Искам да попитам мъжете... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да попитам мъжете...
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 5037 пъти
Искам да ми отговорят мъже, които са такива и които не са, защото ми е безкрайно интересно .... Защо някои мъже си имат по няколко приятелки и защо нито една от тях не знае за друга и защо когато една се откаже от него, когато разбере за веригата, тои си намира нова и нея върти???? Неувереност, страх от самота...???? Кажете ми моля ви.. Силно ме вълнува!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: b7de1b3560
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всичко си е до човека! Аз поне не съм го правил.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: dfaa69c0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Kомплексари, страхливци, това го практикуват неспособните мъже!

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: d6f68c3b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ами нито съм комплексар, нито страхливец, камоли неспособен както се е изразил този пендел под номер 2.

Скъпа моя сега ще ти кажа защо! Тъпо е да си само с една. Всяка жена има нещо което друга пък няма, съответно тази друга има нещо които другите нямат и тъка до безкрайност. Много малко са жените в които ще е събран и подбран от природата мъжкия идеал. За мен идеалната жена е висока слаба със страхотен малък и стегнат задник, с голям бюст, с невероятно сладка и в същия момент мръснишка физиономия, с прекрасно чувство за хумор и и страшно умна и интелигентна. И от там ти се питаш защо идва върволицата от жени. Ами с това описание което току що аз направих познавам само две жени. А аз имам страшно много познати живея в доста голям град и си имам доста срещи с горещи мацки, но за съжаление никоя не притежава всичките качества на идеалната жена. Ти ако познаваш много такива кажи. Ама едва ли.

Проблемът на вас жените ви е че всички вие си мислите че сте идеалните партии за когото и да било, да ама не. Аз си избирам жени с възможно най-много от изброените качества или поне с едно от тях. И когато всички качества са налице спирам да търся жени. Защото повече не са ми необходими ;) Надявам се да съм задоволил твоето любопитство.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 6a12b81632
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Има и друг вариянт, влюбвал си се силно доста пъти, претърпял си доста раздели, по едно време ти е писнало, и караш само на мимолетни връзки с малко чувства.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: b330d46976
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Номер 3 да ти кажа честно номер 2 много-правилно се е изразил. Защото ти явно нямаш никаква представа, за жените, просто която ще да е било за теб идеална или не, тя много добре си прави сметката какъв си, ако си мислиш, че жените не разбират какви ги вършиш много се лъжеш, както ти използваш женската душа, така и те теб бе Миличък.

Само не забравяй, че САМО ЕДНА ЖЕНА МОЖЕ ДА КАЖЕ ЗА ЕДИН МЪЖ, ЧЕ Е НАЙ НАЙ..........Ти колкото си искаш се хвали .....................пък как е в действителност.
Просто ти не им даваш нищо друго освем някакво мигновенно забавление. Но до кога, можеби до към 35 години и после, тези слабите високите с големи цици какво да те правят.............Това е истината, живота е гаден.........И жените нямат проблеми, че се мислят за идеални, само вие мъжети си ги внушавате.

А ти скъпа вобще не се кахари за тези неща, защото и мъжете сами не знаят защо го правят. Когато им свършат спатийте към дадена жена, няма какво да и предложат друго, и остава единствено да търсят изход и той е друга идеална мацка, както казва господина.

Но и не само мъжете са такива, жените същото го правят. И никои не може да отговори защо, това е човешката природа.

 
  ...


...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 106a58766b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изеални хора нямя бе! В кой Свят живеете? Същото мога и аз да кажа за тъпите български мъже дет са прости кат галош и прощавайте толкоз са зле, че всичките употребяват еднакви методи на свалка! Омръзнали са ми българските мъже-еднакви са!!! Хвани единия удари другия, от тъп по тъп, ако единия едно му е в ред другото няма да е, което ще намеря в другия! Тогава и аз ли да се хвана с няколко??? Ами правя го ама няма Любов, щот в БГ всичките сте еднакви:) Еднакви обръщения ползвате, еднакви лафове, еднакви глупости:) Сорри ма така не е интересно!:) И българските мъже са лигльовци повечкото:P

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 9282104825
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ми нз ...аз не съм от тях ! Можеби го правят от страха да не се озоват някой ден сами !

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 1194bf41be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Абе номер 6 първо момичето беше помолило да не и пишат жени ама както и да е. И този пундьо така да се изразя изобщо не е прав. За мен жените като цяло са си пълни отрепки и не стават за нищо пак казва със страшно малко изключения. И не говоря само за Стра Загора от където съм, не говоря и само за България, а говоря попринцип в световен план. Да гледаш няква с готин задник крака убиец да ама това не е идеалнта за мен. Спя си с тях чукам си ги и те ми се молят това една идеална жена може ли да го направи?! Ако незнаеш, не не би трябвало да може.

През живота си съм се обаждал само на една жена и то не за секс защо няма как, и това е сестра ми. Всички други ми се молят и ме отвращават. Тъка че ей тоя под намер 2 хич не е прав жените сами си го правят. Една голяма част когато се влюбят стават толкова леки че направо незнам как не се носят свободно из пространството. Аз никоя некарам да се влюбва или да ме обича, камо ли да ми досажда и да ми звани. Толкова сте жалки ама какво да се прави нямаше да е интересно и без такива жени. Сега ти веднага ако го прочетеш това ще кажеш ами да ти излизаш с курви. Ми не, не е така аз обичам интелигентни жени и да имам тема на разговор, а тя да не е колко часа си е правила маникюра и тн. Затова че скъпа моя не ми ги говири тея на мен. Аз съм повече от сигурен чети си същата като тези с които аз спя. И със сигурност си жалка за тези които ти обичаш а те не са влюбени в теб. Еми да какво да се прави такъв е живота ...

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 1194bf41be
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе номер 7 като са ти толкова скучни българските мъже иди си намери някой европеец, американец. К'во седиш и се оплакваш, чак ми е жал за теб :D Ама ти сигурно ще си от някое селце май май, тъка ми се струва. Абе всъщност не ме интересува хич. А може би си и някой келеш. (със сигурност) За да правиш изказвания от подобен род ми то това означава, че са възможни само 3 варианта : -че си още малък келеш неозрял и немислещ, или че си от село хайде да сме по-интелигентни от провинцията, или пък около теб е пълно с някви отрепки които една дума немогат да кажат на кръст мърльовци без всякаква хигиена.

Да сигурно щом си заобградена от такива разбирам защо са ти гадни, ама и ти няма да си по-нагоре от тях, бъди сигурна ;) Еми жалко е, жалка си ама какво да се прави има и такива кото теб. За огромно съжаление са доста ама карай кво да се направи !!!

Апък ти мила какво се очудваш на мъжете който и тук да ти пише че неизневерява не е вярно. Която и жена да ти пише с щастлива връзна или супер брак и те не са прави. Защото не светят на мъжете си по 24h в денонощието. Всеки, ама абсолютно всеки мъж в дадена ситуация ще изневери. Има такива които са доста умни (е хайде да не се прехвалвам :D - шегувам се разбира се) и непозволяват в никакъв случай жената до тях да не разбере. И това е така защото я обича или просто има някаква полза от нея. Но има и такива които са твърде тъпи и се дънят сами или пък не им пука за човека до тях и не им дреме дали ще го нарани. Това е ...... но няма мъж който да не изневери поне няколко пъти ;)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 101b86de44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз имам 3 приятелки.... нито една не знае за друга.... но пък и с нито една нямам нищо сериозно...просто отвреме навреме се виждаме. Искам сериозна приятелка, но...засега не съм намерил такава. Това е причината.

 
  ...

...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 09e0154674
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 3 е доста заблуден !!! Много смях падна докато четох това, което е написал....

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 431605211a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз сьм жена но сьщото важи и за жените. По сьщата причина и жените понякога имат повече врьзки и никой незнае за другия. Или са като 3 или като 5. Или както се казва просто не си намерил подходящия заради който да си заслужава да зарежеш всичко останало и да сложиш расото.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: bf240de1c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   номер 12, подкрепям те изцяло. Тоя номер 3 много отворено го раздава, бил излизал само с интелигентни жени. Абе "пундьо", ми тея интелигентни жени да те бяха научили малко на правопис!!!

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: b330d46976
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Абе хора ЗА БОГА, я се съвземете...
Момичето пишман стана, че зададе един безобиден въпрос... А вие го направихте голям цирк. Стига глупости, всеки си живее както иска, и прави каквото иска.
То такива лоши и жалки думи да се говорят от големи хора, на какво прилича................, после българите сме лоши, е как няма да сме, от мухата слон правиме.

Борбата между мъжа и жената е от както свят светува, и никога няма да спре. Така, че стига ...вие сте такива, .... а пък вие онакива. Не можем един без друг така, че престанете.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: c8bd213200
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   В крайна сметка според мен единственото адекватно мнение дава номер 11. И аз така го виждам: забавление, разнообразие, до момента когато се наиграеш и се намери момичето с което искаш да се задомиш. Аз така допреди 1.5 години ги въртях, а сега съм само с една и мислим за детенце:)

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: fb2490c6f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Към авторката и номер 11.

Това е една причина, търсиш си подходящата. Ако се срещаш с много, имаш по-голям шанс да я намериш. А друга възможна причина е чисто сексуална. В моя случай след дълга връзка /6 години/, в която съм бил верен до към средата на 5-тата година, чувствам, че съм изпуснал много и искам да се забавлявам, а и нямам нито сили, нито желание за сериозна връзка отново. Може би след година-две-три, никой не знае. И аз понеже не съм от най-лошите момчета и не искам да си играя с чувствата на жените, като се стигне до леглото си казвам, че нямам намерения за сериозна връзка, за да не остане някой излъган. И в повечето случаи пак ми провървява (не винаги, обаче, имам и откази, за разлика от номер 3 ;) ) По този начин не лъжа никоя, тъй като в крайна сметка с никоя не съм обвързан, картите са свалени на масата, и в определената вечер съм с даденото момиче. Не съм длъжен да казвам, с коя съм бил преди два дни, и с коя съм се уговорил за следващия ден...и така...надявам се, че отговорът ми е бил полезен.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: fb2490c6f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Към номер 7,

Вие жените все се имате за нещо специално и все мъжете не са ви на ниво...А не забравяме ли факта, че живеем в едно и също общество и че вие мили дами, интелигентни и незаменими, сте също част от него. Или вие не се имате за детерминанта в социума? Щом са простаци мъжете, които те свалят, значи и ти си такава, в такова обкръжение живееш, в такива среди се движиш. От изказването ти личи, че не си по-различна от ухажорите си. Нека всяка жаба си знае гьола, както е приказката. Интелигентният и умен мъж не би дошъл при теб! А ако случайно имаш връзка с чужденец, успех! Намерила си щастието, но нека си поговорим след няколко годинки, а може би само след няколко месеца. Сигурен съм, че ще имаш същите проблеми, както с някой българин, само дето ще са по-тежки, понеже ще си в чужда страна, без близки и семейство. Успех на всички, които се мислите за прекалено добри да бъдете с българин.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: c35aa0a3c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Напълно съм съгласен с номер 6! Номер 7, върви при арабите. Там ще ти хареса повече да си в харем. Подчертавам номер 13. Само най-големите глупаци твърдят, че другия пол са еди какви си, а те не. За съжаление лошото хората го виждат отдалече, а доброто в другите не го и забелязват.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: c35aa0a3c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Пиленце златно, щом питаш, значи ти не го правиш, но ще ти кажа, че го правят и мъже, и жени. НО ЗАПОМНИ - НЕ ВСИЧКИ МЪЖЕ ИЛИ ВСИЧКИ ЖЕНИ го правят. Това, че другите го правят повтарят тези, които търсят начин да си измият ръцете.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 70e1a30d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Номер 3 .. това не е ли проява на комплекс ..идеални хора има само в филмите нали така :) ти си може би на около 27/30 и си падаш коцкар.. но ти пожелавам да се влюбиш и да видиш че тази жена няма да притежава нищо от това повърхностното към което се "стремиш" ;)

Номер 9 не смяташ ли че си бая груб а? Нали знаеш има и жени и жени.. ае да се хванем на бас че не си попадал на гадна като мене ...

БЛАГОДАРЯ ИСКРЕННО на номер 22 само той каза нещо същественно... аз си имам лична теория "когато съм с един съм само с него, а когато не съм с никой съм с всички останали".. аз имах в предвид когато имаш уж сериозна връзка защо покрай нея (докато залъгваш) си създаваш още няколко.. при положение че да речем мацката те обича и ти угажда.. пък е и сладка и готина..???

 
  ...

...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: f487e7b14c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   "Всички мъже са еднакви, само заплатите им са различни." Гай Юлий Цезар

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: bc0622340a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Мисля, че всеки изневерява в определен период от живота си, така се стичат обстоятелствата, от това има нужда, комплексиран е и т.н. И обратно, в друг период от живота е верен до гроб, обича, не поглежда настрани - и за всичко е отговорна нашата биохимия. При мен е така, наблюдавам го и при мои близки и приятели, които споделят. Така се получава - влюбен ли си, няма начин да не си верен, охладнеят ли чувствата и веднага търсиш реализация настрани. Пък и бракът може да е много досаден с всичките тия битовизми. Мъжът ми не ми е носил цветя в къщи поне от 3 години. Всъщност, не помня откога....

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: b4622a161c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Е аз нямах в предвит вече женените хора.. защото знам че при тях нещата стоят малко друго яче .. и знам че е мн трудно да се подържат топли семеини отношения и с год те охладняват.. тогава е ясно зашо си изневеряват и то това според мен вече не е изневяра ами нужда може би...аз питам за хора със стабилна приятелка, готина, умна, находчива, дива.. абе всичко и в един момент се оказва че момчето си има още няколко и докато е по работа в други градове си се чука с тях.. а мацката седи и го чака с нетърпение.... защо го прави като тя му дава всичко ????

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 9f92767a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   По-голямата част от мъжете лъжат и изневеряват при всеки удобен случай. Защото те са комплексари и само да им се удаде удобен случай го правят, за да подсилят мъжкото си его. Но ние глупачките си търпим и им се вързваме като ни се заклеват, че повече няма да се случи. Моля, отговорете ми докога може да търпи една жена.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: d7ae9ffda0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Прочетох всичките ви мнения.. и вече имам отговор на въпроса, който си задавах с години - имали моногамия или няма ? Защо приказките свършват с "оженили се и заживяли щастливо" ? А това, което става след брака ? Май моногамия няма на 17 съм и съм още мнг малка за такива заключения, но от,тоава което наблюдавам в рамките на година нямам никакво желание за любови.. оставами само да гледам романтични филмчета и да си мечтая за моногамия и истинска любов (която според мен винаги завършва със смърт). Съжалявам за отклонението от темата!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker