Той наистина ли ме харесва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той наистина ли ме харесва?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1567 пъти
Преди няколко години се запознах с едно момче, но едва от последните 4-5 месеца излизаме заедно, или с компания или сами. Не мога да разбера дали ме харесва. Имаме общи приятели и всички го водях женкар, пише си с много. И е отворен, уверен и много добре изглеждащ. От друга страна не знам да е излизал насаме с някоя наша обща приятелка... имаше един период(около месец), в който се виждахме всеки ден или поне се чувахме, после срещите ни оредяха, по едно едно време той си мислеше, че си имам приятел и ми правеше забележка за едно момче. Но беше просто подмятане и така в продължение на 2 месеца, по-рядко се виждахме, понякога ми правеше някакво подмятане, но не мисля, че беше сериозен. Онзи ден му помогнах за нещо за университета(беше дребно) и някалко дни по-късно след като не бяхме излизали около месец, ми писа и се обади да се видим. Не знам как стана, но повдигна въпроса какво мисля за него като гадже. Казах му, че не си позволявам да харесам момчета, които си пишат и харесват още 10 момичета. А той ми каза, че това не значело нищо, понеже не излизал с тях (и ми даде пример с мои приятелки, с които нито си пише, нито нищо, само си говорят като се видят). Просто бил общителен. И започна да изброява как често излизал с мен, след като му казах, че наскоро съм осъзнала, че. човек трябва да се държи по-специално с хората, които харесва, било като приятел, било като гадже. Тоест, че съм по-специална. Но не мога да разбера като приятел или като момиче ме харесва. И дали не си играе с мен. И дали въобще е имал нещо повече в предвид, освен, че сме добри приятели. За толкова време не би ли следвало да осъзная дали ме харесва. Трябва да вметна, че ми беше взел шоколад( за това, че съм му. помогнала) и плати играта на билярд и дарца след това, но са ми казвали момичета, че си е такъв. Не знам. Много съм объркана. Харесва ли ме или просто си играе с мен. На моменти ми изглежда сякаш не вярва в себе си, макар да изглежда много уверен обикновено. Но не са ли всички свалячи такива? Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 432e93a76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Класически женкар

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8e9f60436f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вярвай на интуицията си.
Ако нещо ти подсказва, че си играе с теб, дистанцирай се от него.
Времето ще покаже дали действително му пука за теб като приятел или нещо повече.
Един човек, който наистина те харесва и изпитва искрени чувства към теб ще направи всичко възможно, за да ти се докаже и да те накара да се чувстваш спокойна.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 29710b7dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато мъж харесва някоя жена, не си пише с още 10-20 просто ей така за спорта. Дори да е "общителен", търсенето на комуникация с жени конкретно говори точно какво има предвид с тази дума. За подобен тип хора по-специалната е винаги тази с която са в момента. Това че не си го видяла да излиза с другите момичета не означава нищо. Играчите знаят как да поддържат разстояние между жените които бройкат.
Какво да правиш ти решаваш - ако искаш просто секс, няма проблем, но не се връзвай с чувства на подобен тип. Те точно на това разчитат за да им улесни преспиването с девойката. Ако искаш нещо сериозно - търси другаде.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 01537ae61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Добре бе наистина ли сте толкова наивни? Ами да ти отворя очите, не си единствената със сигурност, той си играе с теб и то доста добре, а ти му се вързваш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 528416f865
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разбира се, че те харесва - момиче си, сигурно си хубава, иска му се да правите секс. Дори да не си много хубава, нищо не му пречи да те мине. Само това, че не е правил секс с теб е достатъчно, за да те поиска.
Така мисли един бройкаджия. Толкова е елементарно и просто, не разбирам защо жените винаги се вкарват в някакви филми. Май не можете да живеете без драма.
Дали е ОК да пуснеш на такъв - това всяка жена решава сама за себе си.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 18157b68ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много лесно ще познаеш дали е женкар. Женкарят е уверен в себе си и безцеремонен. Той няма какво да губи. Точно това е най сиилната му страна, с която привлича. На мен не ми изглежда мн женкарско да ти носи шоколад, но най вече да е неуверен. Обаче това, че другите говорят за него така, не го подминавай. Често пъти е вярно. Щом е отворени, уверен и много добре изглеждаш, аз гласувам за женкар. След време ще осъзнаеш, че перфектните мъже все са женкари. Той е най красивият в компанията, най забавно, с хубаво тяло. Е да... Ама всяка си мечтае за такъв. Колкото по зле изглеждащ мъж си хванеш, толкова по вероятно е да те цени и да не кръшка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7dc35ab873
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 7, къде прочете че е бил неуверен. Самия жест с шоколада си е точно женкарски номер, да покаже "специално" отношение към нея. Не бъдете наивни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker