Изневери - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневери
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2003 пъти
Здравейте!

Преди наколко месеца се запознах с едно момиче, което си имаше приятел, който беше дошъл в моят отбор. Една вечер просто стана така, че си гояорихме. Имаше мач по телевизията и ми беше глупаво, затова. От там-нататък започнахме почти всяка вечер да говорим. Харесахме се много. Лошото беше, че не е от моят град. Сега вече ходим някъде от месец. Ходя при нея и скори се местя там да играя. Като се опознахме повече и разбрах, че докато е била с бившия си приятел му е изневерявала цели 5 пъти. Лошото е, че и на предишния си приятел също е изневерявала. Най-лошото е, че докато го е правила не му е казала и се е държала все едно нищо не е станало. Подяволите казвала му е, че го е обичала, а е била с друг... Много ме товари психически това. Преди няколко дни го научих това, а вече съм много влюбен. Постоянно се притеснявам и се съмнявам в нея. Тя ми казва, че е осъзнала, че не е такава вече, че мен ме обича повече от тях. И аз не мога да повярвам. Постоянно я мисля, втълпявам си разни неща, които всъщност не стават. Казва ми, че не няма да направи такова нещо, обаче как да повярвам като знам, че е правила такива неща и то не един път. Според мен е по-добре да я оставя и да не се мъча. Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 251e79ba55
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   *Да,най-добре ще е да прекратиш всякакви взаимоотношения с нея.
Такива хора не се променят,за теб ще е проблем,защото ще се озлобиш към женското съсловие.

*Това че си попаднал на марка-боклук,не означава че всички момичета са такива,но веднъж изпатиш ли си,много вероятно е да станеш женомразец,а нищо чудно да станеш като нея.
Да си мислиш,че всяка е такава като "бившата ти", и ти за да я изпревариш да й изневеряваш многократно.

*По-добре остани с топли чувства,но режи "лентата" докато е време.

*Има свестни момичета,ще си намериш подходящата половинка,която ще оцени това което правиш за нея.





-Maryjane

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5220f713ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави я. Няма смисъл после да страдаш неописуемо и да се проклинаш защо не си я оставил по-рано. Налице е че тя не е честен човек и че с теб ще направи същото, което и с другите. Тя ще ти навреди, не мислиш ли?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 695da0faee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Казва, че много ме обича, че се е променила. Осъзнала е какво е правила и много съжалява. Казва ми, че ще докаже на всички, че се е променила. Интересното е, че ми каза, че е сънувала как се целува с две момчета, едно след друго. А доколкото знам това значи, че в скоро време наистина ще се сучи или разделим. Не знам какво да правя. Много съм влюбен и никак не искам да я оставям, но ако се наложи ще го направя!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 298ac7eb83
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жена и ръжда тръгнат ли - спиране няма. Ти си решаваш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3ccf69d616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Подобни хора не се променят изведнъж, а всичките ѝ обещания е възможно да станат на пух и прах в момента в който я приемеш. Тогава се превръщаш в даденост за нея, и всичко което я кара да говори така в момента изчезва. Следва изневярата. Вечните съмнения няма да преодолееш, само ще се мъчиш опитвайки се.
Решението да се разделите е най-правилно за теб, за да не се тормозиш. Въпреки всичко, ако сериозно има намерение да се откаже от изневерите, раздялата може да причини емоционални проблеми у нея и да я върне към тях, а дори и по-зле. Можеш е да ѝ дадеш един единствен шанс, но не изобщо не влагай любов и не ѝ давай пълното си доверие, докато не го заслужи истински.
Приемай нещата по-скоро като несериозна връзка и всеки ден в който не ти изневерява като бонус. Имай достойнство и никога не си позволявай да изглеждаш слаб пред нея и контролирай чувствата си. Постави ѝ условие - изневери ли ти, веднага да ти каже. След това ти решаваш какво правиш в такъв случай - най-добре раздяла.
Ако искаш да ѝ дадеш наистина неприятен, но важен урок - намираш девойка с която да преспиш докато твоето момиче ви наблюдава. За всяка изневяра - същото наказание. По свое усмотрение преценяваш кога да се разделите.
В крайна сметка ти прецени кое те устройва повече - раздяла сега или да ѝ дадеш шанс, поемайки съответните рискове. Но имай предвид че риск винаги има, независимо с коя си. С тази поне ти е известен предварително и можеш да решиш дали е приемлив за теб или не.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 405798abed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Напълно съм съгласен с теб. Напускай я докато тотално все още има време че колкото по отлагаш толкова повече накрая ще те боли. Напусни я тъз е курва и търси внимание покрай такива като теб понеже имаш мн приятли познати и чрез теб тя придобива сцена за изява и повярвай ми тя не те обича просто те използва. Напусни я иначе мн ще те боли главата

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 376945034f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От №5: Въпреки предния ми коментар, искам да оборя идеята че самия сън е признак че момичето има намерение да изневери. Човешкото съзнание е много по-сложно от това. Сънищата са толкова често израз на страхове, колкото и израз на желания. Предвид вашите разговори е много по-вероятно момичето да има силен страх че ще изневери, което всъщност говори за чувствата ѝ към теб. Това е и причината да ти признае тези неща, защото ако имаше намерение да изневерява, щеше да си мълчи изобщо и да ти слага рога без да подозираш. Тук идва тънкия момент, че намеренията и ще бъдат сериозни докато продължава да е влюбена в теб - след това не знаеш какво ще се случи. Излишното натякване е безпредметно. Това което трябва да направиш, ако искаш да имаш шанс с нея е да поговорите откровено - всеки за собствените си притеснения. И накрая да поставиш условие - в момента в който спре да е влюбена в теб - нека ти каже, вместо да изневерява. Така ще установиш условия на искреност и прозрачност, и ще можете да се разделите цивилозовано, ако нещата не ви се получат. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 32d6a343f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И аз стигнах до това решение. Да и дам шанс без да влагам нищо. Дсже започна и да ми изчезва тръпката. Като ми говори и се завъртам, защото запопвам да се смея лекичко. Казва, че се променя, но пак ходи с големите деколтета, снима се като типична курва. То си и личи, че си и е вродено. Казва ми, че с другите не е било като с мен, че аз съм различен, че вече я е страх да изневери. Понеже съм тренирал бойни изкуства и съм и пращал разни спаринг срещи да гледа и някак я било страх. Много ми е съмнителна. Знам от опит, че един път станало ли е пак ще се случи, а то при 5 пъти, даже са 6, снощи ми каза... Ще и дам шанс да се нагледам на курвелък.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 376945034f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами авторе тя връзката ти е на изчерпване. Единствената валидна причина да я е страх от изневяра е да не те изгуби. Ако я е просто защото мисли че ще набиеш нея или човека с който го прави, изобщо не си заслужава и шанс да ѝ даваш.
Относно "курвалъка", всичко е до въпрос на възпитание и среда. Ако мъжете до момента са я третирали единствено като сексуален обект, нормално да се държи/облича така. Говори с нея откровено и ѝ покажи че я цениш като нещо повече от това, но тя трябва сериозно да се постарае и да се замисли.
Откровеноста е абсолютно критичен момент с който не може да има компромис. Такива истини капка по капка са признак на проблем. Сядате и говорите сериозно за всичко друго което крие от теб - или споделя на момента, или по-добре да се разделите защото така или иначе ще разбереш. Трябва да ѝ обясниш че това е един от начините да заслужи доверието ти. Нормално е човек когато се срамува от миналото си, да не иска да го споделя изведнъж и по такъв начин. Но и ти не трябва да я съдиш за нещата които е правила преди, особено ако наистина има желание за промяна. Даваш един шанс, без да влагаш много, и ако не се възползва, вече със сигурност ще знаеш че няма да се промени.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker