Обичам го , но ревността му ме съсипва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го , но ревността му ме съсипва
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1351 пъти
Постоянно се върти един въпрос в главата ми, проблем, на който така и не можах да намеря решение. Не съм имала приятел досега, той ми е първият и ми се искаше и последният... Но прекалява, ревнува ме без повод, не ми дава да излизам с приятелки, излиза с оправданието, че не са ми приятелки и, че ме използват, а не е така, дори като му кажа, че не е прав започва да ги обижда и да ме излага. А за момчета абсурд, дори не ми дава да поздравявам съучениците си. Ако изляза навън да се поразходя или с някоя приятелка започва да ме обижда и да ми казва, че съм ходила с друг и че не го обичам, а това не е така, никога не бих го направила, принципен човек съм, държа на морала. Държа на дълготрайната връзка... заради това съм все още с него, а и го обичам, липсва ми, гадно ми е. Не мога да си представя да бъда с някого за година и нещо ии. изведнъж да прекратя всякаква връзка с този човек, все едно не го познавам и не ми е бил никакъв. Защото "просто приятели" няма как да останем, няма да иска. Ще започне да ме обижда "к*рва, боклук, глупачка, за нищо не ставаш, ще те убия, няма да се оттървеш от мен", както прави доста често, но без причина - обикновено за това, че съм излязла с приятелка или съм си сложила грим. Ако не е на неговото почва да вика по мен... понякога си мисля, че нещо не е наред с него. Но се чудя и на себе си... как може да съм с такъв човек, да обичам такъв човек. Та той не ми вярва, постоянно се караме, обвиняваме за неща, които не съм направила и никога не бих, обижда ме за щялло и за нещяло. Ако не му отговоря веднага като ми звънне според него правя нещо нередно. Има проблем с нашите и иска от мен да съм скрана с тях, което няма как да стане. Всички ми казват, че не е за мен... че не ме заслужава. Но като му заявя, че искам да се разделим и че не издържам вече, той ме заплашва, че ще се самоубие... Наистина не знам какво да правя... но ако продължа да бъда с него този тормоз ще продължи... Моля, дайте ми съвет...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 53b2ef937c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как да ти е последният, след като се държи така с теб. Разкарай го този комплексар, ако не искаш да те смачка психически. Скоро ще започне и да те бие.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7032231a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На първо време зачети темите тука и ще разбереш какво да правиш. Пълно е с твои "колежки". Те са ри разказали душевните тегоби. Разказали са и как са успели да се справят. Аз понеже съм чел ще ти кажа - все по-зле ще става отношението на "твоя".

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a4098fbabe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Класически пример за манипулация, нарцисизъм, псохоческинтормоз. Този човек има психически проблем, надявам се в лека степен. Трябва час по скоро да се махнеш. Няма да е лесно, събери приятели, роднини на своя страна - ще има изцепки, заплахи, гняв, пресрещане, може и следене, говорене на лоши неща за теб. Просто бъди твърда, не го обиждай, отнасяй се с уважение, не приемай лични срещи на саме. Успех момиче, ще се справиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1d8e19a0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9f83e77bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Намери историята за хубавата Виола в интернет, убита от приятеля си, ако не искаш да те сподели същото - разкарай го!
Ж, 22г.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8ace814faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бягай далеч от такива мъже, момиче, нямаш бъдеще с такъв човек.
Колкото до коментар номер 6, съжалявам, но тук подобно сравнение не е на място, пази боже от такова нещо. А колкото до Виола, тя беше жена с принципи, опита се да се защити, друг е въпроса кой обърна внимание.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker