Бивш приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бивш приятел
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1744 пъти
Здравейте! Момиче на 21 години съм. Преди 3 години ходих с едно момче 3 месеца и се разделихме по незнайни причини за мен. Аз си намерих приятел с който ходя вече 2 години и половина. Бившия ми приятел си хвана гадже също, но тя забременя и трябваше да се ожени за нея. Приех го макар, че все още имах някакви чувства към него. С времето го забравих, даже и не съм си помисляла за него. Обичам настоящия си приятел и не съм си и помисляла да му изневерявам, но бившия започна да ме търси, макар че вече е семеен и има момиченце на няколко месеца. Казва че нашата любов е неизживяна и не може да обикне жена си както обичал мен. Брака им бил пародия и едва ли не се е оженил насила само, защото е разбрал, че тя е бременна. Аз му казах че е трябвало да мисли тогава, а не да се сеща след 2 години и половина, но той не се отказва и само повтаря че през тези години постоянно е мислил за мен. Малко съм объркана в случая, защото аз не искам да развалям семейството му. Но ме е страх да не се увлеча за момент и да разваля всичко. Моля дайте ми съвет ако сте попадали в такава ситуация. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2a2ba0cd07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прекрати всякакви контакти с бившия си.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 51b34f291c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Единственото, което мога да кажа е да не мислиш за него и неговото семейство, мисли за себе си и своето достойнство! Ако толкова много те вълнува защо сте се разделили преди 2. 5 години можеш да му зададееш въпроса в прав текст - нека седне и ти напише, нека ти се извинява, нека те увещава, нека ходи на ръце и да си сложи клоунски нос. Срещнете ли се на 4 очи ще ти пусне 2 сълзи и ще се разтопиш (аз не издържам на сълзи). Яко се замисли 2. 5 години как се приравняват на 3 месеца, замисли се какво още имаш да си кажеш с въпросния посерко, може би искаш и теб да забремени, а после да те пусне по течението без обяснения? Не знам дали ще имаш смелост, но е добре да споделиш притесненията си с настоящия си приятел - него попитай как да постъпиш, него помоли за съдействие, довери се на най-близкия си в момента. Ако нямаш смелост да споделиш със сегашния просто блъфирай пред другия, че си споделила - ще се чупи на момента и ти няма да има за какво да се филмираш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c48222d7a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най- големият ти провал ще бъде, ако сегашният ти приятел разбере, че контактуваш с бившия. Бившия не го мисли, пак ще те изчука и чао, за семейството му също не бери грижа, жена му няма да се разведе, защото има дете и освен това и преди е спал с тебе, но ти внимавай да не те усети сегашния приятел, защото после ще си с нова тема тук, ''какво се обърка между нас''

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a67c3c15be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хм и като е мислил за теб, защо е бил с другата? Сега го стяга яко шапката и изпитва носталгия към времето, когато е бил свободен и без ангажименти, а ти си била в това време. Ще бъдеш за него само спасителен пояс, а ти ще си провали бъдещето! Хайде, действай в тази насока, май натам отиваш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: db75c02765
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не се бутай между шамарите, само ще те ползва за лична изгода, това е стар номер ние мъжете ползваме за да се разнообразяваме. Не казвам, че редно, но докато има балъци ще има и тарикати. По-добре го блокирай от всякъде, щом си стигнала да пишеш тук зачи си лабилна и не ти е безразличен, ще кривнеш, рано или късно. Махни го от живота си преди да е късно и да съсипеш всичко.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d28de850b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аман от такива "мъже". Не му се гледа дете, затова те търси. Въобще не се занимавай с него!
Жал ми е за другото момиче, не стига, че са женени, ами и с дете. Едва ли на мъжа си ще разчита да го гледат.
Kitty

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3b87e957f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен, след като ти си продължила напред без него и успешно си живяла и си с друго момче не ти пречи да живееш без този човек така или иначе си свикнала. Помисли тези неща са вследствие на слаба воля и психика. Това което той прави не е правилно. Мисля, че ако решиш да започнеш наново нещо с него животите ви ще се преобърнат на 360 градуса. Ако не искаш шокови ситуации, недей. Ако мислиш, че не е време за такива неща е безмислено. Вече си голяма не си на 15 нямаш време за изживяване на такива любови. Ще се изтоемозваш ако върнеш този стар филм. Той е в грешка, не ти.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1a6dd6bfc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Стига бе - само теми в които девойките са влюбени в отрепки. Вие достойнство и себеуважение нямате ли, че се "влюбвате" в откровени боклуци. Ами поработете по въпроса и после ще ви стане ясно кой обичате и кой не и дали просто не сте се филмирали защото искате валидация която няма да получите никога. Ще продължавате да бъдете използвани и да ви "обичат", но никога няма да получите истинската обич която търсите, защото това са "мъже" неспособни на подобно нещо.
С такива изобщо се прекратява контакт или им се казва в прав текст че са плужеци. Що за човек е готов да зареже новороденото си дете, само и само да хойка, понеже не бил "изживял" младостта си. Риторичен въпрос. Зарязвай го тотално и кажи на твоя приятел че бившия те тормози. В противен случай си не по-добра от него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker