Как да го променя ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го променя ?
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2480 пъти
Моля Ви, помогнете ми? ! Имах връзка с човек на когото се отдадох напълно, но се оказа, че той ми изневери като се бяхме разделили за известно време след което вече като се събрахме аз не бях същата към него, но обичах и желаех. Малко по-късно осъзнах, че нямам бъдеще с него, защото той е красив и обича да се закача с момичета и се обвинявахме един друг и си нямахме доверие и прецених, че докато не сме стигнали до голямо нараняване е правилно да се разделим и се разделих от него. Той започна да ме упреква, че не съм го обичала и, че всичко преживяно било лъжа, а не е така. За сега спряхме комуникация. След малко време се появи друг в живота ми към който нямам чувства, но знаех, че ще ми е верен и реших да му дам шанс да се пробваме. Излизахме 2-3 дена виждахме, чувахме се и на 4-та нощ той излезе с негови приятели, а аз искам да излизам с него за да забравя бившия си и следователно като прекарваме време заедно може да се породи нещо между нас, но това взаимно излизане още не е станало. Вярно и той е като мен няма чувства към мен и е нормално да не е привързан за мен разбирам го, но тези преживявания не са моите очаквания. Дайте ми съвет как да го променя или по-точно какво да правя. Благодаря Ви! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 10e835ebc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка и този не е за тебе като начало не се мъчи да забравяш някой с друг, излизай с приятелките си флиртувай с мъжете(само флиртувай) това много помага повярвай ми и ще видиш как неочаквано ще те плени наистина а не да се мъчиш да се приспособяваш към някого. Не спазвай поговорката "клин-клин избива" не е така пробвала съм го защото в този случай пък ще започнеш да ги сравняваш двамата-първия и втория и ще стане още по зле. Само флиртът му е майката.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ab26532f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек си е такъв какъвто е няма начин да го промениш.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 98e8348ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   да аз започнах да сравнявам права си, май ще е най-добре малко сама, но ме е страх от самотата :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5cb00d5aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако те е страх от самотаат, значи те е страх от себе си. Опознай се и се обикни, преди да очакваш друг да те обича.

Лола

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: cffa3ee67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не разбирам защо ти е да си с човек, с когото не се обичате. И как разбра, че ще ти е верен???

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e264013d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз сам 1. Стига де самотата за нея ще мислиш когато се пенсионораш, предполагам не си 50-60 години нямаш си представа колко е приятна една почивка от няколко месеца в коята няма да даваш обяснения каде си, наистина отпусни се МАХ и просто си кажи"аз сам свободна, имам приятелки и достойнство" и всичко ще се оправи, а след време ще се смееш на това когато срещнеш любовта и ще си викаш"Божеееее, каква глупачка съм била да рева за един мъж'не си заслижава повярвай. Щом като няма оправия късаш-хвърляш и продължаваш. ЖИВОТА Е КРАТЪК. Аз изгубих по този начин 5 години от живота си, а сега осазнавам че не си е заслужавало но е... късно врвмв нв може да се връща...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 98e8348ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Направих, огромна грешка за която съжалявам... Бившия ми не ме остави на мира и се мъчеше за нас, от профила си премахна бившата си приятелка за която аз имах съмненията, че са заедно. След което човека който обичам аз(този които искам да ми е бивш) ме предизвика да му докажа, че нямам нищо общо с този който реших да бъда за да го забравя като искаше да го махна от приятели в facebook и аз го махнах и по този начин приключих и с двамата, а грешката ми е, че премахнах човек който не ми беше виновен с нищо и го нараних. Мисля си че е добре така по от рано като съм го премахнала защото той можеше и да се нарани още повече.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0019264c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Я ги зарежи и двамата. Първият изневерявал и се заглеждал, другият не предизвиква нищо, свързано с любов или поне някакво силно привличане. Остани за известно време и бъди с човек, когото наистина харесваш, който предизвиква у теб тръпка, изобщо някой, в когото би се влюбила. Разумът си е разум, но любовна връзка по план не се осъществява.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker