Жена Риби и мъж Козирог - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена Риби и мъж Козирог
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 5377 пъти
Здравейте,
От заглавието се разбира, че ще става дума за астрология, така че тези, които не я одобряват спокойно може да напуснат страницата :д Мерси!
Така. Аз съм жена Риби(родена март) влюбена в мъж Козирог(роден януари). За мое щастие любовта ми беше споделена и започнахме връзка. Като цяло съм наясно с характеристиките за Козирозите и смело мога да кажа, че им се възхищавам, но не само защото моят човек е представител на тази зодия. Общо взето лидерските им качества, издръжливостта и употитостта много ме привличат, но в любовен план са ми малко сложни. Искам да видя мнения на сериозно занимаващи се с астрология хора или хора, които принципно са навътре с нещата за тази комбинация РИБИ-КОЗИРОГ. Ако има значение... моята луна е в Лъв, а неговата в Овен. Въпреки, че съм водна зодия не се държа точно като представител на нея зодия и не летя в облаците, общителна съм много и имам лидерски качества. Обичам да проявявам лидерството си и смятам, че съм родена да водя. Обичам общителните хора и да се запознавам с нови личности. Стане ли дума за семейството, приятелите и любимите хора излизам на бойното поле, готова да смачка всеки. Боря се докрай поискам ли нещо. В любовта обичам да обичам и да ме обичат. Да давам и да вземам. Обичам силно и обикновено много дълго. Нещо, което харесвам в себе си е страстта. Харесвам животни като лъвове, тигри, гепарди, защото величествеността в тях е силно проявена, което страшно ме кара да им се кефя и възхищавам. Имам чувството, че понякога горя. Не знам изобщо защо изреждам тези качества за себе си, но както и да е :д Все пак съм риба и за тях е характерно да се отплескват. Не мога да избягам :д Та, така де. Вие сте! Очаквам вашите коментари за тази зодиакална комбинация!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 16f4d3c406
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Козирогът също е лидер и едва ли ще се разберете кой да заеме доминиращата позиция. Единственото място на което можеш да доминираш козирог е в леглото, дори ще му хареса. Рибата е много отстъпчив, добронамерен и лоялен знак. Грижи се перфектно за партньора си и поставя неговите интереси над своите, поне докато не бъда разочарована. Всичко това е добре дошло за козирога, защото за него е важно да го ценят и колкото по-силно го ценят и обичат толкова повече е способен и одухотворен да постига дори немислими висоти в материално и духовно отношение с които щедро да дарява любимите си хора. В интимно отношение също ще си паснете перфектно защото ти си страстен експериментатор а неговото въображение не признава граници и е навит на абсолютно всичко:)
М 38г. козирог

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 986a81b954
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Козирогът е една от най-изтормозяващите зодии и го казвам като представител на зодията, който ходи със себеподобен екземпляр. Все ти се спори, все ти се командва, понякога си крайно студен, а друг път си лигав до досадност. При нас е обичайно да имаме 2 слоя. Това, което виждаш отстрани и качествата, които се стараем да показваме, не винаги отговарят на реалната ни същност, просто не познавам козирог, който сам да не се затваря в някакви си негови граници и норми. И сме големи дървени философи. Приятелят ми е нетърпим, когато нещо го тормози, трябва с ченгел да му вадиш думите и е един такъв сърдит.
Не знам колко вярвам в зодии, но има общи черти за всяка зодия, в които съм се убедила с годините.
Първата ми любов беше риби. Връзката ни беше интересна и силна. Балансирахме се по един особено хубав начин. Нищо лошо не мога да кажа за това, което имахме, но за нас отделно като личности мога да извадя много кирливи ризи. Тук е въпрос на характери. Хубавото се основаваше на това, че той някак беше мечтател с една тъмна страна на тайно доминиране, а аз по принцип съм си роден лидер с тайни мечти. Това, което той криеше беше същото като това, което аз показвах и обратното важеше в пълна сила. Нямаше как да е скучно.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 89d24312d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз съм Дева. Имам връзка с мъж Козирог от почти пет години вече.
По мое наблюдение и това, което съм чела са много отдадени, верни и страстни. Негативно качество им е ревността, но можеш малко да я тушираш след години, когато вече си имате наистина пълно доверие.
По принцип Козирозите и ние Девите се разбира помежду си най-добре с останалите земни зодии, така че може би от там идват различията ви.
Все пак смятам, че ако той наистина е решил да се отдаде точно на теб ще се бори до край. Такива са. От личен опит ти го споделям.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ad71be3c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм жена риби и мъжът ми е козирог. Живеем заедно от 6 години. Моят мъж е тип лидер и е властен, макар и не прекалено. Затова във връзката ни е важно аз да балансирам и да отстъпвам. Той не се извинява, рядко казва, че те обича. Ако това не ти пречи, няма проблем. Много е предан и отговорен, грижи се перфектно за семейството си. И очаква да го оценяваш, но ние, рибите, нямаме проблем с това.
Общо взето, ако не държиш винаги да си права, ако си търпелива, благодарна и не реагираш веднага на всяка казана накриво дума, имаш шанс да си живеете много щастливо. Той в един момент се усеща и ти показва, че е разбрал къде е сбъркал. Не го казва, така че не очаквай. Като цяло не е трудно да се справиш с козирог, те са много отдадени на семейството хора и са склонни на компромиси, ако не трябва да го признаят в прав текст. В леглото са интересни и нестандартни. Освен това много се стараят да задоволят партньорката си.
Дано ти е било полезен моят опит.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 689dbef103
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм Риби, Ж, и от моите контакти с Козирози - познавам доста такива екземпляри - мога да кажа, че си имат безспорни качества, изброени по-горе. Като недостатък мога да изброя много, но за мен един от сериозните е, че са тотални традиционалисти - колкото и да се кривят и кълчат, за тях мястото на жените си е само вкъщи, да са домакини и да гледад деца. Склонни са да преровят де що има научна и популярна литература, за да докажат, че това е по-правилното за всички. Мнението на конкретната жена няма никакво значение.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 63c6a4f9dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей. Ще бъда кратка. Аз също съм Козирог и ще ти кажа само едно!
Ако истински е влюбен в теб и истински те обича няма за какво да се притесняваш.
И напълно съм съгласна с мнението на номер 2!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e68ac059d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Обичат ли да си седят в къщи мъжете козирози?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a93837c0ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мъжете козирози карат ли жените да си седят в къщи наистина? Питам защото си харесах мъж козирог и съм риби, и ви се седи в къщи.. Не искам да съм вечно на работа прикована а искам да имам време да си гледам детето

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker