбрана храна и много тренировки, но не може човек по цял ден да яде и да вдига железа във въздуха напред назад, трябва и пари да се изкарват за тая храна. Та ние слабите мъже и дебелите жени ще си останем сами освен ако не се вземем насила един друг, но това не е препоръчително, защото нищо насила не е добро.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 99f9134742
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не е така,че пълните харесвали само слаби мъже по телосложение.
В 8-клас малко или много намирах за привлекателен един съученик,той си беше висок и кльощав,и с очила,абе все едно зубър гледаш.
Аз самата съм слаба и сегашният ми приятел влиза в графа слаби,но когато се запознахме беше една идея по-слаб,той се притесняваше че съм много слабичка,аз също че е много слаб,но като се стигна да се видим голи,абе перфектната двойка.
До него изглеждам дете,а не трътлеста кака,която едвам си носи дупето.
Да си призная,не виждам често дебели жена със слаби мъже и обратното.
Ти си попаднал на такива,но това не значи че само дебеланките харесват такъв тип мъже.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 097e296863
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Повърхностни расъждения
Авторе като не харесваш пълни жени,просто не бъди с тях вместо да се оплакваш :D Само че съм забелязала как пълните жени ви бъркат дълбоко в душицата-хем да ги обиждате,хем да ги гаврите,хем и на главата да им се качите :D Ако обаче ви мине номера

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 822dc5e597
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   16 не ми бъркат никъде, по простата причина че дебелите жени изглеждат обикновено с поне 5 години по-възрастни, често с 10 и дори 15 или повече.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8a1eea9044
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Аз съм жена, но и мен пълните мъже не ме привличат сексуално /обръщам внимание на номер 14, че не пиша "дебеланковците", защото е обидно, а аз не обичам да обиждам хората/. Но не харесвам и прекалено слаби мъже, без мускули.
Харесват ми високи мъже, със стегнати тренирани тела, с широки рамене, без кореми и с големи... сещате се. И ооо, Чудо.... и те ме харесват. Макар че съм цели 75 кг., представете си. Но всяка сутрин тренирам, след работа ходя на танци и нямам комплекси, които натоварват силно отсрещната страна.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 04f024f417
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Хора напълно грешите!! Ще ви кажа само едно - всичко е до човек и вкус за мъже/жени... Аз съм пълна, исках пълен мъж, намерих го, щастливи сме си и много се обичаме :), аз лично харесвам да бъда обгърната и да стоя до по-едър мъж от мен, това само мога да кажа, такъв ти е късмета пич ;)

Ж 17
П. С Приятелят ми е на 25 - голяма двойка, голяма и разлика във възрастта :D :p

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker