Аз съм на 19, а той на 29?? Помощ??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз съм на 19, а той на 29?? Помощ???
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1735 пъти
Здравейте, нуждая се от адекватни съвети. Аз съм момиче на 19 години, от малък град, но сега уча в София. Лятото се запознах с едно момче, което преди бях виждала по улиците на града, към което чувствах симпатии. Преди да се запознаем не знаех нищо за него, нито как се казва, нито на колко години е. След като се запознахме започнахме да си пишем във Фейсбук. Започнахме да излизаме заедно, аз и той се сближихме много. 2-3 месеца бяхме само приятели, след което той ми призна чувствата си и така вече месец и половина сме заедно. Проблемът е, че той е на 29, работи в родния ми град, там е семейството му, приятелите му, с една дума той си е устроил живота тук. А аз живея вече в София, виждаме се само когато се прибера. Той е на 29, казва ми, че ще ме чака да завърша и тогава ще създадем семейство. Той си мисли, че аз ще се върна в родния ми град, но аз нямам такива планове. Та въпроса ми е как да постъпя. Да продължа да бъда с него и да видя какво ще ни предостави съдбата или да скъсам с него и да го оставя да си намери приятелка на неговата възраст, с която да изгради свое семейство? Моите приятелки ми казват, че само му губя времето, защото все още съм малка, не знам какво искам от живота и че той няма да ми е последния. Аз го обичам, но не знам какво ще се случи в бъдеще. Не искам да го разочаровам, Той е толкова добър и заслужава най-голямото щастие на света. Не искам аз да му пропилея времето и той да остане без жена и деца, не искам в последствие да оставя у него горчивия вкус на разочарованието. Моля Ви кажете ми как да постъпя, дайте ми съвети. Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: b63afad870
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Твоите приятели са прави.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 434e2a2951
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Цялото време на света е пред теб. Имаш няколко години студентски живот, после ще се устроиш някъде, ще започнеш работа и след време ще създадеш семейство. Далеч съм от мисълта, че туко що завършила студентка е готова да бъде нечия майка и нечия съпруга, особено веднага след няколкогодишна връзка от разстояние. Приятелят ти е на 29години и той вече иска тези неща от живота. Завъшил е (или не е), поработил е, устроил си е живота някак и е готов за по-големи крачки. Той трябва да знае какви са намеренията ти. Пет години за доста време и ти много пъти можеш да променяш решенията си за по-нататък, но той не може да стои и да се чуди дали ще се преместиш при него, или пък ще поискаш двамата да заживеете в столицата... дали ще си готова за семейство веднага след завършването, или ще искаш още няколко години (които за теб ще са нормално време, но той може да стане на 40 ). Бъди честна с него. Кажи му как размишляваш и от какво имаш нужда в момента. Нека той сам вземе решението за себе си. Ясно е, че го обичаш, достатъчно е, че е готов да те изчака, но ако след 5 години той не получи нищо, няма да е доволен. За него ще е погубено време в чакане и надежди. Пък и връзките започнати от разстояние са си риск. Ти виждаш човек няколко пъти месечно, когато ви е възможно, но това време, което сте си отделили е било специално подготвено. Вие сте го чакали, подготвили сте се, но заради това остава доста скрито от очите на другия. Според мен е най-добре да го оставиш, но като за начало му обясни всичко и изслушай неговото мнение. Не му обещавай неща, които няма да можеш да му дадеш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 80f8686696
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей,

Първо възрастовата разлика по-между ви не е никак малка. Ако той има планове да създадете семейство след три-четири години, ти готова ли си на такава стъпка? Отделно, колко добре го познаваш?
Според мен, ако мислиш постоянно за него и държиш на него, а той на теб няма никакъв проблем да бъдете заедно в дългосрочен план. Остави какво говорят другите за възрастовата разлика - 10 години..ами, разликата между френския президент и съпругата му е около 25 години в нейна полза!
Ако мислиш, че не сте един за друг кажи му го деликатно и се разделете като приятели без драми, защото ако си му дала някакви големи надежди рискуваш жестоко да го нараниш...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c631abbc42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такива връзки не свършват добре. Разликата шъш възрастта ви е прекалено голяма.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 61b17d5d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не е голяма разликата принципно. 10 години. Мъж на 50 и жена на 40, мъж на 40 и жена на 30 - това е ок...но не е ок мъж на 29 и МОМИЧЕ на 19 г. Знам, че няма да послушаш никого тук, все пак си жена (момиче), а една жена науми ли си нещо - край, така, че аз няма да се мъча да те разубеждавам. Единствено ще кажа, че за твое добро е да не ви се получат нещата. Ако ти беше на 29, а той на 39 щях да ви пожелая успех, щастливо семейство и т.н., но сега няма как, нито успех ще имате, нито щастливо семейство ако се вземете

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1b3220bae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Зависи дали искаш да си с него, и аз имах връзка от разстояние по сащия начин, той беше на 29, аз на 22, сега сме още заедно, детето дойде сл. 5 г. Щом се чудиш, мпже би не искаш да сте заедно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 004a38b310
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи му, че не искаш да се връщаш в родния си град, и вижте дали ще намерите компромис. Няма смисъл да го оставяш още няколко години да си предполага, че ще се върнеш. Или приема, че ще живее някъде другаде с теб, и после няма право да ти мрънка, че те е чакал години, за да го прецакаш, или не постигате съгласие и се разделяте сега. Според мен това е на първо място най-наложителното. Ако се разберете, че ще живеете заедно, седнете и поговорете за създаване на семейство и деца. Как си го представяте и двамата, в какъв период от време искате да се осъществи. Намерите ли и там допирни точки, спокойно можете да дадете шанс на тази връзка.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9b50edbbf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Говори ти за семейство. В моя клас имах съученичка. Точно 10 години разлика имаха. След бала се нанесе у момчето и вече си имат 2 дечица.
Така че не е до възрастта, а приоритетите.
А на теб явно ти се живее. Не е ясно защо той не го вижда и си те представя домакиня на 20.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bd210fd255
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не разликата във възрастта е проблемът, а разликите в плановете. Ти не смятам, че искаш семейство веднага след като завършиш и най-малкото, че спомена, че не искаш да се връщаш в родния град. Преди години и аз се разделих с жена, която искаше да останем цял живот в родния град, а аз исках да се устроя в София. Ти си знаеш какво да правиш обаче, давам ти пример.

Julian

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1681d2b6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще е изключително нагло от негова страна, ако поиска от теб отсега да те прави домакиня при условия, че той си е поживял 10 години!
Аз лично не одобрявам сериозни връзки между хора с повече от 3-4 години разлика.
Нека всеки гледа своята възрастова група - това го намеквам най - вече на хората на повече години, гледащи да вържат вкъщи някой още крехък като характер човек, още наивен и лесно доверчив. Просто е нагло, безочливо и супер егоистично.
Хора запомнете, че колкото и да ви омайват разни по - възрастни от вас, то те винаги извъртат нещата по - скоро да се осъществят техните искания, мечти, планове... нищо, че най - вероятно ще ви осигуряват материално...

Вместо да се вкарвате в житейски сериали с по - възрастни, то по - добре работете върху себе си - самочувствието си, себеусещането си, научете се да се приемате за достатъчо пораснали хора, които нямат нужда от заместител на бащина (или майчина, ако сте момчета), фигура, защото сте достатъчно големи (след като сте навършили 18) самите вие (и помежду си) да бъдете опора и водачи на себе си, а не сте някакави дечица, които трябва да слушкат какво казва 'тати' ('мама') и да се нагаждате според неговото (нейното) мислене и решения, че той (тя) е порасналия и зрял човек, по - умен е, трябва да се слушка, щото ви мисли доброто, щото само той(тя) ви обича и. т. н. шитове...

Нека поколенията преди вас да се оправят както могат, но не допускайте да бъде за ваша сметка! Бъдете смели и не губете вяра в собствената си сила и в себе си като цяло!

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 773d0b4304
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз бях на 42, а жена ми на 23, когато се взехме. От тогава - 8 години любов и разбирателство. Така че вие с вашите 10 години разлика изобщо не сте интересни! :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bda64c3ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И моите родители имат 10 години разлика и са вече 20 години заедно. Не виждам никакъв проблем, бъди си с него.
Ж19

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker